418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ebből akkora szopás lesz gyerekek nemsokára... csak Fury-val mentem. Most nagyon adja, ezek szerint mostantól jön a feketeleves...
-
Ventri, tőtike és periszkóp (mert nincs most távcsövem, amúgy az lenne). -
Toweliee #332564 Helyette távcső? -
Ment privát üzenet.
-
Oddball29 #332562 Vegyes ág lesz. -
lexlutor #332561 - the British tanks in 9.5 are 11, because there will be two tier 5 (SS: Sherman III and Archer) and tier 6 (SS: Firefly and Achilles) tanks
most akkor nem csak td-k jonnek, hanem medek is? -
lexlutor #332560 arra rofra minek toltesgyorsito? -
Toweliee #332559 Venti-töltésgy-stab? -
Oddball29 #332558 Küldj órabérre/10k xp-re egy ajánlatot. T9-T10, 150k xp. -
lexlutor #332557 mondjuk ha ez hivatalos lenne, nagyon megerne :) -
Fury csata tierek: 6, 6, 7, 6, 8, 6, 6, 7 -
ilyenkor mindent hozz haza .. ! -
Eléggé pang mostanában a biznisz és úgy tűnik az egyik kuncsaft át is baszott... Ha ismertek olyat akinek kellene farmolni szóljatok. Köszi! -
lexlutor #332553 igen, igy kezdodik.. :) -
VanDaal #332552 Nekem "csak" kereken 50 :)
De minimum 10 másik van még, amit szívesen elnézegetnék a garázsomban, és néha már azt sem tudom, mit adjak el, aminek a helyére visszavehetnék valami régi kedvencet, és miben képezzek hozzájuk valami épkézláb legénységet... :) -
lexlutor #332551 :) -
foxbat88fx #332550 nincs fotó... nem hoztam haza, utólag gondolkodtam el, hogy lehet, hogy nem is szemét volt ez :D
lexlutor: fene a pofád :D bele kell húznom....
nekem "csak" 127.... ha meglesz a LT-54 meg a T49 akkor 129 már :D -
fotót -
lexlutor #332548 olyan 140 korul.
ilyen a gyujtoszenvedely... -
foxbat88fx #332547 ki is itt a nagy kópé tankok terén? :D
van nálam kölcsönbe egy fasza fémkereső, ez úgy jön a tankokhoz, hogy lehet, hogy zimmeritet találtam vele :D
a zimmerit képes volt leválni a (német) tankokról? Illetve törékeny anyag volt-e?
A jellegzetes "csíkozásból" ítélve tippelek arra, hogy ez zimmerit lehetett... elég jó súlya volt (kb. egy táblacsoki méretű) és könnyen eltört :)
Csak mert errefelé voltak német tankok.... 1 éve is 88-as hüvelyt találtam :D -
VanDaal #332546 Ha nem titok, hány tankod van összesen? :) -
valaki tudja mi lehet az oka annak ,hogy a minimappon egyes Páncélvadészok és közepes tankok négyzettel vannak jelölve és nem a háromszöggel vagy a saját ikonnal ?Aslain xvm -et használok
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.10.27. 12:04:33 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az hogy te vagy az egyetlen Unicum köztük vagy legalább jobb mint ők Az is lehetséges ,hogy abból van elegük ,hogy a Jó játékostól felfele 90% -ban mindenki núbozik ,mert hamarabb halnak meg mint a paradicsomok ,akiket felhasználnak fedezéknek vagy csalinak azzal ,hogy lenúbozzák . -
Na megjött...
-
Én is így gondolom hogy jön majd a bünti. De kit érdekel. :P
Jó móka, az a lényeg. -
FosTalicskaa #332541 Az E8-nak nincs tier limitje, és állítólag ezen sincs. De lehet valami rejtett konfig miatt csökkentett esélyjel kerül oda... gondolom ha kitrollkodtad magad ezzel a tankal és túl magasak lettek az értékeid akkor majd a büntetőkörök is elkezdenek sokasodni... -
Nem dobott tier 8-ba még soha. Szerintem titkon limites. 128-as pennel mit lősz át? Még a 170-es arannyal is szenvednél szerintem 8-ban.
1 kör tier 6
2. tier 7
3. tier 6 -
FosTalicskaa #332539 Full tier 8-ból tegyél már fel köröket. Bébifókákat mindenki le tud mészárolni.... Egyébként milyen a tank? -
Trollkodjunk hehehe :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Telekúrtam arannyal oszt hadd szóljon. :D
-
Én megmondom ,mi volt rá az okuk: Az, hogy mindketten köcsögök voltak. Más nem. -
Lichtmaschin #332536 nagyságrendileg semmi a különbség :-) köszi az infót. -
Csata kezdődik 3as magyar platoon belém küld egyet, ha valakinek feltűnik az indok kérem jelezze (chatem ki volt kapcsolva, ha ez indok én kérek elnézést)
-
FosTalicskaa #332534
Íme a két tank közti óriási különbség. Személyes véleményem kb az, hogyha Fury-t akarsz akkor húzd ki az e8-at tegyél rá fury skint meg cseréld le a crew képeket aztán spóroltál magadnak 30 eurót... amiből amúgy meg tudnád venni most steamen a saints in a row és dead island teljes collection-t és azok még legalább szórakoztatóak is... -
Lichtmaschin #332533 Azért kérdeztem, hátha meg osztja valaki a tapasztalatát velem, aki próbálta mind a 2-t. -
lexlutor #332532 a sherman jumbo es az e8 kozott azert eleg nagy a kulonbseg. -
Lichtmaschin #332531 Egyébkén a Fury tank csak annyiban tér el a sima m4a3e8 -től hogy prémium? semmi extra, jobb vagy rosszabb valami tulajdonsága?
Érdemes megvenni? A sherman Jumboval szeretek játszani, okozna ez valami plusz örömöt? -
Lichtmaschin #332530 Igen, kicsit hektikus számomra is, de amúgy tetszene, csak valahogy nem éreztem rá.
Hasonlóan vagyok a SuperPershingel is, az is tetszik, de valahogy 10 ből 7 -szer elvérzek vele csúnyán. Amikor meg nekem kéne SP-t ölnöm, akkor meg az filéz ki engem... kezdek rájönni hogy velem van próbléma :-) -
Tudom,mindenki ezt mondja, vártam is nagyon, de egyszerűen csak szenvedek vele. Ellenfélként is rühellem, meg akkor is, ha én megyek vele. A VK4502B , viszont nagyon bejön, bár elég fos win rate-m van vele. -
Gyuszopapa #332528 Ha ki akarsz menni az ellenség elé akkor ne játsz IS-3-al.Az egy papír nem heavy a testét dugni kell még 6-osok elöl is a torony az viszont érdekes pattintana elméletileg sok mindent ha nem tudná boldog boldogtalan hogy a teteje beverhető könnyen.Sőt a lövegpajzsomat is beverte már az ágyú mellett egy másik IS-3 alaplöszerrel is.Sidesrcapre nagyon jó lenne ha nem kellene vele annyira kimenni a lövéshez mert így mindig egy pici kilátszik az elejéből és azt belövik.Az oldala spaced armor ami van hogy működik van hogy nem 100% nem lehet rá számítani.
Én úgy próbálom használni hogy próbálok fedezékben maradni amíg lehet és kirontok lövök azután bújás újra.Nem frontra való az biztos. -
Desmodromic #332527 Legalább a Brad Pitt mondja rikosét? :)