418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Userx2 #334047 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vas vas,vas. -
Jobb klikk-Tulajdonságok, és látod hogy melyik mappába van az az exe, melyikbe vannak ? -
Nekem nincs ilyesmi -
Userx2 #334044 Törölve. Azután nincs baj. -
Angelus1991ster #334043 Overwolf-os cucc után nem zabálja a procitokat egy conhost és ping.exe? -
yossarianHUN #334042 A tornya ennek sem. Nem szabad a páncélzatára alapozni, de ezt medeknél megszoktam:) Még mindig ég és föld egy Type 61-hez képest. -
Userx2 #334041 Élvezd ezt vele T9-ben. A nagy tesója semmiféle lövést nem pattint a tornya. Távolsági támogató tank.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.08. 18:50:36 -
yossarianHUN #334040 390 körül volt, de többről is ment volna:D -
Userx2 #334039 Mennyi Hp-ról szedted le? -
yossarianHUN #334038 via Imgflip GIF Maker
-
yossarianHUN #334037 Én se:D De eddig azt hittem, nálam a hiba. Videókat, gifeket általában vagy megjeleníti nálam, vagy nem, totál ötletszerűen. Egyébként ez egy GIF, de akkor nemtom hogy verjek életet bele. -
yossarianHUN #334036 Hmmm.
-
técsé2 #334035 Én a spoiler alatt semmit nem látok. -
bazeg.... agyfaszt kapok mindjart.... Replay
-
yossarianHUN #334033 Ja, megint elszaporodtak. Az elmúlt egy-két hétben alig láttam csatát, ahol ne lett volna oldalanként 3. -
madmanic #334032 megint valami akció van a turhanyaló artyknak? Nincs olyan csata hogy ne egy ilyen rühes szedne ki... -
100 főt. -
davidbog #334030 Mennyi embert lehet maximum felvenni a barát listára? -
Már most is elsősorban a sok tank gyűjtögetése ami leginkább ott tart.
Pont a random csata az ami a leginkább idegesítő tud lenni a wot-ba.
Ezen kívül viszont a WT elég jól elszórakoztat, kicsit üdítő a wot mellett.
egyébként ha elegem van a tankokból akkor is van alternatíva.
Path of Exile,Europa Universalis vagy vmi rpg/adventure játék.
-
yossarianHUN #334028 Mekkora szemét dög ez az E 50:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
yossarianHUN #334027 Igazi Blitzkrieg fan vagyok, megvolt a teljes BK 1 antológia és imádtam, ettől függetlenül nem értem, miért lenne bármi köze a WoT-hoz. Mindkettő online? Váo. Nem is értem, a CoD 5 miért nem vágta agyon a Company of Heroest. Ja, mert a témán kívül közük nincs egymáshoz? -
Persze, remekül néz ki, csak semmi kapcsolat nincs eközött és a wot között.
Nekem tetszetős, de nekem alapvetően az rts műfaj is bejön és eljátszogatok vele, akinek nem és szereti a wot-ot nem hiszem hogy azért akarna egy rts-el játszani mert tankok tekintetébe van vmi kapcsolat a 2 játék között.. -
Ha eleged lesz a lehetetlenséges hétvégi játszmákból meg a sok idiótából meg a sok bug-ból , akkor majd váltani fogsz értelmesebb játékra.B3
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2014.11.08. 16:38:29 -
Planetside 2 az nem jó MMOFPS-nek?
egyébként szerintem a wot és egy rts összevetése eléggé erős, mert teljesen más műfaj.
-
wot -játék a Blitzkireg több annál, egy életérzés. :D Blitz 1 és verziói ami alapra épültek bevált csak már régi és nem igen alkalmas az új rendszerekre. A Blitz 2-t elrontották, túl giccses és taktikai elemek is hiányoznak belőle, inkább játékosra sikeredett mint stratégiázni. A Blitz 3-om úgy veszem ki hogy mindenből vegyít, grafika ,király, játékmenet jónak mondható. Kíváncsi leszek rá nagyon, mennyire tudták a beleszőni a "játékba" a valósághűséget.
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2014.11.08. 16:34:05 -
Igazából MMORTS, de osztom a kétkedést. Természetesen van közös halmaza a két műfaj és a téma kedvelőinek. De sokakhoz
hoz megfelelő reklám híján el sem jut a dolog talán- plusz az egységsugarúak számára (akikből van pénze azért a WG-nek) ez nem alternatíva. Az RTS-ekben ritkán jutsz valamire, ha csak forgolódsz körbe-körbe, meg a háttérelemekre lövöldözöl :D
Tény, hogy megkapóak a videók, meg minden, de nem lehet egy lapon említeni, csak azért, mert vannak benne II.világháború környéki harcjárművek IS. Ezzel az erővel valami MMOFPS-el is összevethetnéd, ha lenne ilyen a piacon.
Szóval ne fáraszd magad. .) -
Amiért a WT is:D
Meg majd az AW is...
kb mint ahogy a Wow-ot akarta minden mmorpg is letaszítani...
-
:D
azért vicces a super pershing és t95-ök milyen felkapottak wot után...
Sok küzük a 2.vh-hoz pedig elég kevés.
-
yossarian, te csak támadni tudsz :) -
-majd meglátod. :) Igazi Blitzkrieg fanok tudják! Mellesleg fejlettebb mint a Wot, gondolj csak arra hogy ez PC-re gép elleni, Lan- és Multiplayer csatákra is egyaránt alkalmas! És ha lesz rá mod modokat isl ehet rá gyártani, szerkeszteni pályákat. Sokkal jobban leköti az embereket mint a Wot.
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2014.11.08. 16:25:00 -
yossarianHUN #334017 Sóhaj. Miért is okozná a WoT végét egy RTS? -
Pares #334016 Ma megint jól adta, 24 csatából 16 győzelem, 41008xp... estélig talán még a 75k is meglenne, ha lenne kedvem hozzá... -
W.O.T. vége? :D http://en.blitzkrieg.com/
https://www.youtube.com/watch?v=ps98-DxBpJo&feature=youtube_gdata_player
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2014.11.08. 16:11:36 -
Semmi értelme randomba játszani, egyszerűen esélytelen olyanok ellen akik ts-be nyomják meg összeszokott csapat.
Arról nem is beszélve, hogy eleve ha nem "kompentens" tankokkal jönnek a random társak vagy te már eleve hátrányból indul a csapat ilyen helyzetbe.
Ez meg elég demotiváló számomra.
-
Pares #334013 Elég rég játszottam vele, szóval gondoltam, hogy leporolom a Dicker Maxot:
Valójában 4501xp-t és 93942 kreditet kaptam...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.11.08. 15:23:40 -
Angelus1991ster #334012 Persze , hogy jó. Normál csatákban is lehetne ilyen mód ( mekkora fejetlenség lenne :D) -
foxbat88fx #334011 pedig maga a mód nagyon jó, hogy 2 bázis van.... :) -
Elveszed tőlük a lottószelvényeiket, hisz úgyis annyira mákosak, hogy valamit nyerni fognak. :D -
técsé2 #334009 Én azokat a patkányokat akik artyból egylövéseznek mindig Ignore list-ra teszem és ahányszor találkozom velük törlesztek 
-
Gyuszopapa #334008 Lehetne valami opció hogy szeretnék-e arty-t a csatában vagy nem.Tegnap is 4 arty a csatában 2 8-as 2 9-es már tudtam mi lesz egyértelmű volt hisz lassú tankban ülök.Hát persze csak azok lőttek rám az első felszpottolás után,lett is kemény 0 sebzésem.Ez így egy baromság most arról szól a játék hogy bujkál az ember vagy lehet csatázni és játszani is.
Persze nagy részük nyomorék tankkal játszani mert oda kell skill is nem csak puffogtatunk a pálya másik végéből úgy hogy nem zaklat közben senki.