418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
NNa, hétvégén vissza térek WoTozni.
Eddig WTnek toltam a tankosát.
Véleményem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hatalmas szar. Ez sose fogja kiütni a WoT-ot, még ha SerB 20 tüzért rak be tierXbe SE. -
De az új motorban teljesen ki lett véve, szóval mindegy, mi lett a régiben változtatva. -
lexlutor #333965 kellett kivenni a minuszolast ugye? -
Rivanka #333964 Én ráhagytam, ennyi. Tegnap este is ráhagytam. 1x viszont nem fogom. -
bakker rosszul olvastam :DD -
lexlutor #333962 minden szintet sikerul ma alulmulni evvel az esti frocsogessel. gratulalok. hiaba nem veletlenul fogalom a wot topic. -
Pechedre, semmi sem fog változni, hiába vállaltad fel.
Fura, hogy nem játszom, de vannak lejátszott csaták a nevemnél. Ajánlom a wotlabs.net-et, ott jobban nyomon lehet követni, hogy ki mennyit/hogyan játszik mostanában, és nem fogsz olyan blődségeket állítani, mint 2 hsz-el ezelőtt. -
yossarianHUN #333960 Egyetértek, semmi gond nincs azzal, ha valaki a WT-vel jön a WoT topikban (vagy vice versa), amennyiben építően fogalmazza meg a mondanivalóját. Ettől, mikor valaki benyögi, hogy hát a WoT szar, a WT mennyivel jobb (vagy vice versa), persze hogy mindenkinek kinyílik a bicska a zsebében. -
Droughert #333959 Jöhet egy kis "liberásis" post? Olvastam mi ment itt tegnap WT/WOT témában. Nem lehetne megoldani, hogy az aki csak az egyik játékot favorizálja az ne offoljon (inkább flame volt..) a másik topicban ? WT topicban is megbeszéltük, hogy senki nem kíváncsi a WOT-ot fikázó postokra , mert többen vannak akik mindkét játékot szeretik, nem feltételenül csak a wt létezik, mindkét játéknak megvan a maga rajongó tábora/előnye/hátránya amit tiszteletben lehetne tartani (már ha nem nagy kérés). Tehát ha valaki wt iránt kötelezte el magát, az ne kezdjen el "téríteni" a wot topicban, mert felesleges, azt úgy is azok olvassák akiknek a wot jön be és az lesz a vége mint tegnap. A wt topicban is meg lehetett oldani, hogy elfért pár wot-os post, ha az nem flame keltés céljából született,valamint korábban itt is volt rá példa, hogy valaki linkelt olyan dolgot, ami esetleg a wt-ben volt jobban megoldva és esetleg jó lenne a viszont látni a wot-ban is. Szóval havalaki postolna wt-s dolgot, akor azt ésszel, lehetőleg úgy, hogy ne legyenflame belőle.
ui.:Jeff remélem nem repülök a klánból, most hogy kiderült rólam, hogy a sötét oldal(is) elcsábított :D -
Rivanka #333958 http://www.noobmeter.com/player/eu/Maala/500973345/
Erre gondolsz? Nekem konkrétan belőled van elegem, hogy osztod itt a faszságaid. És egyfolytában személyeskedsz, bocs, most felvállaltam.
Viszont tartom magam mindenhez, ez amit linkeltél, bocs, ettől én nem félek. Biztos kellene. -
Prémnap az, te. :) Kérj kölcsön egyet Rivanka nővérkéi közül. :P -
Milyen prémtank? :D -
Azok a bizonyos nők biztos a nővérkék, akik a halláskárosodásodat kezelik. Meg a vakságodat, hisz az aláírásomban láthatod a nickem, onnan pedig te is fel tudsz menni noobmeterre. Vagy már ez is túl megerőltető neked? Ha nem érdekel, feleslegesen ne kérdezgess, úgysem fog senki válaszolni.
Prém és gold nélkül. Gondolom direkt nem lépsz be majd most hétvégén sem, nehogy megkapd az ingyen prémnapokat. Etess mást.
Buzizz csak nyugodtan, hisz látszik rajtad, hogy csak ennyi maradt neked. -
Rivanka #333954 Pontosan melyik klánban is futsz? Elég sok erőforrásom van, ha akarom. A nő kérdést szerintem hagyjuk...köszönöm szépen elvagyok 36 évesen látva, többel is, mint kéne.Én úgy hallottam Te nem is játszol, csak bejársz ide pofázni. A skillem meg látod noobmeteren, talán nem olyan jó, tekintve prém meg gold nélkül nyomtam végig, de téged biztos lebuzizlak bhol bmikor. -
foxbat88fx #333953 akkor jó
-
téged is a topik 90%-a levegőnek néz, nem para -
foxbat88fx #333951 ez túl bonyolult XD inkább levegőnek nézem XD
vagy hogy saját magának írja a hsz-eket XDD -
Mert egy nuni vagy.
Van rá lehetőség. (nem tudom hogy az új sgvel működik e) -
Why so buthurt? Nem volt ma szex? Nem vagyok szardarab, te tirpák.
De úgy tűnik, nagyon magadra vetted, hogy skill hiányában maradnod kell 4. szintű stronghold épületeknél.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.07. 20:57:38 -
foxbat88fx #333948 sajna nincs :( ha lehetne rá lehetőség én is letiltanám az összes jeffdunham értelmetlen hozzászólást....
de sajna nincs rá lehetőség :( -
Rivanka #333947 Van arra valami lehetőség, ezen a fórumon Maala nevű login összes hozzászólását kikerülhessem? Páran ismernek, tegnapit nem vettem magamra, meglepő mód, de már unom ezt a szardarabot. Tudom, kapok megint 1 bant, rajta hát.
-
yossarianHUN #333946 Az lenne csak a szép világ. Kivéve, hogy biztos lesz helyette valami hasonló, még nagyobb szenny. Amivel persze visszakanyarodtunk a WoT-hoz, ami ugyanez a történet. Nem az alapötlet a szenny, csak az emberiség teszi azzá:) -
yossarianHUN #333945 Már ha egyáltalán:) -
Azon elgondolkodtál már, hogy lehet, addigra már FB sem lesz? :D -
yossarianHUN #333943 Nem azt mondom, hogy kőkemény fegyelem és katonás rendszer lesz, de bizony lesznek dolgok, amiket nem, és kész. Engem is így neveltek, én is felnőttem. Nem szándékszom spártai szigort alkalmazni, de bizony lesznek tabuk, és a Facebook köztük lesz. -
Az a korosztály (nem feltétlenül mondjuk a te gyereked) 10-16 között már képes nagyon gonosz lenni, csordaszellem, klikkesedés, alá/felé rendeltség kipróbálása... ha nincs úgy előkészítve, megformálva, hogy ezekre jól reagáljon (csúnyán fejezve ki magam), nehezebb bármiről is letiltani- ilyen zérótolerancia elvén. Keretek és kompromisszumok mentén lehetségesebb, ha a nevelés is úgy alakult.
De ez persze alsó hangon is minimum 6-8 év múlva lehet esedékes gondolom :D -
Rivanka #333941 Szerintem az a gond alapvetően, hogy azt sem értik mi az, hogy hieratikus (hagyományosan megszabott), vagy demokratikus rendszer. Mind2 lehet rossz, vagy jó. 1 jó vezetővel hieratikus rendszerben lényegesen nagyobb eredmények érhetőek el, viszont ez mint diktatúra lesz magától is. Demokráciában meg egyszerűen válik a csőcselék akarat hatalomba, ahol a legkevésbé képzettek mondják meg, mi is lenne jó (Roma). Meg sajnos kis országunk most. Ilyenkor érzed azt, hogy debil törvény debil hátán, aztán jobb lenne innen mégis elmenni, pedig nem akarnak máglyán elégetni, vagy munkatáborba zárni. Vannak erre amugy szakemberek, csak ugye alapvetően kuss van, mert másnap már nem kell bemenni dolgozni. Témába meg, Jumbo a király T6 Strongholdban.:) -
"Ha nekem egyszer kölyköm lesz, az hétszentség, hogy 16 éves koráig a közelébe nem mehet."
Ahogy Yossika elképzeli. Úgy leszel vele, mint egy szerelem elején, vak, és irracionális, és mindent meg fogsz neki majd adni. Keretek, feltételek közé szoríthatod, de teljesen meg nem vonhatod tőle. Mert nem leszel rá képes.
Aláírva, borítékolva, elrakva kisyoss születéséig. Mindezt úgy, hogy még nekem sincs, de nem áltatom magam ilyenekkel. :) -
yossarianHUN #333939 Mit mondhatnék, színt viszek a szürke hétköznapokba:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
yossarianHUN #333938 Na ja, de ha feldobod egy liberálisnak, hogy esetleg ne hagyja a gyereknek, hogy azt és annyit nézzen, amit és amennyit akar, akkor egyből te leszel a szemét állat, aki korlátozza a gyermek személyes szabadságát. Észérvekkel ezekre nem hatsz.
Ezt az új, "közérdekű közleményt" vagy mi a szart is imádom, amiben 10 éves Zsuzsika panaszkodik, hogy a facebookon odaírta egy fiú a képe alá, hogy "fúj". És ez neki mekkora sokk.
Na most először is: És akkor mi van? Tíz éve miért nem készült tévéreklám Marcsikáról, akinek a Petike meghúzta a haját az oviban?
Másodszor: Mi a szarért engedi a kedves szülő, hogy a gyerek 10 évesen a Facebook előtt üljön? Ha nekem egyszer kölyköm lesz, az hétszentség, hogy 16 éves koráig a közelébe nem mehet. Utána azt csinál amit akar, de addig nincs kecmec. -
lexlutor #333937 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintema problema ott kezdodik, h a gyerek egesz nap ezelott a szenny elott ul, mert a kedves szuli vagy beledoglenek a munkaba/ vagy leszarjak. azert meg a gyarttot kar karhoztatni, h olyan musort csinalt amit neznek az emberek. ha bartok vonosnegyes nezettsege lenne 70% fomusoridoben azt nyomnak. koncsitatol en is hanyok, de megis ezt emlegeti mindenki a hanyomanyos ertekek vedelme kapcsan, nem azt h a kedves kepviselo honatyank neje atesett a vak komodoron. mert koncsitabol egy van. de h apa kicsit megnevel a csaladot az normalis
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.11.07. 19:44:34 -
Azt a botos kurva anyját. 1(!!!!!)WN8
Esélyünk nem volt... De 36 sebzéssel behúzott egy frag-et a féreg, mert belerohant egy spotter. De felhúzott!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Facepalm... -
Pares #333934 WG mindig meg tud lepni valami baromsággal. Úgy néz ki náluk mindig van lejjebb... -
Na azóta voltam csatában is, és igen, az új xvm kijavítja. -
foxbat88fx #333932 ezt néztem épp... ez durva geci :)
van valakinek ilyenje? kellene gyakorlóban lőni rá !!!!! -
yossarianHUN #333931 LOL
Szóval innentől óvatosan kell lőni az M53/M55-re, mert már blackhole-pajzsot is kapott
-
R3nton #333930 én 250-ről tudok. Amikor kijött szerintem még jóval gyengébb volt ott. De a 250 is bőven elég ahhoz, hogy még a 10es ágyúk is többségében pattanjanak róla, minthogy átvigyék, Kivéve TD-k.
Az meg milyen komoly, hogy vissza akarják húzni a tankok látótávját 330 körülire. Biztos vagyok benne, hogy visszarántják a heavyket is és a medeket is. Medekre kíváncsi vagyok mennyire szedik vissza. De ez főleg a medeknek lesz komoly nerf, meg talán a TD-knek is. Viszont így talán tényleg lesz értelme a socutnak, vagyis több értelme. -
yossarianHUN #333929 Jézusom, ne kezdd. A HEAT-es konteóval is befürödtél múltkor. -
FosTalicskaa #333928 Ezt most úgy írtad mintha ebben a játékban sokat számítana az effektív páncélvastagság...