418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
DantesHUN #330884 Ja, a van Helsing az a egy ritka kivétel. -
Malarki #330883 Hát a van Helsing idén jött ki :D de igen, régebben voltak jó magyar fejlesztésű játékok.
Egyébként volt régen az 1848 nevű alkotás ami szerintem nagyon jó volt, és azt még az állam is támogatta. Csak hát az se valami grande game volt. -
Viszont realtime csaták azokban finoman szólva öhöm kaksik :) vagy nem létezik -
Kevés, dolgoznia kellene ezen a kormánynak, társadalmi célú hirdetések és egyéb formákban:D
-
DantesHUN #330880 erre a parányira? Minek? Szerinted hány potenciális magyar vevő van? -
De pont, hogy nem erre a parányi paicra kellene a játékot fejleszteni.
-
FosTalicskaa #330878 Látod? Most gondolj bele, hogy egy olyan parányi piacra kellene fejlesztened, ahol ilyenek a vásárlási szokások. És a tiéd még a jobbik eset, mert talán te megvennéd occsóért a steamen, de a túlnyomó többség egyszerűen lehúzná torrenten és ellene vele ingyen. Többnyire ez az oka, hogy a magyar alkotók játékaihoz, legtöbbször még magyar lokalizációs csomag sincs, csak angol, meg német... -
DantesHUN #330877 Ha nem vesznek annyit, mint amenyibe került a összköltség akkor nem. -
DantesHUN #330876 Azért gondolj bele: ezek nagy része régi. Régen könnyebb volt -
Mi a siker?
csak egy példát pl megveszem a Grim Dawn-t, játszok vele, tetszik,kijátszom, megvettem...és mondjuk még így tesz ezzel még pár ezer ember...akkor ez nem siker?
Teljesen felesleges az iparhoz mérni a kis projecteket mert sehogy nem tudja pénzügyi sikerekbe felvenni a versenyt...
Az indie fejlesztéseknek nem is ez a céljuk elsősorban. -
Malarki #330874 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Azért az túlzás hogy mindenki belebukott. Csak ami most az eszembe jut: Imperium Galactica, Haegemonia, King Arthur, AK vs. DR, Rush for Berlin, Panzers, Warhammer: Mark of Chaos, The Incredible Adventures of Van Helsing. Ezek azért bőven megállták a helyüket nemzetközi szinten is.
-
Teljes áron nem veszek játékot:)
egy magyar fejlesztésű egyébként van:)
de egyébként ez hogy kapcsolódik a témához, attól mert vmi magyar fejlesztésű még nem fogom megvenni, ha nem tetszik.
Az meg egy másik kérdés, hogy miért a magyar piacra akarsz játékot csinálni, vagy egy olyan második világháborús rts pl ami felölelné a magyar kötődésű fejlesztéseket,harcokat és egyebeke nem tartalmazhat pl német,olasz,szovjet oldalt/kampányt bármit?
És akkor máris nem úgy adod el, hogy magyar központú 2vh-s cucc... -
R3nton #330872 Az ISU bmeg 20 méterre volt tőlem álcázva a bokorban, úgy hogy lighttal voltam. Agyam eldobom ráadásul az a nyomorult szar akkor mint egy hát, egy baszott nagy doboz az egész, olyannak kéne lennie az álcájának, mint egy mausnak. -
DantesHUN #330871 Ja. És abból az ezer és egyből mennyi is lesz sikeres szerinted? Öööö...mondjuk pár százalék? Ugyanmár, ne dőlj már be ennek a divathülyeségnek. A nagyrészük semmilyen sikert nem ér el, és ráadásul még szar is. -
Persze mert ezer és egy kickstarteres indies cuccnak akkora marketingje van...és mégis van játékos bázisa.
-
FosTalicskaa #330869 És miből gondolod, hogy ez egyáltalán kitermelné a fejlesztők fizetését? Esetleg még profitot is hozna a konyhára? Mo-n nem érdemes játékfejlesztéssel foglalkozni, bárki eddig megpróbálta belebukott. Pedig voltak kiemelkedő alkotások. pl: swine meg a világháborús klónja, de azok sem arattak túl nagy sikert.
Te is osztod itt az észt hogy igy meg ugy kellene, de mégis hány darab magyar fejelsztésű játékot vettél meg eddig eredetibe? és ha igen, akkor megjelenés után közvetlenül teljes áron, nem pedig pl steamen 90%-os akcióban, 0.5 euróért? -
DantesHUN #330868 Ugyan, miért érdekelné a külföldi piacot? Ahhoz hogy mégis érdekelje őket meg még több pénz kellene a marketingre. -
Persze összeg mindenre kell, de nem hiszem, hogy egy elsősorban magyar szemszögű második vh-s témájú játék alapból bukás lenne külföldön csak ezért.
pl akik fogékonyak a 2vh-s téma iránt azoknak pl ez egy teljesen új tapasztalat lenne, hisz olyan témát emelne középpontba amit valszeg nem vagy csak kevésbé ismernek...vagy eggyáltalán semmit..szóval még újdonságot is tudna hozni a világháborús témába.
Ez sem egy elhanyagolható szempont azért.
-
Userx2 #330866 'Centurion Mk. I' successfully purchased. Spent : 2 350 000
Ez lett volna a KV-4 -re szánva, de a sok nyomorult arty miatt esélytelen. bevezetném az arty mentes játékmódot. A nyomik meg tobzódjanak a egymás hátán.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.10.14. 19:48:43 -
DantesHUN #330865 Indie játékra is kell tőke. Megfelelő összeg nélkül, nem lehet sikeres játékot fejleszteni. Pár évente akad egy két kivétel, ahol nagyon kis pénzből tényleg óriási sikert érnek el...de mint a fehér holló. 10-15 éve könnyebb volt ez ügyben a helyzet. -
Azt a részét igen, de engem mindig is eléggé zavart a gyengus nagytérképes része, mert igazából engem ez a birodalom építgetős,menedzselős rész fogott meg benne. -
Malarki #330863 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az egész TW sorozatot a csaták viszik el a hátán, birodalommenedzsmentben sehol sincsenek pl. a Paradox játékaihoz képest.
-
Nem aaa játék szinten kell ezt elképzelni.
egy indie fejlesztésbe is lehet siker, ha tényleg jó a játék.
Meg aztán a téma igazán csak akkor nagyon fontos, ha egy történet orientált játékot csinálsz, egyéb esetbe szerintem a játékmenet simán eltudná adni külföldön is. -
DantesHUN #330861 Más fejlesztő csapatnál más a kiadó, és hagy nekik elég időt. -
Malarki #330860 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nyilván ez is bele számít, csak az nem mindegy hogy mennyire. Más fejlesztőcsapat kitud adni úgy játékot, hogy ne csak 2 hónap és több gb patch után legyen játszható.
-
viszont a csata szimuláció és körökre osztott menedzsment miatt a dobogó élére kerül ez tény, ilyen redalert meg age of alapjaira épülő mai "régi-új" stratégiák elbújhatnak -
Meg szerintem csata taktikai potenciál szempontjából is.
Viszont ha levesszük a real time csatákat akkor a nagytérképes része sajnos az összes tw-nek elszomorítóan rossz és pl egy eu,vic vagy ck,hoi agyon veri.
-
DantesHUN #330857 Nem, fontos a téma. Tegyük fel, készül egy játék amiben magyar katonákkal lehet lövöldözni a II.vh-ban. Szerinted, ki venné meg? Az amerikai kölyök? Azt se tudja hol van az országunk. Mit érdekli? -
Gazdasági menedzsmentben az Empire a legjobb ebben nem értek egyet -
Azért a téma az másodlagos, mert ha jó és/vagy egyedi a cucc akkor azért megveszik külföldön is, de a többivel egyetértek. -
DantesHUN #330854 Ez már a kiadók hibája. Gyorsan pénzhez akarnak jutni, ezért sürgetik a kiadást, idő előtt. Pedig, ahogy egyre komplexebbek lesznek a játékok több idő kellene a fejlesztésre, de emiatt drágábbak is, az idő pénz ügye, viszont a kiadó egyre hamarabb akar pénzhez jutni...hát ennyi. -
Hát azért közel sem ugyan azok a lehetőségek állnak rendelkezésre egy nagy studió és pár modder között.
Ha a CA vagy bármilyen profi fejlesztőgárda nekiállna egy hasonló tw stílusú dolognak az jóval jobb lenne, már csak azért is mert a medieval 2 pl eléggé alkalmatlan szerintem egy ténylegesen jó gyűrűk ura vagy warhammer alapű total war játékmenetből táplálkozó játékhoz, talán westeros világát vissza tudná adni, de szerintem oda meg már elavult a med 2.
Sőt szerintem inkább azt egy CK2 tudja visszadni.
Total warok szerintem a csatákig jók, de azokon kívül elég gyenge. -
Malarki #330852 OFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az viszont nem annyira szokványos hogy kiadnak egy játékot teljes áron, ami megjelenéskor gyakorlatilag egy játszhatatlan foskupac, majd 1 évig javítgatják, aztán rájönnek hogy ez úgy el van cseszve hogy hiába foltozgatják jobb nem lesz, úgyhogy inkább megcsinálják normálisan, átnevezik és kiadják újra teljes áron, természetesen ismét tele hibával. lsd Empire->Napoleon és most Rome II->Attila.
A többivel egyet értek.
-
Paradoxon61 #330851 Bármilyen furcsa de akár az is lehetséges.
Aki emlékszik a panzergenerál sorozatra, az is a II vh-t dolgozta fel, aztán egyszer csak megjelent nagy meglepetésre a fantasy generál része. 1x játszottam vele, 10 percet, aztán delete. -
DantesHUN #330850 A magyar fejlesztőkkel sem értem mi bajod. Mit adjanak ki? Miből? Szerinted mibe kerül egy játék fejlesztése? Plusz: magyaroknak szóló? Azt ki venné meg? Mi magyarok? A magyar a legnagyobb warez huszár. Itthon nem venné meg senki, külföldön meg nem érdekel senkit. Hatalmas tőke kellene ehhez, és olyan játék amit külföldön is el lehet adni, így lehetne magyar fejlesztésekről beszélni. Ez nem a magyar fejlesztők vagy kiadók hibája. -
Paradoxon61 #330849 Ma ilyen nap van.
37 meccs 15 nyert, 22 bukott. Az elején olyan volt az arány, mint a Tied.
Számítottam rá, mivel az elmúlt napokban 50-60% körül volt a winratem. Most jön a cumiág a héten. -
DantesHUN #330848 Szerintem olyan fantasy Total War kéne neked, amiben az orkok magyar tankokkal harcolnak...
Fantasy Total War...de komolyan már.
-
Paradoxon61 #330847 Az első képnél a 4 kép az nem rossz. Vajon akkor is megcsinálja a fejen állást ha tele a pelus? Izgi lehet ha netán tele és rosszul van megkötve. :) -
davidbog #330846 OFF
A Total War sorozatnak pont az a lényege, hogy történelmi korokat dolgoz fel, nem pedig fantasyt... Azért se csinálnak Gyűrűk ura, Westeros vagy Warhammer verziót, mert meg kéne venni hozzá a jogokat. Arról nem is beszélve, hogy teljesen felesleges megcsinálni a TW-seknek. A modok amúgyis elkészűlnek csak idő kérséde, ráadásul nagyon jó minőségben, olyanok által akik a téma fanatikusai és ezért képbe is vannak. (Nekem a Call of Warhammer 1.5.1 a nagy kedvencem.)
Az meg manapság teljesen szokványosnak mondható hogy csapnivaló minőségben jönnek ki a játékok, szinte általános az hogy egy-két patchig érdemes várni velük. -
Lorder #330845 borzasztó ami megy ma. 28 meccsből 8 győztes....7db 15-5, 15-3 és ehhez hasonló csata... WTF?? Ilyen durva szopatás régen volt.