418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A "Nagyon rossz" és "Rossz" át lett nevezve "Kezdő"-re és "Alap"ra.
akkor a húszezer csatás piros mi haladó kezdő? XD -
Nekem ami bevált taktika: mindig egy nagyobb tankkal menj, amolyan kísérőként. Amíg vele foglalkoznak, addig te sz@rrá tárazod oldalról többször is. -
Rivanka #329838 Amikor elszámolja magát az Mm, síma bukta lett volna ez is megint. 
-
Chi-Rivel hogy kell játszani(még 50k XP az STA nem tudom hogy fogom kibírni addig :D)?
Mednek lassú, heavynek papír, ráadásul hatalmas + az ágyúja olyan mint egy StuG-nak. HA T9-be kerül azonnal töltődik a gold, de sokszor az is kevés. -
Userx2 #329836 XVM színskála változások.
-
Userx2 #329835 Racer mód leírás
Azt chaffee-ra képezve kerülnek a barakba. -
Sztem marad a sport csöffi crew, át kell majd őket képezni, amire akarod. -
yossarianHUN #329833 A verseny Csöffiben lévő emberek milyen tank legénységeként kerülnek majd be a barakkba az event végén? -
Meg kb. bármilyen meddel meglehet ezt csinálni azonos, vagy néha még magasabb szintű tank ellen is.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.07. 01:30:54 -
Igy valahogy:
-
Oddball29 #329830 Négy éves M4A3E8 ugyanúgy kicsinál menetből, ha nem tudsz valami tereptárgyra/épületre rátolatni, hogy ne táncoljon körbe abban a lomha T-150-ben. -
Gyuszopapa #329829 Ismét bebizonyosodott számomra hogy az új tankokat belerakva a játékba direkt op-á teszik.A régiek leszarva.Mivel még a javítás óta nem játszottam csak 8-9 tierben így nem találkoztam nagyon ezzel a T-37-el.Hát ma nyomtam pár csatát T-150-el.Ez a fos megesz mindenkit reggelire ha nem szemben találkozol vele és nyitott pályán vagy T-150-el esélyem nem volt szépen leflankelt,autoaim bekapcs és kész.
Az igazi szívből jövő véleményem inkább nem írom le mert az nyomdafestéket nem türne. -
\o/
Keress mar meg ha KV220-al platoonozni szeretnel :) (nem nem huztam ki, ennyire mar nem vagyok perverz, az akcios csomag ar/ertek aranya meggyozott anno). -
Kihuzod a szelere majd ha jon a res, kezdj kisse befele zarkozni es ha elfogy a beton-elvalaszto hirtelen rantsd balra/jobbra a palyatol fuggoen. -
foxbat88fx #329826 csapat csatában 100× kell elsőnek lenned sebzés alapján / elsőnek lenned kapott exp alapján -
Angelus1991ster #329825 Első kettő milyen medál? -
OnkleTonto #329824 amúgy az értékek amiket a chaffeval jönnek össze, beleszámítanak a későbbiekben a statba?
érdekesen felkúszna -
OnkleTonto #329823 Hogyan ugrattál át a pályájukra? nekem nem sikerül sehogysem -
foxbat88fx #329822 ezt is megéltem.....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Chaffe verseny event (prize), "gude" csapat ellen. 3/2 (csata/győzelem) - következő a szitu, kapásból a kezdőn csapattársamat 500-ra lövik aztán mikor mögötte voltam az összes lövés amit a srácba eresztettem (APCR) tehát golddal az összes critical és 0 dmg...persze ő mindenen keresztül lő és bekaphatom...persze a zászló előttiről nem is szólva, van "repesz" páncélom 90-el száguldok a srácba, ő oldallal áll ő belőle lejön 47HP belőlem 198HP...persze utána jött a face to face fight, 1-et én 1-et ő én folyamatosan 40-49-eket lövök ő tutiba 68-90...szánalmas...bunda volt az egész, de csak mert EU accountos ruszkikkal nyomtuk... 

-
PetiPetiHUN #329820 Kész a Chaffes küldi. Az utolsó 9 győzelem 12 csatából lett meg. A végére egész kellemes volt, csak közbe szopatott mint állat. -
Mikor megvolt a cap pont mar en is csak a szegeny ellenfelet gyilkolasztam :D Atugrattam a palyajukra - legyilkoltam egyet, netan eltancoltam kettovel mig celbafutnak a sajatok.
Gyorsan meglett, jo moka volt.
-
Frankie69 #329818 Látom szétcseszed az idegeidet, ebben így nem sok élvezeted lehet. Amúgy a legtöbben hasonló köröket megyünk. -
egy nap alatt mentél vele 100 csatát?:D -
Én szerep játékozok :) Skyrim, az lenyugtat ha a wotos csapattársak már kikészítenek :) -
A Chaffee-val játszanak jó játékosok? Mert 1 nap alatt meg lett a lövegre az első csillag. -
DantesHUN #329814 Keress valami új játékot. Most ezen a Shadow Mordor-on, vagy a héten megjelenó Rome akármi kaszabolós játékon gondolkdom. AWoT-ból egy időre elég. Szünetet kell tartani. Ma 8 meccset bírtam idegekkel. Még tizet se. -
én is kapartam az arcomat ma. prohorovkán nálunk maradt egy tortoise meg egy E100. Ellenfélnél meg egy arty. A csavar itt jön, volt hátra 1:30 perc de mindketten az ellenfél zászlójánál. Erre mit csinál a tortoise? átmegy a körön és elkezd a nagy sebességével artyt kergetni mikor nem is lehetett tudni hol van. mikor elmondtam minden hülyének akkor visszament de hát sajna 10mp hiányzott a caphez. persze hogy draw lett.
Idióta csapattársak -
yossarianHUN #329812 Ez nem ma van, ez az új trend. Üdv a szép új világban. -
Mai játékaim...
Ennyi retardált régen volt mint ma...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Napoleon büszke lehetne rájuk...
Top heavyk a bázison verték a répát...már csak az 50100 volt életben
Összes T8 ott kempelt miközben az ő T8-aik a pofámban voltak...
Fuck the city(varázslatos módon nyertünk)
T8 medek vs Heavyk
Ha a lemmingtrain elindul....(buktuk mint atom)
-
De tényleg, kérni kellene őket:
"I like your game so much, can you pls. increase goldammo price by 20% so I can be more generous to you?" :D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.06. 20:04:11 -
yossarianHUN #329809 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A WoT egy képbe sűrítve. Hánynom kell. -
Mr.Kitten #329808
Tier5 tank kidolgozza a belét is de a csodálatos csapat miatt véletlen se lehetne győzelem.
míg nekem volt 2135 dmg
a tier6 tankok sikeresen hoztak fejenként 0-600 sebzést (2x Kv-85, t-150, 2x vk stb. Csapat 70%-a tier6 volt és összesen nem tudtak annyit sebezni mint én meg egy kv1(1k dmg).
Defeat
Battle: Himmelsdorf
Vehicle: Type 3 Chi-Nu Kai
Experience received: 2 112
Credits received: 58 338
Battle achievements: High Caliber, Mastery Badge: "Ace Tanker" -
Sztem sok van belőle -
davidbog #329806 Jaj persze. Úgy csinálsz mintha csak ebből lenne bevételük... -
Én is jobban örülnék, ha csökkentenék a sebzését, csak hát ez üzlet -
lexlutor #329804 sajnos igen.
en vagy tovabb emelenem az arat, de ez sem sokat segitene, es ezt tuti nem lepik meg.
vagy az aphat kene vagy 30-40%al csokkenteni. szerintem akkor, mivel tobbet kene kiloni a nepeknek ugyanahhoz a sebzeshez, kompenzalna azt aki esetleg felhagy vele emiatt. de ezt ugye most eppen kizartak.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.10.06. 19:50:48 -
DantesHUN #329803 De legalább át kéne gondolnia mindenkinek, hogy mikor használja el a gold-ot. Mert most mindenre lőnek,ha kell ha nem -
1 Goldnub medál 100 kilőt goldammonként:D -
davidbog #329801 Pont ez lenne a lényeg. Amúgy meg ennyi bevétel kiesést igazán bevállalhatnának, úgyis máshol tudják kompenzálnák.