418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Count Adyn
    hagyd, ő manipulálva van, mindenki mocskos összeesküvő a modderek és a wg is:D
  • xotyi
    Ez akkor lenne igaz,ha neked nem állna nyitva a lehetőség hogy használd, addig opcionális.
  • FosTalicskaa
    Ez komoly? Az xvm-el egy csupa olyan info birtokába jutsz, anihez amugy nem lenne szabad. Élmény úgy játszani, hogy az egész enemy rád vadászik , mert te nem vagy piros vagy sárga... (de nyilván egy jó játékos kiváló memóriával fejben tudja tartani a wot összes játékosának statját) Pláne az a célkereszt is ami a tank részein kírja a páncélvastagságot, vagy a térkép ami mindenhol kirakja a tankok neveit + utolsó koordinátákat. Sokszoros zoom hogy a célzás mégkönnyebb legyen nagy távolságra. Fehér tank, hogy mégkönnyebb legyen takarásban lévő tankra célozni... és ez a rengeteg cheat nem az élvezeti faktort növeli, hanem egyszerűen csak a sok elmeroggyant szerez így tisztességtelen előnyt azokkal szemben akik ezt nem használják.
  • raymondcurto
    Éreztem én hogy nem utolsó napra kéne hagyni a 11 győzelmes küldetést. Eddig 29 meccsből 5 győztes 2200 wn8 mellett. Élvezem...
  • Userx2
    E5-ben ülök sálálálá. Mindenkit szétvágok sálálálá. Ó egy ritka madár, FV havy sálálálá. Tőcsük be gódot sálálálá. Fa**é nyeli el sálálá. Meghóttam, de sokba fájt ez nekem sálálálá. :-)
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.16. 18:35:48
  • Master91
    melyik tank volt spottolva, hp számláló, legutolsó spottolt pozíció....

ezt, egy nagyon okos játékos fejben is meg tudja csinálni (egy tényleg okos,jó memóriájú!)
    nem érzem ezt előnynek/csalásnak hogy nem kell számolgatni meg figyelni ezeket

az hogy a térképen látod hogy melyik tank merre fordul, na az már más pl.
  • lexlutor
    a masik oldal meg az, h egy vaniliahoz kepest a modos kliens nem kis elonyt ad mar.
  • Sherman0070
    Mod-ok nélkül fele annyira sem lenne a játék élvezhető mint így.
  • lexlutor
    pl.: az a kis segitseg a kis lampaval, h melyik tank volt mar bespottolva a csata soran a nevuk mellett, vagy eppen az ossz hp szamlalo, a terkepen kiirja a tank tipusat es az utolso latott helyett
  • Master91
    xvm miért?
  • lexlutor
    amugy azert van benne valami. ahogy mehetne a kukaba a mapmodok, 32xes zoom es az xvm is.

de legalabb eszembejuttatok, mindjart fel is rakom :)
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.11.16. 17:21:42
  • Master91
    igen, meg a wtbe ilyen nincs, és az amúgy is űberül királyul jobb mint a wg, ami úgy is lehúzza a rolót
  • JeffDunham
    Milyen kár hogy nem te vagy a WG. Biztos nem itt tartanának. *sarcasm
  • xotyi
    Hát a Tiger 2 -től azért nem nagyon szoktak összerezzenni, a tornya meg nem egy T29, főleg nem közelharcban IS3-al.., magamból tudok csak kiindulni, én ebben a közegben amiben voltunk egyedül a Ferdinánd-ra lőttem volna esetleg arannyal de azt is csak azért mert a hasát a domb mögé rejtette és elég szép az alfája, de ez én vagyok.
  • foxbat88fx
    ez a kisegítő (fehértankos mód) elég csíter gyanus...
    WG helyében simán betiltanám
  • DasIsFuck
    Mert még azzal annyira sem kell célozni mint az alap lőszerrel.
    Gondold csak el, előtted van egy Tigris 2 és csak a tornyát látod.
    Na most az alap lőszernek megvan az esélye, hogy nem tudod a frontot beütni, ellenben az apcr lövedékekel nem kell aggódni, hogy véletlen lepattanna..
  • JeffDunham
    Háááát engem bizony simán lecsalóztak...

A bolond ha csak 10 centivel áll hátrébb a roncs mögött, már nem is tudtam volna lőni. Lehet tanulni belőle, lehet röhögni rajta. :)

• xotyi
    Azért néha felvet pár kérdést bennem, hogy mi a faszért használ egy IS3 top tier-ként goldot a Tiger I-re ,vagy úgy egyáltalán, minek gold IS3-ba top tier-ként? Ennyire szar lenne az átütése?
  • Sherman0070
    Csak kicsit terheli le a gépet.
  • voivod32
    Szép! Gratula Az SC35 egy halálosztó! Én imádom!
  • ximix #334707
    Mit ellenfelet látom néha keresztbe elsuhanni, esélytelen eltalálni így hiába van felderítve a távolság és a lapos kialakítás jó védelmet ad neki.
  • Sherman0070
    Centurion 7/1-el tier10-ben hogyan kell játszani? Ha ki tudok osztani 1000 sebzést már örülök. (még stock vagyok a 2. löveggel, gondolom fullos löveggel mindent szétszed)
  • vasasgabri
    Nekem csak ez sikerült.
    játék
  • vasasgabri
    Gratulálok nagyon szép eredmény!!!!
  • Userx2
    Elmegy a kedvem a grindtől ha megnézem a tank statot.
    FV215b reply Ez neked töltöttem fel. Páncél teszt. A mező közepén fedezék nélkül nyomtam. :-) Egyik erőssége tanknak, hogy meglövöd az ellent és míg felrakja láncot te már lősz megint.
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.16. 14:32:34
  • popey8
    Nem csak te érzed úgy. Tegnap 4 csatából csak 1x rakott T10-be az A. Pantherrel, kemény 146-ot sebeztem (map: Serena Coast, ahol kb. semmit nem lehet csinálni lighttal) és persze ez lett a first win. Az előtte lévő 3 csatában 1k felett sebeztem.
  • yossarianHUN
    Az már csak a hab a tortán. Mindenkinek ismernie kéne az élményt, amikor vergődve pörögsz-forogsz, és próbálod egyszerre megoldani a nulla depression és a nem teljesen körbefordítható torony problémáját, amiből egyenes ágon következik, hogy még tolatva sem tudsz kijönni a fedezék mögül, hanem ki kell dugnod a kis habtested ahhoz, hogy egyáltalán kiláss. Aztán mikor már hörögve és az arcodat kaparva kidugod, és bekapsz két lövést, akkor szembesülsz vele, hogy a depression miatt legfeljebb az ellenség fölé 25 méterrel tudsz lőni. Gyönyör.
  • Userx2
    +1. És 10-be is gyakran megy.
  • yossarianHUN
    Egyszerűen agyfaszt kapok ettől az undormány szardarab Obj. 416-tól. Játszhatatlan ez a szar, gyakorlatilag nem találsz olyan helyet a mapon, ahol rá tudod vinni az ágyút az ellenségre, olyan szánalmas a depressionje. Nemtom ki találta ki ezt az undormányt, kihúztam én a kínai medeket is T8-ig, de ilyen fossal még nem találkoztam. Élvezhetetlen.
  • Userx2
    E5 tank ász 5X kör. Végén a fair game jegyében én is goldra váltottam.
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.16. 13:15:30
  • Pares
    Úgy érzem, mintha szándékosan próbálna keresztbe tenni a játék. Tegnap a Type 59-emet egy lövésből ammo rackezte az IS-3, ma meg egy IS két lövésből kétszer kigyújtotta a Centurionomat, nem is láttam, hogy honnan lőtt... Persze, hogy mind a kettő first win lett... Bezzeg, amikor összelövöldözök egy csomó sebzést meg megteszek minden tőlem telhetőt, akkor mindegyik majom elhullik körülöttem és vesztünk... 75%-ban ilyen szar csatákra kapom a szorzót...
  • técsé2
    Ma este 19.00-től Nat Geon wargamingről lesz szó.
    Utoljára szerkesztette: técsé2, 2014.11.16. 13:06:22
  • Nesuten
    ez még a régi pipacsos hangár , az új szebb és nem szén szirmok repkednek a levegőben hanem piros pipacs szirmok ,a nagyítás is más
  • szabii98
    nem akarsz kölcsönadni egy kis kreditet? ahogy látom , neked úgysem kell
  • szabii98
    hát xboxon van pár pályának olyan változata, ahol esik az eső vagy a hó, de ezek külön pálya fajták(mint pc-n a winter himmelsdorf és a sima), tehát nem meccs közben kezd el esni hanem elejétől a végéig esik
    mondjuk én spec ilyenről még nem hallottam, de igaz hogy nem is követem annyira ezeket
  • Madi92
    Na még az kéne...
    Szépen szállingózna a hó, gyönyörködsz nem látsz senkit és semmit, egyszer csak BUM az arty.
  • naburus
    Még régebben láttam egy videót, hogy lesz a játékban hóesés és eső, ha egy ilyen esemény történik a pályán csökken a látómező, nem tudja valaki ezt mikor vezetik be?
  • voivod32
    A leötszörözhetetlen. Nagyon adja a BDR-G1B-vel.
  • besti
    T55A már van :)

Sajnos hamar szét lett kapva így nem igazán sikerült megismerni harc közben. Jók ezek a teszter accountok, náluk már a roaming is működik.
  • rahotep
    Igaz,most csak én vagyok fent...