418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #328998 Attól függ. A T71 autoloader, a Bulldogot a sima ágyúval érdemes használni. -
bekescsaba #328997 Akkor jól látom, hogy a Bulldog teljesen annulálta a t71-et? Lett megint egy fölösleges tank a techtreeben? -
Nem számolja egyáltalán a vesztes csatákhoz a döntetlent. Maximm az XVM számolja hozzá a döntetlent. Szedd le az XVM-et, megoldódik a problémád is.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.29. 19:48:58 -
kisokka #328995 A hangmodot leszedtem, mert azt hittem azért dobált ki randomban. Aztán kidobott valami más miatt is, nemrég meg egyenesen szaggatott. Versenymódban még nem volt gond eddig, de majd lesz... -
kisokka #328994 Nanebasszál fel, hogy a wint számolja! A vesztes csatához meg odadobja a döntetlent is. Meg ha leszedem, attól még ott van...Most itt te akarsz engem túráztatni, meg lett mondva, hogy nincs mit tenni ellene. Ignoráld a picsába amit írok és te se fogsz sehová túrázni. lol rofl profltmao -
+1 :D imádnivalóan alattomos tud lenni:)) -
hiába az uj lightok, ez marad a kedvenc kis rohadék:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
~Replay~ -
A winrate-t azért hívják WINrate-nek, mert a győztes csatákat számolja. 3 esélyes a csata kimenetele, nyilván X győzelem kell Y%-hoz. Mégis min túráztatod magad? XVM nélkül még csak meg sem említi a vesztes/draw csatákat. Ha meg nem tetszik, amit mutat, hát szedd le. De a semmin túráztatni magad hsz-eken át? Rofl.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.29. 18:33:52 -
Userx2 #328990 Gaggyerek verseny módban is tudják mit kell tenni. Utolsó enemyként 100 méterre a a körtől goldot lőve hátrál. Ha nem foglaljuk be még azt is végignéztük volna, hogy vízbe tolat. A lényeg neki, nehogy meglőjük. -
lexlutor #328989 Ftr-en irtak, ha chaffee racer osszeakadhat par moddal. ha jol remlik hangmodot emlegettek. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
kisokka #328987 Egy ideje nálam is kuka. -
WR104 #328986 Az XVM senkinek sem megy vagy csak engem szivat tegnap ota? -
FosTalicskaa #328985 Szerintem is hülyeség ez ha pontos statisztikáról van szó. Nyilván volt a háttérben egy sokkal kézzelfoghatóbb oka (talán optimalizáció), hogy ez így van számolva. -
kisokka #328984 A döntetlen senkinek sem előny, mindig is kulamód fizetett xp és ezüst arányban is. Nem értem miért nem elég az. Az tény, hogy ez van, de attól még baromság.
Más. A kidobálás mitől lehet? Valami nem gömbölyű, mert nem csak engem dobott ki, hanem sokszor látok továbbhaladó tankot hátranéző löveggel. Ez még 2-3 patch-el ezelőtt volt divat, azóta megcsinálták, hogy megáll ott tank, ahol kidobott, de most megint a szellemtank verzió van. -
lexlutor #328983 en azota igy latom, miota eloszor normalis statisztika modot raktam fel, ami mar jo regen volt. de datumot nem tudok mondani.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.09.29. 16:46:23 -
FosTalicskaa #328982 A 'régebben' az esetünkben elég relatív. Nem tudom mikor került ez be, de abban biztos vagyok hogy 1-1.5 éve még nem így volt. Az meg hogy 8v1-be nem halsz meg az maximum csak számodra egy lélektani győzelem a többiek attól még ugyanúgy meghaltak és nem nyertek semmit és a szokásos 4 perc helyett mondjuk 12 percre van befagyva a tankjuk egy reménytelen csatában... Ez van és kész. -
Lichtmaschin #328981 Tegnap este megkaptam a noobozást én is. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Első szitu Tiger P vel westfielden én bemegyek a városba egyedül kv2 kimegy a domb szélére, hogy a hídnál lévőket lőjje, Tiger az csak kocsikázott, a többiek meg bújkáltak, csináltam 2500 dmg-t de nem öltem meg senkit. Utánam valami 1000 környékén volt a következő sebző. Simán megkaptam hogy Tigers are noob.
Másik Prokhorovka, középen vagyok a sinek mellett KV-2 vel pár meccses legénységgel, jobbról a dombról is lőnek és balról is jön a golyó. ARL44 barátunk ráront egy churchilre és valami a44 votl még ott. Nem mentem vele meghalni. Meg is kaptam, hogy report kv-2 mert nem segítettem neki meghalni... -
kisokka #328980 Mi van, ha 8 ellenféllel vagy egyedül és lehozod döntetlenre? Úgyhogy a vereség baromság. És nem mostanában lett behozva, régebben is feltűnt már. -
Tegnap volt egy poénos csatám.
A lényeg hogy nálunk a végén maradt 2 arty meg egy chi-ri.
Ellenfélnél 1 arty és egy kv-85.
Chi-ri elindul foglalni magára hagyva a 2 artyt az ellenfél kv-85-jével a mi oldalunkon.
Csapat fele már noobozik.
Amig a kv megoli a 2 artynkat addig chi-ri is az övéket és beáll foglalni.
A bázist sikerül elfoglalni, nálunk mindenki örül, egyszer csak a kv az utolsó mpben felbaltat a dombon és egy lövéssel ammorackel felrobbantja a chi-rit. Vereség lett, de a csapat arcára kiváncsi lettem volna abban a pillanatban. :D
Másik csatánál meg hiába voltunk többen a végén a 3-as szakasz felmorzsolt mindenkit az egyik FAME klánból volt. -
FosTalicskaa #328978 Egyébként logikusan érveltek ezzel a funkcióval kapcsolatban. Ha egy csata döntetlen lett, akkor nem sikerült végrehajtani a küldetést, ami gyakorlatilag egy vereség. -
FosTalicskaa #328977 Ez nagyon nem így van. A döntetlen a kezdetekkor nem volt beleszámítva se a győzelembe se a vereségbe. Nekem az IS-7-nek például anno 48% win és 49% lose volt.... Bár az utóbbi hónapokban csipogtak valamit arról, hogy ezentúl a döntetlen csata is vereség lesz, amire azt hittem ha döntetlen lesz a végeredmény akkor mindkét csapat defeat képernyőt fog kapni a végén, de ilyen nem történt. Ezek szerint erre a statisztikára értették. Szóval ez egy feature és nemrég került be a játékba. -
Na megoldódott, megkértem valakit hogy töltse fel nekem. :) -
kisokka #328975 Tudom, csak röhej. Ez most kezd el bosszantani, amikor ennyire egyforma a két adat. -
lexlutor #328974 ez kezdetektol igy van a jatekban sajnos. -
kisokka #328973 Ki látott már olyan statisztikát, ahol számításba van véve a döntetlen is? Ráadásul úgy, hogy VESZTESRE? 453 győztes és 459 vesztes csatám van Jagd E100-al. Van benne 16 döntetlen is. Jelenleg 13 győztes csatát kell lefutnom ahhoz, hogy 49.5%-on álljak vele(nem 6 győztes az 50%-hez, mert az túl logikus). Ezt melyik iq-huszár találta ki?
-
suba53 #328972 Igen, az ott egy jó kis surranó pálya lenne. De szerintem rövid időn belül ugyanúgy rutin lesz az, hogy északról egyből oda megy a főerő.
Mi is úgy győztünk, hogy a top tank oda jelezte a támadást, és szerencsére komolyan vették még páran. Így az ott próbálkozó déli tankokat kilőttük, és elindultunk a bázis felé. A dombon volt pár TD, de az össztűzben elvéreztek.
Mondjuk az is kellett, hogy a domb felé induló tankok is ügyesek voltak, így ott sem tudtak áttörni, amíg mi az "erdő"-ben kergettük az ellenfelet. -
Karnervon azt akinek meg nem tetszik az így járt:D Eddig még kínai és francia tankok kimaradtak úgyhogy a lövegsüllyedéshez eléggé hozzá szoktam ,meg nem is vonz túlságosan egyik kínai tank sem, a wz lightok még talán, de most hogy itt vannak az új light ágak így még hátrébb csúszott a prioritási listán, csak így az a gáz,hogy ha grindelős mission van az összes nemzettel kiesek a dologból:) -
Beírtam de nem frissít a játékon semmit a launcher. -
próbáld meg a játékot a "-integrity" -t a wot.exe után irva inditani elvileg meg kell javitsa magát:) -
Valaki lenne olyan kedves feltölteni valahova az Erlenberg nevű pályát? :) Szórakoztam a régebbi verziók telepítésével (régi replayek visszanézése miatt) és véletlenül felülírtam a mostani verzióban ezt a mapot egy régebbivel... Útvonal: "World_of_Tanks\res\packages\13_erlenberg.pkg" -
Lichtmaschin #328967 úgy fogod várni az is3-at mint a messiást...pár nap múlva.... -
Lichtmaschin #328966 tank lassú, főleg ha forogni kell vele mert körbe autóznak.Papírból van. Puska jó rajta és a süllyedése is a legjobb azt hiszem. Én szeretek vele játszani. tier 8 az már néha sok neki, mert szeret ott pattogni, de 1-2 gold lövéssel azért ez orvosolható. Én csak ajánlani tudom. -
lexlutor #328965 a kulon extra hd packot valai leszedte? van lathato kulonbseg?
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.09.29. 13:59:27 -
lexlutor #328964 kosz :( -
técsé2 #328963 Tegnap D-i oldalról indultunk és vesztettünk .
Az összes ellen az erdőn keresztül jött, mi ott kb 4-en voltunk, 8 elment a bázishoz foglalni, de csak álltak a körön kívül kb 4 percig amíg minket az erdőben legyalultak, 3 meg szaladgált ész nélkül. . Ha a bázishoz mennek a D-i oldalról foglalni, akkor az É-i oldalról nem lehet rájuk látni és símán be lehet foglalni, míg fordítva nem igaz. Erre értettem a biztos győzelmet.
-
kisokka #328962 És így is lett. 1 szar hp maradt neki. A fasszopó 35%-nak mindenképpen be kellett jönnie, még akkor is, ha az ellenség volt a nagyobb agyhalott. Faszom eldurran az ilyesmitől.
-
kisokka #328961 Utolsó ellenfelek egy Löwe és egy 110. IS-3 van velem, én egy KV-3-ban. Löwe egy lövés lenne, szembekerülök vele(110-et közben IS-3 megölte), lepattan, ő betalál. Már én is csak egy lövés vagyok. A második már betalál, de ő is meglőtt és ki is lőtt. Aztán úgy találtam be neki, hogy 1, azaz egy hp maradt neki. IS-3 is low hp, szóval még tart a csata, de kiléptem. Tuti elbukjuk.
Utoljára szerkesztette: kisokka, 2014.09.29. 11:17:41 -
Meglett E100 al a mark of excellence 44% WR melett 150 csatabol, lol... -
Rivanka #328959 Elég jó, már amikor nem olyan retardáltakkal vagy, akik a pálya feléig se tudnak elmenni. Elején várok picit, autoaim, aztán mehet. A végén meg most is rammeltem 1-et full gözzel, +700dmg, és meg is nyiffant 1, szal síma volt a győzelem.:) Goldot nem tettem rá, de venti, verstab, rammer az kötelező.:)
Utoljára szerkesztette: Rivanka, 2014.09.29. 11:12:27