418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Miert mi baj a borsig-al? :DDdd -
Nem vettem észre:) -
Madi92 #334445 Btw valaki szakasz? T7-10
Elkéne a backup. -
yossarianHUN #334444 #334436 -
"Ezek szerint a moderek sokkal jobban értik a dolgukat, mint ez a fehérorosz béna bagázs. "
ezt már nagyon nagyon régóta tudja mindenki -
Malarki #334442 Tök jó volt ez a patch. Semmi értelmeset nem hozott, ellenben telekúrták bugokkal... -
Az azonos nevű fájlt írjátok felül ezzel. Állítólag ritkábban fog előjönni a bug. -
Na megnéztem a Jimbo célkereszt fórumot. Sokan panaszkodnak a reload timer miatt, de nem a moddal van a gond. Micsoda meglepetés: a játék bugos, 9.4-el jött. GJ WG ismét. Nem igaz, h ezek nem tudnak egy reload timert megcsinálni rendesen. Ezek szerint a moderek sokkal jobban értik a dolgukat, mint ez a fehérorosz béna bagázs. -
Madi92 #334439 Engem azért nem zavar, mert lent a lövedéknél viszont jól mutatja. Ha meg beöltött akkor egyből azt mutatja, szóval nem vészes. -
Malarki #334438 Én nem Jimbot használok, de nálam is van ilyen bug. És persze mindig a legjobb kor jön elő. -
Még vmi: a táras tankoknál is néha meghal. A tárazási időt mutatja, akkor is mikor a lövedék betöltődésének idejét kéne mutatnia. -
yossarianHUN #334436 A gyári is rosszalkodik, volt valamelyik Q&A-ban nemrég. Ott konkrétan a T54E1-et említették, meg hogy Storm "aware of the problem", és javítva lesz. Tudod, néhány hónap, és megvan. -
Engem nagyon zavart tegnap, de nálam csak akkor 1x fordult elő. Biztos Jimboval van vmi, majd megnézem a fórumot, hátha vki már "jelentette":) -
Ilyen MM-et is ritkán látni! SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
De a random nem engedte, hogy kihasználjam a lehetőséget. A vége:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Madi92 #334433 Random és elég gyakori, mondjuk sokban nem zavar..:) -
Userx2 #334432 Látom van 98 csatád a 10-essel. Megéri végigmenni az ágon? Sajna tesztszerveren nem kapok választ páncéllal kapcsolatban, mert a gyerekek a golddal élvezkednek. 334426
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.13. 19:02:04 -
Nálad, hogy jelentkezik? Egy mapon vagy egy tanknál, esetleg random? -
Madi92 #334430 Nálam is ez van, szerintem Jimboval van gond. -
Mire gondolsz pontosan? Én a Jimbo célkeresztet használom és tegnap meghülyült a töltésidő számláló és vele együtt a csík is (Stalingrad mapon Jagdpanzer E100-al voltam). Lövés után folyamatosan újraindult a számláló és a csík is. Soha ezelőtt és azóta sem tapasztaltam ilyet. Viszont magán a célkereszten a töltésmutató jól működött. -
Userx2 #334428 Nem egy közkedvelt tank a nagyok körében... Funnolsz vele, vagy a 430 -ra pályázol? -
Tegnapi Ace tanker köröm a kis Csöfivel 
Igaz, hogy tier 6 meccs volt csak, de azért az 1775 base xp nem lehet olyan rossz
-
R3nton #334426 80%-om van kb 1500 sebzéssel :D, mind1 annyira nem lényeg
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2014.11.13. 17:35:04 -
Userx2 #334425 Van mondjuk 83 %-od. 2155 sebzéssel. 2155 / 83 *100 kb annyi kell szerintem. -
FosTalicskaa #334424 85% -
Pares #334423 Nem gyakran játszom a tízes tankjaimmal, de hát ezek után az akciók után sem fogok, az tuti. Tökéletesen látszik, hogy van az az idő, ami alatt a legvörösebb majom is ki tud húzni egy vagy akár több 10-es tankot is, és ami még viccesebb, hogy ez alatt az idő alatt egy cseppet sem fejlődnek...
Egyébként itt egy mai E75 Tank Ász, ha valakit érdekel:
-
R3nton #334422 esgé frojum pls -
EmR3 #334421 Akkor ezt megjegyzem, mert nem tudtam eldönteni hogy köszöntél vagy beszóltál. Ezért inkább nem reagáltam. -
FosTalicskaa #334420 Valaki adjon már tanácsot a churchill 7-hez. Se camo, se páncél, se ágyú, sebzés. Sebessége is zéró. Hogy a francba kell ezt használni? Vagy egyszerűen csak Happy Tree Friends aztán ha közeljött az alapvonalhoz az enemy akkor lövök párat egyébként meg semmi? Néztem ezt a vbaddictot, messze ez a legrosszabb t6 hvy. Úgy érzem megint sikerült beleválasztani... -
Ez az, thx. -
Frankie69 #334418 Tessék -
Annyira nem fontos :) ha úgy jön ki a lépés úgysem hagyom abba a lövöldözést ha már elértem adott csatában a határt, 99%-ban a lehető legtöbb sebzésre hajtok. -
Milyen bug ez, hogy tudod elővarázsolni? Modok nélkül is sikerül?
7/1-re tornyot, aztán ha nagyon akarod, löveget. De azzal a high dpm ágyúval is elvan, szarrászopat mindenkit, diktálni lehet vele a duelek ütemét. Nagyon jó kis ágyú azzal is. Csak ugye tudni kell, mit tudsz beütni 220-as pennel is.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.13. 16:23:17 -
Anno mikor bejött a MoE, közzétették. Vissza kell olvasni game change notes-ban, és most is ott lesz szerintem. -
Volt egy oldal, aminél megnézhetted, hogy milyen tankkal mennyi sebzés kell a zöld-kék-lila wn8 szintekhez. Szerintem amolyan "rule of thumb" szabálynak az sokkal jobb. Ráadásul nem is kellett feltöltögetni hozzá semmit.
Hátránya, hogy rohadtul nem tudom már, mi volt az az oldal, úgyhogy valaki, aki felismerte az oldalt, igazán megkegyelmezhetne nekünk. :D -
És mivel nálunk magasabb az életszínvonal, mint bárhol máshol ahol elérhető a wot, mi vagyunk azok akik a legtöbbet fizetnek a wg-nek :)
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.11.13. 16:18:07 -
DantesHUN #334412 Igazad van. Magyarország harckocsi gyártó nagyhatalom. Élen jártunk a harckocsik gyártásában, mind a típusok számát, mind a minőségüket, illetve technológiai szintjüket nézve. Továbbá mivel Magyarországon sokan laknak, és jelentős nagy piac, elengedhetetlen a magyar játékosok számára a magyar harckocsikat betegyék. -
yossarianHUN #334411 Igen, leszarjuk a magyar harckocsikat, mivel gyakorlatilag nincs T7-nél nagyobb. Szerinted hány olyan ember van itt, aki életformaszerűen játszik T7 alatt? Az meg, hogy milyen kis T4-5-ös bádogdobozban szüttyögsz addig a két napig amíg átléped, olyan, de olyan mindegy... Hiába próbálod évek óta megerőszakolni a történelmet, lássuk már be, hogy nem voltunk nagy tankgyáros nemzet. Az, hogy a mi kis szarjaink harcoltak a legtöbbet a lengyel, cseh, meg egyéb másodlagos országok páncéloserői közül? Váo, csak épp WoT szempontjából semmi jelentősége. Ennyi erővel mehetsz reklamálni, hogy a CoD-ban miért nincs AMD-65. Ugyan már. -
Mikor javítják már ki a töltés bugot hogy összevissza írja a hátralévő időt?
Am meglett a Centurion 7/1. A modulokat hogyan kéne rajta fejlesztenem? 2. motor meg a fullos rádió van eddig meg rá. Fullos lánctalp helyett vettem rá valamit amitől nagyobb a teherbírása. Most a motort, tornyot vagy a löveget fejlesszem? -
Angelus1991ster #334409 Na végre nem egy - "leszarom a kurva magyar harckocsikat , mer szar mindegyik, főleg hogy meg se néztem a kurva tulajdonságait mer én csak tétízben baszom a rezet mer az ugy menő, meg nem esl - cw képes, faszóm" hozzászólás.
Nimród esetében lehetséges az L-62-es elnevezés, de játékban jobban hangzik a Nimrod név, L-62/Nimród se lenne rossz választás.Bár Nimród név jogosabb , mivel többet gyártottunk.
Toldi esetében is kérdéses ez a dolog.
Turánnál is végeztünk módosításokat. Többet , mint a svéd típusok esetében T-21-től kissé eltérő törzs, torony.
Az , hogy gagyi végképp nem értem, a felsorolt magyar típusoknál van százszorta élvezhetetlenebb típus. Pl. M3 Lee, M3 Grant, Exelsior, Pz I, T-70, Cruiser III. Meghogy klónok. T-34 és Type T-34 , halálosztó, Sherman osztálynem ugyanaz? az ellen nincs kifogás?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.11.13. 15:37:26 -
yossarianHUN #334408 Aha. Nem tudom, miért fájna ezeknek a degeneráltaknak, ha közzé tennék a pontos számítási formuláját ennek a vacaknak.