418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #333206 Próbáltam, nem ment. -
Azt vágod, hogy nem te határozod meg, hogy hány %-os egy játék, hanem a fejlesztők? -
És akkor mást találnál, ami miatt sírsz. Ha meg azt meg csinálnák, akkor megint mást. Ha behoznák a magyarokat, akkor meg amiatt, hogy te nem úgy csináltad volna.
Mert te ilyen vagy. Tessék magadnak játékot csinálni, az olyan lesz, ahogy neked jó. Vagy el lehet fogadni, hogy ez meg olyan, amilyen. -
Angelus1991ster #333203 Játékot nem utálom, csak a mögötte álló alkalmatlan csapatfélét.
WT még nagyon béta, ahogy a WoT is befejezetlen.
Ha visszahoznák a Confrontation módot,és a történelmi csatát több tartalommal (térképekkel, ismertetőkkel, Ember vs Gép mód) akkor lenne 95%-os.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.11.02. 10:47:04 -
Nekem naponta többször van olyan, hogy 30-40-el robogva a T34-ben rálövök a 300 méterre felspotolódó ellenségre, és simán beadja. Vagy éppen hogy csak kidugom a fedezék mögül a tornyom, és már lövök is, pafff, betalál - az ellenfél köpni-nyelni nem tud. MI ebben a hihetetlen? KV-2 is szokott ilyet csinálni, csak kevesebbszer. -
ladista #333201 Még mindig adott a lehetőség, hogy elhúzz WT-be. -
DantesHUN #333200 Ne legyél már ennyire idióta. bazdmeg. -
Angelus1991ster #333199 Szeretném , ha jövőre a szargaming ÖSSZES semmirekellő dolgozójára emlékeznénk ezen a napon. -
Ja, valahogy mindig felakadsz valamiben:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://youtu.be/B3qnCWazGtY?t=9m38s
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2014.11.02. 09:22:20 -
Plata #333197 M41-el az olyan pályákat szeretem ahol van nagy szabad tér,ahol lehet az ellenséges tankok közt cikázni,a zárt szűk utcákat meg hülye városi pályákat rühellem vele. -
EmR3 #333196 Köszönöm mindenkinek! 
-
Plata #333195 Ó én imádok közelről harcolni vele,berohanok t9-10 ellenséges tömegbe és ott aztán mehet az ökörködés.
Egyébként az az autoloaderes ágyú néha hihetetlen mit át nem visz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.02. 08:55:53 -
András77 #333194 "A T37-re az autoloader-es löveg mennyire ajánlott?" - Semennyire, mert a sima lövegnek nagyobb az átütése.
A bulldog határeset, mert ott ugyanaz az átütése a két lövegnek, de a sima pontosabb és gyorsabban céloz be. Ha valaki szeret az ellenfélhez közel menni, akkor egyértelműen autoloader kell a bulldogra, ha viszont passzív scout, messziről szeret lövöldözni, akkor inkább a másik, de nagyon kevés a különbség a kettő között a használat során.
Utoljára szerkesztette: András77, 2014.11.02. 08:48:28 -
Toweliee #333193 Strongholdhoz én autoloader nélkül használom. -
EmR3 #333192 A T37-en 5 van benne, a bulldogon az másik löveg.
Löveg 76 mm Gun T102 vs Löveg 76 mm Gun T91E5
-
Plata #333191 Mi az hogy nem kell a bulldoghoz?Nekem az van rajta,10 lőszer van benne,30 másodperc alatt tölt,simán kifilézek vele t9-10 tankokat. -
EmR3 #333190 A T37-re az autoloader-es löveg mennyire ajánlott? Megnéztem most reggel pár replay sebzésre szűrve, és eddig csak egynél használták.
Azt tudom, hogy nem kell a bulldoghoz, esetleg T6 stronkholdban hatásos lehet. -
András77 #333189 Régen is kapott (a parancsnok szintje meg a ventillátor meg a bia meg a prémium élelmiszer, ha van, hatással van a legénységi szintekre), de valamelyik patch-ben úgy módosították, hogy most már látod is. Régen csak a személyes aktában tudtad megnézni, most már kiírja.
Utoljára szerkesztette: András77, 2014.11.02. 08:10:50 -
Plata #333188 A parancsnoktól.10-16 százalékkal is több lehet a legénységnek ha a parancsnok jól képzett.Aszzem. -
Phara #333187 Sziasztok
Nemrég tértem vissza játszani 1,5 év után kb,és olyan kérdésem lenne,hogy a parancsnokon kívül a többi tag mitől kap nálam +8 szintet?Régebbről nem emlékszem ilyenre. -
VanDaal #333186 Én meg szívok vele, mit a torkosborz... :D -
Karelgott #333185 Üdv!
Ez a type 64 annyira 2 színű, de annyira.... egyszer lista alján, máskor majdnem 100k-s kör....jó cucc valóban -
Pares #333184 Pedig ma találkoztunk olyan csapattal strongholdozás közben, amelyikben a 4db KV-2-esük úgy lövöldözött a troll ágyúval több száz méterre, mintha Jagdtigerben ültek volna... -
AlucardHuN #333183 Mindenre van kifogás:D
Amúgy Kv 2 nálam is produkál néha lucky shotot de ezeket én ritkán ejtem meg mert általában nem vagyok az RNG kegyeltje annyira.
Sturm vonal: azért nem hozzák be mert fosnak a Stark derpektől:P -
Pares #333182 Szóval te előre látod, hogy a random éppen milyen sebzést talál ki neked? Vagy hogy most az ellenséges tank Serb védelme alatt áll, vagy nem? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
És akkor szóljon most a :)
Ha ismered a problémát keres rá megoldást a játék meg ilyen maradsz vagy megszöksz.
(ha tudod, hogy úgy is marad 10hp-ja akkor ne teljes profillal állj ki elé és hasonlók)
-
Pares #333180 Mai tapasztalatok: KV-2-vel egyesek szűkülés nélkül, torony forgás közben kapáslövésekből eltalálnak, 300 méterekre centiméterekre pontosan lőnek a troll ágyúval. Máskor KV-2 úgy lőtt meg, hogy a majré lámpa nem jelzett, még lövés után sem spottolódott fel, habár az utca másik felén volt és ketten néztünk arra felé. A Noob Protect-nek (vagy Last Chance) hála meg folyamatosan 1% körüli hp-kal futkosó tankokkal vannak teli a csaták. Ez akkor a legidegesítőbb, amikor az átlag sebzés alapján bőven egylövéses tankba úgy lősz bele, hogy marad a tankon 1-10 hp, csak hogy vissza tudjon lőni. Ezt szerintem mindenki tapasztalta már. Aki azt mondja erre, hogy sima +-25% random véletlen, az nem normális. Ez az ékes bizonyítéka annak, hogy a random bizonyos esetekben nem random egyáltalán. És ha tudjuk, hogy ilyen alattomos algoritmusokat tesznek bele, a jó ég tudja, hogy mi más van még a program kódban. Tudom, ez a Noob Protect rám is érvényes, de sokkal inkább elfogadnám, ha egyáltalán nem lenne ilyen belenyúlás a játékban...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.11.02. 00:57:05 -
Az a vicc, hogy azzal hogy azt mondták nem lehet a sturmtigrist balancolni az egész ágat eldobták...
Brumbarral azért szívesen el trollkodnék t6-ba. -
Angelus1991ster #333178 Eggyenlőre a wg számára lehetetlen a multi turret tankok behozása. Pedig a hajósnál már megcsinálták a többágyús rendszert, itt mi lehet az akadály?
Sturm harckocsik is be kerülhetnének már. Japán TD-kről nem is beszélve. De a mi típusainkat már meg se említem.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.11.02. 00:10:36 -
Úgylátszik újra felfedeztem a JP2-t:D
Fura mert régebben valahogy nagyon negagít tapasztalatom volt vele, most viszont a centúriós időkbe elkezdtem azt is hasonlóan használni és meglepően jól működik a páncélja, csak baromi körülményes a kis ágyú süllyedés miatt azon helyek megtalálása ahol el lehet dugni az hullt és csak a torony látszódjon ki.
Ja meg valahogy nem érzem valósnak azt a 0.35-ös pontosságot és 2.3-as célzás időt sem:D(bár lehet azért, mert már el is felejtettem a német 128-as anomália ágyú sajátosságait:D) -
t2-ben pl a egész pofás lenne, de t3-ba max gyűjtőknek kell csak:D
Amit én sajnálok azok a multi turretes tankok vagy a sturmtiger vonal.
Érdekes, hogy az olyan tankok amik valóban léteztek és mondjuk egy fontos pontja volt az adott nemzetek tankfejlesztési identitásának teljesen ignirálják a wg-nél..miközbe annyira törekednek a történelmi hitelességre.
Az a rengeteg francia pl nekem piszkosul tetszett, pont a francik azok akiknek legalább kinézetileg stílusos a low tier felhozataluk.
Vagy t2-n ahelyett a rengeteg gépágyús szemét meg kiképző harckocsik helyett mehetnének olyanon oda mint nbfz,t-35,grosstraktor...
-
Angelus1991ster #333175 De ez is olyan harckocsi, amit cseszhetünk. Még a fordított kádat, a BT-SV-t se érhetjük el.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.11.01. 23:45:12 -
Angelus1991ster #333174 Ismerős vagy te nekem hejj, a másik topikból. -
Eléggé low voltál hogy nem tudtál 6+1 tank helyett játszani és győzelemre vinni a csapatod. 

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem sértésnek ment, hanem iróniának szántam. :D -
Teljesen Balanszolt ez a játék, egy kimagaslóan jó MM-el. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Meg is ijedtem, hogy kapok egy track-et, aztán ott pusztulok el.
De aztán nem :)
-
Kemény volt:) Peddig akkora vakondtúrast lőttél legelsőre mint én szoktam az is2 vel:D -
Toweliee #333169 Megtaníthatnál vele játszani. -
Asszem életem legjobb T34-es csatáját mentem az előbb, legalábbis izgalomban (kár, hogy épp pár órája lejárt a prémium):
Replay
-
Amilyenek a wg-nél úgyis t3-ba teszik...
Nézd meg azt a Grosstraktor mocskot, az is t3 pedig annál borzalmasabb akármit nehéz lenne elképzelni..