418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• JeffDunham
    Szorzás, osztás előbbre való művelet mint a hozzáadás, kivonás.
  • Roger6
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Úgy, hogy a = b, az a legelső sor
  • Userx2
    Nem cseszted el. Még most sem késő kivenni a parancsnokot és egy tartalékot képezni, ha esetleg akarsz majd valamelyik lájt tankkal menni. Én most raktam vissza a félbehagyott parancsnokot. 85 % ról a majré lámpa kell, de lehet, hogy egy harmadikat is képzek majd 2 skillig.
  • kisbesi
    a+a hogy lehetne egyenlő a+b vel?
  • pointer4
    Ismeri valaki ezt a retardált bandát ?
    [H-I-H] Hungarian Iron Horses, és ezek közül ezt a gyökeret? Kozma1981

Ha igen, szívesen találkoznék vele :)
  • Angelus1991ster
    Ja akkor erre rácsesztem:D csak este 10 kor hazaérve, gondoltam a maradék 6 csatát lezavarom , de lett belőle 30-40 csata.
  • Oddball29
    Fury-mozi. Jelen állás szerint 25-én (szombat- Corvin filmpalota) megyünk, mert vannak, akiket sajna befognak ünnepnap is. Aki innen csapódni akar, nyugodtan küldjön privit.
  • Mardel
    Azthiszem a legalacsonyabb képzettségűnek megy a bónusz azt meg abból látod hogy az a görög építményt melyik legénységnél látod.
  • FosTalicskaa
    Egy kis off. Hol a hiba?

Semmi köze a wothoz, de annyi matekzseni van itt, gondoltam felrakom már ide...

• Toweliee
    Köszönöm!
  • Userx2
    Kivettem parancsnokot, ahogy VSTEP-es hszben volt a wothungary-n. Az új góré felugrott 93 %-ra az 50 k XP miatt. Már minden 50 %-on a második skillnél. Egy kört se mentem még T71 -el amibe ezeket szánom. 13-áig csak racer.
  • madmanic
    Vedd ki rázd össze, tedd vissza, és ha van a nyomtatónak tisztító funkciója akkor küldd rá.
  • Toweliee
    Sziasztok, off segítségkérés:
    A nyomtató szerint még kb 20%-nyi tinta van a patronba, mégse nyomtat feketén. Színesen igen. Mit tudok csinálni azon kívül, hogy veszek egy új patront?
  • Angelus1991ster
    Tűrni kell:D az xvm most hasznos, már az elején kiderül hogy nyersz-e vagy sem.
  • Angelus1991ster
    Már lehiggadtam. Furcsa mód osztja el az xp-t a legénységnek. Az első skillt csak 85-ről 98%-ra dobta. A rádiósnál viszont a 2.skill egyből 58%-ra ugrott. Oda ment a 75-77 ezer xp?
  • kisbesi
    Szakaszban van valakinek kedve csinálni ezt a Chaffes küldetést?
    Elegem van az afk meg béna játékosokból, akikkel nem lehet normálisan megcsinálni.
  • Userx2
    Nekem második nap meglett a versenyküldetés. Azért mert állat módon játszom, még tudok nyerni... Génhulladéknak nevezni a képen szereplő játékosokat túlzás. Nem veszem magamra. Korodnál fogva elnézem neked. :-)
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.10.03. 10:35:09
  • Mardel
    Én este mentem szakasz nélkül. Kb 19 győzelem 4 vereséggel mentem aludni. :)
  • Zegi Norbi HUN
    Grat hozzá:) Én semmi versenyt nem tudok megnyerni, csak a szenvedés van ezzel a szarral, szóval én inkább hagyom.
  • Roger6
    Én is ettől félek, megesik, hogy a zoom miatt önhibámon kívül belövök egy beugró csapattársat. Nem baj, lesz még belőle több is.
  • JeffDunham
    Ééééééééés resetelődött. Most csaptam agyon véletlen a csapattársam. Beleugrott a lövésembe. :/
  • Roger6
    Hoppá Jeff, most jött nekem is:

• Roger6
    Arohadtéletbe, életemben először sebeztem 500-at alap lőszerrel T34-ben. 1.600 csata kellett hozzá ezzel a tankkal.

Szép munka Jeff!
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2014.10.03. 09:06:15
  • JeffDunham
    Na milyen medálja nem lesz soha BolondFox-nak? :D
  • Kishawer
    Batcheat! Végre kifejlesztettem rá a nagy csővet!

• Paradoxon61
    Ez már az újfajta, a mai kor lőszere aminek már szegényített urán magja van, ami a nagy sűrűségét és hatalmas kinetikai energiáját használja ki..
  • Paradoxon61
    mittoném1 !
    1. A tanknak a lánc mögött is van páncélja, ( teste ), kivéve a lánc alsó felét, ott nincs.
    2. Láncon keresztül kumulatív töltet nem sebez. Ugyanis nem tud érvényesülni a hatás mechanizmusa.
    3. A kumulatív töltetben egy réz kúp van, amely a robbanás hatására kifordul és mint folyékony fém égeti át a páncélt, majd a megolvasztott fém részéket szétszórja a küzdő térben, megölve a legénységet, netán berobbantva a lőszert.
    Ilyen egy kumulatív lőszer:

4. A reaktív páncél nem fúj szét semmit. Egyszerűen a kumulatív töltet becsapódásakor egy ellen robbanással leveti a páncélról a kumulatív töltetet így annak hatása nem tud érvényesülni.

Ahogy írták a többiek, ez egy játék, aminek semmilyen tekintetben nincs köze a valósághoz. Tehát kár ebben bármilyen valósághoz közelítő dolgot keresni.
    Az viszont valóban zavaró, hogy a készítők sem tudják hogy mit akarnak.
    - Ha azért szól valaki, hogy ez vagy az eltér a valóságtól teljesen, a válasz az: Ez játék, ha valóságot akar üljön valódi tankba-
    - Ha esetleg páncél stb. dolog miatt reklamálnak a válasz az: A valóságban is ennyi volt neki.
    Tehát mindig a saját érdeküknek megfelelően hivatkoznak hol arra hogy játék, hol pedig a valóságos adatokra. Tipikus orosz mentalitás ez. :)
  • Roger6
    HEAT-es érdekesség, bár gondolom már láttátok.

• Maala
    Rosszul emlékszel, csak ftr-en volt még róla szó. TOG-ról max a Chietanos videó volt hivatalos oldalon.
  • yossarianHUN
    De úgy rémlik a weboldalukon volt róla fent egy hír, meg ilyenkor már ingame is a misszióknál a coming soon fülnél általában kiírják az ilyeneket. Na majd meglátjuk.
  • popey8
    Az csak 8-án fog kezdődni. Wotinfon azt írja.
    Utoljára szerkesztette: popey8, 2014.10.03. 01:42:28
  • yossarianHUN
    Mi van a Togtoberrel? Keresem ingame és a hivatalos oldalon egyaránt, de semmi nyoma. Diszkréten eltüntették, mert rájöttek, hogy túl könnyű?
  • Angelus1991ster
    Győzelem!
    Csata: Tank Rally
    Jármű: M24 Chaffee Sport
    Szerzett tapasztalat: 51 000
    Szerzett kredit: 505 000
    Csatában elért Achievement: Versenyző 2014
    Küldetés teljesítve! Jutalom:
    Prémium időtartam hozzáadva: 1
    Férőhelyek hozzáadva: 1

csak ezért pörgött, a faszomat
  • FosTalicskaa
    Ezért kár pörgetni a villanyórát...
  • Angelus1991ster
    Én meguntam, direkt szemétkedek, csak azért se nyerjen a csapatom. Már ha az én csapatom. Mit művelhet az ilyen génhulladék a Need for Speedbe?

meglátom Mr. 40ezer csata-44%-500eff akkor megállok a pálya vége felé és ennyi volt, ha ő randomban tönkre teszi mások, a tied , az én játékomat , az övé is legyen szr. Mert megérdemli. Ez a játékmód, kifejezetten jó bosszuállásra.
  • bornofakone
    köszönöm :)
  • Gyuszopapa
    Az a szomorú hogy ezek a sima játékban is játszanak és ott is ezt a 0 teljesítményt adják ki magukból.
    Ma csináltam egy kisérletet a nagyobbik fiammal aki nem játszik PC-s és egyéb elektronikus játékokkal.
    Van egy nem használt accountom és mondtam neki hogy próbálja ki ezt a verseny módot.
    16 verseny után végig bírt menni a pályán a behúzás előtt,ő aki nem játszik,ezek a nyomorékok több ezer csata után se képesek erre.
    Most akkor mit gondoljak az értelmi színvonalukról.
  • Userx2
    Meg túrják le egymást a mapról... Nem megmondtam, hogy ne gyere ide, meg ne gyere erre!

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.10.02. 23:52:30
  • Angelus1991ster
    És basszák meg. De szeretem ezeket a tankokat. T23E3, VK7102, M60, T95fasztudja, OBject 907, és sorolhatnám
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.02. 23:08:55
  • yossarianHUN
    És nem lesz megvehető.