418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
unatkozok, megyek meg nézem én is mit csináltok
Mester91-et hívhatjátok
Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.09.30. 21:19:07 -
FosTalicskaa #329158 Írtam privátot, de ide is írok, hátha ezt könnyebben észreveszed, majd ha jó írj rám ingame. Az accountnevem ugyanez. -
mert csak a jedik tudják azt hogy spottolsz 4-5 vonuló tankot, és abból az egyik hirtelen pont cső egyenesen rád néz akkor vonulni kell -
shbg #329156 Ez engem is érdekelne. A térképes dologban még lenne is valami csak nem ezeken a cső pályákon, ahol húsz méterenként van egy domb ami egyből takar. Egy tapasztalt light tankos tudja mikor fedezik fel és mikor tud elbújni. Ehhez nem kell lámpa. -
nem kapart a torkod mikor ezt írtad?
ki mondta hogy hátul spottolunk? hol olvastál ilyet? -
Myke28 #329154 Oktató videó legyen belőle
-
lexlutor #329152 mondjuk ettol nem egesz ertem, miert varjak h tobben akarnak majd lighttal jatszani!? :) -
yossarianHUN #329151 Ezt már konkrétan közölték, úgyhogy nincs nagy zsákbamacska:) -
lexlutor #329150 kb ilyesmire szamitok en is. -
yossarianHUN #329149 A lightok buffolása ki fog merülni abban, hogy a lightokon kívül mindennek nerfelve lesz a látótávja. -
shbg #329148 Hát azért nagy sebességgel robogva elégé nehéz bekapni llövésst. Mondjuk ezeken a cső pályákon ha te látod a másikat akkor téged is látnak. -
lexlutor #329147 mondjuk annyiban lenne ez meg erdekes, h annak ellenere h a lightokat buffolni akarjak, evvel kinyirnak a passziv scoutokat. -
yossarianHUN #329146 Na én itthon vagyok, felőlem mehet a HEAT teszt. -
De érted, ők csak passzívan akarnak scoutolni. Nem a frontra mennek, és ott spotolnak, hanem miután a front elhal, majd a közelgő enemyt spotolják a már bevált helyről. Stílusbeli különbség van itt, kérem szépen. Áljedik. -
WR104 #329144 Plusz ha bent vagy fedezek mogott es senkit nem latsz magad elott, de van a bokor mogott egy lapito td(vagy egy periszkopos heavy :) ) elotted az tuti felspottol. Ha nincs lampad akkor kapsz egy nagyot vagy meg is halsz par sec mulva viszont lampaval csak kidugod az orrod es vissza. Mire felspottolodsz mar fedezekben vagy, nem vesztettel hp-t es kaptal egy infot az ellenseg poziciojarol. Ha nem villan fel a lampa akkor meg lehet lopakodni elore.
A masik elonye, hogy tudod mikor spottoltak fel igy azt is ki tudod szamolni, hogy mikor tunsz el a minimaprol.
Persze ezek lenyegtelen informaciok a legtobb jatekosnak sajnos. Ezert van a sok "majmok bolygoja" erzesu csata. -
András77 #329143 Ha választhatsz helyette másik képességet akkor miért lenne gond? Pont, hogy az a gond, hogy a parancsnoknak elmegy egy skill a hatodik érzékre. A parancsnoknak vannak általában a legértelmesebb képességei, úgyhogy nem gond, szerintem ha nem kell a hatodik érzéket kifejleszteni. Az is hozzá tartozik, hogy egyik másik képesség sem ad ekkora előnyt és talán nem is az a cél, hogy valaki legyőzhetetlen csapatot fejlesszen ki. -
kisokka #329142 Ha a lámpára egyből reagálsz, még van esélyed arra, hogy kerüld a lövést. Amikor felvillan a lámpa, még nem azt jelenti, hogy már előtte rád is céloznak, szóval az esélyek elég jók így. Lámpa nélkül meg szimplán bekapod a lövést, aztán mehetsz a garázsba. -
lexlutor #329141 lampa nelkul ha elkezdenek csapodni a lovedekek, mar nem lesz mivel visszavonulni... -
WR104 #329140 A hozzad hasonlo jatekosokat igy tudom elkepzelni 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
shbg #329139 Ha van lámpád és felvillan akkor mit csinálsz. Gondolom poziciót váltasz. Ha nincs lámpa és lövedékek csapódnak be akkor is visszavonulsz. Mit csinálsz másként ha van lámpa vagy ha nincs? -
Bízzunk benne hogy elég nagy hiszti lesz belőle a hivatalos fórumokon. Hátha meghátrálnak majd. :D -
kisokka #329137 Kifejezetten köcsögségnek tartanám. Egy rakat időt és zsetont szórtam el a lámpára és még kitalálnák, hogy járjon alapból, nehogy véletlenül szopjanak az újak. Ezt régebben is felvetették már, de remélem most se lesz belőle semmi. -
Rivanka #329136 Nálam is be van adva a telószám régóta, de semmi ilyen problémám nem volt eddig. -
Rivanka #329135 Mentem egy jó scoutos kört ezzel a type62-vel:)
-
lexlutor #329134 ezt a reszet mege rtem is, es rendben is lenne, de abba mi a racio, h mindenki megkapja? -
Szerintem pont ezért jó, végre a rádiósnak is lesz értelme ellőni a medpakot, és nem csak francia tankoknál.
esetleg még vmi rádiós skillé átrakhatnák a 6. érzéket, ellen rádiójának lehallgatása, vagy valamilyen fedőnév alatt. -
hNeo2 #329132 Azt vettem észre hogy eltűnt a telefonszámlámról kb 5-600Ft. Tapasztalt valaki ilyet.
Én fél évben költök kb 3000 Ft-ot el telefonon, szóval megérzem az ilyet.
most volt a jelszóváltás, ugye ilyenkor 2 sms is érkezik, hogy sikeres. meg ugye+300 gold.
valaki valami info? köszi. -
lexlutor #329131 casual playernek, mint mindenben ebben a jatekban.
nehogymar ki kelljen szenvednie tobb legenyseget is. meg elmegy a kedve a sok grindtol a csatankenti 100 xpjevel. -
lexlutor #329130 mondjuk low tierben latszik igazan, h mennyire nincs jelentosege annak h piros vagy nem. meg ugy kb mennyire szar az egesz spotrendszer.
megfizethetetlen amikor 3 skilles sealclubber bt2 vagy tetrachban, elobb bespottol a 20csatas piroska , mint te ot.. -
de nekem akkor se létfontosságú a lámpa, hiába jó skill a lightnak -
Most ezzel a döntéssel kinek akarnak jót tenni? Mert én marhára nem örülök neki... Ja és nem mellékesen elég sok tankban a rádióst lövik ki először.
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2014.09.30. 20:01:31 -
lexlutor #329127 - sixth sense will be removed as a perk and everyone will get it automatically, it will be tied to the radioman (or crewman with radioman’s role)
hat nem sok ertelme lesz ezutan legenyseget grindelni, ha valoban megvalosul ez... -
Tudod, azok is nagyon jól tudnak spotolni, akik BT-7el bevágtatnak az ellen szívébe kör elején... Lighttal életben kell maradnod, ehhez egy aktív scoutnak elengedhetetlen a 6. érzék. Passzívnak lehet, hogy nem, de ha nyugis játékot akarok, inkább TD-vel megyek, annak ez a dolga.
Azzal az idiótasággal meg ne jöjjünk már, hogy elengedhetetlen a parancsnok camoja. Mire meglesz a 6. érzék, úgyis lesz 2. skillnek camo, ami pár csata alatt 50% lesz. Összességében 85-90%-os camoval, 6. érzékkel a tank. -
ha az ellenfél már arra fele tart mert elhalt az az oldalunk akkor ja akár sarokból is
azért nem vagyok unikum mert sok csatám van tüzérrel, és béta utáni kezdésnél még noob voltam egy darabig :D
és igen, nagyon is jól tudok spottolni , mi ebbe az olyan hihetetlen? oO -
Ja, mert te a pálya sarkában szoktál spotolni, hogy lefed téged minden oldalról a bokor? Aha, így már értem, hogy miért nem vagy mégsem unikum, annak ellenére, hogy milyen csodásan tudsz spotolni. -
nálad lehet, nálam nem
kis pirosnak nincs akkora látótávja mint nekem, mert azt se tudja mi az
kb. majdnem felbukik bennem mire engem spottolna
-
Hát persze, és ilyenkor szokott jönni egy piros suicide retard, aki letöri a zseniális kis szarvaidat. -
kisokka #329121 Kösz, kipróbáltam, de ezzel az a gondom, hogy túl egyformák a hangok. Látom, hogy még dolgozik rajta a srác, szóval követve van
-
á ugyan már, csak te meg én vagyunk jedik -.-"
az nem lehet hogy annyit scoutoltunk már T71el hogy szinte előre lehet tudni mikor hol spottolhat az enemy áááá dehogy
na mind1, én nem fogok magyarázkodni -
Ez az 50.000 xp a chaffee-s küldetéssel free xp-lesz? Ha nem hova kerül?