418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Azzal nem tudom, h fog működni. Az aranyért levehető cucc.
    Utoljára szerkesztette: popey8, 2014.10.27. 19:36:47
  • Antimat
    Aha, köszi :) Még a neve is ez, én is mindig a csigaszemet felejtem el átteni a lightok közt.
  • popey8
    Jól :)
  • Antimat
    jól láttam, hogy van valami auto-equipment mod, ami a garázsban automatikusan pakolgatja az arany nélkül leszedhető felszereléseket és "tanítható" (megjegyzi, melyik tankon mit használtál, és amikor azzal mész, ráteszi)?
  • foxbat88fx
    nem akarom feltenni a replayt, mert csak felkúrná az emberek agyát :) :S
  • Solten
    Hahh, nagy igazsag. Ezert is megyek ELC-vel :D
  • GabeE3e
    Persze, csak Foxi volt a t69 ezért morci :)
  • Sherman0070
    És kilőtte őket?
  • JeffDunham
    Nem tudom. Lehet. Nem tudok (merek) erre válaszolni.
  • Angelus1991ster
    Tas 80 mm-s 29/44M-s ágyújának olyan 190/190/240 vagy 215/215/260-as sebzést tudnék elképzelni.

Játékosok jó része megkedvelné mindkét Tas harckocsit. Tier Vi-on és Tier VII-en eggyaránt.
  • DasIsFuck
    ftr-en ha böngészgeted a history részt ott találni érdekes és jó koncepciókat.
    Az más kérdés, hogy mennyire lenne jó játékmechanikai szempontból.

Igazából ezért is hülyeség kivenni a vk45b-t mert az legalább vmi egyedi stílust adott, főleg most, hogy legalább a páncélja is erős szemből, de a maus prototípus meg nem csak, hogy gyengébb páncéllal fog rendelkezni mint a 10-es, de még jóval lomhább is lesz a vk-tól..
  • lexlutor
    mondjuk innentol felesleges volt a vk72xxxet tier10be betenni mint reward..
    de ugye inkabb legalabb 3 eve nem nyultak vk45Bhez, hiaba volt szar ...
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.10.27. 16:46:58
  • DasIsFuck
    "A VK4502B vagy prémium tank, vagy a VK4502A alternatív tankteste lesz."
    Legyen prémium,küldetéssel megspékelve...

Egyébként ha azt lecserélik akkor a vk45a-t is nerfelni kellene, mert annak is csak 80-as páncélja volt.
    ergó egy új t8-at kellene találni a helyére a németeknek.
  • DasIsFuck
    Tas44 cikk ftr

Azért így nézve ebből elég jó kis t7-es med lehetne, ha a wg is úgy akarja majd:)

És talán ez lehet az a "Párduc" amilyennek a Párducnak is lennie kellene.
    Másrészről azért egy egyedi stílust hozhat majd be t7-re, tehát nem az a tipikus placeholder.

a 80mm-es ágyú is viszonylga nyitott balance lehetőségek előtt áll.

Szerintem baromi jó lenne 180-200 közötti sebzés 11-12 rof vagy egy 150-170 közötti 13-15 körül pl.

• Toweliee
    SerB megerősítette, hogy a VK4502B le lesz cserélve a Maus prototype-ra. A VK4502B vagy prémium tank, vagy a VK4502A alternatív tankteste lesz.
    ¤ SerB álláspontja szerint a történelmi csaták fő problémája az volt, hogy nehezen lehetett elég játékost összehozni a két csapat számára. A WG most azon (is) dolgozik, hogy a történelmi csaták PvE [Player versus Environment (játékos a környezet ellen), bot-ok ellen, egyfajta single player verzió - a ford.] módban játszódjanak.
    ¤ Nincsen tervbe véve, hogy a történelmi csata mód újra PvP (Player versus Player - játékos a játékos ellen - a ford.) legyen.
    ¤ Az aranyért reseteltethető felhasználói fiók statisztika csak pletyka volt.
    ¤ A Fury Sherman karakterisztikája rosszabb, mint az M4A3E8 HD modell karakterisztikája lesz.
    ¤ Mi lesz a sorsa az FV4202-nek? ,,Meg fogjuk tenni amit szükségesnek ítélünk." (Dec. 24. 15:00: Apa, mit hoz nekem a Jézuska? - Na fiam, azt még ő se tudja. - a ford.)
    ¤ A Fury nehezebb, mint a normál Sherman. ,,A sok ráaggatott cucc miatt."
    ¤ A fejlesztők nem tervezik, hogy továbbra is foglalkozni kell a normál grafikával és a fejlesztett grafikát kell tovább optimalizálni, így idővel a normál beállítás megszűnhet.
    ¤ Az nem igaz, hogy a fejlesztők a közösség kívánalmai szerint nerfelik a tankokat.
    ¤ Storm szerint az az álláspont miszerint a WoT játékkoreográfiája az idő előrehaladtával többször is egyszerüsítve lett nem igaz.
    ¤ Figyelembe véve a játék változásait, a KV-13, T-43, A-20 és a hozzájuk hasonló járművek ,,versenyképessége" nem lesz feljavítva. (Ne reménykedj buff-ban. - a ford.)
    ¤ A könnyű tankok buffolva lesznek.
    ¤ Storm szerint a T67 (hajdani T49) TD-t nerfelni kellene. (Stormra is ráférne egy jóadag nerf végre. - a ford.)
    ¤ A jelenlegi 445 méter maximális spotolási távolság nem lesz megnövelve.
    ¤ A passive scout játékra kártékonyan ható, betervezett bokor álca bónusz csökkentés (20-25%) problémáját megfontolásra helyezték a fejlesztők. (Hogy is mondta SerB? ,,Ha nem tetszik, nem kötelező játszani vele." - a ford.)
    ¤ Storm megerősítette, hogy a 6. érzék nem pusztán egy sima perk lesz, hanem a rádiós képessége és folyamatosan működni fog.
    ¤ Storm sokat játszott az új Murovanka-n és szerinte a pálya jobb lett, nagyobb szabadságot ad a játékhoz. (SerB, hol az a reszelő? Storm túl OP! - a ford.)
    ¤ SerB álláspontja miszerint a töltő Előérzet perkje abban az esetben, ha töltés közben lőszertípust váltasz azonnal aktiválódik miután a töltés számláló véget ér korrekt dolog.
    ¤ A 9.5 kb új év környékén érkezik.
    ¤ Storm szerint a 9.4 nem holmi fél-patch lesz. Új pálya jön, új prémium tankok tesztjei jönnek, melyek új év felé érkeznek, optimalizációk és új Stronghold verzió érkezik.
    ¤ Lehetséges, hogy 9.5-ben egy rakás tank motor és váltó moduljai külön lesznek véve. (Értsd: ezeknél a járműveknél a váltót ért találat elviekben nem okoz majd tüzet. - a ford.)
    ¤ Strom szerint a Panther 88mm prémium tanknak nem lesz tierlimites az mm besorolása, de ez még változhat.
    ¤ A fejlesztők jelenleg 9.5-re balanszolnak jó sok új tankot.
    ¤ A 9.5 nem hoz majd új HD modelleket a meglévő tankoknak, ellenben érkezik sok új tank (a Firefly ág, prémium és speciális tankok).
    ¤ A Firefly ágnak meg lesz a saját tier 10-es járműve: az FV4005 Stage 2.
    ¤ Pár patch-el ezelött a fejlesztők a lövedékek repülés közbeni ,,fütyüléséről" egyfajta doppler-effekt-en dolgoztak, de Stormnak halovány gőze sincs mi lett a dologgal. (Totál szét van esve a csávó. - a ford.)
    ¤ Strom megerősítette, hogy az M56 Scorpion 1/1/1 mm páncélzata valós. (,,Ütközés által kivégezve.")
    ¤ Van rá esély, hogy a Havok új év fele érkezik, de nem garantálják.
    ¤ A Confrontation játékmód visszatér amint újrabalanszolták.
    ¤ Az XVM által mutatott győzelmi esély szerinti játék Evilly szerint önmegtévesztő (ez igaz - a ford.). Véleménye szerint egy 45-46%-os winrate-el rendelkező játékos is lehozhat egy kört. (pffffffffff :DDDDDD Ezek hol élnek? Egyazon játékkal játszunk? - a ford.)
    ¤ A troll platoon-ok fixálva lesznek. (Kissé késnek ezzel a dologgal nem? Úgy 3 éve... - a ford.)
    ¤ A fejlesztők egy olyan értesítő rendszeren dolgoznak, mely szól, ha az illető akit reportoltál bannolva lett, de ez az új chat része lesz ami még nincs kész.
    ¤ Új normál járművek jönek jövőre. (Értsd: nem prémium. - a ford.)
    ¤ Egy fejlesztett bemutató érkezik jövőre, melyben bővített információk lesznek a tankokról, akár csak a páncélzat vizsgáló (tank inspector).
    ¤ A jövőben lehet, hogy a csapat csata módban lesz tier 10-es opció is.
    ¤ Evilly véleménye szerint a lehetségesen legfontosabb probléma a csatát idő elött elhagyó játékosok kérdése (Kilépés a Garázsba). Ha megcsinálják, hogy a rendszer ne engedje, hogy ezt az opciót választva kilépjenek ezáltal idő elött elhagyva a csatát, attól még ugyanúgy ,,gyengítik" a csapatukat, így lehetséges, hogy a blokkolás helyett sokkalta szigorúbb bűntetésre számíthatnak a vétkezők, mint amit jelenleg a játék ad.
    ¤ Storm megerősítette, hogy az FV4005 Stage 2 tier 10-es TD lesz.
    ¤ A lehetőség, hogy fejreállj a saját tankoddal, vagy felborítsanak az új mozgási fizikai rendszerrel érkezik.
    ¤ Vannak tervek arra vonatkozóan, hogy a WoT a Bigworld engine új verziójára áljon át. (---___---'')
    ¤ Az IS-7 alacsony felbontású HD modellje nem lesz fixálva 9.4-ben.
    ¤ A funkció miszerint a vesztes csapat top 3 játékosa extra kreditet kap, nem lesz beépítve. (Psszz hé, Morzsi! Gyere, itt a csontod! Gyere, gyere! .... Nem! Nem kapod meg! - a ford.)
    ¤ A kínaiak által használt Chi-Ha-nak nincsen speciális kínai megjelölése.
    ¤ Csata közben eltűnteted a hud-ot (V gomb) és ettől drasztikusan megugrik az fps-ed? Valószínűleg azért van, mert a videókártyád nem működik együtt rendesen a Scaleform-al. A Scaleform egy Flash szerű motor amit kijelző (interface / hud) előállításra használnak. WG-éknél nem törődnek sem a Scaleform alapú mod optimalizációval, sem magukkal a mod-okkal.
    ¤ Storm (is) felismerte, hogy a nemsokára megérkező STA-2 - Japán prémium tank - rosszabb, mint az STA-1, de: ,,Sajnálatos módon egyszerűen nem találtunk jobb jelöltet." (SerB! Hozod már azt a reszelőt végre?! - a ford.)
    ¤ Evilly szerint 9.5-ben, vagy 9.6-ban a prémium járgányok kredithozama buffolva lesz.
    ¤ Lehetséges, hogy az AFK büntető rendszer figyelembe fogja venni azt is, ha kidob a játék valamilyen hiba miatt és valaki ezért afk.
    ¤ Storm szerint az FV215b (183) és az FV4005 Stage 2 közötti különbség az lesz, hogy míg az egyik lassú és páncélozott, addig a másik kevésbé páncélozott, de relatíve gyors lesz.
    ¤ Stromot zavarja az a dolog, hogy a tank modellekért felelős fejlesztők mindíg az mondják neki, hogy ,,Bocsi, de nincsenek új HD modellek az új patch-hez.", de nem tud ezzel mit kezdeni. (Minek is van Storm a WG-nél? Mert túl OP? Na, hol az a reszelő? - a ford.)
    ¤ Storm szerint az, hogy egy GTX550Ti-t használva ha be vannak kapcsolva az árnyékok az 20 fps veszteséget jelent normális dolog. (Reszelő... reszelő... reszelő... ide vele, de most! - a ford.)
    ¤ Prémium tank buff 9.4-ben: AT 15A - Matchmaking besorolás 1-el vissza lett véve, tehát a max tier amit kaphat ezentúl tier 8. Életereje 850-ről 1050-re meg lett növelve. T-34-3 töltőideje 14.4 mp-ről 13.4mp csökkentve, szóráskép szétesés toronymozgás közben 25%-al csökkentve.
  • JeffDunham
    "istenem ekkora hülyegyereket még sosem láttam!!!!
    komolyan ezt a videót felkellene tenni youtube-ra... 1 milliós nézettsége lenne! "

Vagy téged, és nem csak adóztatnák hanem törölnék az egész netet a ge*ibe. :D
  • foxbat88fx
    ezt nem hiszem el....
    low hp-s T34 99-nél kiáll a capból, hogy ő majd leveri az enemy két megmaradt low hp-s tankját...
    egy T69-et meg egy T-44-et....
    úristen!!!!!!! ilyet még nem láttam 30.000 csata alatt!!!!!! és 7000 volt neki a personal ratingje
    istenem ekkora hülyegyereket még sosem láttam!!!!
    komolyan ezt a videót felkellene tenni youtube-ra... 1 milliós nézettsége lenne!
  • DasIsFuck
    igen a freexp nevezetűvel:D
  • DasIsFuck
    vicces, mert a lee pont egy teljesen korrekt teljesítményt nyújt 4-es szinten.
    Egy amx40 vagy panzer3/dw2 akármi pl az ágyú miatt szenvedés.

egy lee-vel még 5-ös közegbe is tudsz osztogatni, a fentebb említettekkel már nem annyira...(kivéve, ha megér neked egy-egy t4-es kör 30-40k mínuszt)
  • Oddball29
    Minden jó stronkholdhoz, ha hülyékkel kerülünk szembe.
  • lexlutor
    - Q: “Noone needs FV4005 when it will oneshot everything!” A: “How terrible!”

ennyi. ehhe..
  • lexlutor
    mondjuk annak az angol agyunak hasznalhatobb az atutese, es nem +/- 3 tier mar az mm sem, de ettol meg nem hiszem h nagy elmeny lesz :)
  • VanDaal
    Hogy őszinte legyek, én várom a Grantet :)
    Annyira elborult azért nem vagyok, hogy önszántamból visszaüljek a Lee-be, de azért kíváncsi vagyok, mit tudnék kihozni egy hasonlóból a jelenlegi játéktudásom mellett :)
  • Solten
    Szerinted jo Stronkholdhoz?
  • DantesHUN
    Én csak azt nem értem hogy itt mindenki kiképzett harckocsi parancsok? ( ráadásul ez egy egyszerű film csak)
  • lexlutor
    mikor ma meglattam a grantot ftr-en, kirazotta hideg, h lehet megint szenvedni egy ilyen m3lee szokevennyel...
  • popey8
    Jó lenne spoiler gombot használni, ha a filmről van szó. Még nem jutottam el megnézni, de tervezem...
  • VanDaal
    És ezek szerint valamelyik t3-as csodával kell majd elkezdeni gyűjteni az xp-t? Mert ugye saját t4-ese már lesz az ágnak az M3 Grant személyében. Van lehet tudni esetleg, hogy lesz-e valahol átjárási lehetőség a meglévő ágak valamelyikéről?
  • viper07
    Nekem tetszett a film. A Tigris ugye 4 tankkal harcolt, talán nem akarta hogy bekerítsék. Azt viszont nem értettem, hogy miért nem forgatta testét. De állati volt a lövedékek hangja. A vége mese volt, amikor menetelt az SS osztag, egy csomó emberen volt gránátvető, hozzá 1 doboz gránát. De abban csak kettő gránát volt ? Mert asszem ennyit lőttek ki rájuk. Egyébként meg ha a parancsnoki toronyba nem hajolnak be a németek, csak bedobnak pár kézigránátot, az első 3 percben vége a dalnak. De nekem elgondolkodtató volt a film, örülök, hogy nem akkor születtem.
  • Userx2
    B*ziverő
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.10.27. 15:24:56
  • Madi92
    Nektek tetszett a film amúgy? Látványos volt meg minden. De pl Tigrises résznél a Tigris minek indult meg előre? Simán kilőtt volna mindenkit, ha nem jön ennyire előre. Meg a végén, mindenki rohangál össze vissza. Azért egy SS egységtől nem ezt várná az ember...
  • viper07
    Nem elsősorban farmolni vettem, érzelmi a dolog, ami lehet, hogy nem sokáig tart. Akkor megnézem még 1x a filmet :) . A TOG számomra kínos,szánalmas szenvedés. Egyébként nekem egyértelmű favorit a Type64. Na azzal minden perc élvezet.
  • EmR3
    Ezt az új elbaszott hangár skin-t hogy tudnám leszedni?

A World_of_Tanks\res\packages-ből hiába törlöm, nem indul a játék, egyébként meg felülírja azt a minimal hangar skin-t amit használok.
  • Oddball29
    Ez mind szép, de mi a túrónak még egy amcsi legénység közepes tank tréner? A Ram II, az SP, és a T23E3 is csak rohad a garázsban (azt első megtette a dolgát, és érdemei elismerése mellett le lett szerelve). Farmolni meg ott a TOG.
  • JeffDunham
    Jogos. Mentem Patton-nel egy vesztes és egy győztes kört.

Tier-ek eddig: 6 6 7 6 6 8 6 6 7 6 6
  • viper07
    Győzelem
    Komarin
    M4A3E8 Fury
    Szerzett tapasztalat:5 554 Szerzett kredit 31 086
    Csatában elért Achievement Kiváló sofőr jelvény: "3. osztály"

Legénységi XP: 11 475
    Javitások: 2 384
    Lőszer: 1 536

Teljes: 27 166 WN8: 1 421 (55)
  • viper07
    Igen nálam működik.
  • Kronos79
    Nálad működik a Fury küldetés? Épp az előbb találtam rá. A feltétel a top10 és a győzelem. Mentem egy kört, de nincs 5x XP. Lehet, hogy ha véletlenül sikerül kicsapok valakit a csapatomból, akkor nem jár?
  • viper07
    Csak Fury-val hogy lett az átlag Tier 6.6 ?
  • viper07
    Fury-hoz : 6,7,6,7,8,8, - nem tűnik kedvezményesnek, Credit szorzó biztosan van, bár szvsz a TOG jobban tejel. 6 meccs alatt 17 kill, ez nekem teljesen jó. Láttam filmet, egy kicsit érzelmi töltést ad ez a tank. Megfontoltabban játszom vele, jobban átjön a csata érzés. Az ára pedig.... Akinek nincs pénze annak drága, akinek meg van annak nem drága. Nekem megérte a 30 EUR-t, mint gyűjtő.