418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Hmm, tesztelgetem a féláron vett német, és usa prémeket... Nem rosszak. :o
  • Maala
    Pedig mintha 25% +xp-t néztem volna tegnap a top3-ért. De az 50% kifejezetten jobb.
  • madmanic
    vagy.
  • Nesuten
    Angol Mark VII
  • madmanic
    Német Mark VII
  • xotyi
    A vk3601 konisch ágyúval meg egy jobbacska legénységgel brutálisan jó volt, én akkor használtam mikor elvették tőle a nagyobb motort, előtte talán még mozgékony is volt,most nem tudom mennyire állja meg a helyét:)
  • Oddball29
    És lőn.
  • foxbat88fx
    na igen, másra nem nagyon jó a TOG :D keresztbe fordulva nem nagyon tudják eltolni a 81tonnás hulláját
    csak kérdés, hogy oda ér-e ahova kell azzal a 13km/h-val....

misszió keretében nekem is lesz egy, de nem hiszem, hogy sokat fogok vele menni :D
  • Oddball29
    Egyszer láttam Fjords keleti oldalon, a bázis felé vezető ösvényen keresztbe állni egy Tog-ot. Miatta nem tudott az ellen arra keresztülmenni. Azt a szentségelést, amit utána kapott...
  • Userx2
    Tudása alapján lehet rá mondani, 20 k csatával kezdő mert megreked egy szinten. De mindegy is hivatalosan mi a nevük, úgy is a noob jelzőt kapják a csata elején.
  • joe662
    Több mint1honap kènyszerű pihenès utàn ma vègre megèrkezett a hardver [#eplus2[
    Vègül is 16Gb ram lett,mert az a 70eur màr mind1 volt.
    Viszlàt tömöritet ttextura,ès 20 fps.

• Malarki
    Nem éppen :D Bár hogy ez mi akart leni az nem tudom.

• Maala
    Indi véletlenül nem egy TOG-gal küzdött btw? :D
  • Oddball29
    De hát abban még lapátolják a kazánba a szenet.
  • Maala
    Csakis a TOG.
  • Rivanka
    Én azt olvastam, m6 most a favorit. Vagy t150, de az lassú, vagy a lent említett arl.
  • Rivanka
    Az az arl a 105-össel nekem még a nagy kv1s nerf előtt is tetszett. Furcsa, de azzal 330-at lehet ütni golddal, ap 300, de még a He-je is jó a páncélozatlan vackok ellen. Spóroljunk a lőszerrel, 1 lövés-1 halott. Mondjuk a páncélja rapszódikus, meg ótvarul néz ki.
  • suba53
    Ha a sport Chaffee-re gondolsz, akkor vigyázz, mert az azon felhalmozott XP-t a T1 kapja meg.
    Inkább kapcsold át a legénység fejlesztésére, mert azok viszont Chaffe legénységként kerülnek a barakkba.
  • Master91
    hirtelen ARL-44re gondoltam, vagy VK 36.01 (H) (régen tetszett ez a tank nagyon)
  • Oddball29
    Szerintetek melyik most az az alap 6-is hevi, amit érdemes even cw-re/skirmishbe bevinni?
  • okosszöszi26
    ma megint undorító a mellélődözések, daftok, kritkálhitek aránya
    szopatósnap van vagy mi?

kicsit idegesítő azért elveszíteni egy csatát, mert a gondosan kivárt célgyűrű beszűkülés után egyszerűen nem hajlandó eltalálni az ellenséget többször egymás után
  • PetiPetiHUN
    Elhalmozzák a Chaffeet mindenféle jóval, van rajta 30k fölösleges xp és már két legénysége is lesz. Még valami fölösleges baromságot rakhatnának rá.
  • foxbat88fx
    na kész ez a chaffee sport misszió -.-"

jól tudom hogy majd az embereket a chaffee sportból át fogják képezni automatice a chaffee-ba?
    mert akkor várok 1 hetet... nem olyan sok idő az, és nem bukok se creditet se %-ot
  • PetiPetiHUN
    Én nagyon szeretem a Chi-Rit élvezet vele játszani de érdekes módon a IX-es csatákban sokkal jobban megy mint a saját tierjében. Ha sok nagy tank van nem figyelnek rád és jól lehet szúrkálni oldalról de ha top tier vagyok nem találom a helyem és általába kikapunk. (az ágyúja meglepően jól viszi át akár a IX-esek is )
  • Toweliee
    Megy innen valaki okt. 15-én?
    Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2014.10.07. 12:25:06
  • Mardel
    A kv-85-öt azért nerfelték. Kb semmi csőlehajlása sincs.

Ezért alacsony tankokkal lehet közelről szivatni őket pl. elc amx, e25.

A félhülyéket szeretem. Legutóbb dicker maxal szivattam meg egyet. Ő a domb tetőn állt lőtt belém 100-at mert jobb fegyvere még nincs kifejlesztve. Egyik csapattárs ellőtte a láncát d.maxal meg alá mentem. Egész csatában csak 100-at sebzett és full hpról szedtem ki.
  • Savaran
    Ok köszi, akkor kihagyom.
  • Toweliee
    Rendben köszönöm! Kb. 1/4-1/2 2-től leszek gép előtt.
  • JeffDunham
    Sokkal. Eladható kategória.
  • Malarki
    Off, de végre már ez is moziba kerül:
    Drága Elza
  • JeffDunham
    "Aki már eljutott egy T7-T8 szintig, és nem tudja kitapasztalni maga, hogy egy tankkal hogy tud érvényesülni, annak mondhatsz bármit."

Kérsz még fagyit? Nem, nem olvastam még el a mai újságot.
    (Ha az elméleted gyakorlatba ültetjük.)
  • Savaran
    Van valakinek hellcat-je? Nekem sose volt, most akarom majd kipróbálni, szóval a nerf miatt sokkal rosszabb lett?
  • Oddball29
    Egy után.
  • suba53
    Mert szerintem nincsenek mindenki számára, minden pályára, minden csapat összeállításra, egyen érvényű válaszok.
    Aki már eljutott egy T7-T8 szintig, és nem tudja kitapasztalni maga, hogy egy tankkal hogy tud érvényesülni, annak mondhatsz bármit.
    Az alapötletek, hogy bujkálni kell vele, meg hasonlók meg annyira általánosak, hogy egy egy konkrét csatára nem mondanak sokat.

Például azt mondod, hogy X pályán ezzel a tankkal Y szikla mögé kell állni, mert neked az bejött. Aztán őt meg pechére egyből kiszedi onnan egy taktikusabb ellenfél, és már megy is a véleményed a levesbe.
  • voivod32
    Nem szoktam ilyet írni, de tényleg elmehet a WG a picsába! Méghogy, nerfelik a KV-1S-t! Mi a f@szért nem írták le, hogy Átnevezték? Most meg minden félhülye KV-85 el rohangál. Lő kettőt a halála bekövetkeztéig, aztán ő kapja a legtöbb xp-t.
  • Toweliee
    Off:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Skype-on angol nyelvben kéne segítség: there is/there are some-any. aki hajlandó lenne 15 percet erre szánni az dobjon egy privát üzenetet skype elérhetőséggel. Köszönöm!!
  • JeffDunham
    "Chi-Rivel hogy kell játszani" Suba nem igazán a kérdésre válaszoltál. :D

De az igaz, hogy amivel nem megy, napi duplázót kell tolni vele, aztán szépen lassan csak meglesz.
  • suba53
    Nekem az ilyen nyögve nyelős tankokkal az a taktikám, hogy csak duplázgatom őket. ( Vagy néha alacsonyabb tier-ekben átugrom free-ből. )
    Azt a napi pár meccset, ami alatt összejön egy duplázó ki lehet bírni infarktus nélkül. Aztán egyszer csak megvan az XP a következőre.

Amúgy ha top tier vagy, akkor nagyon jó kis tank. Magasabb osztályokban meg bujkálni, fedezék mögül szurkálni kell vele.
    Utoljára szerkesztette: suba53, 2014.10.07. 10:36:31
  • Mardel
    Plusz az elején rengetegszer volt olyan hogy több sárga, zöld, hupilila, stb. Engem szemelt ki mert a színből felbátorodott.

De úgy elég nehéz statot növelni ha te vagy az első célpont, hiába van más is spotolva.
  • Mardel
    Igazából nem sok értelmét látom a wn8nak mivel lehet csalni benne (gold ammo, olyan tank amivel nem sokan játszanak és nem kell sokat sebezni az unicum stathoz, stb.).

A sok ezres csata és 100-200 alatti wn8 még egy botszűrőnek is elmenne.