418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
campernoob #333126 Ja az a csata egy kicsit altatódalszerű volt,de az IS-sel elemedben voltál, nem is az lepett meg, hogy milyen jól tologatod azt a tankot, hanem, hogy hogy lehet valaki ennyire friss hajnali fél háromkor. -
Jingles nem kisse alazta porig...
Verdikt: amit eddig is tudtunk.
Utoljára szerkesztette: Solten, 2014.11.01. 14:31:24 -
Mindenki húzza a WN8-át amíg még "bugos" :) -
A Fury annyira statpadder tank lett...nem eggyel találkoztam, amely csak goldozott. -
Jó kis dög ez a Fury, tegnap is jól szórtad vele az áldást:D -
Toweliee #333121 Ez megalol :)) -
Ki gondolta volna hogy szeretett barátunk még Jingles videójában is felbukkan 
videó
Rögtön az első replayben, stílszerűen viselkedve persze. -
Loltarktorral farmolni?:D
Ilyet még nem hallottam eddig:D
Nekem is Panzer 4-el van a legtöbb csatám, de kb már 1-2 éve bottal sem piszkálom, amint felszabadul a creditem a brit hadjáratból és végre elkezdhetek beruházni egy e-50m-re vagy maus-ra azon nyomban adom is el.
Ha máshonnan nem csúszik vmi nehéz tankos töltő majd átképzem a Mausra, mert oda egy 2 skilles töltővel kijjebb vagyok...
Tényleg jó lenne ha minél hamarabb áttennék prémiumra a vk4502B-t és persze lenne rá grind misszió, hogy akinek van az megszerezheti ingyen:S -
viper07 #333118 Na jól indul
!
Fury Ace, 62.000 netto Cr.
Replay -
yossarianHUN #333117 Nem, ezek teljesen szükségesek, mert egyébként kemp lenne, és és... Egyébként is a te hibád ha eltalál... És izé, ehhez is kell skill!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Retkek.
-
Azért a tegnapi TOG szakasz sem volt semmi,Serene Coast -ot végigcammogni az utolsó TOG-ért meg a 2 arty-ért:DD Mint a nyugdíjas szex olyan pörgős volt a csata vége:) -
Pares #333115 48% os vörös köcsög beül az m12-esébe, elbúj a térkép valamelyik szélébe, aztán szatellit adásban kinézi a Centurionomat, és egy kattintással -1000hp-t leszed róla, beleértve a töltőt és a célzót is. A gyűlölet amit ezek iránt a férgek ellen érzek, szavakban nem kifejezhető. Mi ez, ha nem a leggusztustalanabb játékstílus? -
HellCat a la olyan cuki, hogy belehalok verzsön 
Most jut eszembe valaki csinálhatna macska hangokat a Hellcat alá motorhang dorombolás, lövés nyávogás, bekapott találat meg fújás és hasonlók...
Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.11.01. 12:59:44 -
yossarianHUN #333113 Cserébe a T5-ök jobban kerestek, ezáltal összességében könnyebb volt prém tank nélkül farmolni, ergo nem, nem érték el nehezebben a noobok a magasabb szinteket. Egy pénznyomda tierből lett kettő (három) igen középszerűen kereső. -
yossarianHUN #333112 Én inkább Elvetemült medálnak nevezném. -
Angelus1991ster #333111 Tengelyhatalmi páncélosok kedvelője medált megérdemelnéd.
Te-Két megtartottad?
Meg majd a Ke-Ni Otsu ( tier 3-as nem elérhető prémium tank) is kell majd neked.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.11.01. 12:42:40 -
Angelus1991ster #333110 Hogy van az, hogy régebben (2011-12-ben) tier 7-es harckocsival is épphogy 1-2-3 ezer kredit volt a bevétel, most meg mint egy tier 5-ös, 10-20 ezres bevételeket mutat.
Volt , hogy E-75-el nem tudtam kredithiány miatt játszani, Pz4-el és Leichttractorral tartottam el , a Nagy Felhamozás előtt.
Ti visszaállítanátok régi kreditbevételes rendszert? Így a noob-ok nehezebben érnék el a következő tiereket. -
campernoob #333109 Nagyon lazák, és ügyesek voltak a csapattársak, és még ilyen poénokra is futotta: összehoztak nekem egy "top gun"-t (7 ellenfélből nem rossz): SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: campernoob, 2014.11.01. 12:39:56 -
Akkor még mindig itt van a Japán ág és ezt követően szeretném a HK -at M betűvel ellátni és minimum egy MoE hozzájuk ...
-
yossarianHUN #333107 E 50 researched. Undistributed experience spent: 161251. Free Experience spent: 539.
Happiest day of my life. Nem tudom milyen lesz, de a P2-nél csak jobb lehet. -
EmR3 #333106 Köszi fiúk!
Az IS6-on én lepődtem meg, hogy simán szétlövette magát. Szerintem az volt a cent7/1-el meg a borsiggal a szerencsém, hogy közben odaért a torta, és attól jobban féltek. 704-nél meg nem tudom miért nem a másik láncot lőttem, asszem csak trackelni akartam utána meg kigyújtani, de amikor a második pattant róla kicsit megzavarodtam. -
viper07 #333105 Szép csata volt, grat. ! A kanyonon szépen megléptél, az IS6 meg gondolom meglepődött. Aztán a Cent 7/1 meg a Borsig -nál sem adtam volna az életedért sokat, de sikerült. Az Object-nél másodszor miért nem a másik láncot lőtted le ? De izgalmas, pörgős csata volt, ügyes voltál ! -
Szép kör volt, grat!
7 hp-val kinyírni ennyit, lehet, hogy lebecsültek?
Mondjuk Obj 704 láncát hátulról át nem ütni... érdekes. -
madmanic #333103 Idióta csapattársakhétvége van*, nem lehet nyerni (*bármilyen napszak behelyettesíthető) -
Pares #333102 Jó ez a stronghold, tegnap lehetett vagy 80%+ wr-ünk. :) -
Pares #333101 P2 nekem jobban fekszik mint az Indien. Az IP-nek az ágyúja volt a gyengéje (főleg a lassú szűkülés és a pontatlanság miatt), habár most elméletileg buffolták... -
viper07 #333100 Jah, tegnap jól adta Solten faszányossan
irányított, a többiek meg tették a dolgukat. Mikor játszunk már egyet együtt ?
Utoljára szerkesztette: viper07, 2014.11.01. 09:42:32 -
Majdnem meglett a 10 ezer damage.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
-
EmR3 #333097 Friss ropogós PTA ász érdekel valakit?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ma reggelre jól megleptetek. Két épületet is felhúztatok négyes szintre. wooooooow :)
-
VanDaal #333095 :D -
yossarianHUN #333094 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Azért így éjszaka sem fenékig tejfel az élet. -
yossarianHUN #333093 Sóhaj. Akkor elmagyarázom még egyszer. Mivel a 105-ös feltételéhez mintegy 83k XP szükségeltetik, míg a hosszú 88-aséhoz csak 43k, így megtérülhet az XP összeg, mivel megkönnyíti a grindet. Ergo vagy többet grindelsz egy jobb ágyúval, vagy kevesebbet egy rosszabbal. -
Nem is értem, hogy gondolhattad komolyan azt a pinokkió 88-as..XD
Olyan mintha a centre a 76mm ágyút akarnád elsőnek kifejleszteni:D
apropó Centurió...
Ilyen full lila stattal még soha nem zártam napot:D
Kicsit erős ez a tank, Indián Párduccal mennyire lehet hasonlóan játszani?
Rengetegszer beszopat a tornya, én abban a tudatban vagyok, hogy papír de rendre leszoktam róla pattanni:S
Már régóta tervbe van és már fel is spanoltam magam, hogy jobb lesz mint a P2 azt egy ideje a Panther 2-t is elkezdtem élvezni, pedig annó mikor az e-50 meglett fullos felszereléssel valahogy nem volt gyomrom egy idieg a Párduchoz nyúlnom..
De félek a centúriót nem fogja tudni űberelni.
Mit nem adnék, ha lenne német oldalon egy centúrió féle 10-12 depression,88-as ágyú és erős toronypáncél fémjelezte tank:S
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2014.11.01. 03:14:31 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Oh Mein Führer
Nekem is ez a célom:D, bár én csak az achi követelményeit szeretném, mert arra nincs helyem, hogy mindet megtartsam, de már az artikon,papír med és td ágon kívül mind ki van húzva.
A cél, hogy mind elit legyen.
-
Userx2 #333090 :-) 555 a WN8- am az E50M-el. Lesz majd jobb is.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.01. 01:03:14 -
TiborTamas #333089 Ott kell lennie pedig. Először kiválasztod a saját tankod + amiket rá akarsz tenni, majd alul kiválasztod az ellenséges tankot + a tulajdonságait szintén. Ekkor a két tankválasztó felület között a "Distance you will spot enemy if he is" résznél írja a távolságot, ahonnan spottolni fogod, ha áll, mozog, lő (fentről ilyen sorrendben), mellette pedig a "Distance the enemy will spot you if you are:" résznél, hogy ő hány méterről fog meglátni téged az adott beállítások mellett. -
yossarianHUN #333088 Jó, közben segített a döntésben, hogy gurultam egy csatát a T-34-2-vel. E-50 lesz. -
yossarianHUN #333087 Még azt is megfontolom, hogy ne a WZ-t vegyem-e meg. Nem vagyok sokkal több XP-re tőle, mint az E-50-től, és arra kapásból meglenne a 219 penes löveg.