418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Metalmilitiakid
    Oké már kezdem érteni az elterjedt mondást, miszerint:
    "Plata-val vitatkozni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábúkat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy Ő nyert."

Elengedtelek...
  • Plata
    Nem.mikor bejöttek a helik.
    Jó pár évig fent volt.
    Vártam hátha javul.
    Grafika javult.
    Tankok és a játék csak szarabb lett.
    De tényleg gyönyörű a táj.
    Tankokkal menni nulla élvezet.
    Ennél még az Armired Fist húsz évvel ezelőtti tankjai is fényévekkel jobbak.
    Wt-ben olyan mintha gumitankkal csúszkálnál jégen.
    Semmi élvezetet nem tud nyújtani sem light sem egyéb tank.
    Kivéve az önjáeó légvédelmi talicskák.
    Jó hecc repülókre lőni.
    Maga a játék sebzése és sérülés modellje egy vicc.
    Inkább mondanám hogy egy rakás lócitrom.
  • Metalmilitiakid
    Nemtom, hogy mikor játszottál vele utoljára, valahol 2013-ban ? Nem mondom, hogy az a játék tökéletes, de nagyon sok dolog valóságosabb benne mint a WoT-ban. Gyors tankkal csúszkálni meg ugyanúgy tudsz WoT-ban is, sőt szerintem még jobban mint War Thunderben. Mind a kettőnek megvan a maga világa, annyira nem szeretem azt pl. hogy sokszor 1 jobb átütés kinyírja a tankot, de cserébe nem halok bele abba, hogy valaki a görgőmet lövöldözi ahol mögötte nincs semmilyen kritikus dolog. Nem a WoT-ot szidtam, de ha valakinek a realitás hiányzik az rossz játékkal játszik.
  • Plata
    Ha gagyi tankokat ótvar béna fizikát de szép vadvirágot akarsz látni akkor war thunder. XD
    Abban a játékban egy szép és jó dolog van.
    Ultra frafikai beállításoknál a táj gyönyörű,nem az ellenséget figyeled hanem a virágokat a réten meg a szép tavakat.
    Kár hogy nem lehet benne pecázni.
    Akkor még játszanék vele.
    Mert tankozni nem lehet vele.
    Max tankszerű valami szarokkal csúszkálni.
    GTA online-ban több tank van mint war thunderben. :p
  • Metalmilitiakid
    Ha "normálisan" reagáló lövedékeket meg armort és modul/legénység sérülest akartok, akkor menjetek War Thunder-ezni. Sajnos ez a játék elég Arcade, felesleges rajta vitatkozni.
  • Plata
    Örülök neki hogy a gold lőszert nerfelik,de amíg ilyen vaksi hapsik lövöldöznek vele nem is vészes.
    Stock Udes-em van.

Egyébként a mini patch óta a tankok hullája néha be süllyed egy kicsit.Az előbb is spotoltam hídon tankot és láncoltam,kilőtték erre a roncsa kicsit belement hídba.
  • Megamax
    Inkább ne mennyunk bele, ahogy Plata nak sem hiszem el míg nem mutat replayt addig másnak sem. A játék tele van hibákkal de mindenki mondhat amit akar bizonyíték nélkul. Amug yrohadt frusztrálló tud lenni a játék de engem egyenlore csak a gold és a robbano lovedékek zavarnak , hog ymindenféle tudás nélkul sebeznek.
  • Pares
    Nem volt ebben semmi "hate", csak azt, hogy a HEAT-et egy háló is elnyeli, ahhoz hasonlítottad, hogy egy 155mm-es HE lövedék eltalálja az ágyúcsövet ("Akkor miert ne semlegesithetne a 15cm es HE lovedeket igy agyucso"), ami abszurd.

2011.06.11 óta játszom a játékkal, kisebb-nagyobb kihagyásokkal, nekem se kell magyarázni, hogy hogyan működik a spaced armor, de nem is ez volt a lényege annak, amit eredetileg írtam, hanem ez az újra és újra megjelenő, kezdetektől jelenlévő inkonzisztencia és faszság áradat, amiből egy idő után több hónapos "tököm tele van ezzel a szarral" szünetek lesznek.

30 fokos szögben, felülről meglövöm a ruszki ojjektum tornyának a tetejét 155mm HE lövedékkel, és nem sebez semmit. Ugyan ezzel nem sokkal utána ugyan így meglövöm a Grille tornyát/ágyúját, ugyan úgy nem sebez semmit. Az minimum mínusz 1000-1200 sebzés (ha alacsonyat dob az RNJesus), ami eldönthette volna a csata sorsát (mind a kettő gyakorlatilag egy lövés volt).
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2019.06.16. 21:47:22
  • Megamax
    Na ez most nagyon egy "hate" komment nak látszott. Már hogyne érteném hogy mukodik a HEAT azért is írtam hogy akár egy háló is tudja hatástalanítani.(de mint kiderult a modern HEAT lovedéket nem) Ami meg az ágyut illeti azt is leírtam hogy a játékban spaced armornak számít, de min tlátom vagy nem olvastad el (vagy csak az elejét) vagy nem is érdekelt.
    Utoljára szerkesztette: Megamax, 2019.06.16. 20:35:10
  • yossarianHUN
    "Gondolj bele a mai szuper attutesu HEAT loszereket is kepes megallittani egy hallo"

Mondjuk pont erre vannak ma már minden fejlett ország hadseregénél tandem robbanófejes HEAT-ek, amiknél a háló csak az első, kisebb fejet kapja el, és a nagyobb már a páncélba megy.
  • Pares
    "Nem éppen. Gondolj bele a mai szuper attutesu HEAT loszereket is kepes megallittani egy hallo. Akkor miert ne semlegesithetne a 15cm es HE lovedeket igy agyucso?"

Valószínűleg nem érted, hogy hogyan működik a HEAT lőszer, és miért semlegesíti egy "háló" is. Röviden azért, mert idő előtt aktiválódik a robbanófej, ami miatt az olvadt fém a tank páncélzatán loccsan szét a helyett, hogy közvetlenül a páncélzaton aktiválódna és vágná át magát. Az meg komolyan kérdés, hogy egy 155 miliméteres HE lövedék milyen végzetes károkat okozna egy ágyúcsövön?

Mindegy, igazából csak az basz fel, hogy míg ha egy 155 miliméteres HE lövedékkel eltalálom egy tank egyik, ha nem a legfontosabb alkatrészét, az ágyút, akkor nem sebződik (max. egy javítható kritikus sebzést kap), közben meg simán meg lehet semmisíteni egy tankot úgy, hogy csak a tank testéből teljesen kiálló teleszkópot lövöldözi az ember.
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2019.06.16. 18:31:22
  • Megamax
    Nem éppen. Gondolj bele a mai szuper attutesu HEAT loszereket is kepes megallittani egy hallo. Akkor miert ne semlegesithetne a 15cm es HE lovedeket igy agyucso? Mondom ido elott meg mielobb elerte volna a tank barmelyik reszet felrobbant. A legjobb taktika amugy a HEAT et spemelo tankok ellen mikor facehug olod es bele nyomod az agyudat az ovebe. Az agyu spaced armorkent funkcional mint a lanctalp igy megsemmisul sebzes nelkul.
  • Pares
    Lehetséges, bár ezek szerint az ojjektum medek tornyának teteje is russian magic armorral van befedve. Azóta lőttem pár ezrest néhány Grille tornyába, valszeg tényleg az ágyúját lőhettem el a "lepattanó" lövésnél, de akkor is bődületes faszság. Nyom egy javítócsomagot és megy tovább, mintha mi sem történt volna. Ja, csak egy 155 miliméteres robbanólőszer találta el az ágyúcsövet.
  • Plata
    Hát nem tudom,az előbb azon vitáztak hogy med vagy heavy lesz,az egyik szerint T54e2 heavy a másik szerint meg med.

De heavy.
    Életerő: 1500 HP
    Test páncélzat: 150/80/40 mm
    Torony páncélzat: 240/140/140 mm
    Motor teljesítmény: 800 LE
    Motor fajlagos teljesítmény: 16,16 LE/t
    Végsebesség: 45/17 km/h
    Fordulási sebesség: 35 fok/s
    Torony forgási sebesség: 34 fok/s
    Látótáv: 400 méter
    Ágyú:
    Átütés: 226/255/53 mm
    Sebzés: 390/390/480 HP
    Pontosság: 0,4 m/100m
    Célzási idő: 3 s
    Töltési idő: 13,8 s
    Ágyú vertikális kitéríthetőség: -10/+20 fok
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.16. 13:15:39
  • Angelus1991ster
    Legalább az utóbbi egy új elem behozása a játékba, amíg az első egy újabb klón tank a játékba. Amire nagyon nagy szükség volt.
  • Plata
    Azt mondják táras prém T8 amerikai med jön és új két ágyús St1-et tesztelnek St2 néven.
    Dupla ágyúja van.
    Két féle van belőle,egyiknél két ágyú egyszerre lő,másiknál külön külön tud tüzelni.
  • Megamax
    HE nem pattanik soha, az becsapodaskor felrobban. Ha tul vastag a pancel akkor a repeszek nem hatolnak be sehol igy nincs sebzes. Ha agyut talalsz el vele ami a grillenel siman elofordul es a robbanosugaron belul nincs semmi akkor szinten elmarad a sebzes.
  • Pares
    Na most egy csatában kétszer is pattant a 155mm-es HE lőszer, egyszer az egyik Ojjektum med tornyáról (kb. 20-30 fokos szögben a tornya közepére célozva felülről), meg egy (!) kibaszott Grille tornyáról. Aha, jóvanakkor. Persze az ellenség átment rajtunk mint a szar, ahogy az az ilyen "anomáliák" jelenlétekor történni szokott...
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2019.06.14. 20:26:18
  • Quli
    Nekem nem ingadozik, 140-150FPS-ről 20 alá fixen. De az az érdekes, hogy egy másik játékban max. 100FPS-re volt beállítva, 99,9-re se ment, most 30-40FPS. Nem értem, vagy pont most adta fel a videókari, vagy valami driver hiba.
  • ROMOTO
    Kár hogy csak most olvastam, mert kidobott pénz az AMX, talán ezért nem véletlen hogy nem látni randomban.
  • papa74
    Na...lecseréltem :)
    Tetszik az AMX, de tegnap bűn rossz csapatokat kaptam.
    Ráadásul engem is érint az új pöcccs kapcsán 2 hiba :(
    inbolyognak a feliratok a tankok felett, és az FPS ingadozás...ilyen eddig nem volt, mindíg stabil volt.
  • suba53
    Érdekes. Ha véletlenszerű, akkor is kellett volna már kapnom svédet, ennyi francia mellett.
    Na mindegy. Egy újabb titokzatos játékelem, már megszokhattam volna.
  • lammaer
    Valahogy ez a tankok 90%-ára igaz - "ha te úgy tudsz lövöldözni az ellenfélre hogy nem lő vissza akkor jó"

A maradék 10% az az, aminek annyira szar az ágyúja hogy nem talál el / nem üt át semmit.
  • Malarki
    Kösz, működött.

suba53: nekem bőven adott svéd tervrajzokat is. 1-et kaptam az Emil I-hez, 2-őt az Emil II-höz, 1-et a T8-as medhez és 1-et a T10-es tdhez.
  • Plata
    Mostanában több legénységi kinézet jön.
  • suba53
    Köszi.
    További legénységi XP 2db.
  • Userx2
    Bonuszkód: SUBWARSHOLDMYHAT
  • Plata
    Szerintem ha el tudod rejteni jó.
    Az ágyúja cseszett jó.
    De ha spotolják kampec,artyra meg he lövedékre érzékeny.Nagyon páncélozatlan.
    De ha nem látnak meg az ágyúja szerintem bármit visz.
    Gold lőszerrel t10-ben is jó lazán.
  • papa74
    Sziasztok
    Azt kérdezném, hogy mi a véleményetek az AMX canon d'assaut 105-ről?
    Ha használható és megérné, akkor becserélném az Is6-ot, mert van mellete még obj 252 u.
    Köszi a válaszokat!
  • Plata
    Főleg ruszkit meg kínait.
  • suba53
    Valami nem gömbölyű a tervrajz osztással. Amikor bevezették, két ág volt még, amit végig kellett vinnem.
    A francia kerekes, és a svéd med. A rengeteg univerzális tervrajz töredék mellett eddig csak franciát kaptam, vagy 17-18 darabot, de svédet még egyet sem. Mindkettőnél a kilencesnél járok, meglesznek tervrajz nélkül is, csak furcsállom, hogy mi lehet a svédekkel.
    Nektek adogat a játék svéd tervrajz töredékeket is?
  • HTS s3rg1nh00
    ja,csak ezt jelenleg nehéz...közel kellene vele lenni,de ahhoz meg az ágyú nem partner (írhatnám,hogy f0s)
  • suba53
    Remélem lesz néha nagyon imádom.
  • Master91
    ha nincs arty és toronnyal jól játszól akkor harap a köcsög. néha nagyon utálom néha nagyon imádom.
  • Metalmilitiakid
    Gyakorlatilag az a tank inkább egy T30 mint egy T32, jobb is ha TD ként használja az ember :D
  • yossarianHUN
    Hulldownozni és sidescrapelni kell vele. A testéről ne várd, hogy bármi is pattanni fog.
  • Plata
    AMX M4 49-et szemből Vk100 stock ágyúval alap ap lőszerrel belőttem mindig és kilőttem.
    Vagy random pechje volt vagy nerfelték?
  • Plata
    Én gyűlölöm ha Mauer T6-ba kerül,100% hogy a csapat retardált és vesztünk.
  • suba53
    Kezdem megbánni, hogy megvettem a T34B-t.
    Minden tier7 feletti tank belövi, akárhogy is forgatom, az ágyúja meg lepattan az összes t8 heavy-ről is.
    Ha véletlenül top tiernek rak t6-os mezőnybe, akkor néha ér valamit.
    Egyébként meg egy kalap híg fos.
  • Plata
    Sügerek mindenhol.
    Stock UDES-em van.
    Még a legénység is csak 88 és 96%-os.

T34B tiszta hülye volt,azt hitte hogy ő Rambó,hat lövésem ment a hasába és láncoltam is,csöppet sem akarta a testét rejteni,lazán kiment a nyílt színre és neki az ellenségnek padlógázzal.
    Jah hülye Isu csapattárs ész nélkül lövöldözött,kinyírta amx td-t de én is kaptam tőle.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.11. 10:23:15