418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• tigrincses
    Késő van, mire érted? Az észrevételedet megköszönném előre is... Apropó ha már MAGyarság, engem nehezen tudnál kioktatni.... Kiáltvány!Az elmúlt két évtizedben történt nemzetközi tudományos kutatások eredménye alapján a következő információk kerültek napvilágra:1. Ornella Semino nevével fémjelzett nemzetközi genetikus csoport kutatási eredménye kimondja, hogy az európai ősgén 35-40.000 éves, és ezeket az ősgéneket a legnagyobb arányban a Kárpát-medencei magyarság-székelység hordozza magában. Forrás: www.sciencemag.org 2000 nov. 10. 1155-1159 o.2. A Sorbonne Egyetem ősnyelvet kutató csoportja megvizsgálta az összes ismert élő és holt nyelvet abból a szempontból, hogy azok milyen mértékben tartalmazzák az ősnyelv etimonjait, azaz ősgyökeit. A kutatási eredmény megállapította, hogy a földön egykor létező ősnyelvből a magyar nyelv őrizte meg messze a legtöbbet, az ősgyökök 68%-át.3. Radioizotópos vizsgálatokkal bebizonyították, hogy a tatárlakai leletek legalább 7000 évesek, ami az újkőkori írásbeliségünket bizonyítja itt a Kárpát-medencében. Keletkezésük 1000-1500 évvel megelőzi a hasonló képjeleket tartalmazó sumér agyagtáblákat, és a sumerológusok széles körben elterjedt írásbeliség darabjainak tartják őket. Forrás: Radics Géza: Eredetünk és őshazánk.Összegezve: Nemzetközi tudósokból álló kutató csoportok egymástól függetlenül megállapították, hogy Európa szívében a Kárpát-medencében él egy 35.000-40.000 éves őslakosság, melynek mind a genetikája, mind a nyelve és mind az írásossága a legősibb helyben maradt és máig megőrzött kultúrát jelenti. Őrzőik pedig a Kárpát-medencei magyarok és nemzetrészeik.Az ősnép helyzete napjainkban: 1989-óta a 3. köztársaság nagyobb emberi és anyagi kárt okozott a magyar népnek, mint a II. világháború. Az elmúlt 23 év alatt a belső-magyarországi területet vizsgálva a magát magyarnak vallók lélekszáma körül-belül 1.000.000 fővel csökkent, ezen kívül 400-500 ezer magyar hagyta el az országot, hogy külföldön megélhetést találjon magának. Ez idő alatt a közvagyon 95-98%-a került idegen kézbe. A magyarság helyzete végveszélybe került ezért:A fentiek ismeretében a Kárpát-medencét, mint az ősi múltnak védelmet adó anyaölet, a magyar nyelvet beszélő és a magyar kultúrát éltető embert, valamint az összes tárgyi és szellemi hagyatékot a világörökség részének tekintjük!Ezennel minden magyar embert és szervezetet, valamint minden az ősi tudást tisztelő más nyelvet beszélő embert és szervezetet felkérünk arra, hogy a Kárpát-medencei magyarságot a VILÁGÖRÖKSÉG részének nyilvánítsa és cselekedeteit, megnyilvánulásait eszerint alakítsa!A VILÁGÖRÖKSÉGET jelentő magyar népet megtartani akkor tudjuk, ha mentesítjük a megszállók ideológiájától, kettős mércéjétől, gazdasági, szellemi és lelki megszállásától.Ezért a következő lépéseket kell megtennünk a magyarság és az ősi magyar kultúra megőrzéséhez:1. Minden vélt vagy valós államadósság eltörlése.2. A kilakoltatások azonnali leállítása.3. Munkával fedezett közpénzrendszer bevezetése.4. Alapjövedelem bevezetése. Minimum 150.000Ft/hó alapjövedelem járjon minden 18 életévet betöltött magyar állampolgárnak, aki a Szent Korona Alkotmánya szerint él és cselekszik.5. A magyar munkaerő a magyar termelés és a magyar piac vámokkal való megvédése.6. A népképviseletet és a rend helyreállítását szolgáló Tizedes-rendszer újra építése.7. Mivel a kialakult helyzetet a fogyasztói társadalom tudati szintjén megoldani nem lehet, ezért az ébredést szolgáló hírvivői-tanítói hálózatot hozunk létre.Az ébredést a tudatosulást az önszerveződést és a közös kép megalkotását az Égi Magyarországról awww.elokozossegek.hu honlap segíti. Áldás szálljon minden magyar.
  • yossarianHUN
    Először magyarul írni tanuljatok meg helyesen Matyim, aztán szittyáskodjatok,
  • tigrincses
    http://www.pic-upload.de/view-25158877/m--solt-magyar-g--rda-sg-wot-k--p--2-.jpg.html

_MG_ ( Magyar Gárda) Tagfelvételt Hírdet!!!

Elvárások: Tier 5 feletti, elkötelezett gárdista, őszinteség és bajtársiasság.
    Amit nyújtani tudunk egyenlőre: szakasz illetve századozás, ismerkedés , jó hangulat.
    Klán neve és címere erényt , hűséget és kitartást kíván meg.
    Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2014.11.05. 00:02:28
  • Maala
    2250 gold a mai napon.
  • Nohab
    Na és ehhez mit szólsz? :D

• lammaer
    Kb, bár itt a replayban rájött hogy a tank tud fordulni is :)
  • Pales27
    Csak nem megfilmesítették?
  • Mnemomic
    Csak nekem nem sikerül a napokban 50% wr sem elérni? Mikor csinálok 1900-2400 wn8-at. Sokszor 1-2k játékossal vagyok egy csapatban kb az első 2 percben eldől a csata. Ha meg jó csapatban vagyok akkor is vesztünk valamiért....

Szerintem az utóbbi időben sokkal több lett a bot a szerveren. Lehet az orosz szerverről kitiltott botok ide jöttek? Vagy csak engem szívat a wg?
  • lammaer
    Na gyerekek, most jöttem ki a moziból, mostmár értem mit keres a Fury ebben a játékban... azt a filmet tuti a WG szponzorálta, szinte már olyan érzésem volt a sherman vs Tigris tankcsatát nézve, mintha egy WoT replay lenne. Nem feltétlenül grafikailag, de ami ott volt az egy az egyben jellemzi a WOTos tankos játékmenetet....

Hihetetlen lepattanók, hihetetlen mellélövések és 500 WNes vérpistike a Tigrisben.... Konkrétan felröhögtem a spoton amikor a Tigris hátrafordított toronnyal bámulja a seggében lébecoló Shermant :) Az annyira WoTos volt, egyszerűen visszajöttek a régi szép emlékek :)
  • yossarianHUN
    Ezt én is észrevettem, a Jagd E-100 AP-ja is úgy sziszeg, hogy folyton HEAT-nek hiszem.
  • R3nton
    Azt hittem HEAT. Meg az a furcsa, hogy a sima AP ammojuk úgy sistereg, mint az állat. Először azt hittem golddal lőnek. Én nem haszálok csuda modokat...bár az xvm lehet nekem is kéne
  • Blacus27
    sikerült ugyan arol a gépröl a fiamnak is megcsinálni a titok settings/acount /logout. és nem kel törölni igy nem emlékszik a másik regisztrálásra sok sikert ui: de nem engedte a saját accountomra aktiválni.
  • Maala
    Még mindig APCR-t lőnek az amcsi T10 TD-k.
  • Pares
    Valaki esetleg akarna strongholdozni? Lenne egy hely.
  • yossarianHUN
    Hehh, tényleg. Akkor méginkább a random isten.
  • Malarki
    Felesleges, ismerem az érzést, nekem JT pattant az 13 75 oldaláról. De általában én szoktam ilyenkor szopni, most meg pont fordítva volt.
  • Bingisz
    Nem titok, mint ahogy az sem, hogy a T110E4 goldammoja APCR.
  • Master91
    Én a 8as AMXről is pattantam Jpzvel, és volt mikor 0track dmg-et is lőttem neki (meg jó sok más tanknak )
  • yossarianHUN
    Elmeséljem, mikor Jagd E-100-zal pattantam a Lorraine artyról? Tudtommal nincs olyan része, amit ne tudnék overmatchelni.
  • DasIsFuck
    Valszeg a rosszul célzott/szerencsételn ívbe ment a lövedék és keresztül kasul átvitte a láncod, csak épp nem volt mögötte hull amit tudott volna sebezni.

Ez elég gyakori, de leginkább a ruszki/amcsi tankoknál amiken nem olyan széles a hull és oldalt befedi a lánc, így hátulról vagy szemből nagyon sokszor mint a mágnes úgy vonzzák magukhoz a lövedékeket.
    A németeknél meg még ha nagyon félre megy a célzott pontól a lövedék akkor is esélyes a sebzés, mert a tank teste a láncok felett is ott van.

Németeknél egyedül az E-75 amin kivételesen sok lánc védelmet tapasztalok ellenfélként szemből, a többi elenyésző az szovjet/amerikai tankokhoz viszonyítva.
  • besti
    Hát, tapasztalatom szerint 1500 alap XP alatt nem adja be az új lightoknál a master-t. Nekem most lett meg nemrég T37-re, 2550 saját sebzés 2600 assist kellett (kill csak 2 volt) - ez volt 1551 XP. Persze sokat segít, ha T7- (kevés)T8 ba kerülsz, ott gyilkos (de ez nem újdonság). Nekem megtartós HK lesz, a régi Csaffira ez emlékeztet legjobban. Strongholdba is jó lehet, nem T6-ra van balanceolva. Ehhez képest az MT-25-öt, de akár a VK28-at sem értem hogyan gondolták...
  • Malarki
    Kicsi keze? Ez inkább a 46-os szegecselt katonai bakancsa volt :D
  • Kubukli
    Random?
    "Apu ökölbe szorult keze vagyok"
  • yossarianHUN
    A random isten kicsi keze.
  • Malarki
    Ez értem gyerekek, na de mekkora annak az esélye hogy hátulról, jóval magasabbról pont a láncot trafálja telibe? Én a mederben spuriztam ő meg H3-ból a dombról lőtt. És még célzott is, nem csak úgy eleresztet.
  • yossarianHUN
    A HEAT-et eszi a lánc, mint kacsa a nokedlit, ez sosem volt titok.
  • R3nton
    Az HEAT, azt simán benyeli. Én akkor szoktam sírni a röhögéstől, mikor a JgdpzE-100 lövését nyelem be valami meddel vagy mégjobb ha lighttal :D
  • Malarki
    Igenis van amikor a f*sz jó oldalán áll az ember :D T110E4 gold lövését benyelte a lánc, ráadásul hátulról és magasabbról lőtt. A röhögéstől nem is tudtam csinálni semmit se már.
  • yossarianHUN
    Ugyanazt, ők szólnak az 1500 wn8-as haverjuknak, aki két nap alatt megcsinálja nekik, 1500 wn8-as haver meg hetekig szopik vele a saját accján
  • EmR3
    hp veszteség nélkül nem is olyan egyszerű
  • lexlutor
    ott mar az is ajandekot er ha ki tud jonni egyedul a kezdokorbol.
  • R3nton
    Saját teljesítmény hahaha, 180 WN8-asok mit kapnak??? :D
  • yossarianHUN
    Mindenkinek saját teljesítmény alapján balanszolt missziók lesznek, esetenként T8-10 reward tankokkal.
  • Angelus1991ster
    - Egyedi küldetések: Majd 9.5-ben

-ez mit jelent?
    az a tippem, hogy szmélyes pontszám alapján fog eldőlni, remélem lesznek lowtier prémium küldetések
  • yossarianHUN
    Na ezért nem szerettem. Plusz drabális, álcázása nincs, és imád égni. A fajin ágyú nem tudott kárpótolni ezekért.
  • popey8
    Mintha magamat látnám az előző csatából:) Pont ugyanott lőtték be és hiába a döntöttség a 2 oldala is nagyon gyenge a toronynak.
  • lexlutor
    ezen tenyleg jot nevettem :DD
  • yossarianHUN
    Ez az E 50 tényleg durva egy ramgép. Lejtőn, kis nekifutással Centurionba 700-at:) A maradék 77 HP-ját meg egy félméteres hátratolatás után egy mozdulattal lekoppintottam róla. Nem rossz.
  • EmR3
    Sokat hagytál a csapatnak. Szóval csak azért 1-es mert nem használtad ki rendesen, hisz még a lőszered sem fogyott el

Mondjuk nekem valamiért nem megy vele a játék.

mod:
    Válasz 'popey8' üzenetére (#333461)
    Jobb ha hozzászoksz, pedig összességében szerintem nem rossz gép.

Utoljára szerkesztette: EmR3, 2014.11.04. 19:03:15
  • davidbog
    A Conqueror az ilyen. Nálam abból a 10-ból 2 se lapattanó szokott lenni, hanem benyeli a futómű, lövegpajzs, optika.

Lehet hogy valóban így akarják a moddereket eltakarítani. Mondjuk én örülök ennek, mivel a modok nagy részét enyhe csalásnak tartom. Én nem is használok semmit se. Nem is tudom például hogyan lehet olyan HUD-al játszani amiket néha belinkelnek ide is, undorítóan csicsás. Nálam az alap is eléggé egyszerű, tényleg csak azt mutatja amire szükségem van.