418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Ó , be is baszna:D mondjuk akkor az küldetés formában jelenne meg.
  • Nazarov77
    Van egy olyan érzésem, hogy a Strongholdhoz készülnek ezek az új special tankok.
  • Angelus1991ster
    És ? panaszkodok, 5-6 tank még , oké de lassan egy komplett ágat is kitesznek ezek. De már ezt se lehet megemlíteni. Gondolatbűnözés még lehet? Ja megküzdeni. ahhoz sátántudja hány több tízezer csata 60 %-os winfos és még ne soroljam mi kell. de ha .....gamingnak ez belefér, akkor tegyék.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.05. 09:14:23
  • Userx2
    Tankkal is tudsz tank ászt összehozni?
  • Nazarov77
    Ezt a panaszkodást a special tankok után már sokadszorra hangoztatod. A special tankok azért specialok mert nem lehet beszerezi őket máshogy. Egy online játékba kellenek az exkluzív dolgok amiket valamilyen úton módon lehet csak beszerezni és nem mindenkinek elérhető.

- A-32, Panzer V/IV M6A2E1 ezek pre-order csomagokhoz jártak úgy volt reklámozva hogy ezeket a tankokat csak a csomagokkal lehet megszerezni ezzel is növelve az érdeklődést a csomagok iránt. Ha mindenkinek elérhető lett volna megjelenés után is lehet kevesebb fogyott volna és nem lett volna. Egyszer megjelenés után berakták gift shopba az M6A2E1et, de ez kicsapta a biztosítékot a játékosoknál mert hogy megígérték hogy soha nem lesznek elérhetőek, úgyhogy a hatalmas dühöngés nyomására kivették megjegyzem jogosan.

- Panzer IV Hydro. a World of Tanks Razer deathadder egérhez jár ajándékba, szintén vevőcsalogató exkluzív státuszként szerepel, egyedi egérhez egyedi tank jár, ha panzer IV Schmallturmot adtak volna hozzá az hülyeség lett volna és senki se tudta volna megmondani hogy neked van egy olyan egered.

- Clan wars reward tankok, tier 10esek meg a T23 mondanom se kell, hogy még szép hogy nem érhetőek el mindenkinek, ezek azt képviselik, hogy te megküzdöttél értük stb, birtokolni egy ilyet presztízs (jó itt most a legutóbbi CW eventes 112 kivétel )

- Panzer B2 3 éve talán még elérhető volt mindenkinek a boltba 1300 aranyért aztán kivették mert OP volt, én anno karácsonykor szerencsére megvettem 650 aranyért. Azóta eventeken lehet megszerezni, most épp maketthez jár, meg valamelyik gamescomon adták ajándékba kint a vendégeknek.

- Tetrarch karácsonyi/újévi ajándék volt, egyik ilyen tankot se lehet megvenni. Viszont egyszer a Tetrarch volt egy csomaghoz adva ajándéknak IS-6 mellé talán.

TL;DR: Special tankok kellenek a játékba amik csak bizonyos feltételekkel szerezhetőek meg.
    Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.10.05. 08:28:07
  • enncsibaba
    Birsh Gun-nal épp az elöbb jött össze: Tank ász, zúzó, megszálló éééééésssssssss: LOPAKODÓ!
  • yossarianHUN
    Na én ezt nem mondhatom el magamról, de biztos szép pillanatok voltak:)
  • Oddball29
    Nekem ugyan semmi. Még a TV-ben néztem, amikor bontották a berlini falat.
  • davidbog
    Szerintem nincs nála semmi bug. Ugyanúgy ~30000 maga javítás mint a többi tier 10 heavynek. A legutóbbi csatában kilőttek, megsérült a motor, a lőszer rekesz, és mind a két lánctalp egyszer-egyszer a javítás volt 28329 a lőszer pedig 10650. Teljesen rendben van a többi tier 10-hez képest. Amúgy a maximális javítási költsége a tankinspector szerint valami 33k, ennél vannak nagyobb maximális javítási költségek is a tier 10-ben.
    Nekem az a bajom vele, hogy mindig sikerül olyan pályára kerülnöm vele amin csak szenvedni lehet vele. Most is három egymás utáni csatám: Swamp, Malinovka, El Halluf. Egy egy normális tüzelési pozicióért is meg kell szenvedni vele az ilyen pályákon.
  • yossarianHUN
    Most mi a bajod a 99 luftballons-al?:D Én utoljára a Watchmenben hallottam, de kedvelem.
  • davidbog
    Hm, Object 907, T95E6 most meg az Object 260 lesz reward tank? A végén még tényleg be kell lépnem egy jobb klánba.

• DasIsFuck
    Azért érdekes lenne vmi szavazás keretein belül pl megkérdezni a jobb játékosok vajon ezt vagy a párduc f-et vennék-e meg credit/legénység húzásra.
    Valahogy nehéz elhinnem, hogy párduc f-nek lesz fun faktora.
    a Párduc 2-t is a jobb játékosok max kinevetik, hát még egy még gyengébb párducért még fizetni is 10k+ goldot...
  • Angelus1991ster
    Chi-To és Chi-Ri. Saját szintjükön azért lehet aprítani. De ha rendszeresen t8 és t9-es hordák ellen kell harcolni az mm-démonnak köszönhetően, akkor csak átlépésnek jók. Egy 50-100 hp-s növelés kijárna nekik.
    Nálam mind a kettő megmarad. Ahogy a nagy elődök is a Chi-He és Chi-Nu a japán Turánok. StA-1-től ódzkodok.

Japán td-kre és spg-re leszek kiváncsi
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.04. 23:33:18
  • Roger6
    (lehet fikázni a perkelésem, de akkor is bevált nálam) - amíg nem kóstoltad a rántott húst, azt hiszed a párizsi a király.
  • JeffDunham
  • Angelus1991ster
    Hasonlót akartam kérdezni én is.:D Még Chir-Ri-nél az első skill sor sincs meg. Bár egy mintának jó ez a kép, mert a skill részhez fingom nincs.
  • Desmodromic
    Tengermély tisztelettel főnök, nem játszol túl sokat b@szod? :D
  • JeffDunham
    Aham, tetszik az egész japán ág. Amikor csak tehetem lecsillagozom 6-tól 10-ig. Készül a tartalék legénység. ;)
    (lehet fikázni a perkelésem, de akkor is bevált nálam)

• Savaran
    A GTA Vice City játékban is volt ez a szám, 12 évvel ezelőtt nem volt rossz a játékban hallgatni :)
  • Count Adyn
    Mér játszol a chi-to val, annyira bejön?:)
  • Kotomicuki
    "Azért tier 10-ben 15-0-ra nyerni... nem mindennapi." - ez inkább ennek a ramaty játéknak a kritikája, MM-estül, random-ostul, IQ-szint korlátok nélkül...
  • Oddball29
    Ennek örömére. Csak erős idegzetűek kattintsanak.

• Toweliee
    Nekem kell egy ilyen. Hogy lehet megszerezni?
  • Angelus1991ster
    http://ftr.wot-news.com/2014/10/04/straight-outta-supertest-t-55a-nva-ddr/

Faszomat ezekbe a tankokba. Ezt is a gamma 10 rendszer bolygóinak kib..... eggyüttállásakor lehet megvenni, vagy megnyerni. végén már a játék harckocsiállományának 4-5%-át fogja kitenni a szellemharckocsik alakulata. Mire jó ez?
    Mr. VK7201, Mr.M60 , Mr. Object 907, Mr. T23E3 -ezekből alig látni, akkor mi értelme.. Bár a T23E3 és VK7201 azért gyakoribb . Akkor árulják egykét év múlva 20-25 ezer aranyért. De ott a többi anyaszomorító , megvehetetlen szellem. Pz B2 ( makettekel igen beszerezhető), A-32, Tetrarch, BT-SV.--felborítanák a játékot, ha bekerülnének?
  • kisokka
    De úgy értettem, hogy lőszer nélkül mennyi lehet a javítási költség? 113-nak nem olyan durva az a cirka 1K lőszerár, de a javítási költség valami fantasztikusan szar. És most kezdtem el gyanítani, hogy a modulsebzéseket többször számolja bele, ha kilőttek a végére, ha nem.
  • JeffDunham
    Ma végre elég jól adta a játék nekem is. (két kis szösszenet a spoiler alatt) Azért tier 10-ben 15-0-ra nyerni... nem mindennapi.

• yossarianHUN
    Na igen, ezért jobb az alacsonyabb tier, itt még tényleg döntő tényező tud lenni az ember, akár egyedül is. T10-ben kigurul egy WT vagy egy T57 Heavy a sarok mögül, és reszeltek. Márpedig mindig van WT és T57.
  • Droughert
    Itt egy jó csata, mikor úgy voltam vele, hogy ez ezzel a csapattal sima bukó. Lemming train megindult, én meg totlam egy rush-t és spotoltam nekik, a vége tank ász lett :)

Ilyen csaták után vagyok úgy, hogy most legalább odatettem a vasat :)
  • Count Adyn
    Én ma reggel még a retardfest előtt lecsillagoztam a 10 eseimet 3-4k dmg-el igy kijött 0 ra prémmel:D
  • yossarianHUN
    Egyébként mintha úgy venném észre, hogy medeknél még borsosabb szokott lenni a tarifa. Legalábbis az M48 szerintem jobban viszi a pénzt, mint az FV215b és az E-100 (ennél mondjuk meg is értem, mert itt 1200-ért lövök 750 sebzést, a többinél ennyiért 400-at).
  • yossarianHUN
    Prémmel vagy prém nélkül? Prém nélkül horribilisek tudnak lenni. M48-cal ha kilőnek, és elhasználok egy javítót, még jó találati arány mellett is, 2-2500 sebzéssel simán szoktam 20-25k-t fizetni a végén. Tegnap csak AMX 50-120-szal játszottam, plusz gurultam egy kört tízes Pattonnal az este. Fos nap volt, nagyjából az egész nap szopásról szólt (40% körüli win), de a kétezer körüli átlagsebzés egész napra kivetítve megvolt, tehát ha jónak nem is, de nem kifejezetten szarnak volt nevezhető a teljesítményem. Így jöttem ki a nap végére mínusz százezerrel. A high tier móka nem móka prém nélkül.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.10.04. 20:51:24
  • kisokka
    Akinek sok T10-e van, milyen javítási költségek vannak egyes tankoknál? Nekem van egy erős gyanúm, hogy a 113-nak igencsak bugos a javítása. Eddig is feltűnt már, hogy röhejes árakat fizetek, de az előbbi már nevetséges volt. Ellőtték 5-ször a láncomat és ez hatványozódott volna?? Szinte ugyanolyan kula csatában is kilőttek, ott fizettem 30K-t, ennél, ahol ellőtték a láncomat, meg 41K-t.
  • Droughert
    Én sem, de a recept működik :)
  • yossarianHUN
    Na ja, tudom hogy a Diegho féle félistenek még 14 hülye mellett is, 3-4 perc alatt (mert ennyi idő szokott lenni, mire a csapattársaid leöletik magukat) tudnak annyit sebezni hogy az megfordítsa a csata kimenetelét, de én egyelőre erre még nem vagyok képes:)
  • boomsly
    Lószar! Szellem tankok minden felé! Az M41 Walkerbulldogok lopakodnak.....
  • Droughert
    Így vagyok vele én is. Agyfaszt kapok, ha valami hülyeség miatt elhullok, nem / vagy alig sebzek. Ilyenkor nem tud érdekelni, hogy győztes meccs volt, mert nekem sok közöm nem volt hozzá, nem rajtam múlott. De ahogy anno Diegho is írta, ha nyerni akarsz akkor sebezni kell, minél többet sebzel, annál többet fogsz nyerni, ennyire egyszerű a képlet.
  • yossarianHUN
    Nem tudom, én meg pont azt nem tudom elképzelni, hogy valakinek egy győztes kör, amiben lószart nem csinált, élvezetesebb lehet mint egy olyan, ahol a maximumot hozta ki magából, így a vereség nem rajta múlott.

Én a játékélményért játszom, az meg, hogy a csata UTÁN győzelem vagy vereség van kiírva az összegző screenre, vajmi keveset ad hozzá a játékélményhez. A csata közbeni események adnak hozzá.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.10.04. 20:27:15
  • carp3tm0nster
    9000 meccs utan... mindenben javulok csak a wr csokken?
  • kisokka
    Nem úgy volt, hogy az ellenről lepattanó baráti tűz nem tesz kárt a tankomban? IS-7 oldaláról lepattant a csapattárs FV és kilőtte vele a 113-am puskáját. Hábazz...
  • técsé2
    Én meg pont azért játszom, hogy nyerjek. Nem érdekel hogy mennyi sebzést csináltam ha a végén a bukó a csata. Persze van olyan hogy ha napi szinten több meccset nyerek mint amit vesztek,(ami már hetek óta nem fordult elő) és az utolsót bukjuk annak ellenére hogy jó voltam, akkor az nem nagyon érdekel. Nehezem tudom elhinni hogy valakinek az a fun ha megy egy kört de nem nyer. Ez kb olyan mint a sex orgazmus nélkül.