418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #332445 lesz megegy fantasy tank majd. ennyi. -
yossarianHUN #332444 Mit nem értesz? SerB szerint elképzelhető, hogy az egyik nehezebb, 88 milis ágyúval szerelt Chi-Ri variáns bekerül majd a japán heavy ágba. Erre írja SS, hogy SerB hülyeséget beszél, mert nem létezett 88-as Chi-Ri, ez csak egy amcsik által elterjesztett tévhit. -
Angelus1991ster #332443 -most akko mi van?
Chi-Ri had several variants of suspension, it’s possible that one of the heavier ones with 88mm will be added to the heavy Japanese tank branch (SS: SerB is mistaken here. The 88mm Chi-Ri is a fake, started by American engineers exploring the Japanese vehicle plans after the war) -
yossarianHUN #332442 Nem véletlenül. A WoT-ban a csalások mértéke elhanyagolható a többi MMO-hoz képest. A Warpackon és azon a pár illegális modon kívül gyakorlatilag nincs más csalás, és ezek is nagyságrendekkel kevésbé elterjedtek, mint a WH-k meg aimbotok CoD-ban, vagy CS-ben. -
foxbat88fx #332441 valóban nem rossz tank, ha jól használja az ember....
csak csináld meg vele a tank ászt :)))))
mentem vele durva csatákat... mind első osztály volt csak :D :( -
És a WoT még meg sincs említve -
Toweliee #332439 :)) -
Akkor játssz úgy mint ha egy td-t vezetnél, így már jobb őkelmének?
Én pl egy t5-ös medekkel nem így szoktam játszani, mint kelett azt a type34-el vagy crusaderrel.
pl aggresszív játékra teljesen alkalmatlanok a kis sebzés miatt. -
FosTalicskaa #332437 Én is szeretnék ilyen tanácsokat osztogatni:
Lehetőleg olyan helyen lődd az ellenség tankját ahol tudod is sebezni, mert egyébként nem lesz sebzésed. Ha lepereg a számláló akkor ne felejts el elindulni, mert ha elfelejtesz, akkor nem fogsz mozogni.
De ez tetszett:
"Az a titka szerintem, hogy lehetőleg olyan helyen légy ahonnan folyamatosan tudod osztani a sebzést.
Máskülönben olyan kicsi a sebzés, hogy érdemben nem tudod segíteni a csapatot." thx Captain Obvious -
Angelus1991ster #332436 Vazz, T-34 alapot mindig elfelejtem, azt még ki se próbáltam.:D
Nimród tier 2-es TD-ként kerülne be, ha be kerülne.
45-50-el megy, de a mérete és gyér páncélzata miatt inkább tier 2-esnek jó, olyan 105-125 hp-val. Rajta egy tier 4-es 40 mm-s táras ( 4db ) Bofors ágyú lenne ami a tier3-as Cruiser IV-en és Covenanteren megtalálható. Nagyjából hasonló lenne a két ágyú. Tier3-on és t4-en vérszegény lenne a Nimród. Tier 2-őn igazán élvezhető td lenne, de csak 2015-17-18-99-ben várható.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tier3-on Toldi Marder, t4-en Zrínyi ( minkettő Zrínyinek ugyanaz a páncélzata, csak ágyú különbözik) Tier 5-ön talán a Szebeny harckocsivadász lenne jó de az túl lassú lenne. Tier 5-6 egy hézag TD ágon. Tier 7 is kérdéses a tas rohamlöveg kérdéses létezése miatt. -
lexlutor #332435 type t-34 es a t-34 a tema - tier5ben
nem type59 es t34 tier8ban.
azthiszem.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.10.26. 17:05:16 -
stork13 #332434 Azonban a +8 ROF-ot ne felejtsd a Type-nál, ami nem kevés azon a szinten és a lövegsüllyedést vígan ellensúlyozza. -
freexp...úgy ment...XD
egyébként t3,t4-ben azzal az átütéssel el lehet lenni, de ennyi.
A nimród meg mint egy td különösen gyenge lesz oda, t3,t4-ben eggyaránt..oda egyszerűen olyan átütés/sebzés használhatatlan td-nek.
Ha egy light/med tankon más egy kicsit a helyzet azokon azért még működik. -
Type 34-et inkább hanyagold, helyette a t-34 a megoldás:)
Typenak semmi lövegsüllyedése, míg a t-34-nek egész jó. -
Angelus1991ster #332431 Győzelem!
Csata: Ensk
Jármű: TOG II*
Szerzett tapasztalat: 3 990 (x3 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 34 382
Csatában elért Achievement: Top Gun, Védő, Kaszás, Kiváló Lövész, Elit lövész, De Langlade medál, Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály"
Msodik csatám a Tog II-vel, nem is olyan rossz harckocsi. -
Angelus1991ster #332430 Covenanter vagy Cruiser IV 40 mm-s Boforsával , hogy ment? Csak mert a Nimród ágyúja is hasonló. -
lexlutor #332429 szerverrestart. az azthiszem mostanaban 7kor van nalunk. -
Én az angol medekkel mindig a fejenpörgést, darázs technikát alkalmaztam a centurionig- először beállni másodvonalba távolról lőni, aztán fel-alá rohangáltam vele, hátulról-oldalról cseszegetni az ellent, elég gyorsan tölt, jól bírja a tereprallyt is.
De persze 6-7 tier jobb ezen az ágon.
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2014.10.26. 14:13:44 -
Angelus1991ster #332427 Tier 5-ös szinten ajánlom inkább a Chi-Nu-t vagy a Type T-34-et, ha közepes harckocsival akarsz azon a szinten játszani. Pz 4 csak 105 mm-sel ajánlott:D
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.26. 14:14:10 -
Angelus1991ster #332426 IS-6 eventkor egyből átléptem free xp-vel Cromwell szintje miatt. Sajnos Crusadernek tierlimit kéne. Vagy jó nagy eléterő pontnövelés. Maximum 450 helyett 500-550 HP-nak kellene lennie.
Type T-34 hozzáképest mérföldekkel jobb, 1,96 mp töltésidő és még csökkenthető.
KV-1 és régi Pz4 kettősét tudnám összahasonlítani a Type T-34 és Crusader-rel.
Az a harckocsi wg-s átokkal van sújtva.
Afrikai hadszíntér harckocsijait kedvelőknek kötelező.
DasIsFuck-nak igaza van, olyan háttérből osztogatós harckocsi, mint T7-en a Chi-Ri , T-43, KV-13. -
NA akkor el is vérzett szegény, mivel még nem fullos (nagyobb motor, lánctalp meg torony hiányzik) ágyúk a heavy vonalról megvannak, így próbálom spotterként használni, csak ugye ahhoz meg kéne egy olyan csapat aki a spottolt tankokat lövi, na ez tier V-ben hiányzik, följebb meg megesznek a nagyobb lightok.. az eddigi elönye amit észrevettem hogy piszok jól néz ki:D olyan igazi kis tank:D
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2014.10.26. 14:08:41 -
messerharcos #332424 Jó a negatívja, bár a toronyot azért ígyis eltalálják néha, és elmegy a mozgékonysága. A negatívját próbáld kihasználni, nem szuper tank, de nem is játszhatatlan -
Én nagyon élveztem a vele való játékot.
Az ágyúja viszont elég speciálissá teszi az ilyen tankokat.
Nagyon élvezetes szerintem, de ahhoz hogy igazán jó meccseket menj kell a csapat támogatás, hogy tudj elég ideig osztogatni sebzést.
A kínai is baromi élvezetes tank tudott lenni amíg grindeltem, de csak ilyen esetekben.
Az a titka szerintem, hogy lehetőleg olyan helyen légy ahonnan folyamatosan tudod osztani a sebzést.
Máskülönben olyan kicsi a sebzés, hogy érdemben nem tudod segíteni a csapatot. -
Crusader-hez tippeket szívesen elfogadnék,mert eddig gyalázatos főleg ilyen csapatok között:D -
Toweliee #332421 Szia, most utazom (bocs Solten de közbejött valami ezért nem tudtam visszajönni), ha gép előtt leszek küldök meghívót, vagy szólj Rivanka-nak! -
Toweliee #332420 Ez nálunk is 06:10? -
Na végre egy szellemes és értelmes megnyilvánulás. És még tetszett nekem is. :D -
-f :D -
Angelus1991ster #332417 Mr. Giff Dunham -
-
papa74 #332415 Szia!
Ha van hely nálatok, én is szívesen kipróbálnám magam ebben a strongholdban, illetve a szakaszozás is jól jönne néha.
A játékban Beluka néven vagyok megtalálható.
üdv: Papa74 -
lexlutor #332414 Holnaptol kezdodik a fury akcio:
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/fury-premiere-europe/ -
Toweliee #332413 Nálunk KV-2 vagy T-150. -
Oddball29 #332412 KV-85/100 -
yossarianHUN #332411 T6 SH-ra melyik ruszki heavy van preferálva? KV-2? -
Angelus1991ster #332410 STA-2 prémium tier 8-as harckocsi. De ez mi?
Inkább a Chi-Ri-re rakjanak 88 vagy 105 mm-s ágyút. -
foxbat88fx #332409 - next Tuesday, there will be a PvE test
hmmmmmmm, na erre nagyon kíváncsi vagyok!!!!
Remélem nem csak szuperteszterek kapják meg a lehetőséget.... -
lexlutor #332408 mivel nincs tele a forum hasonloan magas pinges sztorikkal, nem a szervernel lesz a gond.
maradsz te, mega szolgaltatod. -
placido #332407 nem tudom ki hogy van vele de nekem már egy kicsit elegem van abból hogy a ping miatt nem tudok rendesen játszani. nem értem de bele is fáradtam a kutatásba miért ily magas olykor a ping szám miért ugrál fel s alá. ha meg a wot server ennyire rossz talán fel kéne ébredniük végre a war gamingnek -
Userx2 #332406 lopják a killt, túl jó csapattársak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
De a lényeg megvan.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!