418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Master91
    Csak a D.Max nem vót ingyen :3
  • voivod32
    Minden hiába...
  • Malarki
    Ennyit a D. Max is hoz, és ott még a hajamat sem tépem ki szálanként.
  • foxbat88fx
    lehet engem szidni... de azért igazam van!
    nagyon is kellett a konkurencia a wot-nak!!! ha nem lenne WT, szerintem sosem jöttek volna HD tankok :D
    vagy nem terveznének új módokat, nagy mapokat, garázs csatákat.....

és nem, nem megyek át WT topicba mert a mondanivalóm a wot-tal kapcsolatos :D
    100% hogy a WG-sek figyelik mit csinálnak a WTnél!
  • Master91
    tegnap prémiummal toltam haverral, csak vele, és 8 csata alatt 240k-t hoztam tisztán
  • Malarki
    Ismerve a játékosállomány nagy részének képességeit nem nagyon szoktam sajnálni senkit se, de akik ezért a TOG II-nek nevezett fostartályért pénzt fizettek, na őket sajnálom. Annak kellene napi 24 órát játszani ezzel a szánalomhalommal aki kitalálta hogy betegyék.
  • lexlutor
    ne reklamalj! a 392 az atlag felett van :D
  • Sunsetjoy
    Jaja, working as intended:)
    Centurio 7/1 top löveg, átlag sebzése 390 (tudom átlag, tehát fel és le is változhat). Rálövök egy 400 hp-s artyra, és bead 392 hp sebzést :D
    Ugyanakkor viszont magam is elkapom néha a fonalat, 1-30 hp-vel pattan rólam alkalmanként egy olyan lövés, aminek szinte a full életerőmet el kellene párologtatnia :)
  • Toweliee
    Ez egy nagyon lejárt lemez, azóta van amióta az adrenalin rush perk.
  • Roger6
    De, és én ki is lövöm őket. Tudom, kurva skilles vagyok. Ja nem, bárki más is ki tudja lőni, csak nálad megy a rinya. :)
  • Pares
    Már megint mit nem értek? Vagy te nem látod a rengeteg 1%hp-val futkosó tankot, amiknek már rég meg kellett volna semmisülnie?
  • Angelus1991ster
    Mai x-fucktor versenyzőnk 69 éve nem él.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.11.02. 13:02:00
  • Pares
    Nincs szükségem ilyen tanácsokra. Ezt nem lehet csak úgy elkerülni. Közelharcról, csiki-csukiról van szó. Nem lehet minden helyzetet általánosan úgy kezelni, hogy "nem megyek ki a fedezékből az egylövéses ellenségre". Van amikor fél másodperceken vagy centiken függ a győzelem, ilyenkor ha beüt a noobprotect, az végzetes lehet.
  • Maala
    Haladjunk már a korral... Só helyett homokot, plz. Senkinek nem érdeke 10 évente milliárdokat rakni ezeknek a retardoknak a zsebébe a só miatt. :)
  • Roger6
    Szerintem hagyjad, nem fogja érteni.
  • ximix #333231
    Nem. Nem látom előre.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Másképpen fogalmazok ez olyan, mint télen a hóesés, tudod hogy lehetséges.
    Nem kezded el mondogatni, hogy miért nincs nyár , miért pont most hull, miért hideg, hanem veszel egy hólapátot meg némi sót, meleg ruhát és ha esik akkor használod, ha nem elteszed jövőre.

Ha tudod, hogy a játékban előfordulhat az, hogy ellenség nemfog bele halni abba az egy lövésbe amibe általában beleszokott tehát tudsz róla, hogy ilyen is előfordulhat akkor a játékodat tudod ezek alapján formálni.
    pl
    -maradsz a fedezék mögött hiába csak 200hp-s az ellenfél
    -5 ellenfél maradt, 1 tisztán látszódik a semmi közepén nem rohansz rá csak akkor ha másik 4 helyzetét már felderítették és láttad a térképeden a helyzetüket,
    Tehát tudsz róla, hogy a szemed láttára tűnnek el, jönnek elő, nem halnak meg.....akkor valamilyen szinten tudsz ellene tenni a játék stílusod alakításával.
    Amúgy a WoT játékosok között egy idő után előjön a, miért ilyen a játék, miért nem amolyan én is átestem rajta anno.
    Változtatni a játék szabályain nem igazán lehet, csak legközelebb már másképp oldod meg ugyan azt a szituációt, hogy te gyere ki győztesen.

Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.11.02. 12:48:10
  • Angelus1991ster
    Magyar páncélosok. Tas rohamlövegre vonatkozó javaslata tetszik. Legyen inkább prémium tierlimites tier7-es páncélvadász , mint az E-25.
    http://ftr.wot-news.com/2014/11/02/hungarian-branch-in-wot-part-5-tier-2-4-tank-destroyers/
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.11.02. 12:46:24
  • foxbat88fx
    azaz LTTB egy akkora hulladék mint az állat...
    papíron ilyen isten király meg olyan istenkirály, de az igazság az, hogy gyakorlatban meg egy nagy rakat szar!
    LT-54 meg med és light közti átmenet, bár én medesen fogom használni, és eddig abszolúte szerethető kis tank :)
  • Maala
    A markolászást, vagy a bant?:D
  • Maala
    A fasza LTTB helyett megvetted a legrosszabb t8 lightot a játékban. Grat.
  • Pares
    Hagyjuk...
  • foxbat88fx
    Te fogod adni? :))))
  • Master91
    Most már napi szinten jössz golyszlit markolászni a WTre?

Kell a bann?
  • foxbat88fx
    tény, hogy a wot-on a HD tankok sokat dobnak (persze ha ilyen lassan jönnek az gáz)
    a régi modellek már elég rondák :) az újak szépek.... bár nekem mindig ilyen vitrinben tartott tank hatását keltik....
    ezért tetszik jobban a WT-s féle megoldás :)

mind a kettővel max textúrán játszok, zero effekttel...
  • Nesuten
    Igen készakarva ilyen és ez az Uncut fájl tartalma
  • Angelus1991ster
    Inkább mocskosak, ezért szebbek. Azért a wot harckocsi modelleken a festéklekopásoknál , a fém hatás szép.
  • Angelus1991ster
    Magyar zászló ticket direkt ilyen?
    Milyen fájlokat írtál át?
  • foxbat88fx
    Megvásárolva:
    'T-54 ltwt.' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 1 687 000.

ennyiért elég olcsó volt :D
    végre eladhattam azt a szarkupac LTTB-t!!!! pfejjj!
  • foxbat88fx
    nem tudom :) de én nem is akarom javítani :P ez így élethű....
  • Nesuten

WoT PzKpfw II Aus.F Kosszal

• Roger6
    Viccen kívül gondolkodtam már rajta, hogy csinálok ilyen lövésekből egy videót, csak lusta vagyok. Napi 2-3 simán van. Ez nem tudás, hanem RNG, szóval neked is ugyanúgy adja, csak mivel negatívan állsz hozzá, csak azt látod, amit az ellenfél lő.
  • Nesuten
    de ez csak prémium fiókkal működik nem ?
    lehet javítani az állapotot ?
    Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.11.02. 11:37:51
  • Nesuten
    A WT -hez hozzáfűzve a Kárpátok térkép eléggé vissza hozza a magyarországi emlékeket, olyan otthonos ,főleg a PzKpfw II Aus. F -vel teljesen kifejlesztve
  • foxbat88fx
    jah :)
    jönnek az amcsik lassan... brutál szépek azok is :D
    nem lehet a WT tankjait grafikára összehasonlítani a wot tankjaival.... sokkal részletesebb a WT
    de a legdurvább a tank elhasználódása :) a KV-2-m lassan olyan kopott lesz hogy nem lehet majd felismerni :D
  • Nesuten

Ez is gyönyörű

[center]
    [center]

• Userx2
    Te nemigen játszol magas tierbe. WG iránti utálatod eltörpülne a táras artyk utálata mellett. Meg aki beleül és pöcs módon írtja havyket.
    Nincs az az isten hogy mellé lőjön. KV-4 nyílt terepen spot után hulla. Ez a játék stílus a fehér bőrű etnik*m számára lett kitalálva, akik munka nélkül akarnak elérni mindent. Bármelyik havy örülne annak sebzésnek amit ez nyomor*k bevitt.
    Grrrr. Persze én voltam balfasz nem bújdokoltam végig. Na ezek után nem is jössz fenti tierbe. :-)
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.02. 11:35:14
  • Pares
    De jó neked. Nagyon tudsz. Valszeg ezek a KV-2-esek is nagyon tudtak, mert egymás után többször is sikerült nekik... Gondolná az ember, hogy a troll ágyút nem több száz méterre való sniperkedésre találták ki...
  • Angelus1991ster
    Grafikai részét meg tudnám csinálni. Textúrák, kinézet satöbbi.
    http://sztupy.github.io/nem-nem-soha/
    ez is nagy falat lenne.

Magyar harckocsikat behoznák ( 2018-19-ben), akkor is befejezetlen maradna.
  • Nesuten

Fury hangár; Máshogyan

Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.11.02. 11:21:42
  • Angelus1991ster
    Nem nem egy módoló teszi teljessé a játékot. Egy Total War epizódnak is kötelező egy helyreállító mód.