World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a wot alatt nincs .ddl file, ebben biztos lehetsz.
http://www.malwareremovalguides.info/pup-optional-delta-a-removal-guide/
Amúgy a felsõ 4et ami nincs bepipálva azt a wot használja, megnéztem van ilyen delta.ddl file.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

esetleg replay:ja, hát az nem valós, nézd meg a saját replayedet, a sniper nézetbõl ki-be ugrál a visszajátszás közben, semmi köze ahhoz amit csináltál a valóságban.
Továbbra is állítom, hogy ez urban legend.
wot nick: PsychoTrooper
"Az imént jött szembe egy KV-4, már töltöttem is a goldot. Sikerült a lövegpajzsát vagy négyszer átlõni, maradt is 70HP-je."
6k dmg és 6 kill kellett az Ace Tankerhez. Imádom, h olyan mozgékony, egy pillanat alatt a seggébe kerültem az ellennek. Nem volt egy adrenalin bomba kör, de én élveztem. 500-at meddel beledurrantani az ellen fenekébe, megfizethetetlen érzés😊
Replay

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Ez a holnapi programom, elore utalom, 40-50 perc melo <#schmoll2>#schmoll2>
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
No comment, megyek aludni
Elõtte néztem videókat meg olvastam mekkora fasza páncélzat, közel menni meg brawler meg sidescrape. Nos 20 csata után 36% wn.
Az hogy minden t9 átlõ adott, elfogadom. Az hogy minden t8 átlõ nos oké, legyen, mindenki 200+ pennel rohangál. Viszont amikor t7-ek snapshottal szembõl na az már nem normális. Elõbb megalázott egy dickermax goldammoval meg arl44 a 200 penes ágyújával. T6-ok, idegesítõ. Persze az én hibám, azt gondoltam a mellettem lévõ kv4-el nyomjuk a frontot de inkább végignézte majd megölette magát.
Szóval nem értem mitõl említik statjavítónak, használjam mint medium?
De ha ennyire szétcseszi a gold a játékot, akkor ezen az alapon ugyanolyan szétcseszés bármit használni ami egy kis elõnyt is ad a többiekkel szemben (álcaháló, festés, egyéni skillek stb...)
Isten se bottal ver.
Amúgy azért mert szét cseszed a játékot a goldal !

Ez akkor jó ha a f@sz másik végén vagy, nem ilyenkor.
A goldammo meg eléggé fétis dolog itt, az artyhoz hasonlóan. A játék része, használd egészséggel és ne hallgass a vinnyogókra.<#mf1>#mf1>
Az imént jött szembe egy KV-4, már töltöttem is a goldot. Sikerült a lövegpajzsát vagy négyszer átlõni, maradt is 70HP-je. Minden mindegy alapon lerohant, lõttem a hasát-rikosé, lõttem a lövegpajzsot-rikosé, lõttem a vezetõnyílást-didnotpenetrét, aztán meghaltam mert õ kilõtt.
Na mi a csalás ha nem ez??? 😄😄😄
Kentaur vagyok! Deréktől felfele ember , deréktől lefele ló.
Pár napja játszom, de ez elég idegesítõ. Gépem megvan hozzá és ahogy rágugliztam a hibára látom többen is panaszkodnak.
Van esetleg erre valami megoldás?
Ping/fps megfelelõ. Semmi lag, csak egyszer csak ledob.
Kentaur vagyok! Deréktől felfele ember , deréktől lefele ló.
A kulcs ahogy mondták a spotsebzés és a közelharc, illetve hogy magadnak spotolj ha tudsz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Trance&Friends nothing more..
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
szakasz: Köszi, na az tényleg elmaradt,na majd legközelebb.😊
Trance&Friends nothing more..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
http://ftr.wot-news.com/2014/04/22/wot-suicide/
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
tier9-10-es csata, spot+full gold, és hajrá.