418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Master91
    de az nem random csata...
  • suba53
    Van nekije fejlesztett tornya, ( Cunningham D2 ) az 280m. De nem is ez a lényeg, hanem az önbíráskodás amiről papolok.
    És nem T10 ben volt, hanem T8-ban ami ugye azt is jelentheti, hogy pár db T8 van, a többi kisebb.

Egyébként még az erőd csaták előtt voltak olyan csapat csaták, ahol maximált pontszámmal mentek T6-os tankok.
    Ott általában minden csapat vitt 1-2 T1-es jól felszerelt tankot spotternek, mert az még éppen belefért a pontszámba, és elég hasznos tagjai voltak a csapatnak.

Senki nem érezte ballasztnak a jelenlétüket.
    Utoljára szerkesztette: suba53, 2014.10.10. 12:47:08
  • JeffDunham
    View Range 240 m
    http://wiki.wargaming.net/en/Tank:T1_Cunningham

Szerinted aki tier 10-el bevisz egy tier 1-est "megmutatni a nagyfiúkat", annak van 500.000-es periszkópja. Na hagyjál már a hülyeséggel.
  • Master91
    szerintem jó ha 1000 ilyen esetből 10 össze jön, az elég szar arány
  • suba53
    Te sem érted a lényeget. Az csak egy egyedi példa volt, mázli? ügyesség? ki tudja.
    Valószínűleg az ellenfél bénasága is közre játszott. De ha akkor valaki a meccs elején nagy pöffeszkedve kilőtte volna a T1-et, lehet hogy másként alakult volna a helyzet.

• suba53
    Szerintem nem vagyok egyedül.
  • Master91
    350 méter mire elég tier8 fölött ? semmire
  • DantesHUN
    Én ezt értem, de megmagyaráztad, hogy márpedig az ilyen troll platoon jól van ez így. Ha ez jó: akkor legyen hozzá mindig szerencséd. Ennyi.

Csapat társat kilőni persze nem jogos, én se tenném. ha a WG kibaszná a francba az ilyen hülye troll platoon-okat. Egy nap bant nekik.
  • Toweliee
    Egyedül mész szembe a sztrádán.
  • suba53
    A dolognak nem ez a lényege, hanem az a nagy arc, amivel egyesek azt képzelik, hogy már vannak egy szinten, ezért ítélkezhetnek a játékos társaik felett olyan végzetes módon, hogy egyszerűen kilövik őket.

Ez elfogadhatatlan. Ha ez nem érthető, akkor sajnálom.
  • AlucardHuN
    Retard RHM megint elnyelte odlalról a lövedékemet. Minimum ketté kellene szakadnia de nem...
  • csagataj
    Szerintem most leginkább limites nyolcassal érdemes játszani, mert november 1-ig azzal legkönnyebb teljesíteni azt a küldetést, hogy legyél benne a top 3 szerzett xp-be, amiért +50% xp-t kaphatsz. Meg ugye szeptember óta +10% xp a prém nyolcasra és még +50% legénységképződés. Íme egy kis ízelítőnek egy nem duplázós csatám.
  • DantesHUN
    Jó. Akkor ezentúl menj mindig olyan tier 8-10-es csatában, ahol van a csapatodban egy tier 1-es tank. Pont.
  • suba53
    280, ami periszkóppal 350. Pont.
    Utoljára szerkesztette: suba53, 2014.10.10. 11:51:49
  • besti
    Gondolom a film premierjének környékén fog aktiválódni (15?).
  • Savaran
    Meg ez olyan mintha minden bajtársad ak47-el menne háborúba, csak te hoznád a társadat csúzlival hogy növeld a győzelem esélyét
  • JeffDunham
    "Mindenki trollozott, de a végén a kis T1 spottolta fel a legtöbb ellenfelet."

230m látótávolság. Pont.
    Nyilván hasznos tagja lehetett a csapatnak. Pont.
  • Nesuten
    Megoldottam ,egy pc újraindítással !
  • Nesuten
    na akkor ott rontottam el hogy újra telepítettem a játékot ,mert nekem a res_mods mappa törlése után sem indult el ,még az üres 0.9.3 mappával sem ...
    most pedig egy felvillanó fekete képernyő és kilép .
  • Toweliee
    Köszi! Bár nekem semmi látványos nem történt.
  • voivod32
    Na ettől tudok agyfaszt kapni!
  • Mardel
    Akkor ez wg módjára működik pl egyik oldalon 4 arty a másiknál 2.

Tegnap pl fiery salienten az ellenfélhez nem pakolt felderítőket nálunk meg volt egy chaffee meg én az m5stuarttal.

Beálltam td bokor/fa sor közepére, mert a dombon való körözéssel nem sokat lehet villantani.

Felsorakoztak a többiek mögém.

Valaki beírta hogy spotoljak
    Elindultam a bokrok közt előre meg megállva a bokrok takarásában.

A többiek kikapták az ott kempelőket kb. fél perc alatt kikaptak onnan 5 tankot. Csak annyit láttam, hogy villantottam és ment rá a golyózápor.

Végén megkaptam az őrjáratot 2000 körüli spot damagre meg egy kiváló sofőr 1. osztályt.

A chaffee 489-et sebzett én semmit, de alap xpben vagy 200-al többet kaptam.

Ilyenkor utálom hogy ezt a köröm a wn8 145re értékelte...

Ezért sem szeretem a wn8at, mert a spot damaget nem számítja, hisz a wg sem őrzi ezt meg a statoknál.
  • besti
    Fury micro patch
  • suba53
    Ilyet akkor is csinálnak az idióták, ha mind azonos Tier-ben van. Ez sajnos kivédhetetlen, még akkor is, ha a WG meglépi a platoon tier limitet.

Az a gond, hogy az elején még nem tudhatod, hogy mire lesz képes egy alacsonyabb tier-ű játékos.
  • Toweliee
    Mit frissít?
  • Lichtmaschin
    Tankok értékét számolja nem a játék tudását az embereknek
  • Toweliee
    Aki szándékosan hátráltat (tűzerő, hp) az nem bajtárs.
  • Malarki
    Na de kérem, a troll platoonoknál általában mind a 3 retardált. Vagy kilövik egymást, vagy a kezdőkörben tologatják egymást vagy ilyesmi. Szóval ez kapásból -3 tank. Ez meg már T8-ban is óriási hátrány. Pláne T10-ben.
  • madmanic
    Lehet, hogy egálban van a két csapat pl. wn8 értékben, de akkor is hiányzik, az a 2-3000 damage amit T10 ben illene lőni... Amire a T1 nyilván nem képes..
  • Attila965
    Csak hogy a témához szóljak én is. A múltkor Centurion 7/1-el mentem, minden kör bukó volt, nem számított hogy sebeztem 3-4 ezret. Az ominózus játékba a T29 behoz magával 2db ms1-et. A tököm kivolt már a hülye barmokkal és fogtam magam, belefojtottam a két szerencsétlent a folyóba. Az ilyenek basszák el a játékot és még kezdők sem voltak, 8ezer csatával azért meg legyen már annyi esze hogy más játékát nem basszák el ilyennel.
  • Lichtmaschin
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyébként múltkor mint ha azt olvastam volna, hogy bizonyos érték pontok alapján számolja ki az MM a csapatokat, tehát ilyenkor egy T1 gondolom nem tényező...
  • Nesuten
    Mindenkinél megy a WoT ?
    nálam az új javítás óta nem indul el ...
    Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.10.10. 10:37:57
  • madmanic
    Ezúttal igaza van.

A wg állítólag tesz róla, hogy +-1 tierrel lehessen csak platoonozni, nagyon helyesen.

Egyel kevesebb lehetőség a debileknek szétqrni mások játékát.
  • suba53
    Nincs.

A gyerekedet is ledobnád a taigetoszról, ha kis hibával születne?
  • JeffDunham
    "Nem tudod, hogy mi áll mögötte."
    Én olyan magasról leszarom mi van mögötte. Ki a f@szt érdekli hogy miért trollkodnak??? Ők lesz@rják a másik 13 csapattársát akkor mit foglalkozzak vele? Még hogy nem fontos -1 tank tier 10-ben??? Viccelsz? Az egész csata hendikeppel indul.

"egyszerűen nincs jogod az elején eldönteni, hogy egy csapattárs éljen vagy haljon"
    De van. És meg is teszem.
  • PetiPetiHUN
    Engem zavar és nem hiszem hogy nehéz lenne megoldani, de addig a WOT irányába lévő flusztrációimat ezeken vezetem le.
  • Savaran
    arra ott van a gyakorlószoba
  • suba53
    Állítólag a WG már dolgozik ennek a normalizálásán. Majd meglátjuk mire mennek vele.

Én akkor sem támogatom az önbíráskodást, mert egyszerűen nincs jogod az elején eldönteni, hogy egy csapattárs éljen vagy haljon.
  • suba53
    Nem tudod, hogy mi áll mögötte. PL.: egy kezdő barátja megkérte, hogy had nézze meg a nagyvasakat üzem közben.
    Sokkal többet árt ha azt tapsztalja hogy így mennek a dolgok. A játékos társak szó nélkül kilövik a saját bajtársat, ha az indulataik rabjaivá válnak.

Ártani nem sokat árt egy troll platoon. Mert azért általában nem azon az egy szem low tier tankon szokott múlni a meccs.
    Van olyan is, de az ritka.
    Volt olyan meccsem, ahol T1-et hoztak be T8-as meccsre. Mindenki trollozott, de a végén a kis T1 spottolta fel a legtöbb ellenfelet.
  • PetiPetiHUN
    Én meg nem engednék platont ha nem ugyan az a max tier amibe mehetnek. Nem a tier I-est kell kilőni hanem aki behozza.