418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Solten
    Gyonyoruen szetrugtatok az EFE-s -k hatsojat . Amugy a sealclubber haverjaiddal osszefutottunk egyszer, T6 stronkholdban pedoztak, normalis arcok.
    Utoljára szerkesztette: Solten, 2014.11.07. 07:22:38
  • Rivanka
    Szoktuk mi is, mások is használni, jó. Ugye legjobb álca, az az 1 tárja t6-ban korrekt, 20 sec alatt újra is tölt. Egy problémája van, ez az új t37 light, ez elég op T6-ban.
  • VanDaal
    Lehet volt már róla szó, de találkozott valaki azzal a problémával, hogy patch óta az XVM nem mutatja megfelelően a tankok spotolási-, és látótávolságát?
    Előtte működött normálisan, még a periszkópot is hozzá számolta. Most meg egy kb 200 méter sugarú kört rajzol fixen minden köré, és a tankok ikonjai is zavaróan kicsik lettek a térképen. Külön minimap modot nem használok, csak XVM-et, zoom modot, meg damage panelt.
    Tudnátok esetleg valami megoldást javasolni a problémára, vagy megosztaná valaki az XVM config fájlját, akinél normálisan mutatja a spotolási-, és látótávolságot?
  • Userx2
    Olyan van most az aslains-xvm-mod-modpackban, hogy pityeg 10 másodpercig spot után. Vagy mutatja is hanggal.
    Lorder ugyanebben te is megtalálod amit keresel. Conouricon csomag 15 féle biztos van benne. Csak aslains xvm pack is van.
  • Lorder
    valaki megtudná mondani, hogy ki lehet e szedni, a csataközben oldalt található tanklistából, a TIER számot? találtam egy designos contouricon csomagot, de elég zavaró hogy a tier szám belepiszkít.
  • seriousthreat
    nem volt rossz vele a csávó

• yossarianHUN
    Az AMX 12t hogy muzsikál strongholdban?
  • WR104
    Azon mar tul vagyok. Valami miatt az inactive uzenetet kapom pedig a honlapjukon mindent rendben mutat. Majd holnap hatha megjavul.

Ma 6 tankot egybol leduplaztam a batchat-tel meg 3 buko zsinorban. De negyedjere azert sikerult.

Replay

Utoljára szerkesztette: WR104, 2014.11.07. 00:32:25
  • yossarianHUN
    Látom tényleg elbaszarintották ezt a német festést. Nagyon partyállat lett így:)

• viper07
    aktiváld az xvm oldalon
  • WR104
    Az xvm csak nekem nem megy? Leszedtem ketszer is, de semmi.
  • WR104
    Linkelni biztos nem lehet olyan modot max venni. En olyat tudok ami a spottolas pillanatatol szamol vissza. Hogy 10 vagy 12 sec-rol azt te tudod beallitani, de igazabol semmi ertelme igy.
  • foxbat88fx
    gyönyörű xDDD
  • JeffDunham

• hippy
    Ilyen van? Nem csalás az egy cseppet?
  • yossarianHUN
    Kevééés?:D 0.3-as pontossággal? Ezzel csak akkor nem lövöd el a weak spotot, ha nem akarod:)
  • Sir Charles
    Valaki légyszi linkeljen be nekem egy 6th sense modot, ami azt csinálja,hogy addig világít, amíg spottolva vagyok.
    Előre is köszi
  • yossarianHUN
    Nagy igazsága van. És csak egyre rosszabb lesz, köszönhetően a sok liberális baromnak, meg ennek a nagy büdös liberális világnak, ahol szakállas transzik mehetnek el európai szintű, elméletileg nívós eseményekre, és ahelyett, hogy a biztonságiak vágnák ki, mint paraszt a taknyát, első díjat nyer. Na mindegy, biztos én vagyok maradi.
  • técsé2
    Igen, pár napja már kihúztam, pont most lett meg az első MOE,de így sem tartozik a kedvenceim közé. A 220 pen még t9 heavyk ellen is kevés szemből, flankeléshez meg kevés a mozgékonysága, vagyis pont az hiányzik belőle ami megvan az E-50M-ben.
  • oneal1
    :D akár! csak nézzel már ki jobban!:)
  • Master91
    Off:
    Jó kis videó, megéri meg nézni és elgondolkodni pár dolgon! Némelyikőnkre is bizony igaz úgy érzem :D
  • Nazarov77
    ennyire várod az E8 armor nerfet? :D
  • Userx2
    Nem értem miért rakja 10- be mikor T10 event van egész hónapban. Tehát elviekben hozzám hasonlóan T10 ben nyomják a 2x legénységi XP miatt. Szinte mindig megsajnálom a kis Panther 2-t, mielőtt kilövöm, mert annyira semmit nem tudtam én sem csinálni vele anno. De a legnagyobb unfair közép tierben van 720 hs- géppel a az 1500-as 8-asok ellen. Ez a wotos balansz?
  • oneal1
    azt lehet tudni hogy az m4a3e8 hoz mikor érkezik a frissített 3d-s modell?
  • DasIsFuck
    Egyébként visszatérve wot-ra.

Legutóbbi csatámba összekerültem quickybaby-Ikzor platoonnal:D

Benne leszek az internetbe
  • lexlutor
    mast nem is lehet vele ertelemsen csinalni. koszonom. heavyben nagy elvezet.
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.11.06. 21:56:01
  • Pares
    Jó kis csata volt :)
  • DasIsFuck
    Egyáltalán nem.

Tudod mit élvezek benne első sorba?
    Hogy ott sokkal inkább érződik tanknak a tank, mint a Wot-ba.
    Ez az fő ok ami miatt játszok a WT tankos részével.
    Ezt a wot nem tudja visszaadni számomra.

A realisztikussága is valamilyen szinten egyedi élményt nyújt, nem vagyok szimulátor rajongó, de egy ilyen formába még élvezem is.

• yossarianHUN
    Én szerettem:) Nem úgy, mint a Conquerort.
  • Maala
    Ja, ótvarfos permatracker, fújj. :)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.06. 21:49:59
  • lexlutor
    ekkora kalap szart mint a caernevaron mar regen lattam. heavy 230as sebzessel tier8ban tier10ek ellen.. koszonom.. szar, lassu papir hulalldek.
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.11.06. 21:49:19
  • Mnemomic
    Első tankász az Object 140-el. Jó csata volt :)

Szakaszban 14 kill.
  • Maala
    Szóval azt élvezed a WT-ben, hogy 10mp-nként nagy esélyed van kilőni a tankot. Míg WoTban frusztrál, hogy 5-6 lövés, és ezzel 1 perc kell 1 tank kilövéséhez rossz esetben. Minden világos.
  • DasIsFuck
    Mint mondtam nem a random faktorral van a baj, hanem kicsit túl nagy ez a faktor.
    Egyébként főképp rpg-kel szeretek játszani.

Különben nem mondtam olyat.
    Annyit mondtam mint tankos játék a WT számomra jobban élvezhető.
    Mint játék játék meg a wot, több tartalom,változatosabb felhozatal.

A realisztikusságnak sosem voltam nagy híve.
    Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2014.11.06. 21:45:26
  • DasIsFuck
    Pedig a Tigrissel már közelítve a 100. csatámhoz 60% körüli wr-em lett:D
  • lexlutor
    es az milyen amikro az orosz medek masodik perceben befoglalnak 3bol 2 pontot ugy h a nemetek meg ki sem ertek a kezdokorbol?
  • Maala
    Te amúgy játszottál valaha is valamilyen komolyabb RPG-vel? Nem hiszem, mert akkor tudnád, hogy a Saving Throw minden játékrendszernek egy fontos eleme. Ettől van az, hogy 100 lövésből nem 100 fogja adott modult lenullázni...

Először azt modod, hogy modellezni kellene a való életet, hogy egy lövés során sokminden félresikerülhet... Aztán meg örülsz annak, hogy 100ból 100x elpukkasztod az ugyanolyan lövéssel ugyanazt a helyet. Ez az arcade jele, a könnyű sikeré.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.06. 21:37:35
  • JeffDunham
    Ezt próbáltad már? Szerintem tetszene.
  • DasIsFuck
    Jó tény, hogy ezek nagy része olyan, hogy kinek melyik jön be inkább a realisztikusság vagy a játékosság.
    Alapvetően én is a második híve vagyok, csak a WT-ben eléggé megfogott a tankok vezetése, érzése és wot-hoz képes nagyon más volt és ez tetszett.

Egyébként én pl a t-34-re,is-1,is-2-re, de szinte az összes orosz tankra tudok egy biztos pontot ahol mindenképp robbannak ha átütöd.(T5 alatt, mert azokkal még szerencsére nem találkoztam:D)
    Mondjuk nyilván nem 2-30mm-es kaliberre de egy 75-ös már ilyen esetekbe szinte biztos munkát végez.

De hagyjuk, mert eléggé zátonyra futott vita lett:D
  • yossarianHUN
    WT-ben meg nem akkor rohannak át rajtad 3-4 perc alatt ha szar a csapat, hanem ha német tankkal játszol.