418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Toweliee
    Nem, Vencel.
  • madmanic
    Ma karelia-nap van?
  • Lunki88
    Erről ez jutott eszembe! :D
    [spoiler]
    Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2014.09.28. 09:00:55
  • Lunki88
    Szia! Köszi, tudom hogy főleg kempelésből állt számomra a csata, de végülis most kifizetődő volt. :) A repeszt már csak megszokásból raktam be, de szerintem nem vesz el helyet a többi elől, mert 20-20 db (ap és apcr) skulónál többet feleslegesnek éreznék berakni.
  • kisokka
    Reggeli agyfingás:

Aki azt mondja, hogy ez normális, az nem normális. Nem érdekel mennyivel több 8-as, meg 9-es van náluk, ha 3-al több a 10-es. Nem beszélve arról, hogy olyan gyengepontokról pattogtam, amikről nem szokás, de legalább kaptam egy ammoracket, amit Indiennel még soha. Fasza meccs volt
  • Sunsetjoy
    A 110-re se tekints megváltóként... nekem akkor vált kellemes tankká (számomra), amint felraktam egy célzásgyorsítót meg egy töltésgyorsítót.
  • mijki
    Ez az IS2 annyira egy cs***ka sz**...nem elég hogy papír, de a rajta levő ágyú is egy kalap ****. Előző csatában 5-6 átütő találatot csináltam, és egyik se volt 390 vagy afölött. Arról nem is beszélve, hogy még teljesen összeszűkülve is pontatlan mint atom...amint kihúztam a 110-et öröm lesz eladni...
  • kisokka
    Rájöttem közben, volt 300 méternél nagyobb távolságú sebzésem is.
  • kisokka
    Reggeli statpadder:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

De nem kell megijedni, 30K csatával nézve ez nem olyan durva. De legalább végig arannyal lőtt, mert a 112 átütés nem elég.

Ez meg a reggeli mifaszvan:

Az FCM miért kapott több xp-t, mint én? A csata statjait összevetve mindenben rosszabb volt, spot dmg 0. Az az egy plusz kill nem hiszem, hogy ennyit dobott volna. Jó lenne egy xp táblázat, mert néha azért vannak furcsaságok.
  • madmanic
    A noobmeter a peccs óta hülyeségeket mutat, a wotlabs.net jónak tűnik
  • Sunsetjoy
    Elszámoltam, össz. max. 4,12% körül van, venti 2,2%, bia 2% körüli reloadidő csökkentés.
  • Sunsetjoy
    A wikin ki lehet olvasni, 5%-ot gyorsít ha venti is van, csak venti kb. 2,5%, gondolom csak bia is kb. annyi lehet. 3 tárast is megnéztem, ugyanúgy van. Az 5%-os mindenre ható bia ennyit tud kihozni a reloadból, de ugye minden máson is javít.

pl. batchat 25t reload 100% legényekkel 40mp, 100% legények + venti 39.09 mp, 100%+bia+venti 38,35 mp
    De a táras tankoknál nincs ugye rammer, ennél jobb gondolom csak pluszellátmánnyal lehet.
  • Hupihun
    Kb. 2.2% lesz rövidebb a töltési idő (töltésgyorsító 10%), viszont minden más képességet (pontosság, célzási idő, látótáv, talaj ellenállás stb.) is ennyivel javít.
  • popey8
    Lehet kevés volt a Stuartban a lőszer. Asszem azt mondták az is számít.
  • JeffDunham
    Az volt a KV-1S. Annak a statisztikáját látod.
  • WR104
    Mi ez a hulyeseg a noobmeter-en, hogy olyan tankot is mutat ami nekem meg sincs. Konkretan a KV-85-ot.
    35 csatabol 59-et!! mentem vele allitolag a heten
    A WN8-ba viszont beleszamolja ahogy latom.
  • mittomén1
    bia skill mennyit számít a hosszú töltésű autoloaderes tankoknál?másodpercekben mérhető?
  • JeffDunham
    Vaaaaaaaaagy... józanodj ki, és meglátod hogy mégis. Látod?

• foxbat88fx
    te mondod... amikor sosem használsz spoilert? :DDDD
  • yossarianHUN
    Nem, most vagy lerepül, vagy nem repül le, de akkor meg dög nagy tűzoszlop van.
  • kisokka
    Tegnap is ezt kérdezte valaki, de meg lett nyugtatva, hogy nem vették ki. Meg én is láttam lerobbanó Leopard tornyot. Lehet nem mindegyik repül már.
  • bootsector
    Köszönöm, így egy kissé érthetőbb, csak olyan jó volt a tudat, hogy elvileg sokat sebeztem. Eszerint mégse.
    Egyébként az már most kiderült, hogy az IS-3 mérföldekkel jobb a sima IS-nél. Azzal mit össze kínlódtam.
  • popey8
    Az előbb ammorackeltem egy M5 Stuartot és nem repült le a tornya. Kivették ezt az effectet vagy mi?
  • popey8
    Grat a 8k sebzéshez és az ászhoz. Nem volt rossz kör, bár annyira nem volt izgalmas. Csak egy kérdésem lenne: minek foglalod HE-vel a lőszerhelyet egy - 54 sec töltésű - táras tankban az értékes AP vagy APCR elől?
  • kisokka
    Mert az alap számolásnál nem csak a te lövésedet mutatja, hanem mindenkit aki abban a pár pillanatban még rálőtt. Szóval így tűnhet úgy, hogy 1500-at sebeztél, amikor közel se(annyit amúgy max ammorack-el tudsz sebezni, de azt kiírja).
  • bootsector
    Srácok lehet, hogy totál hülye vagyok, de magyarázza már el nekem valaki, hogy van az, hogy pl. jelen esetben IS-3-al voltam, kapásból beledurrantottam valakibe 1500-as sebzést, utána még 2 tankot kilőttem, azok is kaptak úgy 4-500-at per kopf, aztán a végelszámolásnál látom, hogy 735-öt sebeztem összesen...
    Ezt hogy a bánatba számolja így?? Amúgy vesztettünk, de kaptam mindösszesen 350 körüli XP-t, úgy, hogy X-esek közé dobott. Ennél azért többre számítottam. Így baromi lassan fogok fejlődni.
  • patchaou
    Úgy értem hogy pl az E100-nál nem a valós értéket írja, pár százzal többet is csináltam egy csatában amit feltöltöttem noobmeterre is, szóval tisztán látszik.
  • madmanic
    jogos :)
  • Maala
    Az speciel csak az azóta eltelt időszakban számít, mióta bevezették. Ha azóta nem mentél azzal a tankkal pl., akkor nincs is ott semmi.
  • patchaou
    Más is bugos ott már régóta.. például a tankokkal elért legtöbb sebzés egy csatában.
  • Toweliee
    Én még azon se, de a Stalingradosra gondoltam. De sejtem, hogy akkor az nem most jött. Kicsit nem vagyok képbe az elmúlt napok eseményeivel.
  • Maala
    Murovankán? :D Felújított? :P
  • Toweliee
    Ment már valaki az új pályán?
  • Maala
    Kb 1,5-2 éve rakták át éjfélről reggel 7-re a napváltást. Akkoriban éjfél-1 között változott a duplázó, azóta 6-7 között változik.
  • Droughert
    A napforduló 6kor vagy 7kor van, de az biztos, hogy a napi duplákat valamikor éjfél után resetelte. Nem tudom mikor változott, de nem olyan régen mentem pár kört hajnalban, és azokat a tankokat amikkel mentem, másnap már nem tudtam duplázni.
  • Userx2
    Panther/M10-et megvettem ma. Meg is jutalmazott egy tank ásszal az első csatámban. Gondolom 3 nap múlva jön a szopó ág vele.

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.09.27. 18:55:50
  • voivod32
    Ez ismét az a nap, amikor egyszerűen felesleges játszani. Iszonyatos "csapatok" vannak!
  • popey8
    Bocsi, nem arra akartam:)

Erre ment volna: #328793
  • kisokka
    Nem is én írtam, hogy akkor volt...
  • popey8
    Ha jól emlékszem, a játék indulása óta 6-kor vagy 7-kor van napforduló a wotban. Sosem volt éjfélkor vagy 1-kor.