418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Userx2
    Egyszerű provokáció volt.
  • patchaou
    Hagyd. Akik nem érzik mi a gond az artykkal azok képtelenek felfogni bárhogy magyarázod.
  • Userx2
    Miről beszélsz? Elégedett vagyok a saját teljesítményemmel, azontúl 50M, 215b kombóval nagyon jól szórakozok. Ez utóbbi a legfontosabb. Még azon se görcsöltem, hogy le csillagozzam azt a pár járművet, amit meghagytam... :-)
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.16. 23:32:07
  • lexlutor
    ne haragudj de szerintem kezeltesd :)
  • Userx2
    Ezt is kifejtem. Ha vállalom azt, hogy nehéz tanknak nevezett vaskupaccal (pl. KV-4) péppé lövetem magam az orosz medekkel az az én döntésem. Vállalom és belenyugszok a szerény eredménybe. De az, hogy bármiben ülök és úgy szed ki, anélkül, hogy felspotolódna a mocsok UNFAIR. Még egy Borsig is más. Tudom hol tanyáznak.
  • lexlutor
    akkor ezekutan ezen akadsz fel?? :D
    ne haragudj de te hulye vagy, ha ezek utan csak ezen akadsz fel.
  • Userx2
    Kifejtem. Gold? Töltöm én is. Bénázik valaki? Én is szoktam azért, így elnézem. Bujdosó TD-k? Nem megyek arra, csak a végjátékban. Egy irányba megy a csapat? Sokszor pont úgy nyerünk. De lehet a bujdosás is az oka az arty elől. Én a vesztes oldalt tartom ameddig bírom elvérzek, vállaltam. De azt, hogy mondjuk 4-4 emberke csatázik és akkor és szarkupac a pálya másik feléről belepofázik, azt pofátlan mocskos etnikumnak tartom. Egyszerűen fogalmazva semmi olyan dolog nem zavar, ami velem is megesik néha. Átlépem ezeket.
  • lexlutor
    ha az ellenfeled mellesleg op, akkor ha vissza tudsz is loni, az miota fair harc?? :DDD

Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.11.16. 23:01:12
  • lexlutor
    neked nem lehetnek nagy igenyeid ha csak ez zavar....
  • xotyi
    Ezen most felnyerítettem:DDD
  • Gyuszopapa
    Engem gyakorlatilag az zavar hogy egyes nehéztankok semmit nem érnek,lassúak,szemből átlövi mindenki őket,toronyforgás nulla,sebzés nem sokkal nagyobb mint egy közepesé illetve némely közepes nagyobb páncélátütésű azonos szinten mint a HT.A töltésidő és célzásidő nevetséges,mire rászükülök már rég visszavonul az ellen a fedezékbe de ha nem várok a semmibe megy a lövedék.
  • yossarianHUN
    Ja, keresztbe suhanni lehet vele jól, csak keresztbe suhanásból nem lesz sebzésed:)
  • Userx2
    Mondom egyetlen dolog zavar. UNFAIR artyk. Tehát nem minden sz*r.
  • DasIsFuck
    Szerinted hány csatát játszottam artival?:D
    Hummel 124 57%
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Destroyed Vehicles 130
    Experience 41,722
    Maximum Experience per Battle 1,054
    Hit Ratio 32.46%
    Damage Caused 110,716

Kill/Death Ratio 1.91
    Damage Caused/Received 4.80
    Average Number of Vehicles Destroyed per Battle 1.05
    Average Damage Caused per Battle 892

ezzel kb még 8.akármennyibe játszottam.

GWPanther 24 50%
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Kill/Death Ratio 0.87
    Damage Caused/Received 3.48
    Average Number of Vehicles Destroyed per Battle 0.54
    Average Damage Caused per Battle 830
    Destroyed Vehicles 13
    Experience 10,668
    Maximum Experience per Battle 1,053
    Hit Ratio 30.46%
    Damage Caused 19,922

kb hónapok óta vettem meg, porosodni a garázsba mint láthatod:D

szóval kicsit erős lenne így 150 kósza arti után:D
  • Angelus1991ster
    World of Warplanes tutorial 4.részében ( a bombázás-rakétázás földi célpontok ellen ) 50 gold a nyeremény, plusz repülőgépet kapsz ajándékba.
  • Sunsetjoy
    Még gondolom sokan emlékeznek a régen OTM-nek nevezett modra- hogy mi lett belőle: x hónap után megjelent a játékon belül:)
    Nem minden mod tekintetében, de több apró feature-kiegészítés elférne az alapváltozatban is- de nem viseltetnek pozitívan annyira a felhasználói tartalmakkal, mint mások.

Olyan apróságokat nem voltak még képesek berakni, amik nem gondolom, hogy egyenértékűen nehezek mondjuk egy új pálya/tank beépítésével. Teszem azt, trollplatoon (max. 2-3 tier különbség) kizárása, a garázsinfók (egypár tankstatisztika bőven elférni az UI-n) bővítése, választható garázs (bűvészkedés nélkül), egyedi parancsok kiadása (vagyis dialmenüszerkesztés), bizonyos pályák közül lehessen választani (mondjuk három pályát feldob, amikor elindítasz valamivel egy csatát), a szabad legénységátképzés is mióta esedékes lenne...
  • DasIsFuck
    Én talán pont azért nem iutálom az artikat, mert ha nem is soakt, de épp eleget mentem velük, hogy megtapasztaljam mennyire frusztráló is az artiban ülve ez a full randomság.
    Másrészt meg mint mondtam nem kevésbé frusztráló, mikör jön mr power creep anyámkínyja 3 közepes tank és tehetsz bármit, lazán mindenféle erőködés nélkül szétszed...

Viszonyítás képpen egy centurió tornyát mondjuk kt-ban ülve 5 lövésből minimum 3X nem fogod átütni, hiába tudod hogy hova lőj, fordítva kb ez kb minimum 1 lövése nem üt át.

iszonyú lehangoló mikor nehéz tankba x lövésből x át is visz...
  • Count Adyn
    Miért is játszotok akkor a WoT al ha minden szar?:)
  • Userx2
    De vissza tudok lőni az Op mednek, ergo FAIR. Most fejezem be ezt a vitát, mert egy artyssal nem érdemes. Az egész gondolkodásod átformálta már a sötét oldal. PONT
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.16. 21:38:35
  • DasIsFuck
    Azokat nem kell látni, hanem sejteni és tudni, hogy honnan lőhetnek.
    Játékmenet része hogy ők lehetőleg láthatatlanul lőjék ki az ellent, ezért nincs páncéljuk pl vagy az spg-kel ezért nem lehet normális módba is lőni, mert akkor sok artival is lehetne roham löveg stílusba nyomni, most is lehet csak épp elég nagy hátránnyal.

Mondjuk az is érdekes, hogy azért nem látok senkit sírni, hogy az op közepes tankjával szemből keresztül-kasul átlövöldözi a tier nehéztankjainak a 95%-kát:D
    Pedig szerintem nem sokkal maradnak alul egy nehéz tankba ülve az artiktól/láthatatlan td-k től.
  • Userx2
    De annyira unfair, hogy ezt ki sem bírom fejezni. Ez az egyetlen dolog ami felhergel. Persze most az artys éned szólalt meg...
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.16. 21:25:18
  • Userx2
    Egyébként van olyan mod is ami megvéd a csapattárs sebzéstől, pl safe shot. Elém gurul a cstárs nem enged el lőni. Már rég letöröltem volna a játékot, ha nem látnám merről lő az arty vagy a Borsig/WT. Tudják ezt fent, úgy hogy marad minden így. Modok, arty, gold és mindenki megtalálja a számítását. Mottó: pénz pénz pénz.
  • DasIsFuck
    Cserébe te letudod hozni a csatát, míg egy arti nem.
  • Lucifer001
    Éppen ezeket akartam írni . arty , a pálya végén , akire nem tudsz visszalőni , RNG , álcázási rendszer , és a top nálam az arany lőszer . 2012 év elején volt az első tier 8 asom , és emlékszem tier10 el nem nagyon tudtam mit kezdeni . Na de most ! Váltok aranyra .
  • DasIsFuck
    Már eleve az meredek, hogy egy multira épülő játék ilyen szintű játékmenetet befolyásoló modokat engedélyez.

Nincsenek is optimalizálva ezek a játékkal, nem csak teljesítménybe, de rengeteg helyen szembeköpi a játék maga által felálított szabályokat.
    A wg meg azért nem tiltja mert tudják, hogy ezzel rengeteg játékost haragítanának fel és különben sem tudnának hasonló hivatalos beépített featurékkel előállni.

Normális mmo/multi játék az ilyen kisegítő modokat tiltja vagy csalásként jutalmazza.
  • TuskoMobile
    Ez mind semmi mert a randomot úgyse lehet semmivel überelni vagy esetleg ismersz god mode cheatet
  • Userx2
    Meg az is hátrányban van aki nem artyban ül. Előbb 2100 hp-t szedett re rólam az etnikum banda, persze én nem tudtam viszonozni mert nem lövök át a hegyen. Az arty is tulajdonképpen egy legális csalás.
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.16. 21:09:47
  • stork13
    Köszi srácok!
  • patchaou

Addig amíg ezek nem tiltottak addig nem az hozza magát tisztességtelenül előnybe aki használja, hanem az "hozza magát hátrányba" (ez de hülyén hangzik :) ) aki nem használja...
  • Lucifer001
    Még cirka 2 évvel ezelőtt figyelmeztette a játékosokat a WG a tiltott , illegális " modok " használatára . Meg is határozta melyik az a ( tudtommal 3 mod )
    * tree remover mod .... nincsenek fák , bokrok
    * laser pointer mod ... lézeres célzó mod
    * minimap modok, melyek megjelenítik az ellenséges tankok LÖVEGEINEK IRÁNYÁT .

Tudtommal ennyi .
  • JeffDunham
    Robogo belinkelte neked. Igen a paintball mod. :)
  • JeffDunham
  • lexlutor
    es akkor megis mi kulonbozteti meg az opcionalis es tiltott modot? hiszen mindeki szamar elerheto mindegyik:)
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.11.16. 19:58:55
  • robogo81 #334734
    Gondolom erre gondolsz.
  • Userx2
    A MOD különböző színekkel megfesti az átütő és lepattanó lövések nyomait.
  • Count Adyn
    Gondolkoztál már valamilyen gyógyszeres kezelésen?:D
  • Userx2
    FV215b vs E5 gold (+lorr. 40t) Ez a tank de kemény. Megnéztem a visszajátszást, egy lövés sem a láncban akadt el. E5 golddal sem bírt belőni rajta semmit. Az alját csak a lorr lőtte.
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.16. 19:45:27
  • FosTalicskaa
    Ez egy faszság. Azt ugye tudod?
    A counter strike-ban is mindenki számára elérhető a wall hack vagy az auto-aim, mert rajta van a neten. Akkor már az sem cheat csak egy mod a játékhoz nem? A különbség az, hogy a wg jó vadkapitalista módon szarik az egészbe, nem érdekli őket a fair play. Míg nyugatabbra tőlünk azért odafigyelnek ezekre az előnyöket biztosító programokra, szkriptekre...
  • stork13
    Melyik az a mod amelyik a találatnál körbeszínezi a találat helyét?
  • Toweliee
    HOAX