418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• campernoob
    Ja az a csata egy kicsit altatódalszerű volt,de az IS-sel elemedben voltál, nem is az lepett meg, hogy milyen jól tologatod azt a tankot, hanem, hogy hogy lehet valaki ennyire friss hajnali fél háromkor.
  • Solten
    Jingles nem kisse alazta porig... Verdikt: amit eddig is tudtunk.
    Utoljára szerkesztette: Solten, 2014.11.01. 14:31:24
  • xotyi
    Mindenki húzza a WN8-át amíg még "bugos" :)
  • mijki
    A Fury annyira statpadder tank lett...nem eggyel találkoztam, amely csak goldozott.
  • xotyi
    Jó kis dög ez a Fury, tegnap is jól szórtad vele az áldást:D
  • Toweliee
    Ez megalol :))
  • Epherandes
    Ki gondolta volna hogy szeretett barátunk még Jingles videójában is felbukkan
    videó
    Rögtön az első replayben, stílszerűen viselkedve persze.
  • DasIsFuck
    Loltarktorral farmolni?:D

Ilyet még nem hallottam eddig:D

Nekem is Panzer 4-el van a legtöbb csatám, de kb már 1-2 éve bottal sem piszkálom, amint felszabadul a creditem a brit hadjáratból és végre elkezdhetek beruházni egy e-50m-re vagy maus-ra azon nyomban adom is el.
    Ha máshonnan nem csúszik vmi nehéz tankos töltő majd átképzem a Mausra, mert oda egy 2 skilles töltővel kijjebb vagyok...

Tényleg jó lenne ha minél hamarabb áttennék prémiumra a vk4502B-t és persze lenne rá grind misszió, hogy akinek van az megszerezheti ingyen:S
  • viper07
    Na jól indul !
    Fury Ace, 62.000 netto Cr.
    Replay
  • yossarianHUN
    Nem, ezek teljesen szükségesek, mert egyébként kemp lenne, és és... Egyébként is a te hibád ha eltalál... És izé, ehhez is kell skill!

• xotyi
    Azért a tegnapi TOG szakasz sem volt semmi,Serene Coast -ot végigcammogni az utolsó TOG-ért meg a 2 arty-ért:DD Mint a nyugdíjas szex olyan pörgős volt a csata vége:)
  • Pares
    48% os vörös köcsög beül az m12-esébe, elbúj a térkép valamelyik szélébe, aztán szatellit adásban kinézi a Centurionomat, és egy kattintással -1000hp-t leszed róla, beleértve a töltőt és a célzót is. A gyűlölet amit ezek iránt a férgek ellen érzek, szavakban nem kifejezhető. Mi ez, ha nem a leggusztustalanabb játékstílus?
  • ximix #333114
    HellCat a la olyan cuki, hogy belehalok verzsön

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Most jut eszembe valaki csinálhatna macska hangokat a Hellcat alá motorhang dorombolás, lövés nyávogás, bekapott találat meg fújás és hasonlók...

Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.11.01. 12:59:44
  • yossarianHUN
    Cserébe a T5-ök jobban kerestek, ezáltal összességében könnyebb volt prém tank nélkül farmolni, ergo nem, nem érték el nehezebben a noobok a magasabb szinteket. Egy pénznyomda tierből lett kettő (három) igen középszerűen kereső.
  • yossarianHUN
    Én inkább Elvetemült medálnak nevezném.
  • Angelus1991ster
    Tengelyhatalmi páncélosok kedvelője medált megérdemelnéd.

Te-Két megtartottad?
    Meg majd a Ke-Ni Otsu ( tier 3-as nem elérhető prémium tank) is kell majd neked.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.11.01. 12:42:40
  • Angelus1991ster
    Hogy van az, hogy régebben (2011-12-ben) tier 7-es harckocsival is épphogy 1-2-3 ezer kredit volt a bevétel, most meg mint egy tier 5-ös, 10-20 ezres bevételeket mutat.
    Volt , hogy E-75-el nem tudtam kredithiány miatt játszani, Pz4-el és Leichttractorral tartottam el , a Nagy Felhamozás előtt.

Ti visszaállítanátok régi kreditbevételes rendszert? Így a noob-ok nehezebben érnék el a következő tiereket.
  • campernoob
    Nagyon lazák, és ügyesek voltak a csapattársak, és még ilyen poénokra is futotta: összehoztak nekem egy "top gun"-t (7 ellenfélből nem rossz):
    Utoljára szerkesztette: campernoob, 2014.11.01. 12:39:56
  • Nesuten

Akkor még mindig itt van a Japán ág és ezt követően szeretném a HK -at M betűvel ellátni és minimum egy MoE hozzájuk ...

• yossarianHUN
    E 50 researched. Undistributed experience spent: 161251. Free Experience spent: 539.

Happiest day of my life. Nem tudom milyen lesz, de a P2-nél csak jobb lehet.
  • EmR3
    Köszi fiúk!

Az IS6-on én lepődtem meg, hogy simán szétlövette magát. Szerintem az volt a cent7/1-el meg a borsiggal a szerencsém, hogy közben odaért a torta, és attól jobban féltek. 704-nél meg nem tudom miért nem a másik láncot lőttem, asszem csak trackelni akartam utána meg kigyújtani, de amikor a második pattant róla kicsit megzavarodtam.
  • viper07
    Szép csata volt, grat. ! A kanyonon szépen megléptél, az IS6 meg gondolom meglepődött. Aztán a Cent 7/1 meg a Borsig -nál sem adtam volna az életedért sokat, de sikerült. Az Object-nél másodszor miért nem a másik láncot lőtted le ? De izgalmas, pörgős csata volt, ügyes voltál !
  • Antimat
    Szép kör volt, grat!
    7 hp-val kinyírni ennyit, lehet, hogy lebecsültek?
    Mondjuk Obj 704 láncát hátulról át nem ütni... érdekes.
  • madmanic
    Idióta csapattársakhétvége van*, nem lehet nyerni (*bármilyen napszak behelyettesíthető)
  • Pares
    Jó ez a stronghold, tegnap lehetett vagy 80%+ wr-ünk. :)
  • Pares
    P2 nekem jobban fekszik mint az Indien. Az IP-nek az ágyúja volt a gyengéje (főleg a lassú szűkülés és a pontatlanság miatt), habár most elméletileg buffolták...
  • viper07
    Jah, tegnap jól adta Solten faszányossan irányított, a többiek meg tették a dolgukat. Mikor játszunk már egyet együtt ?
    Utoljára szerkesztette: viper07, 2014.11.01. 09:42:32
  • Axon
    Majdnem meglett a 10 ezer damage.

• Solten
  • EmR3
    Friss ropogós PTA ász érdekel valakit?

• JeffDunham
    Ma reggelre jól megleptetek. Két épületet is felhúztatok négyes szintre. wooooooow :)

• VanDaal
    :D
  • yossarianHUN

Azért így éjszaka sem fenékig tejfel az élet.
  • yossarianHUN
    Sóhaj. Akkor elmagyarázom még egyszer. Mivel a 105-ös feltételéhez mintegy 83k XP szükségeltetik, míg a hosszú 88-aséhoz csak 43k, így megtérülhet az XP összeg, mivel megkönnyíti a grindet. Ergo vagy többet grindelsz egy jobb ágyúval, vagy kevesebbet egy rosszabbal.
  • DasIsFuck
    Nem is értem, hogy gondolhattad komolyan azt a pinokkió 88-as..XD

Olyan mintha a centre a 76mm ágyút akarnád elsőnek kifejleszteni:D

apropó Centurió...

Ilyen full lila stattal még soha nem zártam napot:D

Kicsit erős ez a tank, Indián Párduccal mennyire lehet hasonlóan játszani?
    Rengetegszer beszopat a tornya, én abban a tudatban vagyok, hogy papír de rendre leszoktam róla pattanni:S

Már régóta tervbe van és már fel is spanoltam magam, hogy jobb lesz mint a P2 azt egy ideje a Panther 2-t is elkezdtem élvezni, pedig annó mikor az e-50 meglett fullos felszereléssel valahogy nem volt gyomrom egy idieg a Párduchoz nyúlnom..
    De félek a centúriót nem fogja tudni űberelni.

Mit nem adnék, ha lenne német oldalon egy centúrió féle 10-12 depression,88-as ágyú és erős toronypáncél fémjelezte tank:S

Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2014.11.01. 03:14:31
  • DasIsFuck

Nekem is ez a célom:D, bár én csak az achi követelményeit szeretném, mert arra nincs helyem, hogy mindet megtartsam, de már az artikon,papír med és td ágon kívül mind ki van húzva.
    A cél, hogy mind elit legyen.

• Userx2
    :-) 555 a WN8- am az E50M-el. Lesz majd jobb is.
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.01. 01:03:14
  • TiborTamas
    Ott kell lennie pedig. Először kiválasztod a saját tankod + amiket rá akarsz tenni, majd alul kiválasztod az ellenséges tankot + a tulajdonságait szintén. Ekkor a két tankválasztó felület között a "Distance you will spot enemy if he is" résznél írja a távolságot, ahonnan spottolni fogod, ha áll, mozog, lő (fentről ilyen sorrendben), mellette pedig a "Distance the enemy will spot you if you are:" résznél, hogy ő hány méterről fog meglátni téged az adott beállítások mellett.
  • yossarianHUN
    Jó, közben segített a döntésben, hogy gurultam egy csatát a T-34-2-vel. E-50 lesz.
  • yossarianHUN
    Még azt is megfontolom, hogy ne a WZ-t vegyem-e meg. Nem vagyok sokkal több XP-re tőle, mint az E-50-től, és arra kapásból meglenne a 219 penes löveg.