418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #330244 én is mindig kilövöm az ilyeneket :) vagy minimum belecsapok egyet, csak hogy érezze a törődést a kis hülyegyerek :) -
yossarianHUN #330243 CW reward tank volt. Ergo nem. -
A VK 7202 K -t hogyan lehet megszerezni ,lehetséges egyáltalán ? -
Igen, jogom van, és nem kékültem be, mert nem szokásom csak a szélsőségesen retardáltakat jutalmazni:)
Mikor szopik az ember a sok fogyatékos közt hogy meglegyen végre a győzelem akkor a nap végén egy ilyen trollplatoon már átviszi az ingerküszöböt. Sőt fel kéne akasztani engem egyből ugye? Nem te voltál véletlenül a delikvens hogy ennyire habzik a szád?:D -
DantesHUN #330240 Ja, hogy reward. De így se túl izgalmas. Nem nagyon tudnak már túl sok érdekes tankot találni. Legalábbis ezeknél a nemzeteknél biztos nem. -
yossarianHUN #330239 Az Object T10 CW reward lesz. Ahogy elnézem mozgékonyságban überelni fogja az IS-7-et, de az ágyúja fos (225 pen). -
DantesHUN #330238 Nem is tudom melyik...nagyobb marhaság.
Obj. 260? Na, ez kellett még. Alig volt eddig hasonló orosz nehéz tank.
Panzer II? Igen, kis tier, biztos népszerű lesz. Bár lehet jó lesz fun tanknak.
Panther 88? Áh. Nem látok benne fantáziát
Scorpion? Erről már volt szó...ez hülye vicc.
Stug : szintén nem látok benne fantáziát.
T55: hála istennek, orosz közepes tank...abból sincs sok verzió...fő a változatosság.
T28 akármi: ej de randa. Hát nem tudom, de nekem nem kéne, bár lehet elég masszív, és erős lesz. De áh, lassú, és arty mágnes, és gold lőszerrel szét kapják...nem tudom. -
yossarianHUN #330237 Leendő prémium/reward tankok:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Obj. 260
Panzer II D
Panther 88
M56 Scorpion
Stug IV
T28 Concept
T-55A
-
suba53 #330236 Én a halálos ítéletet tartanám korrektnek, ha ki mernénk azt jelenteni, hogy a bíróságok nem tévednek.
De ismerve a mai jogász, és bírói állományt, a bírósági eljárások enyhén szólva is sokszor kétes megbízhatóságát nem kockáztatható meg az, hogy egy ártatlan embert rossz bűnügyi eljárás miatt kivégeznek.
Így marad az életfogytiglan, ami baromi drága, de én azt nem enyhíteném, mert annak a bűncselekménynek, amiért kiszabták az évek múlásával nem csökken a súlya.
Ha majd a törvényalkotók kimondják, hogy a torrentezés nagyobb bűn, mint az emberölés, akkor át lehet értékelni a büntetési tételeket.
Egy szimpla baráti emberölés felfüggesztett, két film megosztása torrenten 8év szigorított.
-
R3nton #330235 Csak a naggyal, mert a kicsivel spammelni kell a goldot 100mm átütés nagyon kevés.
LTTB azért nagyon jó, mert ez lett a legmozgékonyabb light az összes közül, kb olyan, mint régen volt a t-50-2. Csak ehhez párosul egy baromi jó löveg, és egy olyan trollpáncél, ami simán pattint más lightokat, de pl az ilyen tier6 medek át se tudják lőni szemből nagyjából, legalábbis az UFP 170mm eff védelmű. -
yossarianHUN #330234 Hát erről van szó. -
DantesHUN #330233 Azzal én is egyetértek, hogy emberkínzás. Csak én hozzáteszem: van aki megérdemli. -
yossarianHUN #330232 Te biztos olyan ember vagy, aki egyetért az Európai Bírósággal abban, hogy a tényleges életfogytiglan az bizony emberkínzás. De igen, barom aki trollplatoont csinál, igenis elcseszi mások játékát (mert mondjuk egy tényleg életképes felderítő elől veszi el a helyet), és igenis ítélkezni fognak felette azok, akiknek a szórakozását elcseszi. Ahogy Jeff mondta, ha ők megtehetik, akkor a többi 13 méginkább megteheti. Épp elég liberális bullshit röpköd manapság a nagyvilágban, pont az hiányzik, hogy még az internetes játékokban is ezek alapján kelljen létezni. -
mert egy magyar troll platoon mivel jobb mint mondjuk egy francia? -
Ugye olvastad amit bemásoltam?
Röviden, ha egy tier 10-es heavy behoz szakaszban egy vagy két tier egyes tankot akkor az mm úgy próbálja ezt egyensúlyba hozni hogy több kisebb tieres tankot dob az ellenfélhez vagy több T10es nehéz tankot tesz a csapatba. -
én pl azokat szoktam likvidálni akiken nem japán ,hun vagy német jelzés van -
Én is szemrebbenés nélkül végzem ki a T1-2-3-as tankokat(trollplatoonokat) T7-ben vagy afölött. Egyszerűen ezt érdemlik és kész... -
suba53 #330227 Ez most nem EGY BINGÓ. 
Utoljára szerkesztette: suba53, 2014.10.10. 13:51:50 -
VanDaal #330226 Bulldog valóban elég ütősnek tűnik azzal a 10-es tárral :)
T71-et kedveltem anno, és ez sem tűnik rosszabbnak, sőt... Az LTTB viszont így papíron nekem nem tűnt nagy eresztésnek, bár tudom, a látszat sokszor csalóka.
Személy szerint nem vagyok egy nagy lightos, de az USA ágat lehet kihúzom. Már látatlanban is azok tűntek nekem a legérdekesebbnek az újak közül.
T49-et egyébként melyik ágyúval szokás inkább használni? A 90-essel, vagy a nagy pukkantóval? :) -
WR104 #330225 "Van nekije fejlesztett tornya..." NEKIJE!!?? Te valami cigany fajvedo vagy tuti ha igy irod le a neki szot. A trollplatoonokat is kisebbsegnek erzed azert veded oket. -
Vagy tier X-ben az mmet akarják kijátszani.
Erről a wg wiki mm részében is írnak mikor a súlyelosztást magyarázza.
"A special case of this is when you see a top tier tank platooned with one or two tier 1 tank. This is sometimes done on purpose. If you look above, a tier 10 heavy tank weighs 120 points, whereas a tier 1 tank weighs only 2. Thus the platoon's team has a massive point deficit, which the match-maker will balance out by either dragging more lower tier tanks into the enemy team or by dragging more high tier tanks into the platoon's team. The tactic is frowned upon but permissible. It has become rare these days, likely because the success chances are mediocre. With two tier 1 tanks the team is missing 13.3% of its team that could play a useful role during the battle, whereas the only useful contribution the tier 1 tanks can make is sneak into the enemy cap." -
R3nton #330222 Hellcat fos lett hála az égnek. RHM továbbra is OP, WTpz4 is jó ugyanúgy
Bulldog és az LTTB nagyon állat szerintem. 4000 feletti WN-em volt az utsó 33 csatára, kb csak ezekkel nyomtam, jó volt benne 1-2 50-120 és VK45B-s kör is. A tier6 usa light simán élvezhető, de azt nem fogom megtartani. LTTB-t és Bulldogot igen. Ru251 nem egy nagy szám, igazából egy átlagos light tank, csak azért tartom meg, mert lightok közül toptiernek számít. T54 light és T49 még nincs meg. T54 lighttól nem várok túl sokat, a T49 meg kuriózum.
KV-85 szar lett, viszont a KV-1S továbbra is OP csak tier5-ben. -
VanDaal #330221 A HD modelles kérdésre közben megtaláltam a választ, de ez valami leírhatatlanul szánalmas, hogy utólag kell manuálisan töltögetni meg telepíteni a textúrákat, mert megoldhatatlan kihívásnak bizonyult a derék fejlesztőknek, hogy a launcher felkínálja a választás lehetőségét... -
Gunslinger #330219 Már bocs, de ez a legszarabb érv, amit olvastam eddig a troll platoon okokról. Ha annyira kíváncsi, hogy milyen mikor a "nagy fiúk" küzdenek, töltsön le egy rohadt replayt vagy amennyit akar. Arról nem is beszélve, hogy ha úgy nézzük még szívességet is tesznek neki azzal, ha kilövik már a legelején, mert akkor szabadon váltogathat a csapattárs tankok között, nézheti ahogy elbukják a meccset, mert ő kis t1 vacakként kíváncsi volt a t8-9-10 csatára. -
DantesHUN #330218 Ha a gyereked ilyet kér: ültesd magad mellé, és nézze ahogy játszol, de ne vidd be platoon-ba. -
Meg. :) -
suba53 #330216 Minden igaz amit a troll platoon-okról írtok, én sem szeretem őket, és mindig szóvá is teszem, hogy ez nem gömbölyű.
Az a példa sem általános, amit írtam, de előfordulhat.
Viszont nem lövöm ki őket. Mert vannak gyerekeim, és ha az egyik azt kérné, hogy had jöjjön be velem komolyabb csatába mert kíváncsi, akkor nyilván nem tenném ezt általánosan, és forszíroznám, hogy fejlődjön, és a legkisebb tier különbségű szakaszt indítanám amit lehet, viszont baromira rosszul érezném magam, ha egy csapattárs csak azért kilőné, mert szerinte értéktelen. -
Suba figyelj. Múltkor amikor kilőttem az ilyen hülyét, bent volt egy WG-as acc. is. Be is írta hogy "-Why?" Akkor azért besz@rtam kicsit hogy kibanol, de visszaírtam hogy "Sorry lag". Tudod mit csinált??? Három röhögő smiley-t írt vissza. Pedig tisztában volt vele miért csináltam. Vannak azért értelmes emberek köztük is. -
Lorder #330214 igen közben én is megcsináltam ezt, viszont vicces, hogy először csak az xvm-et raktam vissza és ott halt meg :D letöltöttem az új verziót átmásoltam a configomat és működött szépen :) nem tudom mi lelte :\ -
suba53 #330213 Szerintem ezt megbeszéltük.
-
DantesHUN #330212 De el tudom dönteni, mert egy tier 1-es szart se ér tier 8-ban, még ha spot-ol akkor se, mert egy normális scout tank jött volna be helyette, az biztos hogy hasznosabb lett volna. Az ilyen troll platoon meg hát...ezer esetből talán egyszer fordul elő, hogy legalább minimális hasznot hajt. És még ellenfélként is szar: basszus, a drága lőszert 8-as vagy nagyobb tankként pazaroljam el egy kis hülyére a tier 1-es vackában? Meg se éri. -
VanDaal #330211 Hosszabb kihagyás után tervezek visszatérni, és szeretnék előtte informálódni kicsit néhány dologban :)
-mennyire maradt használható a Hellcat, az RHM, és a WT PzIV a nerfelésük óta?
-hogy szuperálnak az új light tankok?
-használhatónak számít-e a KV-85, vagy csak a KV-1S emlékének megcsúfolása lett?
És végül, mitől néznek úgy ki a garázsban az elvileg HD tankmodellek, mintha 640x480-as felbontásúak lennének? :D
Előre is köszönöm! :)
-
FosTalicskaa #330210 Tier 1-es tank még régen sem került össze normális körülmények között tier 10-es ellenfelekkel. Egyébként meg egy t1-es tank mindegy milyen jól van fejlesztve nyomába sem ér egy magas szintű light tanknak. szóval ez akárhogy nézzük -1 tank.
Ja és az igaz hogy régen egy 6-os szintű tank szinte mindig t10-es tankok között volt. De akkor a 10-eseket is sokkal könnyebb volt átlőni. Pl. az Is-7-en sem volt rajta mostani magic armor. IS-4en meg volt egy postaláda amit gyakorlatilag még a t1 hvy penjével is elég sűrűn beadta a játék... -
Nem vagy te véletlenül jogász? Érvelésed néhol már majdnem a Chewbacca-védelem elemeit vonultatja fel.
"A gyerekedet is ledobnád a taigetoszról, ha kis hibával születne?"
Hmmm.. mintha nem egy kategória lenne a kettő.
"Egyébként még az erőd csaták előtt voltak olyan csapat csaták, ahol maximált pontszámmal mentek T6-os tankok.
Ott általában minden csapat vitt 1-2 T1-es jól felszerelt tankot spotternek, mert az még éppen belefért a pontszámba, és elég hasznos tagjai voltak a csapatnak.
Senki nem érezte ballasztnak a jelenlétüket."
Igen, vittek magukkal T1-es jól felszerelt és skillezett legénységgel rendelkező jráművet, de azért mert az még belefért a pontkeretbe. Ellenkező esetben vittek volna olyat, ami a spottolás mellett még a harcban is segítséget jelent. Ráadásul ott van folyamatos kommunikáció, és együttműködés. A random csatákban pedig a legritkább esetben találsz ilyet. Eddigi tapasztalataim szerint egyetlen troll szakasz sem efféle céllal állt össze. Pláne, hogy a vérvörös effy/WN8 értékkel bíró játékosok azt sem tudják mindezeket eszik-e, vagy isszák.
Utoljára szerkesztette: QuentinT, 2014.10.10. 13:05:45 -
suba53 #330208 Itt van a lényeg, ne csessze el. De azt az elején még nem tudod eldönteni, hogy majd a 0 sebzéssel elhulló top tankok cseszik el a meccset, vagy a troll platoon kis tagjai. 
-
Nem burkoltan sikerült lebunkóznod, ám nem haragszom, csak mosolygok.
"A dolognak nem ez a lényege, hanem az a nagy arc, amivel egyesek azt képzelik, hogy már vannak egy szinten, ezért ítélkezhetnek a játékos társaik felett olyan végzetes módon, hogy egyszerűen kilövik őket."
Na de ezen röhögtem. Annyira de annyira................ nincs jelzőm baszki. :DDD -
DantesHUN #330206 Te meg azt nem érted a troll platoon elcseszi az egészet. Jó legyen neked igazad, hogy nem szabad őket. De attól még az ilyen platoon csak kárára van csapatnak. Ne próbálja ki, meg ne legyen kíváncsi. Ne csessze el, a többiek játékát. -
suba53 #330205 Persze igaz. De ha jól felszerelt, és skilles legényekkel van teli, akkor miért ne próbálhatná ki, hogy randomban hogy boldogul.
Én nem játszottam a kezdetekkor, de úgy hallottam, hogy ott általános volt a nagyon széles Tier besorolás.
Érdekes módon akkor nem jutott eszébe a T10-eseknek kilődözni a kisebb saját tankokat.
Ez csak az arc felület növekedésével kezdett elharapózni?
Utoljára szerkesztette: suba53, 2014.10.10. 12:55:57 -
madmanic #330204 úncsííítaaaaa -
De ez csak 100%-os legénységnél, nem?
Jó eséllyel 50%-ossal fog menni, akkor a látótáv is kb 20%-al kevesebb.