418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #332085 Még nem jött át.
Megint találkoztam értelme magyarral,röviddel kezdés után így kezdte.
Alig kezdődött el a játék már ugatott,hogy mi baja volt nem tudom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.23. 11:33:53 -
Toweliee #332084 Találkoztatok már olyannal, hogy amikor a WOT az asztalon van akkor tudok beszélni a TS-en, ha viszont játszok, akkor csak hallom a beszédet de én nem tudok beszélni? -
Toweliee #332083 Küldtem meghívót. -
Plata #332082 PlataC
Most épp EU1-es szerveren ökörködök M41-el,a napi kihívás kész,most már csak rallyzok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.23. 11:28:31 -
Igen láttam azt is , xp-t növelhető asszem prémmel, sebzés meg passz, olyan tankokkal játszol
csak hirtelen kiszúrtam, nem kötözködésből írtam
Többiek:
bakker, mivan veletek? :D -
Toweliee #332080 Wotos nickneved? -
Plata az teljesen mindegy. Ha egy óra múlva meg van a kellő ember, utána ki is léphetsz azonnal. :) -
Plata #332078 Persze ha kell segítek,nem vagyok klánba mert nem játszom túl aktívan. -
Toweliee #332077 Ismerős ez az acc :)) -
EmR3 #332076 Ha jobban megnézed akkor 12-13k csata körül voltam a toppon azóta mennek le, egyébként meg leszarom. 
És hogyan hozod ezt a tényt dialektikus egységbe azzal a ténnyel hogy mindeközben az átlag xp és az átlag sebzés meg növekszik? -
Ha látványos zuhanást akartok: http://www.noobmeter.com/player/eu/This_is_SIEMKAAAAA/509996861/ :D
Ment még egy, már csak 2 ember kellene. :) -
Toweliee #332074 Az enyém látványosan zuhan, és nem adtam el :D -
Jön egy klántársam is, már küldtem neki meghívót. :) -
Akkor nézd meg az enyémet is. 22k+ csata és az elmúlt időszakban valami siralmas hogy zuhannak a mutazók... és nem vettem az accot. -
Semmi, kérdés volt
23k csata után látványosan mennek lefele a grafikonok -
Toweliee #332070 Ne veszekedjetek, mostmár egy csapatban valósítjuk meg gonosz terveinket! -
Toweliee #332069 Küldtem. -
EmR3 #332068 A szmájli lemaradt...de ha nem akkor meg mi közöd hozzá?
Egyébként: nem vettem ez az első amivel kezdtem a játékot, csak a nick-et cseréltem le, mert meguntam a török meghívókat.
-
Vetted az accot? -
EmR3 #332066 Már épp gondolkodtam, hogy jelentkezek. Ez vagyok, jöhet a inv.
Utoljára szerkesztette: EmR3, 2014.10.23. 10:57:05 -
Egy kis segítségre lenne szükség. Van olyan játékos aki nincs klánban? A HOAX-ból hiányzik 5 ember hogy aktiválni tudjuk strongholdban a 3. utat. Akadna pár ember aki arra az időre belépne hogy unlockoljam? 45 ember szükséges, 40-en vagyunk. Másod acc-ok is nyugodtan jöhetnek, diszkréten fogom kezelni. Ha ne is itt nyilvánosan, de privátban jelentkezzen nálam pár ember. Nagyon köszönöm. -
Plata #332064 Több száz csata után amiben nem sebeztem sosem csapattársat most megtörtem a szép kis sorozatom,szándékosan agyon lőttem artyval med csapattársat.M44 csapattársra rá szált és nem hagyta békén lökdöste meg blokkolta,segítséget kért,én adtam és véget vetettem a gyökér szórakozásának.Sikerült leoperálni M44-ről úgy hogy M44 meg sem sérült.Na persze végig ugatott a köcsög.
-
Jó én ezt értem
Bueno nacho #332061
néztem én is de besörözve nem fogtam fel, meg még most se :DD -
De most egy Pro league accról beszélünk, ahol a +látótáv fontosabb, mint (a maxos legénységek miatt) az a 2.5%. -
Ajánlom a 2. idézett mondatot is:
"This improves most of the operating parameters of your tank, but note it will be by less than 5%."
A dolog mögött az húzódik meg, hogy nem közvetlen a kapcsolat a legénység %-a és a tank teljesítménye között, kap még egy-két szorzót a dolog, emiatt egy legénységre kapott 5%-os bónusz - hiszen a venti a legénységre adja, ahogy a BIA és a prémium ellátmány is - mindössze ~2.2% teljesítménynövekedésben nyilvánul meg (és persze csak azokban a paraméterekben, amelyek függnek a legénységtől), ahogy Pales27 is írta.
Bővebben itt olvashatsz a dologról.
Utoljára szerkesztette: Bueno nacho, 2014.10.23. 09:57:16 -
Kronos79 #332060 Egész jó eddig ez a nap. 3. csata ezúttal T29-cel. Végén 1vs6 és Kolobanovval meg lett. Fantasztikus ellenfelek ellen. A 6. afk volt(PzIV). Ha kicsit várok még, akkor egy Védő medál is benézett volna. -
Áhá, köszönöm!
Na ennyi mindenre adja a %-ot, ezért szeretem. -
Erre nem is emlékszem :) A himmelsdorfi párbaj viszont még most is előttem van XD -
VanDaal #332057 HHR-ből nem raktak ki a távollétem alatt, úgyhogy náluk folytattam. De CW-re meg strongholdra nem igazán szoktam tudni menni, mert este érek haza melóból, és ha akkor még nekiállnék gépezni, az asszony tuti kiverné a balhét :) -
Toweliee #332056 Van már banda akikkel tolod? -
VanDaal #332055 Toweliee, Solten: köszi :)
Ezek szerint a KV-85-té avanzsált néhai OP-1S már kikopott :) Gondolom betett neki a gun depression nerf... El is fogom adni szerintem, csak gondoltam, érdeklődök előtte kicsit, mert ha csapatban továbbra is népszerűnek számítana, akkor azért elfért volna még a többi között.
KV-2-nek bérelt helye van nálam is :) Hellcatről is azt hittem, kiszorult a nerf miatt, de ha még jó, akkor abba is tudok legénységet tenni. Cromwellt most vettem vissza a hétvégi akcióban, a lightokból meg úgyis az USA vonal volt a legszimpatikusabb.
Szóval lassan újra bekapcsolódok a WoT vérkeringésébe :) -
Stronkhold: en ELC-t szoktam vinni scoutnak, baromi effektiv :) Jo meg uj jenki light, type 64, KV2 derp, T-150, Cromwell ugye. Toweliee szokott lezavarni sok sebzest german meddel. -
Toweliee #332053 KV-2, Cromwell, T37, Type-64, Hellcat, VK 28.01. Ezekből látok sokat. -
VanDaal #332052 Csak úgy kíváncsiságból, t6 csapatban (stronghold/company/CW) mik a preferált tankok mostanság?
Mert régen ugye elég egyértelmű volt, hogy KV-1S, Hellcat, Cromwell, és kb ennyi. De azóta sok víz lefolyt már a Dunán :) -
2.2%-t ad tank inspectorban jól látszik mire adja, de felsorolom: javításra, tűzoltásra, álcára (ha van a legénységen javítás, álca, tűzoltás skill, ha nincs akkor nem ad) töltésidő, pontosság, célzásidő, célkör szórása- (lövés után, toronyforgatás közben, mozgás közben, jármű forgatása közben, torony forgási sebességre, alváz forgatásra (ha van a vezetőnek kuplung égető skill) talajellenállásra (kemény, közepes, laza talajon), látótávra, rádió hatótávra, a mentor skillre (ha van a parancsnoknak)
ezek után döntse el ki-ki maga melyik ér többet a 10% látótáv ami egyébként 10-2.2=7.8%, ha felteszed a helyette a ventit. -
tudom hogy elavult, meg azt tudtam hogy a töltésre 2.5%
de a mozgásra, szűkölésre 5%ot tudtam, ami nekem jól jön -
seriousthreat #332049 nominálisan tényleg 5%-ot ad, de ha megnézed a töltésidőt (az egyetlen normálisan mérhető paramétert) akkor 2,5% közeli érteket kapsz, az a tényleges bónusz :)
volt valahol egy táblázat erről az internet mélyén.
Apropó a wotwiki az 2011-es infokat is tartalmaz szóval ne vegyél rá mérget h az úgy is van. -
akkor a hivatalos (!) wot wiki szerint is miért 5%?
"Adds 5% to role and non-role specific skills training level percentages for all crew members. This improves most of the operating parameters of your tank, but note it will be by less than 5%. " -
seriousthreat #332047 mindenre -
töltésre megy csak a 2.5 % vagy mindenre ?