418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rivanka
    Olvasgattam, ha jól értem, a vs kisebb célkörről indul, viszont lassabban szűkül minimumra, mint a gld. Tehát ha úgy játszol, hogy mész, megállsz minimumra célozni, és lősz, akkor jobb a gld. Viszont az esetek többségében nem így játszol, pl campelésnél t8 körül már a töltés a szűk keresztmetszet, akkor jobb a verstab, mert néha lőhetsz menet közben is, heavyken is kiugrálva, és 100m-ekre jobb a vertstab szerintem, én legalábbis nem szoktam 0-ra célozni, amint benne van kb a célkörben, már lövök is. Szóval szerintem az esetek többségében több haszna van a verstabnak, főleg ha menet közben lősz meddel, lightal, ugye az evidens.
  • rahotep
    Nagyon hétvége van:

• lexlutor
    jol erzem h kv1 sebessegebol lecsavartak, hogy megjott a kv1s?
  • técsé2
    Én is pont ezt próbálom elmagyarázni, hogy nem ugyanarra való a kettő. Egyébként a Tank Inscpectorban meg lehet találni azt is, hogy lövés után mennyire ugrik szét a célzókör, vagyis a kiindulási érték, a teljes zoom meg a célzási idő alapján pontosan ki lehet számolni, hogy minek milyen hatása van , tegnap este ki is számoltam, meglepő lett az eredmény, tök egyszerűen le lehetne vezetni, de kb senki nem hinné el meg sokan konteóznának szokás szerint.
  • Angelus1991ster
    Legkorábban október 22.-én lesz teljesíthető ha 8.-án kezdted el a legkönnyebb prémium tankos küldetést .
  • VanDaal
    Ismét értetlenkednék kicsit a HD textúrákkal kapcsolatban.

FTR-en találtam róla egy bejegyzést, ahol azt írják, csak az töltse le, akinek maximumra állított textúrák mellett is jól fut a játék. Na most nekem ezt megelőzően csak high-ra voltak állítva a textúrák, nem maximumra, mert azzal még akadásmentes volt. Viszont jelenleg a HD-ra átdolgozott modellek a külön HD textúrák nélkül olyan rondák, hogy konkrétan a még át nem dolgozottak is odaverik őket megjelenés ügyileg, mintha 800x600-as felbontásban játszanék...
    Ezentúl ilyen ocsmánynak kell lennie az összes tanknak mindenkinél, aki nem tudja full maximumon futtatni a játékot? Vagy most hogy működik ez?
  • Master91
    Mert még nem csináltad meg 15x, azért nem elérhető.
  • Plata
    Jah és a vicc az hogy amikor megvolt a napi 5 win,kiírt valamit hogy teljesítve de mikor rákattintottam volna csak az hogy nem elérhető.
  • Plata
    Vagy úgy gondolják hogy mivel havi 1-2 napot játszom,úgysem fogok 15 napig tökölni vele.
  • Master91
    WG azt mondja nem tudsz győzni napi 5x, deal with it :D
  • Master91
  • Master91
  • Master91
  • Master91
  • Plata
    Köszi.Nekem csak azt írja ki hogy nem elérhető,meg hogy nem felelek meg.
  • Master91
    Napi 5 win, 15 napon át.
  • Plata
    TOGtóber küldinek mik a feltételei?Nem találom a feltételeket,csak azt hogy nem felelek meg a feltételeknek.
  • kisokka
    WT-n eddig is voltak hasonló eventek, pl támogatni kell az ai tankokat és ezeket minél gyorsabban, ekkor megjelenik egy kör, amin át kell menni, hogy a következő feladat is meg legyen.
  • JeffDunham
    Jééééééééé, rájöttek ők is hogy mekkora fun. :)

• Plata
    TOG 2 nem is lenne rossz,gyorsan eladnám,az is egy kis pénz,de nekem azt írja nem elérhető a küldetés.
  • Savaran
    Ez bullshit, a tapasztalat mást mutat, és nem csak mozgás hanem toronyforgatás közben is használ. És nem ugyanarra való a kettő.
  • voivod32

Ááááhh! Mi az a napi öt győzelem?!" Ingyen adják a TOG 2-t!"
  • técsé2
    Nem direkt növeli, csak nem csökkenti olyan gyorsan :) egyébként meg ezt kiszámolni kb a lehetetlen kategória sztem, mivel nem lehet tudni, hogy a pontatlanabb tankoknál menet közben jobban szétugrik-e a célzókör, vagy minden tanknak ugyannyira tehát a kiindulás ugyanaz minden tanknál,vagy a pontatlan tankok csak kevésbé szűkülnek össze. Az is módosítja a célzási időt, hogy milyen sebességgel mész, mert ekkor ugye nem ugrik szét annyira a célkereszt és lehetne tovább fűzni. De vannak itt matematikusok, majd ők kiszámolják neked. A logikus az lenne ha kisebb célkör hamarabb szűkülne.
  • yossarianHUN
    Szóval a vert stab direkt növeli a célzási időt (attól függetlenül, hogy állításod szerint a kisebb célkör miatt ugyanakkorra céloz be)? Ezt azért nehezen hiszem. Egyébként meg azért éri meg, mert egy rakás tankra, és az összes artyra nem lehet feltenni stabot.
  • Master91
    minden tankomon vert. stab van, sokkal jobb mint a célzás gyorsító
  • técsé2
    Oké, értelek, de vert stabival az eredeti 80%-ról is 2,1 sec alatt szűkűl 1/3-al a célzókör, míg célzásgyorsítóval ez 1,83 sec. Ergo célzásgyorsítóval a 100%-os szórásképről durván 5,5 sec alatt szűkül össze teljesen, míg vert stabival ez 6,3 az eleve kisebb kiindulási állapot ellenére is. Ha belegondolsz nem tudom miért tenne olyat a WG hogy berak 2 funkciójában teljesen megegyező felszerelés kb ugyanazért az árárt, míg funkciójában az egyik csak a felét tudja a másiknak.
  • Pales27
    viszont, ha elindulsz és megállsz lőni az nem számít menet közbeni lövésnek, mégis az eredeti 80%-áról kezd szűkülni. Ergo van értelme olyan tankon is ami nem menet közben lő...
  • técsé2
    Pont tegnap néztem meg ezen adatokat a Tank Inspectorral az E-50-re. Eszerint ha vert stabit használsz akkor a célzási idő ugyanannyi marad, csak lövés után nem ugrik szét a célkereszt, csak az eredeti 80%-ra, a célzásgyorsítóval viszont valóban gyorsabban célzol. Úgy emléxem ezt Cleverland is írta, hogy verts stabit teljesen felesleges olyan tankon használni amivel nem menet közben lősz, mivel álló tankon semmi hatása nincs a célzási sebességre.
  • popey8
    #330295 Erre vki?
  • Plata
    A hasamat lőtte,nem a tornyom.Szépen összekarmolászta T34-em kicsi testét.
  • Count Adyn
    mert 235 pen:) a T-34 ednek nagyobb:D
  • Plata
    Most futottam össze egy Bikini76 nevű (HAC-R) klánbéli játékossal,magyar lehetett szerintetek?
    E100-al volt én T34-el,meglepetésemre nem tudott megsebezni,mindegyik lövése gellert kapott vagy gyönge volt.
  • Savaran
    ha szűkebbről kezdesz hamarabb szűkül össze, ha célzásgyorsítód és stabilizátorod is van egyszerre akkor még jobb
  • Savaran
    hogy lenne ugyanannyi?
  • Maala
    EGLD inkább artykon és TD-ken van, mert ott nem lehet vert stab ugye...

Részemről úgy vagyok vele, hogy menetből megállva ugyanannyi kb a szűkülési idő vert stabbal és EGLD-vel is, csak vert stabbal kisebb körrel kezdesz, vagyis hamarabb lőhetsz biztosabban.

Rammert feladni... Érdekes elgondolás.
  • Droughert
    Nálam sok tankon a ventri+stab+gun laying drive az alap. Bár szerintem ez is játékos függő, kinek mi jön be, amivel eredményesebb azzal szereli fel a tankot.
  • Count Adyn
    Egy kis érdekesség:)
  • Count Adyn
    Én a venti-rammer-stab 3 asra esküszök:)
  • Nazarov77
    Ez jó kis kör volt Afk. Pantherrel, 3k sebzés. Csóri full HPs Borshigot elcsaptam 60km/h-val 2 számjegyű HPja maradt aszem, aztán már csak bele kellett lőni egyet :D
  • Maala
    Mondjuk szerintem, skillekből a legfontosabb a javítás, meg a camo (6. érzéket nem számítva). Szóval amíg kihúzol egy 10-es tankot 0-ról (néhány csonkább -tier 7-8nál kezdődő - ágat leszámítva), addigra épphogy meglesz a 3 skilled (és átképzés után kb 50 csatán belül meglesz a BIA, meg a 6. érzék a parancsnokra, meg álca, vagy javítás tanktól függően).

Nos, én már csak a skillpreferenciám miatt is inkább felszerelésekkel javítom a tankom többi tulajdonságát, mivel javítást ezen kívül csak ládával és nagy javítóval, álcát meg az egy szem árva hálóval lehet tovább növelni (álcafestést lehet rá rakni így is, úgy is).