418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Userx2
    Vas vas,vas.
  • Master91
    Jobb klikk-Tulajdonságok, és látod hogy melyik mappába van az az exe, melyikbe vannak ?
  • Master91
    Nekem nincs ilyesmi
  • Userx2
    Törölve. Azután nincs baj.
  • Angelus1991ster
    Overwolf-os cucc után nem zabálja a procitokat egy conhost és ping.exe?
  • yossarianHUN
    A tornya ennek sem. Nem szabad a páncélzatára alapozni, de ezt medeknél megszoktam:) Még mindig ég és föld egy Type 61-hez képest.
  • Userx2
    Élvezd ezt vele T9-ben. A nagy tesója semmiféle lövést nem pattint a tornya. Távolsági támogató tank.
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.08. 18:50:36
  • yossarianHUN
    390 körül volt, de többről is ment volna:D
  • Userx2
    Mennyi Hp-ról szedted le?
  • yossarianHUN
    via Imgflip GIF Maker
  • yossarianHUN
    Én se:D De eddig azt hittem, nálam a hiba. Videókat, gifeket általában vagy megjeleníti nálam, vagy nem, totál ötletszerűen. Egyébként ez egy GIF, de akkor nemtom hogy verjek életet bele.
  • yossarianHUN
    Hmmm.

• técsé2
    Én a spoiler alatt semmit nem látok.
  • Count Adyn
    bazeg.... agyfaszt kapok mindjart.... Replay
  • yossarianHUN
    Ja, megint elszaporodtak. Az elmúlt egy-két hétben alig láttam csatát, ahol ne lett volna oldalanként 3.
  • madmanic
    megint valami akció van a turhanyaló artyknak? Nincs olyan csata hogy ne egy ilyen rühes szedne ki...
  • tigrincses
    100 főt.
  • davidbog
    Mennyi embert lehet maximum felvenni a barát listára?
  • DasIsFuck
    Már most is elsősorban a sok tank gyűjtögetése ami leginkább ott tart.
    Pont a random csata az ami a leginkább idegesítő tud lenni a wot-ba.
    Ezen kívül viszont a WT elég jól elszórakoztat, kicsit üdítő a wot mellett.

egyébként ha elegem van a tankokból akkor is van alternatíva.
    Path of Exile,Europa Universalis vagy vmi rpg/adventure játék.
  • yossarianHUN
    Mekkora szemét dög ez az E 50:D

• yossarianHUN
    Igazi Blitzkrieg fan vagyok, megvolt a teljes BK 1 antológia és imádtam, ettől függetlenül nem értem, miért lenne bármi köze a WoT-hoz. Mindkettő online? Váo. Nem is értem, a CoD 5 miért nem vágta agyon a Company of Heroest. Ja, mert a témán kívül közük nincs egymáshoz?
  • DasIsFuck
    Persze, remekül néz ki, csak semmi kapcsolat nincs eközött és a wot között.
    Nekem tetszetős, de nekem alapvetően az rts műfaj is bejön és eljátszogatok vele, akinek nem és szereti a wot-ot nem hiszem hogy azért akarna egy rts-el játszani mert tankok tekintetébe van vmi kapcsolat a 2 játék között..
  • tigrincses
    Ha eleged lesz a lehetetlenséges hétvégi játszmákból meg a sok idiótából meg a sok bug-ból , akkor majd váltani fogsz értelmesebb játékra.B3
    Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2014.11.08. 16:38:29
  • DasIsFuck
    Planetside 2 az nem jó MMOFPS-nek?

egyébként szerintem a wot és egy rts összevetése eléggé erős, mert teljesen más műfaj.
  • tigrincses
    wot -játék a Blitzkireg több annál, egy életérzés. :D Blitz 1 és verziói ami alapra épültek bevált csak már régi és nem igen alkalmas az új rendszerekre. A Blitz 2-t elrontották, túl giccses és taktikai elemek is hiányoznak belőle, inkább játékosra sikeredett mint stratégiázni. A Blitz 3-om úgy veszem ki hogy mindenből vegyít, grafika ,király, játékmenet jónak mondható. Kíváncsi leszek rá nagyon, mennyire tudták a beleszőni a "játékba" a valósághűséget.
    Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2014.11.08. 16:34:05
  • Sunsetjoy
    Igazából MMORTS, de osztom a kétkedést. Természetesen van közös halmaza a két műfaj és a téma kedvelőinek. De sokakhoz
    hoz megfelelő reklám híján el sem jut a dolog talán- plusz az egységsugarúak számára (akikből van pénze azért a WG-nek) ez nem alternatíva. Az RTS-ekben ritkán jutsz valamire, ha csak forgolódsz körbe-körbe, meg a háttérelemekre lövöldözöl :D

Tény, hogy megkapóak a videók, meg minden, de nem lehet egy lapon említeni, csak azért, mert vannak benne II.világháború környéki harcjárművek IS. Ezzel az erővel valami MMOFPS-el is összevethetnéd, ha lenne ilyen a piacon.

Szóval ne fáraszd magad. .)
  • DasIsFuck
    Amiért a WT is:D
    Meg majd az AW is...

kb mint ahogy a Wow-ot akarta minden mmorpg is letaszítani...
  • DasIsFuck
    :D
    azért vicces a super pershing és t95-ök milyen felkapottak wot után...

Sok küzük a 2.vh-hoz pedig elég kevés.
  • tigrincses
    yossarian, te csak támadni tudsz :)
  • tigrincses
    -majd meglátod. :) Igazi Blitzkrieg fanok tudják! Mellesleg fejlettebb mint a Wot, gondolj csak arra hogy ez PC-re gép elleni, Lan- és Multiplayer csatákra is egyaránt alkalmas! És ha lesz rá mod modokat isl ehet rá gyártani, szerkeszteni pályákat. Sokkal jobban leköti az embereket mint a Wot.
    Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2014.11.08. 16:25:00
  • yossarianHUN
    Sóhaj. Miért is okozná a WoT végét egy RTS?
  • Pares
    Ma megint jól adta, 24 csatából 16 győzelem, 41008xp... estélig talán még a 75k is meglenne, ha lenne kedvem hozzá...
  • tigrincses
    W.O.T. vége? :D http://en.blitzkrieg.com/

https://www.youtube.com/watch?v=ps98-DxBpJo&feature=youtube_gdata_player
    Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2014.11.08. 16:11:36
  • DasIsFuck
    Semmi értelme randomba játszani, egyszerűen esélytelen olyanok ellen akik ts-be nyomják meg összeszokott csapat.
    Arról nem is beszélve, hogy eleve ha nem "kompentens" tankokkal jönnek a random társak vagy te már eleve hátrányból indul a csapat ilyen helyzetbe.
    Ez meg elég demotiváló számomra.

• Pares
    Elég rég játszottam vele, szóval gondoltam, hogy leporolom a Dicker Maxot:

Valójában 4501xp-t és 93942 kreditet kaptam...
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.11.08. 15:23:40
  • Angelus1991ster
    Persze , hogy jó. Normál csatákban is lehetne ilyen mód ( mekkora fejetlenség lenne :D)
  • foxbat88fx
    pedig maga a mód nagyon jó, hogy 2 bázis van.... :)
  • Maala
    Elveszed tőlük a lottószelvényeiket, hisz úgyis annyira mákosak, hogy valamit nyerni fognak. :D
  • técsé2
    Én azokat a patkányokat akik artyból egylövéseznek mindig Ignore list-ra teszem és ahányszor találkozom velük törlesztek
  • Gyuszopapa
    Lehetne valami opció hogy szeretnék-e arty-t a csatában vagy nem.Tegnap is 4 arty a csatában 2 8-as 2 9-es már tudtam mi lesz egyértelmű volt hisz lassú tankban ülök.Hát persze csak azok lőttek rám az első felszpottolás után,lett is kemény 0 sebzésem.Ez így egy baromság most arról szól a játék hogy bujkál az ember vagy lehet csatázni és játszani is.
    Persze nagy részük nyomorék tankkal játszani mert oda kell skill is nem csak puffogtatunk a pálya másik végéből úgy hogy nem zaklat közben senki.