418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Savaran
    T32?
  • Oddball29
    Viszont amíg nem lövik golddal, addig a saját tierjében artikon kívül csak TD-k sebzik. Még a torony is jól védhető. Van nála rosszabb nyolcas hevi is.
  • yossarianHUN
    Én a KV-4-et még jobban gyűlöltem nagyok közé dobva. Hatalmas, lomha mozgó háztömb, aminek az egyetlen erőssége a sidescrape, egészen amíg az ellenfél rá nem lát a tornyodra, mert abban a pillanatban szarrá-huggyá lőnek. Olyan tohonya, hogy az arty bármikor kedvére csemegézhet belőle, és a bokorülő még mellélőni se nagyon tud a méretei miatt. Az ágyúja meg akkora megbízhatatlan, pontatlan, szar DPM-es hányás, hogy nálam még a francia lövegeket is visszaszorította a dobogóra a "leggyűlöltebb szarok" pódiumán. Nem hiszem, hogy volt még T8 tankom, amit ennyire utáltam, talán még a T28 lehet egyedül versenyben vele.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.10.13. 21:24:17
  • xotyi
    Egy kis közvélemény kutatás, ki szerint melyik a leghaszontalanabb tier 8 nehéztank(T8 - 10es közegben).. én nevezném a Tiger 2-t,a jelenlegi lighttank, arty páros tömkelegben lassú, sidescrape nehézkes(nekem),rengeteg gyenge pont, az egyedüli jó amit most látok benne az az ágyú. magasabb szinten támogatónak jó lenne de egy ekkora profilú döggel nem egyszerű elbújni.
    Utoljára szerkesztette: xotyi, 2014.10.13. 21:17:39
  • Droughert
    A két lfp-re adott lövésed ufp-re ment mindkét esetben. Második esetben becéloztad az alját, megvártad míg összeszűkül, aztán rántottál az egéren és simán meglőtted az ufp-t.
  • Maala
    Még szerencse, hogy az a legbugosabb. Amúgy nekem már nem hiányzik. A tracket látom, hogy mennyi idő múlva lesz fenn, a bekapott dmg meg nem fontos. Max az lenne lényeg, hogy kitől.
  • Kronos79
    Javaslom neked is, hogy kapcsold ki a speckó effekteket sniper nézetben! Az M103-ra leadott 4 lövésedből az első pont telibe verte a beforduló tornyán a lövegpajzsot. A 2. és 3. lövés a löveg alatt találták el a torony frontját. A 4. pedig egyszerűen a földbe csapódott. A T-44-nél pedig előbb oldalról, majd szemből trafáltad el a jobb oldali lánctalpat. Ez mondjuk nem bizonyítja, hogy nincs manipulálva a dolog, de így leírva lehet random is.
  • foxbat88fx
    áááá :D
    módok nélkül szar a game :)

damage panel a legfontosabb, csak erre tudok gondolni....
    de az meg rengeteget segít....
  • Maala
    Bármelyik, szedd le mindet.
  • foxbat88fx
    ezt nem hiszem el.....
    megvan végre a walker bulldog....
    erre az első csata első bekapott találatánál megfagy a game -.-"
    második csata második bekapott találatánál is megfagy -.-"

mi a faszom mód okozhatja ezt?
  • Maala
    Nem hinném, hogy mindig, minden esetben az a legfontosabb egy sidescrapelő tankban, hogy lőjön.

Persze perpill ez még XP-ben nem látszódik, inkább csak WR-ben.
  • davidbog
    És akkor hogyan fogsz lőni? Egyszer mindenképpen rá kell fordítani a tornyot a célpontra... A 35-40°-ban elfordított toronnyal is csak 280 mm-et tud az a toronyfront, szóval az sem elég. Sokkal több védelmet ad ilyenkor az, hogy a löveg kitakarja a szóban forgó felületet.
  • voivod32
    Ha átüt, akkor nagyot csap, de rengetegszer szeret pattanni. És kérlek, ne mondd , hogy a gyenge pontokat lőjem, mert azt szoktam.
    Erről jut eszembe: Ha valaki nem hiszi, hogy bele van nyúlva a meccsekbe, akkor nézze meg EZT!
    Gyenge pontokról ( M103 torony oldala 2-szer, hasa kétszer, T-44 orra felülnézetből, oldalról T-44 találat, leláncolás 0 critical) lepattanó lövések tömkelege.
    De tényleg, valaki adjon valami hihető magyarázatot, és ne azzal jöjjetek, hogy csak a rosszat jegyzi meg az ember, mert azt sem felejtem el, hogy a Löwe pattant a seggemről. Mindez egy fullos M103-ban ülve.
  • Paradoxon61
    Papa!
    Akkor lövik keresztül 6-osok ha beforgatod. IS3, IS8 szemből olyan mint a többi beforgatva a csukaorr miatt. Ezért necces vele szikla mögül csiki-csukit játszani, mert pont a lényeget a csukaorr előnyét veszted el.
  • xotyi
    Életbe nem jutott volna eszembe ott lőni,köszi:)
  • Maala
    Ööö, a torony oldalát is forgatni kell, és nem lövik be azt sem... Max a tetejét. De azt minek nem?
  • yossarianHUN
    Távmérő igen, meg az ágyú mellett, szemben állva vele a jobb oldalon van egy függőleges rész, ahol a lyuk van az optikának.
  • técsé2
    Igazad lehet ,elég régen adtam el és akkor betudtam a sok skilles legénységnek de a végeredményt nézve tök mindegy hogy a 9.0 patch vagy más miatt lett játszhatatlan.
  • xotyi
    Hááát igen, tegnap 5-ből 4 meccs tier 10-ben természetesen mind a 4 bukó(egyetlen előnye hogy gyakorlom a tízesek gyenge pontjainak belövését :D ) E100 kicsit berágott rám amikor 3. alkalommal lőttem be a hasát,természetesen ehhez kell egy noob E100 aki lebecsül és nem forgatja be a tankot:) Ellenben Obj 268-at hol a francba van esélyem belőni frontból? Távmérő közepe?
  • yossarianHUN
    Nem a legénység szintjével van összefüggésben, hanem a 12. battle tier eltávolításával. Talán a 9.0-ban csinálták meg, azóta a T8 heavyk csak szopni járnak fel. KT ugyanez, gyakorlatilag T10-ben él.
  • davidbog
    Ha a löveg magasságából nézed akkor igen, 250-285 mm az LFP effektív vastagsága közelről. De ne mozgasd semerre a kamerát és zoomoolj ki. Na akkor már csak 210-220 mm lesz. :)

Tényleg tudja pattintani a tier 10 TD-k lövedékeit sidecrapban (mint ahogy pl ISU is tudná, vagy bármi más...), de a normálisak nem ott fogják lőni. Tier 10 TD-k sidecrap esetén nyugodtan lőhetik a tornyát, simán átcsapják a 252 mm-es homloklemezt, csak találják el ott.
    Utoljára szerkesztette: davidbog, 2014.10.13. 19:33:19
  • técsé2
    A legénységednek hány skill/perk-je van? Mikor nekem meglett a 4. az Is3-ra, onnan kezdve tul képp nem játszottam top tierként, állandóan csak mélytorok meccsek voltak és nem (csak) a hülye csapattársak , hanem az állandó +1-2 tier miatt. Kénytelen voltam eladni mert élvezhetetlen volt.
  • yossarianHUN
    Amit egyébként nem értek, mert Tank Inspector szerint 270 effektív felett van a hasa forgatás nélkül.
  • yossarianHUN
    Mert sidescrapelni bárhol és bármikor van lehetőség :) Régen ha beforgattad, nyílt terepen se egykönnyen lőtték át. Ma már TD-k, medek úgy áthugyozzák az LFP-jét, hogy mire kettőt pislantasz, elpárologtál.
  • lexlutor
    - Storm admits that after the Sixth Sense rework, KV-5 (with its radioman) will have a problem, developers will investigate whether this has to be compensated somehow - hehhhehehee.. hat erre kurva kivancsi leszek, megis mi lesz az a kompenzacio...
  • Nesuten
  • Maala
    Végre befejeztem ezt a szutykot. Bár már tegnap is 6k felett adott, de most meglett vele a tank ász is. :)
  • Maala
    Te miről beszélsz? T10 TD-ket lehet pattintani azzal a 120mm oldalpáncéllal sidescrapelve.
  • yossarianHUN
    Jó gép az E-75, de még az elmebeteg átütésű T10 med és TD ágyúk, meg a T10 artyk előtt élte fénykorát. Akkor egy igazi szörnyeteg volt.
  • Master91
    nincs még E-75öm de mikor 520+t csap belém, majd az Is8 éppen 400at elgondolkozok hogy mivan ?
  • Sunsetjoy
    Mondj parszeket, az majdnem ugyanannyi! :D
  • voivod32
    Vedd meg bátran az IS-8 at! Az elejétől kezdve használható, hiszen úgyis megszoktad, hogy az IS-3 lövegével kell boldogulnod T9-10-ben, de ha ki lesz fullozva... nos, az Istencsászár! Olyan agilis, hogy néha elfelejtem, hogy nem meddel vagyok. A lövege, pedig csúcsjó . Pl az E-75 éhez képest, 3 fényév a távolság.
    Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.10.13. 18:27:22
  • besti
    Nekem érzésre az IS-8 negyed annyit sem pattint (ahol ő játszik), mint az IS-3. A páncél miatt ne válts, ezt is beverik a medek ugyanúgy. Nagyon hiányzik, hogy be lehessen vállalni vele néha 1-2 lövést, de nem lehet - nem egy E-75. Esetleg, ha sikerül hull down pozíciót felvenni vele, akkor pattintja a JPz-t is, de a minimális gun depression miatt ilyet nem könnyű találni. Viszont a jobb gun, kissé jobb mobilitás, több HP miatt nekem jobban bejön, mint az IS-3. De, ahogy írták, szigorúan csak elite-ként.
    Utoljára szerkesztette: besti, 2014.10.13. 18:27:05
  • Gyuszopapa
    Köszi,ezt észrevettem én is 10-ből max. 2-3-szor vagyok vele 8-as csatában a többi 9-10.a másik amiért le akarom váltani az IS-3-at az a nevetséges dolog hogy 6-osok is minden nehézség nélkül keresztüllövik a frontját.
    Amit szerettem benne az a kemény tornya igaz a tetejét be tudták lönni,az ágyú,a néha jól működő spaced armor oldalpáncél és a türhető sebesség.
  • WR104
    Egy indok meg nem hangzott el es ez az MM. Az utobbi idoben az IS-3-mat szinte mindig 9-10-es csatakba rakja igy erdemesebb egy 9-es tankkal menni ami fullosan kifejezetten elvezetes es a pancelja is szokott neha meglepeteseket okozni.
  • Lorder
    a konkrétabban említettem példámnál biztos vagyok benne, hogy nem volt, 5-6 tank élt már csak és mindegyiket tudtam merre van. Egyedül ácsorgott szerencsétlen :D Volt már olyan valóban, hogy nem láttam egy sunyi amx-et de számtalanszor tényleg nincs a környékemen jobb látóképességű tank. Na mindegy, úgy látszik bele kell törődni :)
  • Maala
    Bah, grafikabuzi. :)
  • voivod32
    Azért, ez nem volt semmi! Mindketten egyszerre vettük észre egymást, és ki is lőttük egymást! Mi volt ennek az esélye ilyen távolságból? Ezredmásodperc pontossággal egyszerre kellett lőnünk, mivel a lövedékeknek nem is volt röptávolsága!
  • JeffDunham
    Ne legyél már hülye. Hogynézazki?! :D
  • Maala
    Hát szerintem egyszerűbb lefényképezni, és felnyomni FB-re appal, mint prnt scrn, majd upload oldalra, és utána még linkeled is...