418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Jacktor #329038
A World of Tanks Magyar Portál a hamarosan a mozikba érkező Harag (Fury) című háborús filmhez kapcsolódó in-game és Facebook versenyt hirdet! Az in-game versenyen összesen 5 db páros belépőt lehet majd nyerni a Harag című film magyarországi premier előtti vetítésére! Emellett a verseny Facebook-os posztjának megosztói (és ennek tényét kommentben is rögzítők) között is kisorsolunk 5 páros belépőt ugyanerre az eseményre! -
PetiPetiHUN #329037 Én is használok goldot Chaffee sporttal.
Induláskor két R-rel indulok és auto aim-mal kijelölöm az egyik ellenfelet aki mögött megyek végig és sima lőszerrel lövöm a pálya végéig.
A foglaló kör előtt átváltok goldra és próbálom resetelni a foglalókat. -
Reggelt!
Chaffee sportok legénységének melyik első skillt kezdtétek el?
Valaki azt mondja elején mind BIA, utána szokásos spot lámpa, stb.
Másik azt hogy elején mindenkinek camo utána spot lámpa, stb., 3-nak meg mindnek BIA.
Ez az elc amx elég k-85 gyilkos lett közvetlen közelről, a kv-85 csak rammolni tudja mert nem hajlik rá a csöve. -
Melyik damagelog-ot használod?
Előre is köszi :) -
WR104 #329034 Menj a medekkel es hatulrol tamogasd oket az elejen. Utana ha nyerore all a csapat vadaszni kell a lesebzett tankokat. Ha bukora vissza kell vonulni lehetoleg olyan tavolsagra, hogy ha kitarazol meg legyen idod betolteni mire odaernek es akkor legalabb lesz damage ha mar a csapat beszart. Semmi esetre se maradj egyedul poziciot tartani.
Varosban meg menj valami kemeny heavy utan es vard meg mig benyeli a loveseket majd tarazas es vissza. -
yossarianHUN #329033 És látom, a jó öreg nyomorék csapat átok még mindig ugyanúgy sújtja. Ilyet még az életben nem láttam, hogy egy konkrét tankkal ennyire szánadék csapatokat osszon folyamatosan az MM. Fél éve ugyanez volt. Most van 127 csatám vele, és 47% WR. Még az átlagosan idióta csapatoknál is nagyságrendekkel szánalmasabb retardált faszkalapokat kapok vele magam mellé újra meg újra. Csak a visszavétele utáni 10 csatában kétszer lőtt ki csapattárs. -
Userx2 #329032 "Team Start Cél
Nyerj egy Tank Rally-t egy 3 fős szakasz tagjaként úgy, hogy legalább 750 sebzést is kiosztasz. Jutalom
10.000 kredit
2.000 XP
2.000 legénységi XP"
Nekik megéri némi goldot lőni, ha másért nem az ikszpéért. Én is azt tenném.
-
yossarianHUN #329031 Akinek van AMX 50-120-a, leírná pár mondatban, hogy szokott vele játszani, merre megy, mennyit mozog, hol áll vele? Még mindig nem érzem ezt a tankot, így visszavásárlás után se. Próbálkoztam Youtube videókkal, de sokra nem megyek az "én és a két atomlila haverom top tankként ledózeroltuk az egész ellenséges paradicsompista gyülekezetet", meg "régi MM-mel csináltam 10k sebzést T5 tankok ellen" típusú replayekkel. -
AlucardHuN #329030 Ti hogy találkoztok goldosokkal a rallyban? Egyszer se futottam össze olyannal.
Rage on: Hogy retkesbe tudja az RHM olalról elnyelni a bl9-et???? Tiszta lövés volt. Azt nem akarom elhinni hogy a lánc megfogja... na nembaj, majdnem behalt erre az utolsó HE találatom sebzett 58-at kössz b@zdmeg.
De legalább nyertünk, 2. legtöbbet sebző.
ui: az oldalsó lövés AP volt. -
Hihi. 60/40/37
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Userx2 #329028 #9 Jacktor [VTEPS] 2014-09-29 15:47
"Pointer4 gyorstippje a legénység csereberéjéhez (neki már kész az 50 csata is):
Szóval, úgy csináltam, hogy crew accelerate bekapcs, mert nem akarok a t1 cuniról xpt váltani aranyért. Mire meglett az 50 nyert kör, addigra felment a komplett legénység (5, a rádióssal együtt) 98%-ra. A 49. nyert csatánál a commander helyére beraktam egy új embert, aki a duplázós legénységit kapja, az minnyá felugrott 92%-ra az első skilljével. Szóval majdnemhogy van két 6. érzékes commanderem. Ami azért jó, mert így akkor már 3 komplett light tank legénységem lesz, mert a tier 6-7-8 is fasza az amcsi light tankok között :D
Ja, és nem érdemes meghalni, csak akkor, ha már sebeztél 750-et. Mert akkor az 3k xp a legénységre, körönként."
Ezek szerint a sebzés is számítana? Akkor érthető a gold. De anélkül is meg van. Egy rammolás izomból ramra felkészített tankkal -350 hp.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.09.29. 23:26:13 -
jah simán benthagyhatnák az ilyen fun módokat ha másnem training szobában. -
kérem a focisat vissza, az nagyon tetszett -
az semmi, utcsó csatámról nem csináltam képet, de 15 lövésből 13x arany átütés, másik 2 valahogy pattant....az arany -
Rivanka #329024 Jó lenne ez a sport is, de szakaszban játszhatatlan, full golddal megy mindegyik. Azzal meg azért mégiscsak könnyebb nyerni. aztán hogy mi értelme van erre is kreditet költeni, az nekem rejtély. Én hülye meg 30 millióval, Sp-vel épp ma nézegettem, hogy hol kéne lőni ezt az is6-ot, hogy átvigyem ap-vel...Át is viszi.:) -
WR104 #329023 Te mindig megnevettetsz
-
Amúgy jól adja nagyon ez a Sport Chaffee, talán 3-4 nyertes meccset mentem vele, máris 33%-on vannak a legények első skilljei.
Teljesen jó legénység húzásra, úgyis vissza akarom majd venni a t71-et egyszer. -
Userx2 #329021 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Többet ésszel, mint pénzzel. Egy goldot sem lőttem, mégis 492 hp-val kerültem ki a dulakodásból. :-)
Skill kérdése... Meg felszerelésé.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.09.29. 22:30:24 -
Igazad van!
Meg tegnap is az volt.
Meg tegnap előtt is.
Meg.... -
WR104 #329019 Jatszatok meddel meg puha td-vel es akkor nem fog zavarni ha golddal lonek mert ugyis atutne simaval is. A batchat-re kimondottan szeretem ha golddal lonek. Eleg sokszor pattan meg track-kel damage nelkul. -
Szerintem valami új verzió van a Jove modpackból, ha jól betűztem az orosz szavakat. -
Paradoxon61 #329017 "nem kell skill manapság, elég ha van prémed és gold ammod."
Erről van szó. Ehhez a játékhoz már semmi nem kell. Se ész, se stratégia, semmi, csak prém és gold ammo, nem lett több mint egy snaci lövöldözős játék mára.
Két csoportnak kedveznek a készítők.
1. A totál idióta, gondolkodásra képtelen IQ hiányos balfácánoknak. Nekik lett a gold ammo, hogy tudják lövöldözni ész nélkül és ne okozzon nekik gondot a páncél, vagy a beforgatott tank.
2. A gyáva nyulaknak, hogy egy artyba ülve, egy sarokból lövöldözhessenek naphosszat, ők még isteni képességeket is kaptak. ( Először még röhejes volt amit az arty tud, mára inkább siralmas hogy ilyen bent lehet a játékban ).
Az utóbbi idők pedig azt mutatják, hogy e kettőt favorizálja a WG a legjobban.
-
Userx2 #329016 Ha a kollégák nem akadályoznak meg sem tud lőni golddal. A csapattársak többet ártanak, ha nem figyelnek és beletúrnak valamibe, az ellen meg befoglal. -
A legjobb mikor artyval is kapom a goldot:D Arról ne is beszéljünk hogy a Maus-om meg egy kör végén ugy néz ki mint a vámház körút 9:D -
Nem mindegy, hogy a végén 500 vagy 800 hp-val érsz be a verekedőbe. -
Userx2 #329013 Gold legkevésbé számít a verseny módban. Engem nem is zavar. -
Angelus1991ster #329012 Tapasztaltam én is. A sok vérfertis csaklőtte a gódammót. Mi értelme ennek? -
yossarianHUN #329011 "Múltkor a 1390-em spammelte szét egy T62A golddal..." Az ilyen szitukon én nem szoktam idegeskedni, csak finoman közlöm a delikvenssel a véleményem a szellemi szintjéről. Gold nélkül is átütött volna, akkor meg minek balhézzak? Legalább fogy a pénze a hülyének. Sokkal dühítőbb, mikor KV-4-ben szednek szét IS-ek goldozva. -
Ha valakinek az a fun, hogy szarrá spammeli az agyát...egy fun módban....gratulálok neki. Ja, hogy csak 400 credit...jaj de jó...ha már egy rohadt versenyről van szó, legyen már fair play benne. A sok olyan low sz** miatt nem lehet élvezni a játékot. Múltkor a 1390-em spammelte szét egy T62A golddal...nem kell skill manapság, elég ha van prémed és gold ammod.
A legtöbb uniqum is gold ammo nélkül menne a levesbe. -
yossarianHUN #329009 Mai feladványunk:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mi a bré ez? A Jove's mod packig oké, de hogy mi a vért akar...
-
Userx2 #329008 Onnan szép nyerni. Gondolta a tetőről resetel 2-3 foglalót. Több célzott lövést is leadott onnan.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.09.29. 21:20:05 -
yossarianHUN #329007 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
:) -
Csak 400 kredit, számold ki, mennyit lehet ingyen ellövöldözni, ha nyersz. És mennyit, ha még szakaszban is vagy mellé. -
Nagyon király az új mód, kár hogy a sok retardált f****szopó spammeli a goldot, ami a csövön kifér... -
Gyuszopapa #329004 "Új seprű jól seper" szindróma.Azért op-ok hogy vonzó legyen kifejleszteni. -
yossarianHUN #329003 Ez a másik. Ne most hasonlítsuk össze őket, hanem majd egy fél év múlva. Az új tankok rendszerint OP-n érkeznek. -
Angelus1991ster #329002 Halálfutam, ajánlott a az automata célzás:D és hamar megvan a garázshely. -
Két előnye még így is maradt a T71-nek, mindenki döntse el hogy ez mennyit is ér, kisebb a profilja és egy hajszálnyival jobban gyorsul.. Ami ennek ellenére röhej hogy az alap camo értéke jobb az M41-nek 14.08 vs 14.25... új tank majd jön vmi nerf rá:D -
yossarianHUN #329000 Mert csak egy másodperccel tölt lassabban, cserébe nincs fél perces tárazás, pontosabb, és gyorsabban szűkül. -
bekescsaba #328999 de miért? ugyanaz a dpm mindkettőnek az autoloaderes ágyúval