418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ximix #329921
    Grat, most meg az lesz a baj, hogy két hétig nem találsz el senkit mert nem laggolsz :)
    még a végén nyomatni kell a feltöltést, nehogy sokkot kapjál a sebességtől
  • madmanic
    ahham. úgy hívják, hogy blitzkrieg..
  • Lorder
    Lehet indítani valami hivatalos petíciót a lengyelek tomatok tömegéken visszaszorítása érdekében?
  • NewHewkas
    Nekem a replay nézegetése segít, ha adott tankkal nem megy akkor esetleg kifejezettten adott pályához keresek visszajátszást.
  • madmanic
    3300 wn8 37% wr.. Ennyi volt mára.
  • Rivanka
    Stat
    Itt tájékozódhatsz. Persze ez függ attól is, hogy mivel szeretsz/tudsz játszani.
    Ezek csak puszta statisztikák, magát a járműveket jellemzi.
    Most így megnézegetve, a pz4 bizony nagyon jó lett a 105-ös He-vel. Én olyan 1k körül szoktam vele sebzést osztani, nagyon pontos az az ágyú, igaz picit lassú a lövedéke. Viszont tier7-ben is símán lehet hátulról sebzést osztogatni, amit erősen jutalmaz a wot.
    Utoljára szerkesztette: Rivanka, 2014.10.07. 18:51:14
  • d1d1
    Sziasztok!
    Melyik nem prém tank hozza a legtöbb kreditet?
    Kössz!
  • FosTalicskaa
    Hát persze. Ennyit is vártam, vagyis nem mert még reméltem hogy egy vagy két kurvaanyádat még hozzácsapsz nyomatékosítandó a véleményed a témáról, elvégre miért is lennének fontosak a körülmények. Ki hol helyezkedik el, kik élnek még, esetleg tényleg ő látott e téged vagy valaki más...
  • DantesHUN
    Faszom.
  • FosTalicskaa
    Replay?
  • Master91
    túlságosan is!

sőt, néha a WT-nek is baromi érdekes a camoja
    , volt már mikor ház mögül csak akkor spottoltam fel T71-el, mikor lőtt , durván 400 méterre volt.
  • DantesHUN
    Borsig camo-jára a következő:
    Átalakított Prokharovka pálya. Én: KV -4-el.

Borsig előttem valahol. Köztünk több más csapattárs. A tőlem legtávolabbi csapattársam tőlem 308! méterre volt. És a Borsig nem látszott, mivel ügye van egy ilyen 50 méteres szabály, tehát több mint 350 méternyire volt. Ő engem folyamatosan látott, mert mindig meglőtt. Végül felspotol-ták, de szerintem csak azért mert 50 méternyire megközelítették. A hozzá legközelebb eső csapattárs, és a Boesig között tipprre olyan 70-80 méter lehetett, és nem lett fel spotolva.

Ezért is maradtam le ennyire a KV4-el, nem láttam egyszer se honnan lő, nem villant fel, ő meg engem igen. Aztán végül legalább a halálos lövést sikerült neki bevinni. A lényeg: nekem úgy tűnik a Borsig bizony jól álcázott.
  • Kotomicuki
    De ez szinte mindennapos a wot-ban, ilyenen háborogni...
  • GabeE3e
    Kepkezelo
    vagy Imgur

Utoljára szerkesztette: GabeE3e, 2014.10.07. 17:52:02
  • hematit1976
    Sziasztok, szeretném installálni a programot, de megáll az install. /honnan lehet ide képet feltolteni?/ Korábban volt fenn a gépen a játék, de a legujabb frissites óta nem mozdult ezért leszedtem ,h majd ujrarakom, de nem muxik.
  • d1d1
    Sziasztok!
    Melyik tank hozza a legtöbb kreditet prém nélkül?
    Kössz!
  • WR104
    Ez a swpottolva vagyok, de hogy!? kerdessel nem erdemes foglalkozni. Sokszor olyan mint a damage, +-25%. Volt, hogy az 5 skilles batchat-em spottoltak a himmelsdorfi helyen a templom lellett a varos masik felerol es meg nem lattam semmit a 476m-es latotavolsagommal. Vagy a buckak kozott lapulva szinten a battel villan a lampa. Meg a sajat csapattarsaim sem lathattak nemhogy az ellen. Persze ezeket a csatakat el is buktuk szinte kivetel nelkul.
  • Maala
    Hát tegnap este már unalmas volt kigrindelni a missiont... 4x kaptunk ki az utolsó 40 win alatt, sajna ebből 2 a Bo3-ban volt a contesten. -.-
  • Userx2
    Chaffee sport mellett unatkozni???
  • Sunsetjoy
    Grindelj nekem :) LOL
  • Pales27
    Na nyeli a lánc a HEAT-et?
  • R3nton
    Visszakeresem én is ha kell a replayt este, konkrétan a keksz kiesett a számból. Valahogy éreztem, hogy nem kell kimennem a fedezék mögül, mert én is abban a kockában voltam. Igaz utána megérkezett a város és kitaposták a belüket, de az akkor is szürreális volt.
  • Maala
    Olyan üresség van, Chaffee sport küldi (egy új parancsnokkal, egy meg 82%-on), KV-220, Type 62 megvan, FF XIII csak 9-én jön, mi a fenét tud csinálni az ember ma meg holnap? :-s
  • FosTalicskaa
    Nem egy bokron keresztül a tankok 95% el tud rejtőzni akár még 100 méteren belül is. Ez nem érv.

R3nton: nem keverem semmivel. Nekem megvan az rhm a nagy nerf után szereztem csak be és ha nem hiszitek, akkor bekapcsolom a replay rögzítése funkciót és elárasztom az egész fórumot a visszajátszásaimmal. Ezek nem egyedi esetek. Minden csatában ez történik, csak eddig azt hittem ez a természetes, mert legalább kiszámítható volt. Bokor 350m, nyílt terep 400-410m-en gyulladt ki a lámpa.
  • Maala
    Replay van?
  • R3nton
    lol szemem láttára lőttek ki egy tankot úgy hogy 1 kockában voltak 2 rhm meg amit kilőttek, valami 6os med asszem, és nem spotolodtak fel. Ruinbergen a foglalónál. Szürreális volt. Kevered a WTE-100al. Annak tényleg szar a camoja.
  • Maala
    Én már rég eladtam az RHM-et, de gyakran összefutok olyannal, amelyik lövés után spotolódik, 100m-en belülről. Nem egy bokron keresztül, nyilván.
  • okosszöszi26
    mint írtam, középről nem látott senki, mert ha ott lett volna valaki, azt a jóval előttem, majdnem a pálya közepén lévő csapattársak látták volna

a hegyről pedig azért nem láthattak, mert teljesen a töltés oldalába voltam húzódva
  • FosTalicskaa
    Milyen camo? Bozótos pályán 330 - 350 méter nyílt terepen meg 400m körül már meglátják. és ez 100% crew camo skillnél és álcahálónál van. De gondolom amilyen prémium noob vagy a te randomfaktorod ezek szerint itt is másként működik...
  • Maala
    Melyik oldal? Hegyről is szokás spotolni procho-n, meg akár középről is ellátnak a tankok addig.
  • Maala
    Csak a camoja miatt OP az RHM is imo.
  • DantesHUN
    Ja, aha, hát igen. Vannak akik túlzásba viszik a WG-vel szemben.
  • okosszöszi26
    na azt árulja el nekem valaki, hogy az hogy lehet, hogyaszongya:

prokhorovka, a vasúti töltés egyik oldalán állok a pálya végénél szent emillel a töltéshez húzódva
    a beszarásjelző elkezd villogni, valaki észrevett

előttem a nagy mezőről senki nem láthatott, ott voltak a csapattársak, ők észrevették volna, csak a töltés másik oldalán jöhetett valaki 50m-nél közelebb és úgy spotolt engem

igenám, de ha így történt, akkor én miért nem láttam azt a, mint később kiderült, type-59-et?
    nekem ugyanúgy észlelnem kellett volna őt, ha az 50m-es körön belül jön, vagy nem?

• Maala
    A WG-utálata engem mindig rájuk emlekeztet, téged nem?
  • Oddball29
    The hunt for the Red Togtober.
  • R3nton
    Add el a T-150et és húzd ki a T37-et. Tier6-ost könnyű még kihúzni. Majd akkor meglátod milyen OP mikor tier9-ben játszik :) Amúgy nem rossz tank, de nagyon messze van az OP-tól, mint ahogy az összes többi light is. T49en és T54 lighton kívül megvan az összes fullosan. Bulldog se akkora nagy szám. Még idáig talán az LTTB a legjobb ezek közül. RU251 se rossz, de hol van az OP-tól???!!! Nagyon messze...Most úgy nem is igazán tudnék mondani olyan tankot, ami kirívóan OP lenne. Egész jól balanceolnak mostanában. Najó talán az RHM még mindig OP.
  • Malarki
    Az alapja az, csak tornyon van rajta. Meg vagy 60-nal repeszt...
  • DantesHUN
    ISIS fanatikus? Viccelsz?
  • Maala
    Ez csak egy hozzád hasonló ISIS-es fanatikus számára érthetetlen, mindenki másnak teljesen érthető. Menj inkább, készíts még pár videót, ahogy lefejezed Serbet.
  • FosTalicskaa
    Napi 5 csatát kell csak megnyerni? Mi van ezekkel? Túl sok vodkát ittak vagy miért nem követelnek megint napi 16-18 óra grindet?