418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Lorder
    liláktól távol tartom magam, tudom hogy ha körülöttem áll én fogok meghalni először :D azt vettem észre, hogy a sárgákkal és a sötét zöldekkel tudok random meccsben jó csapatot alkotni, néha még a narancsok is csodákra képesek :D egyébként teljesen egyetértek veled.
    Utoljára szerkesztette: Lorder, 2014.10.29. 09:57:07
  • Lorder
    nevemben nincsen benne a hun :D egyébként toborzás céljából szoktam néha beköszönni, esetleg ha látok, nevesebb klánt, akkor szoktam nekik köszönni, VTEPSből vagy a ZWACKból eddig visszaköszöntek normálisan mindig és volt csapatmunka is. WN8 alapján sötétzöld vagyok, szóval még csak nem is egy paradicsom írogat hogy CS MAGYAROK aztán küldözgetek a gyarkoló meghívót :D
  • Mardel
    Ahogy észrevettem a kékek attól kékek, hogy kevesebb csapatmunkát végeznek.

Felhasználják a csapattársakat élő pajzsként, hogy a végjátékban a felpuhított ellenfeleket leszedje.

A liláknál meg arany eső a várható időjárás.

Nem tudom hogy fame platoonba hányszor botlottál de tdn kìvűl minden tankjukból csak aranyat szórnak. Leszarják a csapattársakat és agresszívan nyomulnak előre.
  • Plata
    Egy jó tanács,sose mond meg hogy magyar vagy,ne legyen a nevedben HUN sem,mert jobb ha nem tudják hogy magyar vagy,neked jobb.
  • Lorder
    én eddig olyannal találkoztam ebből a brigádból, hogy vagy anyázott, vagy anticsapatmunkát csinált. Köszöntem meccs elején, tudta hogy magyar vagyok, de mikor jött rám 2-3 ellenség, inkább ott hagyott, pedig nem tomato vagyok és az ilyen már jó párszor megismétlődött. De nem csak velem, több ismerőstől hallottam ezt. Mikor látom, hogy velem van egy "kék" viharos, semmi jóra nem számítok :D Tegnap is St.Emil-el voltam tényleg az én anyámat, hogy nem frontvonalban harcolok a 9es mediumja ellen.

Vihar
  • voivod32
    Én az ISU-152-vel vagyok így. Bár még elég stock, de olyan pályákra tesz be, ahol totál használhatatlan.
  • VanDaal
    Van itt olyan valaki, aki jelenleg játszik a T95-tel vagy a Tortoise-val, és sikerül legalább néha napján élvezhető köröket futnia velük?
    Komolyan érdekelne, mert én már ott tartok, hogy fizikai fájdalmat okoz minden egyes velük lejátszott csata. Régen sem volt kihívásoktól mentes a velük való játék, de akkor azért néha ki lehetett használni az előnyeiket is. Bizonyos pályák szívások voltak, de máshol azért lehetett velük aratni is. Viszont jelenleg a TD helyek tendenciózus felszámolásával, és a pályák tagoltabbá tételével totál el lettek lehetetlenítve. Egyszerűen képtelen vagyok normális sebzéseket kiosztani velük...
  • voivod32
    Van egy olyan is, hogy ATAK..... az egyik haverom játszik benne, hívott, de nem fogadtam el a "megtisztelő" bizalmat. Ahogy az ő játékát ismerem, komolyak lehetnek. A havarom gombidestroyer néven fut, kizárólag aranyat használ, a wn 8 -a 500 körül mozog 20 ezer csatával, kb 1 éve játszik, nem tudtam, hogy tudott ennyi csatát lenyomni, (dolgozik), de rájöttem, mivel általában a 2. percben hulla, így egy nap simán megvan neki az a 100-1500 meccs. Van vagy 5 tankja, mert a többit el kellett adnia mert nem volt kreditje lőszerre. Hiába, az arany drága, főleg, ha nem termeli ki az árát....
    http://www.noobmeter.com/clan/eu/ATAK-/500022711
    Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.10.29. 08:53:01
  • lexlutor
    nincs haverom koztuk
    nem vagyok alreg sem

tegnap ket viharos batchat platoonban, a meccs elejen koszontek mindenkinek. aztan csak jatszottak. lehoztak a meccset.
    ennyi
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.10.29. 08:49:16
  • LSSAHPAUL
    Jó tapasztalat lehetetlen, max te rád még nem írtak semmit, szal nincs kontaktod velük, sőt lehet egy haverod van ott azért véded őket, made in hungary.
    A valóság az, és ez szinte minden találkozáskor beigazolódik, ha valamit írnak játék közben akkor a szavaikból butaság, gőgösség, nagyképűség árad. 2 napja találkoztam az egyikkel, pár szóváltás után kiderült hogy egy gyermekkel van dolgom inkább ráhagytam, szal lehetséges hogy sok a gyerek ott és nincsenek fegyelmezve valamiért. Nem írtam volna mert leszarom őket, de azért ne hogy már valaki védje ezeket!
  • AlucardHuN
    Értelmi fogyatékosoknak is kell néha behozni új járművet.
  • AlucardHuN
    Szerintem se a rosszabb klánok közé tartoznak. Tegnap is egyikük csak azért volt mérges mert csata elején saját hetzerünk véletlen belelőtt (-fél hp).
  • mijki
    "- 340mm Japanase mortar artillery will likely be implemented, but definitely not in 2015"

Puszi a pocijukra, még egy arty ami azonnal kilő E100-ból :D
    Ennyi erővel a Sturmtiger-t is berakhatnák, ha már úgyis le van modellezve, mehetne is T7-be mint TD, biztos örülnének neki a népek :D
  • Toweliee
    Nekem csak jó tapasztalataim vannak velük.
  • Maala
    Tehát viselkedés*valós_játéktudás/hitt_játéktudás a valódi képlet?

(Törtet törttel úgy...)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.29. 04:04:53
  • Lorder
    Istenem :D ez a VIHAR klán Magyarország egyik legnagyobb kretén klánja :D Viselkedés/hitt_játéktudás/valós_játéktudás valahogy rohadtul nincs arányba :D valami fertőgyűjtő lehet ;)
  • voivod32
    [off][a varga csomag nem csak az internetadóról szól, egy halom másik különadó van benne. Pl. , alkoholos italok drasztikus adóemelése, , művirágokra(!) kivetett különadó, életbiztosításokra kivetett adó és még egy csomó elképesztő dolog./off]
  • voivod32
    Többek közt én is. Vagy 15:5 két lövéssel, vagy 5:15, egy lövéssel... Egy cseppet különös....
  • voivod32
    Jacktor Mod-packját használom, abban ' gyárilag' benne van. Köszönet neki érte.
    http://www.wotinfo.hu/add-ons/item/335-jacktor-mod-pack
  • OnkleTonto
    off

nyilván nem közvetlen formában fognak árat emelni, mint a mobilszolgáltatók a telekommunikációs adó kitalálása után szépen suttyomban visszaálltak a fél perces egységek helyett az egész percekre
    az internet szolgáltatók is visszább fogják majd venni az adott pénzért elérhető sávszélességeket, vagy visszatér a hőskori forgalomkorlátozás az olcsóbb díjcsmagoknál, stb... de abban biztos lehetsz hogy át fogják hárítani
    ha van pl a UPC-nek 1millió előfizetője, az a max 700 forinttal számolva mennyi is? erről szted le fognak mondani csak úgy?

on:

mennyire utálom ezt a rohadt E25 TD-t! A préri közepéről lövöldöz, semmi sem takarja, de csak 80 méterről válik láthatóvá, mire már hármat belémtrafált?
  • madmanic
    ezért nem kell mno.hu t meg kurucot olvasni.. Még valamit félreértesz..
  • ximix #332745
    OFF
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Jó, de itt semmi probléma nincs jövőre indulsz és megígéred, hogy kolbászból lesz a kerítés akkor rád szavazunk ez egy ilyen szakma.
  • Userx2
    Az első tank amivel lejutottam a Himmelsdorfi halálhágón.

• yossarianHUN
    Én általában éjszaka játszom, ha megtalállak ingame, meghívlak.
  • lexlutor

- vagy csak eleguk van:
    a nemzeti dohanyboltokbol
    a havarekra szabott torvenyekbol
    az oroszok folyamatos felszopasabol
    a folymatos szabadsagharcbol
    a nemzeti stadionepitesekbol
    a nemzeti fejlesztesi miniszterbol, aki kiskoraban gyartotta a fantomcegeket
    szijjarto petik kulipityojabol amit becsuletes szulei karteleztek ossze
    roganbol akinek tobb a megtakaritasa mint a lehetseges osszes bevetele, megsem talals emmit a vagyonosodasi vizsgalat
    a szolgalalku hivatalokbol akik szethunynak a baratok lopasain, de mindenkire lecsapnak akire a gazdaik csak ramutatnak
    okotars balhebol
    kishantos felosztsabol
    kozgep
    felcsuti gaszszerelo milliardos polgarmester
    .... meddig soroljam?

es h megint ugy szulett egy torveny, h kene 20 milliard, kit huzzunk le? hmm, nah internet meg nem volt. jah pistikem majd ha beterjesztettuk, ullj le a szolgaltatokkal es kavezzatok egyet.

Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.10.28. 22:23:58
  • popey8
    T8-ban 3. legtöbb sebzés stock T37-tel (1631). Ezek hogy tudnak egyáltalán levegőt venni?
  • ximix #332740
    OFF

Értem a felháborodás lényegét ,de a kormány a szolgáltatókra szabta ki ezt a díjat. Amikor gáz, villany és egyéb szolgáltatókat ért ugyan ilyen költségkiesés miért nem tiltakoztak, hisz ez ugyanaz.
    Az előfordulhat , hogy a szolgáltató megpróbálja a megrendelő felé hárítani ezt a költséget, de a gáz és villany szolgálatóknál pl ellenőrizték (és talán törvény írja elő nem emlékszem pontosan), hogy nem építhetik be más formában a számlába a kiesést, gondolom itt is hasonló eljárás lenne az internetszolgáltatóknál. Az más kérdés, hogy a szolgáltató milyen kiskaput próbál keresni ennek kijátszására .
    Az megint egy másik kérdés, hogy az utcára vonult emberek attól félnek, hogy a szolgáltató díjat emel ez a jobbik eset, a rosszabbik az, hogy azt hiszik őket akarja megadóztatni az állam közvetlen.
    A társadalom egy része képes bizonytalan hírforrásoknak teljes bizalmat szavazni, ezekből a félreértésekből meg komoly bonyodalmak adódhatnak.

Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.10.28. 22:02:11
  • Sherman0070
    Ezek a fránya vakondok :D Már föld alól is támadnak :D
  • xotyi
    Az a szép:D E100 meg T44-szúrt szemet, aztán néztem meg milyen tier. Amúgy érdekes ez a játék, nobbmeter winrate görbét nézegetve nekem azt mondja a játék hogy 10.23-tól egy csapásra elfelejtettem játszani, nem tudom semmilyen játékbéli event-hez kötni a dátumot, de ez a Togtóber eddig istencsapása játékosállomány szempontjából.
  • popey8
    Nem meglepetés. Nálam is hajszálpontosan ugyanezt csinálta. A centun meg a cérnán is. Sokszor lőtt földbe és egy-egy csatában hiába találtam el az ellent, nem odament a lövedék, ahova céloztam. Így pattant, nullás lett vagy egyszerűen nem ütött át. Maga a tank nem volt rossz, de az a löveg egy rémálom. A 105-ös és a 120-as már hozza azt, amit elvárni tőlük, szal kitartás:)
  • Sunsetjoy
    Ezt sztem wallhacknek mondják :DD
  • Maala
    Stresszteszt by kormány. Ha még ezen sem háborodnak fel, akkor ezek tényleg átalakultak már birkává. Ha igen, akkor még kell egy kis népbutítás. :)
  • Userx2
    Azt hiszem látó lettem. Látom a néhai tankok szellemét.
  • lexlutor
    az a baj, h nyomaba sem erunk egy joleti tarsadalomnak
  • ximix #332732
    A jóléti társadalomnak ilyenen nyűgjei vannak .
  • mijki
    Nekem egy másik brit ágyúval vannak problémáim. A Centu I lövege érzésre csak papíron 0.33-as pontosságú. Egyszerűen csomószor úgy lövi a földet(és minden mást amit nem akarok), hogy öröm nézni.
  • rolio
    Sziasztok!
    Az sg TS-én van olyan, aki 22h után is játszik? Én 1-2ig szoktam és szakasztárs jó lenne.
  • lexlutor
    - Storm states that the importance of perks will most likely not be improved, because it would make old players with many perk crews overpowered

legjobb lenne talan kinullazni a regi jatekosokat nem??
  • popey8
    Fullosan már elég jó a Conq, bár nehéz megszokni, h heavy létére alig pattan róla vmi. Stockként nem gondoltam volna, h fogok vele menni ilyen kört is. Ami elég durván feltűnt: a papíron 400-as átlag sebzésű löveg 334-et tudott hozni és még így is 5k sebzés. A 15 penből 2 vagy 3 lövés sebzett 400 felett, de az is csak minimálisan.

• Userx2
    OFF
    Budapest élő