418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DasIsFuck
    Nem kellene semmit lemodellezni belőle, kapnia kb egy a többi t0-hez balanszolt páncélt, jó gundepet meg egy 120-as ágyúk szintjén lévő soft ágyú statisztikát 400-420-as sebzés, 280-300 normál pen 400 gold pen 0.29-0.3 pontosság és 1.8 aim time.

Miért a németekhez?
    Talán mert 10-es szinten elkélne egy ilyen nehéz tank a németeknek ami nem lassú,nagy és nem túl effektív a páncélja.
    Ráadásul a motor+ágyú meg német amik a játékban a 2 fő elemek közé tartoznak, szóval még midig legitimebb német tank mint mondjuk a T55A.
    De akár bekerülhet amsi oldalra is a másik konfigurációval és akkor mindkét nemzetnek más stílusú lehetne.
    Amcsiknek egy E-100 stílusú lenne,németeknek meg egy T110E5 stílusú.

• ximix #335367
    Viszonyítás képpen
    http://prohardver.hu/tema/world_of_tanks_mmo/hsz_74672-74672.html
    http://gpuboss.com/gpus/Radeon-HD-7870-vs-Radeon-HD-6850#performance
    Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.11.22. 16:29:45
  • yossarianHUN
    De jó, hogy a micropatch óta megint szarakszik a Gnomefather's motorhang mod... Ugyanazt játssza, mint 9.3-ban. Fifty-fifty alapon hol van hangja a tanknak, hol nincs. Pedig már kezdtem megszokni, hogy normálisan működik...
  • yossarianHUN
    Ez engem is meglep:D
  • patchaou
    Akkor az egy kurva jó vga, ha az említett konfig mellett ezt képes elérni.. XD
  • envagyok
    Megoldva...
    Leragadt a VGA ventije, nem indult el, így butította magát a hőtermelés miatt..
    Most megy a ventilátor, 1920 magas részletességgel megy 40 fps-el.
    Azért köszönöm a segítséget.
  • patchaou
    Ezzel a konfiggal nyugodtan mondj le az 1900*1200 -ról.
    A vga még jó is lenne, de a memória..., valamint a proci sincs a topon órajel terén, a wot-nak pedig az kell. Szóval ha minden áron 1900 kell, akkor mindenképpen normál grafikán próbálkozz, növényzetet és minden részletességet húzz le, a járművekét meghagyhatod. Amúgy meg javaslom, hogy replay közben szórakozz a beállításokkal, vagy gyakorlóban :)

Látom beelőztek a kollégák, így jár aki budira megy hsz írás közben :)
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.11.22. 15:59:14
  • yossarianHUN
    Ez azért nettó baromság. Menj fel hivatalos fórumra, és találsz majd kismillió vérpistit, 5-600 ruppós géppel, akinek maxolva, 100 FPS-sel hasít. Az más kérdés, hogy rohadtul optimalizálatlan, de igen, mindig van az a pénz.
  • Angelus1991ster
    Ne reménykedj. El cseszhetsz százezreket, ha a Crysis 3 simán is fut. WoT sohasem fog. Ebbe be le kell törődni.
  • yossarianHUN
    Ezzel a konfiggal 1920x1200-ban csak nagyon lebutítva fog menni. Mivel csak egy magot használ a játék, magonként 3 GHz alatti procival nem is nagyon érdemes reménykedni, a RAM is elég gyengécske. A videokártyát most így fejből nem tudom. Én valamivel erősebb RAM-mal és procival, 1440x900-ban közepes/low beállításokkal tudom átlag 35-40 FPS-sel futtatni. Egyedül a textúrák vannak magasra állítva, abból nem engedek.
  • Malarki
    Most komolyan, ez mi?

ÉS ezeknek spotoljak...
  • Oddball29
    Attól még ugyanolyan hosszú, mint a IS-7, és sarok mentén ugyanúgy eltalálhatnak. Az utóbbi a toronyra kapott SPG-találatokat túl szokta élni, ez ne mfogja.
  • rogan99
    Mikor fognak kezdődni elvileg ezek az IM missionok?

• davidbog
    Az nem fog bekerülni. Még az M60A1 se került be, valószínűleg az se fog. Azért az IS-7 technikailag nincs 20 évvel előbbre a többi nagy tierű WoT-os harckocsitól...

Az MBT-70-nél hogyan modelleznék le a rétegelt páncélzatot? Teljesen más a védelme AP és HEAT ellen. A ~20 LE/tonna fajlagos teljesítménye is nagyon jó. Terepen állítólag háromszor volt gyorsabb az M60-nál. A hidropneumatikus felfüggesztése is túl modern, bár az STB-1-nek is az volt, és kapott is miatta -2° gun depressiont. Az MBT-70 meg eleve -10°-el indulna a felfüggesztés nélkül is.
    A lövegei is túl modernek mind a kettő simacsövű, a 152 mm-es HEAT rakétás, a 120 mm-es meg APFSDS olyan jó 400 mm-es átütéssel 1 km-ről. A tűzvezető rendeszere miatt meg olyan 1,5-ös aiming time kéne neki...

És miért pont német lenne? Kb annyit tettek hozzá a németek, hogy a 20 mm-es gépágyú és a 152 mm-es töltőberendezése Rheinmetall. Ja meg volt egy 120 mm Rh verziója. Az amerikaiak kb 2/3-ad arányban pénzelték.

Ha annyira MBT-70-est akarsz látni akkor ott a Wargame nevű játék abban azt hiszem van.
    Illetve a Dragon cégnek van 1/35-ös MBT-70 makettje.
    Utoljára szerkesztette: davidbog, 2014.11.22. 15:32:02
  • envagyok
    Sziasztok,
    A köv. problémám lenne:
    fullhd-ban normális graf. beállításoknál nagyon szaggat a game.
    Le kell venni 1280*800-ra, ill. minimumra a grafikai részletességet, hogy valahogy elfusson.
    Pedig szerintem ennyire nem rossz a konfigom, régebben a nvidia geforce go 7400-as 2*1.5Ghz-es laptopon futott el így.
    A konfigom:
    Core quad q6600 @ 4*2.88Ghz
    4GB ddr-2 800 ram
    Ati 6850 1GB vga

Szerintetek melyik beállítással érdemes babrálni, hogy elfogadhatóan fusson 1920*1200-ban?
  • yossarianHUN
    Az a japó arty abszolút külsős ötletelés, egyáltalán nem biztos, hogy bekerül (sőt...). Sturmtigerre meg meg lett mondva, hogy SH fogyócikként kerül majd be (artillery barrage), aztán csókolom. Nem tudják kibalanszolni.
  • DasIsFuck
    Elvileg majd jön egy japán 340mm-es arty a játékba, ha az jön akkor szerintem előbb-utóbb jön majd a sturmtiger is.

Meg aztán előbb utóbb a játékos bázis megtartása érdekébe úgyis kellenek új tankok top tankok/prémek szóval beraknak amit találnak és ha az kell akkor meg lesz erőszakolva a tank, csak hogy beférjen a játékba.
  • yossarianHUN
    Meg is mondták az IS-7-re, hogy soha a büdös életben nem tesznek be több ilyen balanszolási assrape-et igénylő tankot. Azt is csak azért nem vették ki, mert a játék eleje óta bentvan, és mert SerB nem akarja.

Sturmtiger meg nem lesz a játékban.
  • Faboo
    Annyira nem rossz a chi-nu-kai, féláron megéri. Jó a lövege. Nagyjából ennyi is.
  • Malarki
    Hm, akkor a light ág lesz, kösz srácok.
    A Chi-Nu-Kai-on is gondolkodtam, de pár ismertető után gyorsan letettem róla.
  • Pares
    Chi-He nagyon jó tank, akár melyik tierbe dobja be, mindegyikben teljesen jól használható. T4-ben meg mészáros.
  • DasIsFuck
    Én várom az MBT-70 a játékba, előbb utóbb csak bekerül, mert a németek már teljesen kifogytak a betehető tankokból.
    Úgy legalább lehetne egy IS-7 szerű német nehéz tank is ami kompetensebb lenne a többi nehézzel.
    Ahogy az IS-7-et berakták, úgy ezt is le lehetne szépen farigcsálni balanszolt szintre.

Egyébként szerintem majd a Sturmtiger is ilyen misszió jutalom lesz.
  • Maala
    Állítólag a 4-es light elég op a tierjében.
  • Attila965
    A lightot, a Ke-Ho fasza kis tank, csak picit pontatlan
  • yossarianHUN
    Igazából tök mindegy, de az a Ke-Ho nagyon durva kis jószág.
  • Malarki
    Japán ágon T4-ig melyik ágat éri meg húzni? Vagy tök mindegy?
  • DasIsFuck
    Igen, de ahhoz meg túl extrém.
    Ez úgy lenne az igazi, ha T5 elérése után csurranna egy kis arany pl, na akkor lehetne nagyiparba farmolni.

Kár hogy ezen a téren nem annyira hülye a wg mint a patchek kiadása tekintetébe:D
  • Maala
    Big Lájk.
  • R3nton
    Akkor lenne értelme annak, amit mondasz, ha olyan lenne a mozgékonysága, mint az IS-7nek. Akkor tényleg azt lehetne mondani, hogy itt van ez a tank, de szar, mert a tetejét könnyű belőni. De most egy olyan tank, ami megelőzi a medeket, jól is fordul, fasza páncéllal. Szerintem OP, de nyilván ezt még nem végleges azért.

Maga ez a kombináció erős, hogy nagyon gyors a tank, erős páncéllal azért, igaz hogy van weak spotja, és az ágyú se rossz.
  • ximix #335339
  • Oddball29
    Közelharcban vagy ha tornyozni akarsz, bármelyik magas tank úgy üt majd be, ahogy akar. Facehug/sidehug szintén kizárva. AP-s E-100 kiröhög.
  • Faboo
    Jah, mindenki feszegesse a saját képességének a felső határait. :)
  • Maala
    Jah, huh, akkor megnyugodtam, hogy az ötöslottó sorsoláson húzó néni is adhat fel szelvényeket, csak a Szerencsejáték Zrt. vezetői nem. :)

Azért hajrá, meg tudod verni a pandát.
  • seriousthreat
    csak probaidős vagyok még. meg ha jól tudom a Golden-t az ESL "felsőbb vezetése" kezeli.
  • Maala
    Magyar ESL admin nem vehetne részt benne, mint minden normális szerencsejátékban?

Persze azért rád szavaztam, gondolj majd rám, ha összefutsz velem valami ESL cup döntésnél. :)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.22. 14:00:11
  • seriousthreat
    WGL szavazás a forduló játékosa, keresd a hibát :)
  • Zegi Norbi HUN
    Ha jól olvastam, akkor együtt szakaszozva is meglehet csinálni, csak rá kell kockulni :D
  • voivod32
    Srácok! Nem tudna valaki feltölteni egy működő xwmc file-t? Képtelen vagyok életre kelteni az xwm-et, a rohadék mikropatch óta.
  • Master91
    én biztos nem mert nekem nem lesz meg az a tank
  • Maala
    Csak egyszer, de akkor agyérgörcsöt fogsz kapni.