418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• vasasgabri
    Eddigi legjobb eredményem.
  • lexlutor
    eu1 halott.
    eu2 megy. neha picit laggol, de nem veszes. jatszhato.
  • szabii98
    eu1 meghalt?
    eu2 játszható valamennyire vagy hagyjam inkább?:D
  • lexlutor
    barmiylen hihetetlen egy normalis orszagban mindenki arra kolti a penzet amire akarja. pont semmi kozod hozza. es ponts enkinek semmi koze ahhoz sem, ha te is mondjuk premiumtankokra koltod. felnott emberekrol beszelunk. es felnott emberkent kene viselni a kovetkezmenyeket. ez egy normalis allamban igy megy.
  • Toweliee
    Szerintem az az öreg, aki ilyen műsorokat hívogat, az magányos.
  • Angelus1991ster
    Nemtudni. Valahol fél évekig felse keresik a nagyszülőt, valahol naponta van kapcsolat. De ott is valami kétségbeesés, betegség lehet az oka , hogy ezeket a szélhámosokat hívja.

De ha lenne normális média akkor ezeket a szarokat eltüntetnék.
    WoT-ban és más online játékban ( online póker stb.), legalább kapsz cserébe valamit, ami szórakoztat, pléldául itt: prémium harckocsik.
    Ennek egy másik változata , mobilokra.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.30. 21:34:15
  • Toweliee
    Szerinted azzal az idős emberrel mennyit törődnek a rokonai akik jósműsorokra költik el a pénzüket?
  • Maala
    Te turkálsz más zsebében, nem én.
  • mijki
    MM megint a toppon volt :D

És a végeredmény:
  • mezpet
    Mi a f_____z????? Pedig a netem jó meg minden. [spoiler][spoiler]
  • Angelus1991ster
    Miért mit mondjak Ilonkáról aki 1945 aug 27-én született és azt a kurva 100.000-szeres pénz és újholdtűzlófasz mágiát szeretné, meg azt a Máté Péter dalt és közben a várakozáskor elcsesz egy csomó pénzt.

Mellesleg nagyszüleimtől soha sem kértem pénzt.
    Továbbá mi az , hogy jár? Te ezt szoktad meg?

• Pares
    A szerverek idegei sem bírják végtelenségig a sok idiótát...
  • Maala
    "véletlenül se a családtagjainak adná"

LOL. Mert neked jár.
  • Mr.Kitten
    Köszi WG tényleg a duplázós Ace tanker körömet kelett elfelejteni

Végre sikerül leduplázni (de még hogyan, nagyon jó kör volt) a tetves tankot erre elfelejti. Pont akkor halt le a szerver amikor kilőttük az utolsó tankot.
    Utoljára szerkesztette: Mr.Kitten, 2014.10.30. 20:49:38
  • Angelus1991ster
    Már készül a WG a magyarországi netadóra. Kis próbák
  • Angelus1991ster
    Mondjuk ezt a nyuggernek ( kivéve a rendes nyugdíjasok ) és a segélyeseknek. 2-2,5 millió fős számuk csinált újra 2/3-adot. Nyugger örül , hogy nem az ő életében lévő dolgot adóztatja meg, így nem is édekli.

Sőt, örül neki, hogy szeretett tudjukkije nem ő tőle vesz el, sőt több pénze marad , amit jósműsorokra örömmel elbasz ( véletlenül se a családtagjainak adná ) 5-8000 ezer forintott a semmibe.
    Most 2,1 millió fő szavazta meg ezeket áprilisban, 8 milliónak negyede mégis kétharmad lett.
    Az a baj, hogy be lettek biztosítva, maszop a 13. nyugdíjas dolog miatt bukott meg , és lám hogy átszivárgott a nyuggerhorda az áljobboldalra.

700 Ft maximum? jah , majd lesznek 50 gb-os 100 gb-os és 200 gb-os csomagok ( én ezt tippelem, és akkor búcsút mondhatunk a korlátlan WoT-nak)

De tényleg aki ezt kitalálta, annak az anyja a nővére?
  • tigrincses
    engem sem.. pont szakasz--csata kezdetekor szakadt meg..
  • foxbat88fx
    senkit se, behalt a szerver mert épp kurvaanyáztam egyet :))))
  • lexlutor
    nekem eu1 nem ment. eu2re kis sorbanallas utan bement.
  • SzocsA
    Nem enged belépni a játékba. csak nálam van ez?
  • patchaou
    Itt is beindult a cenzúra?
  • Maala
    Biztosan nincs neki. Már lassan egy hónapja van meg, de csak pár napja találtam rá... Hát, 58. csatára meglett az 1. mark. :D
  • Mardel
    Az melyik mod amiben a garázsban lévő tankoknál jelzi az átlagos sebzésed vele?
  • tigrincses

Komolyan , most lesz értelme fenn lenni századozni vagy felejtsük el a Wot-ot ???Mit fog okozni az internetadó - ha bevezetik???
    Az Ellenállás Jogunk és Kötelességünk... cikke.

Ilyenkor derül ki, hogy mennyi mindenhez van köze az internetnek, az élet szinte minden területe érintett... És nem is kicsit...

Benyújtották... Az első verziót (150 forint / gigabájt) annyiban módosították, hogy a lakossági ügyfelek számára 700 forintban állapították meg a korlátot, a vállalkozásoknál pedig 5000 forintos lett az előfizetésenkénti plafon... Havonta...

Aki azt gondolja, hogy 700 forint nem a világ vége, az valószínűleg nincs tisztában azzal, hogy a netadót nem közvetlenül abból fogja mindenki megérezni, hogy a havi számláján a végösszeg ennyivel megemelkedik...

Már csak azért sem, mert ezekre az esetekre a kormányzati kommunikációs kommandó példaértékűen lecsap majd, hogy aztán büszkén lobogtathassanak minden ilyen kétes értékű győzelmet a „ne az emberekkel fizettessék meg” szlogent újra az égbe emelve és mantrázva...

Mára már azért a fogyasztók nagy többségének az világossá vált, hogy a kommunikációban krőzusi gazdagságú szolgáltatói és pénzügyi szektorra az utóbbi években kivetett adók minden híresztelés ellenére igenis megjelennek a lakosság terheiben is... És ezt most sem lesz másként, csakhogy félő, hogy itt nem erről a 700 forintról van szó, hanem egy olyan iparág ellehetetlenítéséről, amiben egyébként Magyarország tényleg „jobban teljesít”...

Sokkal-sokkal komolyabb terület az, amivel ritkán találkozunk közvetlenül, pedig itt van körülöttünk... Az összes pénztárgép online van... A taxikban és a mozgó árusításnál levő POS terminálok online vannak... Az összes e-útdíj rendszert igénybe vevő tehergépkocsi állandóan fent lóg a neten egy onboard unit és egy SIM használatával...

És akárcsak a pénztárgép, ez sem opcionális, hanem kötelező, törvény írja elő... Még a mentőkutyák nyakában is lóg egy nyomkövető, hogy lokalizálni lehessen az állatokat, nem ritkán kamera is van rajtuk, amivel élőben közvetítenek képet a mentési központba... Az pedig nem egy-két kilobyte adat...

Havi pár száz forintért akárki tehet a saját autójába GPS-t és mobilnetet használó trackert, van már ilyen megoldás biciklikre, használják mezőgazdasági gépeken éppúgy, mint intelligens mérőórákban, időjárási szenzoroknál, távolról elérhető kameráknál vagy akár védett madarak követésénél...

Irgalmatlanul széles spektruma van ma már ezeknek a pici kütyüknek, amelyek értékes adatokat szolgáltatnak, igen, adatforgalmat generálnak és elvileg mostantól ezek után is lesz szíves az üzemeltető (aki ritkán magánszemély) befizetni az adót...

Pedig ezekkel senki nem telefonálgat (holott ez volt a netadó egyik remek indoklása), ezek az életünket könnyítik meg... A BKK vajon mennyit fog fizetni havonta?... A FUTÁR, ami minden járművön ott van szintén neten kommunikál, szintén SIM kártyát használó fedélzeti egységekkel működik...

Minden trend, minden technológiai vívmány, minden irányzat és minden világszintű intézkedés arrafelé mutat és halad, hogy az internet olyan alapvető csatorna és infrastruktúra, aminek jelentősége felbecsülhetetlen...

Nem csak gazdasági erőt jelent, hanem utat nyit az oktatáshoz, az információ áramlásához, a munkahelykereséshez, a távolba szakadt rokonok kapcsolattartásához ugyanúgy, mint korábban költséges és bonyolult adatgyűjtések feldolgozásához és automatizálásához... Ezt megadóztatni – pláne adatforgalmi alapon – egyszerűen nem védhető, téves, ellentétes a logikával...
  • lexlutor
    a tierek nagy balanszolas csak igeret. egyenlore semmi nem tortent, es minden hirben csak halasztjak. akkora munka lenne, es olyan kenyes balanszot kene talalni, amiylenre a wg eletben nem volt vagy lesz kepes. nem veletlenul nyujtjak mint a retest.
  • lexlutor
    igen az. nekem is van. de mindig van egy lelkes , aki megmagyarazza, h megsem :)
  • DasIsFuck
    Akkor kezdtem játszani.

és egy retardáld baromság az egész, mert ha a tiereket azonosan egymáshoz balanszoljuk akkor aztán végképp semmi értelme annak, hogy +1,+2 meg +akárhányat összeeresszenek, mert így meg semmi értelme tierekre balanszolni tankokat.
    Ez konkrétan megöli játszhatatlanná, pontosabban felesleges kínlódás kategóriába sorol egy csomó alacsony tierű tankot, mert mi értelme úgy játszani alacsony tankokkal, ha úgyis olyan csatába kerül 4-ből 2X, hogy nem tudod normálisan használni?
    pl t4-be fun csatákat lehetne menni jópár tankal, de amint felkerülnek rengeteg olyan van amivel nincs értelme a csatában maradni.(dw2 pl)
    Azért meg miért pazaroljam az időm rá, hogyha 50%-ban az mm miatt nem azt kapom amiért elővenném a tankot?

• Maala
    Áh, annyira OP ez az E-25. Nem lehet egy lapon említeni semmilyen másik tankkal...
  • lexlutor
    megis fajnak akkor a szankciok?:)
  • lexlutor
    igenazbol en ezt nem tudom felfogni. azert is gyulilik az ember a artykat mert azok is egy hitbol kicsapnak, erre beraknak egy ugyanilyen halacsillagot, mert jo. szerenscere viszonyalag keeves van belole. erre most mit csinalnak? beraknak megegyet..
  • R3nton
    Ezt szerintem én is kihúzom majd. Az FV-től is csak a dög lassú AT sorozat és a Tortoise tartott vissza. De amúgy tényleg hülyeség ezeket berakni. Le kéne húzni a gold sebzését sztem ennél a tanknál (is)
  • lexlutor
    business as usuall....
  • yossarianHUN
    Úgy ám, egy újabb balanszolhatatlan, T10 borzadály, amit aztán fél éven keresztül kell nerfelni, hogy élhető legyen a játék. Mert persze az összes hülyegyerek versengve fogja szórni a goldot, hogy minél hamarabb kihúzhassa az újabb Csillagrombolót.
  • Oddball29
    T-150 az nem versenyzik itt sztem.
  • Kronos79
    Bizony. De legalább év végén jön az, amiben jók. Új tankok. :)
  • yossarianHUN
    Bájos, erre is közölték hogy bug, és egy fél éve mondták, hogy "a következő patchben" ki lesz javítva. Azóta is ilyen.

De az is aranyos, hogy elméletileg, ahogy egy éve mondták, 2014 "a grafikai fejlesztések" éve lett volna. Ebből mit is láttunk? HD mapokat? Nem. Havokot? Neeem. Új mozgásmechanikát? Ugyan dehogy. De láttunk kb. 20 HD tankot, meg év végére a konklúziót, hogy ezt a HD-textúra dolgot hagyjuk a picsába, mert nincs gép, ami bírná.

Tapsvihar.
  • Maala
    De a páncélja rosszabb, mint egy T-150-é.
  • Oddball29
    City KV-85, azon kívül ARL, mert gold többet sebez.
  • Maala
    Na igen, a heavykben van nálunk is tanakodás. :D ARL-t nem szeretik a népek sajnos.
  • Oddball29
    Cromwell/T37 és ARL-44(105)