418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kronos79
    Ez már nem működik. Az integrity kapcsoló helyett integrity_default_client van. Ezen kívül sok mindent nem ér, mert csak a pkg kiterjesztésű fájlokat nézi, mást nem. Tehát ha például felülírod a hangokat más hangokkal, azok úgy is maradnak a fenti kapcsolóval történő futtatás után.
  • JeffDunham
    Az 5-ös artyt már nem, de ha egy 10-es behoz egy tier 1-2-3-ast, azt azonnal kilövöm szemrebbenés nélkül.
  • Lichtmaschin
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az ilyennel azt csinálom, hogy vagy kitolom céltáblának a többi elé, vagy ha kiment nem engedem vissza....legutoljára egy light tank magyarázott egyfolytában, hogy miért nem megyek rá a heavy-re, mert én is heavy vagyok...igenám csak én 1 lövés lettem volna, de visszahátráltam egy kicsit ő pont bejött elém, én meg kitoltam. Őt kilötték én meg kilőttem a másik heavyt...
  • rolio
    Sziasztok!
    xvm configolásban tud valaki segíteni?
  • Nesuten
    Ezt ismeritek ? :

• suba53
    Ez változó. Tegnap 8-ból megvolt. Sima ügynek látszik.
  • suba53
    Mi a faszért kell kilőni csapattársat? Csak azért mert azt hiszed jogod van ítélkezni mások felett?

A faszom tele van ezekkel az önjelölt igazságosztókkal.

Behozta behozta kész. Elég ráírni hogy troll platoon, tudni fogja, hogy nem igazán népszerű a dolog.
    Megérdemled hogy bekékültél, én még tiltanálak is egy hónapra.
  • Savaran
    Van közete egy olyan amin egy stug4 van az megvan kétszer, az nem komcsi medál, vagy ott a magyar tankász Ervin medálja XD mondjuk azt kissé nehéz megszerezni kell hozzá pár kiló mák :)
  • Frankie69
    Ilyen nekem is volt pár napja. Leszedtem az összes modot, majd szépen egyesével vissza raktam. Csak ez segített, de hogy mitől szállt el, azt nem tudom.
  • DasIsFuck
    Igazából ezzel olyan sok baj nincs, legalább jutalmaz 1-2 plecsnivel amit jó nézni csaták után:)

Én pl a nevesített medálokat(redley köcsög és társait) eddig kb figyelembe se vettem...nekem ilyen amcsi,komcsi,francia anyám kínja medálokat ne adjon.
    Acélfalt szeretem a legjobban,szárnysegéd a második kb, sajna top gunt nagyon ritkán látok már egy ideje:D
  • yossarianHUN
    Kicsit túlzásba estek ezekkel a kitüntetésekkel a 9.3-ban.

• Lorder
    Sziasztok.Valaki megtudná mondani, hogy mi okozza azt a hibát, hogy eltűntek a tank nevek? A játékos nevét, Tier számát, típusát, életét látom de a dmg panelen kívül sehol nem írja ki a tank nevét a játék. Délután játszottam akkor még jó volt, de most meg valamiért nem és nagyon zavaró. Oldalt csataközben a tanklistában, előttem a földön és a xvm meglőtt tankoknál sem mutatja. Valami tipp, hogy magától miért szállt el ez a rész? Egyik klán társamnak is hasonló dolog történt, nem volt se mod változtatás se semmi. Játék restart nem segített.
  • campernoob
    Csak egy tipp, ami működhet:vezérlőpult/hang/hangszórók/tulajdonságok speciális fülön a hangminőséget átállítani 16 bitesre (DVD minőség), persze ez nem tuti.
  • NewHewkas
    Elvileg most a chaffee a probléma (a verseny).
  • Userx2
    Az RNG legyen veletek.
  • JeffDunham
    mit akarsz? van egy csomo idő veled! :DDDDD
  • kisokka
    Most komolyan. Nem akarom elhinni, hogy mást nem dobál ki Gnomefather hangmodja. Engem folyamatosan kibasz és csak azért idegesít, mert amúgy jó. Jactor modpackját használom, biztos, hogy ott ütközik valamivel. De kurvára idegesít, hogy nem jövök rá mi a baj. Ráadásul ez minden patchnél így megy.
  • lexlutor
    tier5-6-7ben nekem masfel ora kellett az 5 gyozelemhez! masfel ora!!!
  • lexlutor
    mit akarsz? van egy csomo sarga veled! az mar valami! amikor rajtad kivul csak piros van es a masik oldalon 6 zold, nah az az alap!
  • Kishawer
    kötti, putti!:)
  • JeffDunham
    Nesze ba'zmeg csillagozd le! (spoiler)

• kisokka
    Az előbb a hoki JagdE100-ammal 5-öt vertem bele E 100 és Jagd E100 egyértelmű gyengepontokba, alaplőszerrel és sebeztem 980-at. 5 lövésből ennyi szedett be. Azt hiszem a kurva anyját az RNG-nek.
  • JeffDunham
    408 sebzésre ilyet osztogatnak?!?!? Nézd a mocskos csalót! :D

Kicsit nehezemre esik kimondani... de... de... de... azért gratulálok. :P

• besti
    Patton. Azért emlékszem, mert az FTR-es cikk előtt vettem meg 1 nappal a 15%os akcióban :(
    Utoljára szerkesztette: besti, 2014.10.09. 22:43:52
  • yossarianHUN
    Nem tudja valaki, melyik ág lesz a következő top of the tree-ben?
  • Toweliee
    :)
  • lexlutor
    miutan 15 meccs kell a napi 5 gyozelemhez, en nem erzem a legkonnyebbnek...
  • Savaran
    XD ferenctestvér... jó képességű tank ász muhaha
  • Angelus1991ster
    Maival eggyütt még 22-23 nap áll rendelkezésre. Ez a legkönnyebb prémium tankos küldetés , amióta prémium tankos küldetések vannak. T-15 és T2 Light-os küldetések 2-3x-szor nehezebbek voltak. Van egy sejtésem, hogy a következő a Valentine LL lesz:D akor +1000 arany jól jön.
  • yossarianHUN
    He? Napi öt győzelem kell a Daily Challenge-hez, ezt kell megcsinálni 15-ször. Minden, csak nem nehéz.
  • Kishawer
    Juhéééé!:)

• Count Adyn
    Idióta e100 behozza magával a t5 ös artyt és még fel van háborodva mikor kilövöm a picsába, bosszubol belémlő vagy 4 et goldal utana:DD És mint kiderült magyar... nagy az isten állatkertje
  • Toweliee
    5 győzelem kell naponta, 93-szor, én csak 5-öt lehet naponta, szóval, elég kemény.
    Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2014.10.09. 21:53:11
  • NewHewkas
    Még halaszthatsz is pár napot:)
  • Toweliee
    Ráköptem a sört a billentyűzetemre.
  • kisokka
    Addig azért be lehet fejezni ezt, nem?
  • lexlutor
    ha hetkozbe ennyire paradicsom vegleny a banda, mi lesz itt hetvegen?????
  • Mr.Kitten

Én mondtam a hellcat-nek, hogy ne csinálja és várjon legalább a második lövésig.
  • yossarianHUN
    November 1.:)
  • kisokka
    Hülye kérdés, meg piás is vagyok. A Togtober meddig tart?