418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Jadis
    Stock-ként nagyon ótvar a gyorsulása, néztem én is, hogy ez mi f*sz?!
    De amint meglesz a top engine + a crew is felér 100%ra, onnantól elég jól gyorsul ráadásul a végsebessége sem alacsony (bár fordulóbajnok még fullosan sem lesz)
    Ez egyébként tud vicces lenni, mert 40+ tonna a tank...emlékszem rammoltam le (oldalba) su100-at 500hpról míg én vesztettem 100 hpt kb :D WORTH
    Amúgy szerintem a rossz híre megelőzi azt a tankot, korántsem olyan sz*r, sőt, én nagyon fun köröket mentem vele.
    Egyedül a 137 pen ami gáz tud lenni, érdemes jópár gold ammot vinni, csak úgy biztonságképpen.
  • VanDaal
    Szerettem annak idején a Cromwellt és a T-34-85-t is, amikor húztam őket. De például én kimondottan jól boldogultam az E2 Shermannal is. Saját tierben csak a KV-1S-től kellett óvakodni :) Bár tudom, a sebessége miatt nem alkalmas klasszikus medkénti használatra, ezért ilyen esetekben szóba sem jöhetne.
    Még kicsit filózok rajta, de valamelyiket tuti visszaveszem, amíg még akciósak :)
  • NewHewkas
    Egyébként ja én fullosan imádtam, sztem nagyon jó gép. A VKM-ről most váltottam Párducra, nekem nem jött be...:( D-hez még nem volt szerencsém, de a VKP-t szerintem majd egy szép napon visszaveszem :)
    Utoljára szerkesztette: NewHewkas, 2014.10.19. 13:03:52
  • Nesuten

Na így néz ki a vértizzasztó első és utolsó Mark of Ecellence a T34 -en
    kb 100 meccs kellett az 5% megszerzésére ,hogy 60% -ról feltornásszam 65% -ra

Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.10.19. 12:45:08
  • Pares
    Én a VK30.01(D)-vel 630 csatát játszottam (még jó pár javítással ezelőtt, már nincs is a garázsomban), 55%-os WR-el fejeztem be. Nem tudom, hogy a javítások után most milyen, de emlékszem, hogy régen nekem nagyon tetszett.
  • mijki
    Van esetleg olyan oldal, ahol 7v7 taktikák vannak különböző pályákon megmutatva?
    Egyenlőre még T6 Stronkhold-hoz kellene.
  • Count Adyn
    Jah akkora mint egy istallo basszus az a tank, nekem nincsenek szep emlékeim róla:D
  • Nazarov77
    Én is a Pre szavaztam, alfában a legjobb T6 medek közül és ráadásul még gyorsan is tölt be, -10 gun depression szintén jó és mozgékonysága se rossz. Csak bazi nagy és könnyen kiszúrható.
  • lexlutor
    7 gyozelem, egy vereseg es megvan az 5 mara.
    egesz heten meg szivas volt.
  • Toweliee
    Szerintem ez maximálisan ízlés kérdése. Külföldi oldalakon a németek közül a VK 30.01 (D)-t preferálják, a VK 30.01 (P)-t a legkevésbé, mégis a szavazáson az kapta idáig a legtöbb szavazatot. Amúgy abszolút favorit a Cromwell, második legkedveltebb az A-43 és a VK 30.01 (D).
  • Plata
    Győzelem!
    Csata: Malinovka
    Jármű: M4 Sherman
    Szerzett tapasztalat: 1 716
    Szerzett kredit: 22 295
    Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály"
    Nem dupla xp-s csata,de így sem számolja be a napi 5 win közé.Pedig nem az első 10 legjobban voltam benne,hanem én voltam a legjobb.
  • DasIsFuck
    Szánalmasan szar ez a játlk, nincs rá jobb szó.
    Hihetetlen, hogy medium tankon kívül az összes többi lehet kukába dobni, mert annyira játszhatatlan az összes a pályák miatt..

Borzasztó, hogy belépek újra kissebb szünte után és rögtön a sárga földig szidok mindent az első csatába..no ige ezt váltja ki egy olyan játék ahol konkrétan a sebzés szám és a különféle százalékok jelentik a "játék" sava borsát...

a wt-t legalább játékmeteileg lehet élvezni, még ha az még rosszabb állapotba van is mint a wot..
  • Plata
    Na bazz,figyelmeztetésben részesültem mert afk voltam,közben egy büdös francot,bementem csatába,mire ledobott a szerver mire újra sikerült bemennem épp vége lett csatának.
  • Plata
    Mod és gold lőszer nélkül a sok lila még nagyon be sem zöldülne.De ez van.
  • Kancsalborz
    Remélem egyszer megérem ebben a játékban, ( de szerintem soha nem fogom XD ) hogy betiltsák az összes modot...
    Csak ugye akkor sokan "felháborodva" abbahagynák a játékot, köztük sok "lila" is...
    Szánalmas, gátlástalan, nárcisztikus a közösségre magasról sz#ró,virtuális f#szmutogató, WN-függő bunkó gyökér a WOT-os közösség szinte teljes egésze...
    Jajj, de tudom az élet is ilyen.
    Egyébként a nagy lóf@szt, ilyet is csak a sz@r emberek mondanak önigazolásképpen, de mindegy...
    Tisztelet a kevés kivételnek.
  • lexlutor
    szerintem cronwell es t34-85 annyival kilog a tobbihez kepest a sorbol, h masban nem nagyon erdemes gondolkodni.
    esetleg meg vk-p vagy type58. szerintem.
  • lexlutor
    fullosan, megfelelo legenyseggel nem lesz vele problemad.
  • Plata
    Hegyről le vagy szakadékba zuhanva egész gyors.
  • Angelus1991ster
    Most hogy akcejós a VK3001P, megvettem a német nehéz Turán-t.

Ha valakinek van , kérem mondja meg csak stock állapotban ilyen kurvalassú?
    Válaszotokat előre is köszönöm!
  • VanDaal
    Nekem a VK M van meg jelenleg a 6-osok közül. Papíron sok különbséget nem látok közte és a D között. Az egyiknek kicsit jobb a DPM-je, a másiknak a mozgékonysága, de nagyjából hasonló szerep betöltésére alkalmasak. Régebben CW eventen még láttam az M-ből néha egyet-egyet távolsági supportnak.

Viszont az engem is érdekelne, hogy úgy egyébként mi számít mostanában preferált t6 mednek?
    Csak a Cromwell? Esetleg valamelyik Sherman vagy a T-34-85 is?
    Mert nálam az a szegény VK 30.02 M totál el van átkozva, és gondolkodok a lecserélésén.
  • Angelus1991ster
    Inkább Star Trek-kes:D alá kéne star trekkes hang.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.19. 09:10:20
  • mijki
    A Gnomefather's hangmódja mennyi FPS csökkenést okoz? Szívesen kipróbálnám, de már így is full low grafikán megy a játék 20-40 közötti FPS-sel.
  • Sunsetjoy
    Ebben teljesen biztos vagy, hogy ebben ő játszik, ő használja és ő töltötte fel lassan 4 hónapja?
  • Plata
    Mi ebben a jedi harc?
    Nem is tudom hogy tudsz játszani ettől a sok modtól,már csak egy kellene,ami helyetted lő és megy.
    Jah nincs zene a vidióban,mert levették róla,láttad?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.19. 07:51:19
  • WR104
    Kicsit karpotolt a jatek a delutani "megnemnyerhetett" csata utan. Egesz este jo volt az mm meg a platoontarsak is. Igy elvezet a jatek.
    Volt egy 14 win-es szeriank pont az utolso elotti csata. Ott is azert mert kibaszott az arty az AMX 50B-bol 1600 hp-rol menet kozben.
    A 33 csatabol 27-et mentem az 50B-vel.

• yossarianHUN
    Azért az E-100-at ne keverjük ide, ott egyértelmű a választás a nagy löveg, és a fos DPM-es kisebb közül. Én habozás nélkül a 128-assal használnám, ha két-három másodperccel gyorsabban töltene. De egy 490-es sebzéshez majdnem 15 másodperces töltés T10-ben igen karcsú. És akkor szegény Maust nem is említem.
  • Akitlosz
    Ha már ütünk, akkor üssünk minél nagyobbat, tekintve, a lövési lehetőségek korlátozott számát.

A kicsi átütés ellen gyógymódnak pedig ott van az aranylőszer és a repesz. Azok a nagy kaliberű lövegek már repesszel is elegendően hatékonyak, szükség esetén. Tehát az általad említett hátrányt lehet korrigálni, de a kis löveg hiába üt át jobban nem sebez annyit és sokkal többet (darabszámra értem) lőni sem lehet vele.

De éppen azért van több löveg, hogy lehessen választani ízlés szerint. Nem kötelező a nagy löveget használni, nem egyértelmű, hogy melyik a jobb, s persze játékstílus függő is.
    Te talán az E-100 tankot is a kis löveggel használod? :-)
  • Lorder
    Úgy látszik nem csak én vagyok így. 1 hétig nagyon pöpecül megy, aztán pl kedden elkezdi hogy egyre többet bukok, majd 3 nap múlva jó ha 30-40 csata után van 20-30%os winrate :\ ráadásul tegnap is az első 12 meccsem alatt 5x kaptam ki 15-5re... 3-4 nap alatt visszaesik a kb hetekig gyűjtögetett kis számkupacom :(
  • ximix #331416
    Egy kis Jedi harc :)

http://youtu.be/KyahwDYS8PM?t=1m44s
  • bornofakone
    És most már a csöffi is :)
    Természetesen ez is loose, miért is ne az lenne....amúgy mióta lett ilyen könnyű megszerezni a 3. jelet is?
    Ezeken a tankjaimon (meg még 1 páron) olyan 88-92% között voltam és most hirtelenjében elkezdte dobálni :D (bár örülök neki :D)

Itt egy az emilről, itt jobban látható, KT csöve mocskos hosszú és ultra fos a grafikám...(nem a legjobb a láthatósága), btw néha egybefolyik, azt hittem legalább a cső feléig kiterjed...csak h lógathassam az e-péniszt rendesen :D

• Thomasovics
    Elég fura az is, hogy max exp ~4000 , átlagba hozza a 3000 exp-et és akkor is szutykos másod-első osztályai vannak :D
  • Nesuten
    Valaki mondjon valami ,jó receptet T34 re ,mert kell 5 meccs zsinórban 2k+ sebzéssel ,hogy meg legyen ez a kurva első és utolsó csillag ....
  • técsé2
    Szívemből szóltál.
  • Pales27
    Van replay róla?
  • lexlutor
    Megvettem most akciosan a Panther m10et. meg a bevezeto 10kornel tartok vele, teljesen elvezetes volt, ami viszont meglepo, h mennyire fossa a kreditet. 600 sebzes+300 spot sebzesre, gyoztes meccsen 44k kredit premiummal. pillaztam erosen.
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.10.18. 23:37:06
  • Master91
    ágyú csövéről is rakhatnál képet, ritkán látok 1 jelölésű csöveket is, 2-őt az enyémen kívül nem láttam sehol senkin :D

3 jelölésest se láttam még oO
  • Master91
    néztem

meg 2-3 videó is van fent youtubeon, elég komoly ez a War pack már :s

látod végig az ellenfél tankot (fehér kontúrba,ha spotton van, auto aimonhatsz rá, ami persze fejlettebb mint a gyári, ha halad a tank, akkor elé céloz automatikusan oO)
    ha spot nélküli lövés jött, akkor piros gömb ott van ahonnan jött, és amilyen irányba...vaktában is ellehet találni így a spot nélkül lövőket
    lézer show, az összes lövedéket traceolja, 1 lövést vagy 5x biztos, vicces mikor a revolvereseket mutatja :D
    arty nézet minden tankon ---- beszartam
    látja hogy hova néz az ellenfél, piros csík jön ki az ágyúból ---- beszartam

egy paradicsom ezekkel már simán megtudja duplázni a wn8át, de hogy mint az utóbbi 2 csávó, ekkora fejlődést hogy ért el, passz
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.10.18. 23:34:05
  • bornofakone
    Ha már tegnap Emilke beadta, akkor ma is 1 német megajándékozott a 3. gunmarks-al :)
    Amúgy hihetetlen de 5. loose zsinórba KT-val, úgy h minden csatában 2k+ dmg és némi spot tuti van....de persze 30-45%-s chance

• WR104
    A masodik is hasonlo. Kuldtem arrol is ticketet.
  • Master91
    hát ezek tényleg baromi érdekesek

főleg az 1. csávó akit linkelté, 31 csata alatt van 90% wr-je az Aufk pantherral
    kéne FTR-re is linkelni őket :D