418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Szerintem ők maguk sem tudják hogy számolják, nem véletlenül nem teszik közzé a formuláját. IS-2-re a 78. csata után megkaptam az első csillagot, az AMX 50-120-at meg két hete vettem vissza, és az első csata után kaptam rá egy csíkot, úgy, hogy utoljára 8.9-ben mentem vele.
  • Maala
    Persze, jól jön, de 10k kredit... az nagy pénzpocsékolás. Arról nem is beszélve, hogy alapból 20k, de ugye előre be kell vásárolni belőlük, amikor le van árazva a fogyócikk...
  • Maala
    Első lövés után elveszti már, csak 250m+ távolságban 2,5mp a spotcheck, és mivel 2,58mp alatt tölt a tank, meg 3mp még a 6. érzék, így attól függően, hogy a spotcheck mikor ér el téged, tényleg 2-3 lövés után látod, hogy "jéé, felspotoltak".
  • Paradoxon61
    Elhiszem, multiban minden jobb, legalábbis többségében.
    Csak egyjátékos módban játszottam.
  • Master91
    az a 10% igen sokszor jól jön
  • Plata
    Ez a videó az egyjátékos részéből van,multiban sokkal jobb volt.
  • Nesuten
    Ha a MOE -t a 39, meccs után megkapod ,akkor ,hogy számolják ezt az első 65% -ot? nem kell hozzá 100 csatádnak lennie ?
  • Maala
    Te hogy vagy képes minden csatában kiadni 10k-t csak azért, hogy +10% legyen a legényeken? Beteg vagy. :-s
  • Paradoxon61
    Úgy is mondhatjuk. :)
    Egy tankszimulátor a számítógép őskorából.

• Maala
    ZSENIÁLIS!!!!4444oneone :D
  • xotyi
    Ja, de ha azt az egy lövést ki mátrixozza neki van 10 lövése amit egy KV2 méretű tankba elég hatékonyan bele tud pumpálni:D E100 vmiért nem vonz eddig úgy gondolom megállok az E75-nél, jobban tartok egy E75-től mint egy E100-tól ellenfélként :D
  • Paradoxon61
    Tudom, hogy van álcabónusza és azt is hogy megtartja, de én úgy tudom, hogy csak az első lövésig. 2-3 lövésnél már elveszti ő is. De lehet hogy nem így van, én erre így emlékszem. A tapasztalatom is az, hogy 2-3 lövés után már ki is gyullad a lámpa, hogy felspottolódtam. Olyankor automatice vagy vissza húzódom 15-20 mp-re, vagy helyet váltok amíg nem késő.
    Nálam nem pattog, ha egyszer belém lő, akkor jó esetben a láncot viszi, rosszabbikban sebez is. Ebben nincs szerencsém, hogy lepattanna. :)
    De tény hogy a gyorsasága és az, hogy szinte szórja ki a lőszert nagy előny. Ha az ellenfélnek kevés a hp-ja még az se gond ha beléd lő, egy lövésnél többre úgyse lesz ideje. :)
  • Maala
    Öklözőszimulátor?
  • mijki
    Én KV2-vel általában szeretem az E25-öt. Amikor a tetőpáncélján bekopog a 152-es nem örül neki. :D

Heavykhez meg:
    Am pedig hiába goldoz mindenki orrba szájba T10-ben, E100-zal még mindig lehet marha jó köröket menni, imádom azt a tankot, ha nem fókuszolnak rám az artyk.

• xotyi
    Öööö annyit javítanék hogy TD-ráadásul prémium így az álcabónuszát megtartja lövés után(TD nerf óta csak a prémiumoknak van ez a bónusz ha jól tudom) Tudom hogy nincs teljesen goldhoz kötve csak mindig sajnálják szegényt a rossz átütése végett,de emellett annyi előnye van hogy hihetetlen, jobban sajnálom a lassan értelmetlenné váló nehéztankokat. Páncélja meg néha a döntés miatt nagyon troll tud lenni,de ha szorult helyzetben van simán kereket old mielőtt betöltöd a következő gránátot:D
  • Paradoxon61
    Nincs teljesen goldhoz kötve, nálam pl. 10 gold van a 60-ból. Goldal nem gazdaságos a kredit szerzés vele. Tény, hogy nem mindegy hová lő vele az ember, de a gyorsaságát, rejtőzését kihasználva, simán oldalba lehet kapni, sőt hátba is a nehezebb ellenfeleket. Amúgy sem érdemes egy helyből harcolni vele, mert a papír páncél hozzá képest, pillanatok alatt szétkapják. Távolságtól függően max. 2-3 lövésig marad csak rejtve ha nem mozdul el, csak lő.
    Én szeretem és sokat játszok vele, annak ellenére, hogy ki nem állhatom a lightokat. De ezt kedvelem és ezzel farmolok. Jobban szeretem mint az elit T-34-est, pedig az is kedvenc.
  • xotyi
    Hát ezen beszartam:D
  • Master91
    arannyal jobb a penje mint a panthernak....és ja, alig lehet eltalálni mert picike, mikor meg eltalálom track nyeli xD (mai napból ki indulva)
  • Userx2
    Már kétszer volt hozzá szerencsém.
  • xotyi
    Lehet hogy lófasz az átütése de 2 vagy legrosszabb esetben 3 másodpercenként szórja rád a goldot, ha csak a fele átmegy már b*szhatod (max 60-at ha jól tudom) úgy rejtőzködik ahogy a Borsig csak szeretne,alacsony a profilja és rettenetesen gyors,nem véletlenül népszerű még úgy is hogy goldhoz van kötve szinte és egy jobb játékos kezében veszélyes dög. Én spec utálom és ha ellenél van egy platoon azoknak kiemelt figyelmet szentelek hiába a "stug" ágyú:D
    Utoljára szerkesztette: xotyi, 2014.10.15. 16:30:19
  • Toweliee
    Kk!
  • Savaran
    120 hozzászólással lejjebb olvastam hogy pontosság nerf lesz? hát az szép, akkor verebészés lesz csak 1000ezüstért darabját hát az szép
  • Malarki
    Új wonder E-100 player...

• JeffDunham
    Megkapta. ;)
  • foxbat88fx
    na azóta lementem 5 csatát, mind az 5 vereség :D
    órák kérdése és meglesz az az 1 darab win -.-"

jó lenne már, mert a faszom kivan ezzel a gammel....
    mennék már vissza Skyrim-ezni, az legalább élvezetes game :D
  • shbg
    Nyugi segíteni akartam, nem azt bizonygatni, hogy noob vagy a tankhoz. Hát igen, egy játékban nekem fontos a szórakozás rész, és ha nekem fun akkor az, szerintem felesleges minisítgetni ezért, főleg személyeskedésben átmenni.:) Elmondtam nekem mi jött be. Van egy ellentmondás a hozzászólásodban, illetve hozzászólásaidban, mégpedig a következő: Azt állítod, hogy közelharcra termet a derp, utána meg azt mondod, hogy ez a harcmodor nem megy neked. Ezt az ellentmondást feloldanád, lehet más lenne a véleményed a tankról, és tudnál rajta szórakozni.
  • SzocsA
    Az E100am olyan mintha papírból lenne, minden szar átlövi akárhonnan. Aztán mikor egy leoval találom szembe magam, és belelövök az elejébe aztán criticalt, mondd felbecsülhetetlen érzés, megpróbálom még egyszer oldalról átütni, de ugyan úgy semmi :D még csak a lánc sem esik le neki.
    X tierben nem tudok játszani, a kilőtt lövedékek fele lepattan, nem sebez, csatánként ilyen 4000-5000 dmg lófasz sebzésem van csak.
    JPE 100 al megyek, előttem áll egy t71es 200 méterrel, el sem indul hogy fedezékbe menjen, szinte kívánja a golyót, hát belelövök és mit ad isten, critical
  • foxbat88fx
    pfff kabbe :D
    én délelőtt 10 óta nyomom, most lett meg a 4. win xdddd

még egy kell és olyan ALT+F4-et nyomok mint az állat!
  • Toweliee
    Jeff, Phykhard is csatlakozna a világuralomra törő HOAX-hoz. Ha még van hely küldj neki egy meghívót légyszives.
  • Master91

foxbat88fx #331013

ma 6ból lett meg az 5 win :3
  • Malarki
  • foxbat88fx
    dikk.... ti tudtok nyerni?
    4 napja olyan szopóágon vagyok mint a kisf**szom!
  • Oddball29
    Próbáld csokival és offroad masterrel.
  • Paradoxon61
    Ez igaz, de nem mindig úgy alakul a dolog, hogy tornyozni tudsz. Ráadásul nem egyszer előfordult már, főleg a sivatagban, hogy tornyozás közben figyelmetlenségből kilógott a testből egy kis darab. Be is lőtték azonnal. Észre se veszi az ember, csak akkor, ha belövik.
  • Paradoxon61
    Ezért írtam, hogy szemből. De amit írtál, abban egyetértünk.
  • Malarki
    Stresszlevezetésnek ajánlom ezt az oldalt: siemkakto.pl Szerintem zseniális :D
  • Roger6
    Utolsó ezer csatára van 2.600 WN8-a, szóval gyaníthatóan nem az arany miatt lőtt be.
  • Rivanka
    Semmit, de ez igaz az elitre is. Ahol nem te vagy felül, a bázisod környékén KELL maradni, ha van ágyútok, azt védeni a lightoktól (döntenie kell, vagy veled foglalkozik, vagy az ágyúval, és a lightokat viszont te is átütöd), illetve ha cap-re jönnek, akkor he-vel lassítod őket, def pontot szedsz, ilyesmi. Minden más értelmetlen t5-t6-ban, minden szegmensben fényévekkel jobb nálad akármi. És úgy rémlik, hátramenetben gyorsabb vagy, mint előre.:)
    Utoljára szerkesztette: Rivanka, 2014.10.15. 14:58:24
  • DasIsFuck
    t29 testétől eleve nem kell azt várni, hogy meg fog fogni bármit is, azzal tornyozni kell és úgy kezelni, mintha a hullt mint egy tigrisen.
    Ha így kezeljük kevésbé dühítő, hogy épp mivel lőtték át a testét..
  • András77
    Pont most mentem E-25-el és volt szemben egy T-29 és azért ügyesen kell célozni, főleg ha be van forgatva a T-29. Szemből az alját bárhol meg lehet lőni meg a géppuskafészket is, az oldala, háta nem kérdés. A gond ott kezdődik, hogy a véletlen elviszi a lövést és főleg beforgatva a felső része az aljának már pattintani fog. A torony meg egyértelmű, azzal nem is érdemes próbálkozni, csak ha teljesen merőlegesen van. Szóval az nem működik, hogy autoaim meg az alja puha aztán lövöm akárhol.