418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    No lám, tiszta Sniper Elite. Lehet megint kéne tennem egy próbát a WT-vel, legalább megnézni, mi változott.
  • foxbat88fx
    meglepődtem én is amikor kicsaptak :)
    itt van rendes video: KATT

Nem értem a WG-sek miért nem fejlesztik a gamet....
    csak új mapok, mapok átdolgozása, új tankok, inkább tankok átdolgozása HD-re.....
    Havok mondjuk jön.... lassan 2 éve ígérik? :))))
  • foxbat88fx
    na csak találtam egyet :D:D:D
    komolyan ez nekem rohadtul tetszik :) ilyen videókat elnézegetnék egész nap :D
    és a wotban is legalább látványosabb lenne a meghalás! :)
    https://www.youtube.com/watch?v=LyoK68OwvY8
  • yossarianHUN
    Igen? Mikor én játszottam vele, ilyen még nem volt.
  • foxbat88fx
    na leszedtem WT-t ha már van erős gépem....

Tök durva amikor kilő egy ellenséges tank :)
    mutatja (miután meghaltál) ahogy jön a skuló, és hogy üti át a páncélt... milyen embereket és modulokat csap ki
    sajna nem találtam youtube-on videót erről :(
    Tök jó lenne ha ezt betenné a WG is a wot-ba (de gondolom nem fogják egyhamar)
  • yossarianHUN
    Sosem árt, ha minél több átváltható free xp van.
  • Userx2
    Mire gyűjtöd a T34 Xp-t? Nem akarod, hogy túl képzettek legyenek a T34 legények?
  • yossarianHUN
    És folytatódik. Ennek a körnek például ez a degenerált véglény vetett véget a retkes GW Tigerjéből.
  • Lunki88
    Mostanában állandóan kidob az asztalra a játék, hibaüzenet nélkül. A legújabb jacktor modpack van fent. Esetleg ebben van olyan amivel összeakad a játék?
  • yossarianHUN
    - HE shells (SS: specifically, artillery) will not have their damage cut to half (while compensated by more damage doing non-penetrating hits), according to Storm it would be unrealistic

És tudod mi lenne még kurvára unrealistic? Egy olyan járműosztály, amit IRL gyalogság és erődítmények ellen használtak, a játékban viszont műholdnézetből lézerágyúzza ki a legnehezebb páncélzatú tankokat, a fedezékek mögé belőve.
  • yossarianHUN
    És megint nyüzsögnek a férgek (artyk). Heavyvel szinte értelmetlen menni, amint az ember odaér egy kulcsfontosságú chokepointra, össztűzzel úgy kicsapják egyből a retkes görények, hogy lőni sincs ideje. Ezt csak az elmúlt fél órában háromszor játszották el velem, különböző mapokon. Alternatívaként maradhat az ember hátul a map végében riadtan kempelő paradicsom hülyegyerekekkel, vagy bebújhat egy szikla mögé, hogy aztán a meccs végéig ott is maradjon, mert a férgek árgus szemekkel figyelik minden mozdulatát, és amint kinéz a fedezékből, jön az égi áldás. Megint elmondom szokásos fohászom, törne le a keze annak a barom állatnak, aki ezeket a rohadt gyökérmankó szarokat betette a játékba.
  • madmanic
    1 óra pihi...
  • madmanic
    te megint miről hadoválsz??

Hogy jön ide a platoon??

• Angelus1991ster
    Nem-nem. Rengetegszer kerülök a vérfertőzőttek közé. Csak úgy világít a zöld színem a többi vörös mellett. Togtóber jobban előhozta a hordát. Árvíz mellékhatása a szar feljövése a csatornából , ezt tapasztaljuk.
  • Toweliee
    Első körben parancsnoknak 6. érzék, töltőnek biztonságos elhelyezés, a vezetőnek vagy mozgásjavító skill vagy pedig javítás. Második körben BIA, de kreditért is átvariálhatot, nem kell rá aranyat költeni. Álcázás meg tűzoltás a Tigrisre ilyen korai skillnek szerintem felesleges. Álcázás még talán ok, de a tűzoltás max ha már nagyon nincs semmi hasznosabb. Ezt itten nézd át, sok segítség van benne.
  • Toweliee
    Nem arra írtam, csak csinálhatnál belőle egy picit jobb vasat, eredményesebb lehetnél vele. Kicsit számít, de az a sok kicsi hosszú távon már nagyot számít.
  • R3nton
    majd kövibe az ellenfélnél lesznek :D
  • Maala
    Te egyedül nem tudsz játszani, más platoonban simán elvan ilyenkor is. Máris 2-3 elégedett felhasználó 1 elégedetlennel szemben...

De persze a víz hülye, mert a kacsa nem tud úszni.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.17. 17:11:35
  • Maala
    Nekem az 5 skilles T57-en van. Mókás.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.17. 17:07:24
  • Angelus1991ster
    De akkor nem jók amikor a csapatotban ezekből a szarokból van 10-14 darab.
  • Maala
    Pedig sztem egyedüli játékra a T10 TD-knél nincs is jobb. Bár az FV mostanában nekem már nagyon nem adja (mióta abbahagytam, és visszajöttem, szerintem kb 3k-ra esett 4-ről az avg dmg-em 100 csata alatT), de JGe100 meg elkezdte.

Pont, mert sztem most már jobban lehet az ilyen páncélozott dögökkel a csőpályákban marhulni.
  • madmanic
    Jobb játékosok?? EZEK??

Ezek annyira debilek baszdmeg, beírtam, hogy podravka, erre visszaköszöntek..
  • yossarianHUN

Víkönd.
  • R3nton
    Jók ezek a hülyék, én szeretem őket szívatni randomban :D
  • Angelus1991ster
    De mégis jó lenne . Ilyen. De nincs, mert a szargaming kapzsi .
    Utólag a többi szarnak törölném a statját és kezdhetné elölről. Meg maradna mondjuk az E-50 vagy IS-3-a. Csak ha új t8-as harckocsit akar szerezni , akkor már az alap statisztikát kéne teljesíteni.
    Annyit könnyítenék a rendszeren, hogy tier 10 után nyugodtan széjjelcseszheti a statját, de amíg eljutna oda a semmirekellő , azután a jórésze jobb játékos lenne.
  • András77
    Tényleg jó lenne ezek a primitív állatokat eltüntetni legalább tier9-10-ből, de a WG számára a játék hangulata teljesen másodlagos tényező. Aki olyan hülye, hogy a legminimálisabb mértékben sem tudja a tankját kezelni, csak tolja előre és lő, ameddig az élete tart vagy egész csata alatt valahol sunyik, ezeket nem szabadna beengedni legalább a tier9-10-be.
  • Mardel
    Persze miután megtudakolja hogy ez a villogó lámpa mire is való mert eddig soha nem látta.
  • Mardel
    Mert a sok paradicsom aki előre rohant vagy kiment nyílt terepre lelövetni magát az majd megy a bokrok közé kempelni mihelyst felvillan a lámpa.
  • madmanic
    Az, hogy ilyenkor nem lehet játszani, mert a sok életképtelen szar elbassza az egészet megint nem érdekli.
  • madmanic
    jajj nee.. Mindjárt jön valamelyik okos és elmagyarázza, hogy akkor a jó játékosoknak mennyit kellene várni mire csatába kerül.. Mert annyira kevés van.. Ahham.. FASZT. Kikopna a selejt kb. egy hét alatt és lehetne rendesen játszani.

De a medveánusznyalogató orosz ezt nem fogja megtenni, mert ő ezekből a rühes nyomorékokból él, tudod?
  • yossarianHUN
    Hadd válaszoljam meg egy szóval ezt a rendkívül bonyolult rejtélyt: pénz.
  • Angelus1991ster
    Miért nincsen a tech fa és a statisztika összekapcsolva? 2000-2500 csata, 0,75 ös damage arány és 48%-os győzelmi aránnyal szerezhetsz csak tier 8-as tankot.
    Ha ez megvan akkor jöhet a következő lépcső a 2500-2750-3000 csata és 49%-os győzelmi arány, ha ez alatt vagy az összes nemzet tier 9-es harcjárműi blokkolva lennének és addig amíg ezen követelményt nem csinálod meg.

Ilyen alapdolgok eltüntetnék a sok szart a normál csatákból.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.17. 16:15:23
  • yossarianHUN

Állat.
  • yossarianHUN
    Jó, hát ez már abszolút mentalitásbeli kérdés. Én nem tartogatok olyasmit, amit nem használok, kész. Ha másnak attól még érték, én tiszteletben tartom, de engedtessék meg nekem, hogy úgy adjam-vegyem a dolgaimat, ahogy nekem tetszik:)
  • yossarianHUN
    Nem, nem fogom azért leszedni a teszt klienst, hogy egy tankot próbáljak ki. Ami megtetszik megveszem, ha csalódom benne, eladom. Egyszerű, mint az egyszeregy.
  • bornofakone
    Ó ha te azt tudnád h milyen módon játszottam én td-kel...:) (vszínű azért van JT-vel 3,3k avg. dmg meg 70% WR solo-ban mert kempeltem végig és most már h helyezkedni kell...esélyem sincs :DDDDD)
    Damn u r a funny boy srsly :)
  • bornofakone
    Ergo akkor teszten nem próbáltad?! :O
    Nincs több kérdésem :DDD (gondolom ezek után azért ki fogsz próbálni 1 tankot és csak úgy veszed meg, legalább tapasztalatot nyertél, nem is keveset vele)
  • shbg
    Felülröl nyitott gépre. Megfizethetetlen...t. :-) Végül milyen felszerelés mellett döntöttél?
  • madmanic
    elképesztő mennyi nyomorék van ma...
  • shbg
    Hát igen eljött az az idő amikor a Td-kel helyezkedni kell és nem kempingezni. Hála a jó istennek!