418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Bingisz
    De, ha nincs olyan tank a németeknél, ami ezeknek a kritériumoknak megfelelő lenne, akkor miért nem törődsz bele, ahelyett, hogy elkezdesz kitalálni bullshit ötleteket?

Ha meg német oldalon akarsz jó lövegsüllyedést, meg relatíve jó tornyot, akkor miért nem valamelyik keletnémet Pattonért kezdesz el sírni? Annak a berakásában még ráció is lenne.
  • DasIsFuck
    Tudod a remény hal meg utoljára.. :D
  • DasIsFuck
    Mert ha most az E-90-es marhasággal jöttem volna, ami mondjuk vmi E-100 féle dolog lett volna is ugyan ezt írtad volna?
    Neked meg az a bajod, hogy baszod értelmezni a leírt mondataimat.
    Nekem elsősorban a több elérhető tank a lényeg.
    Másodsorban pedig a nehéz tankok, mert azokat jobban kedvelem mint a többit és harmadsorba meg ha már akkor legyen eltérő a többitől ami elérhető vele egy szinten.

Nem mondnom, a jó ágyúsüllyedés és torony kombó elég effektív a játékba, így pl német oldalon is szívesen látnék ilyesmit.
    (bár jól tudom, hogy ez most olyan mintha a falnak beszélnék.)
  • Maala
    Jah, félévente 4 új reward tank, köztük egy T10-es is. Fapfapfapfap. :D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.22. 18:50:09
  • yossarianHUN
    SerB: “It’s fine. It’s good that there’s more of them.”
  • madmanic
    Megint tele van takony nyaló patkány artista féreggel.. Rühes gecik...
  • yossarianHUN
    Ja, én is néztem. Ennyit erről.
  • yossarianHUN
    T110E5, 113, és nemsokára az Obi 260. Tessék választani.

Ezeket meg nem a WG-nek írtad, hanem nekünk (a fórumozóknak). Ezért reagáltunk rá, függetlenül attól, hogy a WG-t érdekli-e, vagy sem. Ha meg úgy gondolod, hogy minket sem érdekel, akkor minek írtad le?
  • Maala
    - Individual Missions are time limited, but the limit is quite long. They will come in seasons, around half a year ones.

Hoppácska.
  • Bingisz
    Az a probléma Murder, hogy nem tudsz eredményesen játszani a német tankokkal, ezért azt hiszed, hogy sz@rok, pedig rohadtul nem. Ezért akarsz mindenféle hülyeséget belerakni a játékba.
  • Maala
    LOL
  • DasIsFuck
    Igazából te jöttél fel ezzel a témával én csak erre reagáltam az E-50-es példával.

Felőlem lehetne itt E-90-től kezdve anyámkíja fiktív tankokon át, több tank,eltérő stílusok/tulajdonságok.
    Kb ennyi amit én fontosnak tartok.
  • DasIsFuck
    Hol van bent?:D

Ezt hiába mondod, ahhoz szinte egy koplett rebalancot kellene csinálniuk.
    Mennyi az esélye ennek?
    Vagy annak, hogy új ágak nem lesznek jobbak amik bekerülnek újonnan?

Másrészt semmi értelem nincs annak amit mondasz.
    Eleve semmi foganata annak, hogy én itt sg fórumon mit "javasolok", meg nem érdekel az ég világon senkit valószínű.
    De ha eljátszok a gondolattal, hogy a WG-nél az sg fórumot lesik kiemelt figyelemmel, hogy vajon milyen csuda ötleteket ajánlgatok akkor nyilvánvalóan OP dolgot kell írnom:D

Mert egyébként ha számítana bármit akkor én itt írhatnék egy hogyan képzelném el a Tier 1-2-3....stb balanszt és miegymást, de úgysem érdekel senkit se itt, se a wg-nél.
    Akkor most minek öljek bele ennyi energiát?
  • yossarianHUN
    Szóval akkor csak azért nevezed nehéznek az E 50-t, mert történelmileg így helytálló. Jó látni, hogy így érdekel a történelmi hűség, kár, hogy épp egy 60-as évek második felében is csúcsmodern tankot akarsz beleerőszakolni a játékba, szénné nerfelve.

A Maus meg a T95 meg megint nagyon nem ugyanaz. Az egyiknek forog a tornya és lassú, a másiknak nincs tornya, és brutálisan, használhatatlanul lassú. A Maus sebessége épp elég ahhoz, hogy szép komótosan eldöcögjön vele az ember. Foglalást lelőni nem fogsz visszaérni vele, de does the job. A T95 gyakorlatilag egy fix bunker.
  • DasIsFuck
    "Ha az E-50 valóban nehéz harckocsi és az E-50M is az akkor tulajdonképpen miért is nem jó akkor az E-50M? Csak azért mert a játékban közepes a besorolésa?"

Mert mondjuk 9-es szinten rohadtul nem lehet olyan gyenge páncélzatra hagyatkozni?:D

"A T95 amúgy nem tank hanem, önjáró löveg ami közvetlen támogatást nyújt, olyan Stug szerű rohamlöveg."
    Wot-ba ugyan mind egy szerintem.
    pl hasonlóan életképtelen mint a Maus bizonyos helyzetekbe, így ilyen szempontból mindenképp egy kategória a kettő, legalábbis wot-on belül.

"De biztosan nem kell még egy német nehéz harckocsi."
    Kinek mi, speciel engem nem érdekel a 14.autólóaderes francia papír med/light/heavy.
    Ráadásul ennek ellent mond, hogy folyamatosan jönnek a német copy prémium tankok is.
  • yossarianHUN
    És akkor még mindig nem mondtad meg, hogy miért jó betenni egy tankot a játékba, ami már egyszer bent van, csak ezúttal totál fake az egész. Ja, mert a németeké? Az más.

Szóval nagyon ellenzed a power creepet, de olyan tankot javasolsz, ami ennek a jegyében készült, mert hát úgysem lehet útját állni. Én meg nagyon ellenzem a szemetelést, de úgysem lehet útját állni, úgyhogy el is hajigálok minden szart, ott, ahol épp olyan kedvem van.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.11.22. 18:20:44
  • DasIsFuck
    Egyrész eleve azzal jöttem, hogy a jelenlegi 10-es modulokhoz legyenek az értékek hozzá balanszolva.

A másik meg, hogy azt csak úgy hasraütés szerüen írtam és az is igaz, hogy hiába minden a power creepnek már nem lehet útját állni.
    Én nagyon ellenzem, de ettől független ez lesz már a tendencia.
  • davidbog
    Azért mert az MBT-70 más korszakból való. Addigra teljesen megváltoztak a harckocsikkal szemben támasztott követelmények. Ne legyen már degradálva csak azért hogy legyen a németeknél is újabb kópia.
    Ha csak frontpáncélzatú és mozgékony nehéz harckocsi kell akkor ott a T110E5. Hülyeség a mindenkinek minden fajta harckocsi.

Folyamatosan kellenek a harckocsik? Lehet, bár véleményem szerint nem. Annyi mást lehetne még fejleszteni a játékon. Ha kellenek is újabbak, akkor esetleg jöhetnénekk a kínai TD-k, japán TD-k, kisebb európai nemzetek harckocsijai, francia második nehéz és közepes ág. De biztosan nem kell még egy német nehéz harckocsi.

Ha az E-50 valóban nehéz harckocsi és az E-50M is az akkor tulajdonképpen miért is nem jó akkor az E-50M? Csak azért mert a játékban közepes a besorolésa?

A T95 amúgy nem tank hanem, önjáró löveg ami közvetlen támogatást nyújt, olyan Stug szerű rohamlöveg. A Siegfried-vonal bunkerei ellen tervezték, aztán meg a japán erődök ellen. Harckocsikkal annyi kapcsolata lett volna, hogy ellen kellett álnia a 8,8 cm-es lövegeknek. Harckocsiban csak egy két teljesen életképtelen nehéz harckocsi elképzelésük volt, ami nem nagyon jutott tovább a vázlatokon se.
  • yossarianHUN
    Egyébként azt se értem, hogy te szoktál a power creeppel jönni, meg hogy milyen OP-k a tízes medek, illetve te magad mondtad, hogy a T10 TD-k, meg goldok tették taccsra a masszívabb heavyket, de azért egy jól páncélozott, gyors, elmebeteg depressionös, 280-300 normál átüséses heavy implementálása mellett kardoskodsz...
  • yossarianHUN
    Még mindig nem érted, hogy az E 50 azért olyan, amilyen, mert adatait tekintve pont alkalmas volt T9 mednek. Kellett egy viszonylag páncélozott, viszonylag mozgékony T9 német med, és ott volt az E 50. A mozgékonyságát buffolni kellett, de ez van, más lehetőség nincs. No de egy totálisan lebutított, magából kifordított, 60-as évekbeli tankot beleerőszakolni a játékba, amire több okból is rohadtul semmi szükség? Egyrészt mert már van két másik top heavy, másrészt meg mert már van ilyen játékstílust kínáló tank, csak nem német. Baromira felesleges ezért megerőszakolni egy tankot, ami nem is illik a játékba.
    Biztos vagyok benne, hogy a fórumokon is rengetegen sírnak Leopard 2-ért, T-72-ért, satöbbiért, de mi a szarnak. Ha ennyire MBT-70 fétises vagy, az AW-ban majd kiélheted magad, abban biztos bent lesz.
  • DasIsFuck
    Rendben, de akkor miért kevered a játékmechnaikát és a fiktív statisztikai adatokat?
    Te felhoztad, hogy minek ilyen fiktív tank a játékba(mbt-70 legalább megépült)
    Én meg erre felhoztam, hogy pl az E-50 legalább ennyire fiktív mint az általam ledegradálva,lefiktivizálva javasolt tank.
    És még sok ilyen van a német oldalon hol kisebb hol nagyobb fiktív faktorral.

Tel felhoztad az E-50-et és hogy miért nehéz tank.
    Hát mert ez egy könnyített,modernizált Tigris 2-nek volt a tervezete.
    A wg meg implementálta mint egy száguldozó 62 tonnás közepes tank.
    Na most nem tudom, ez miben különb.

Játékmechanika szempontjából meg az általl javasolt MBT-70 sem lenne rossz, lényegében egy jól páncélozott,agilisebb nehéz tank lenne mint amit a maus vagy az e-100 kínál, kisebb alfa de cserébe nagyobb rof és átütés.
  • ximix #335387
    Én azért kitudok nézni a németekből 250mm acélt :)

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/167357-panzer-viii-maus-pic-heavy/page__st__80__pid__3523015#entry3523015
    Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.11.22. 17:44:05
  • yossarianHUN
    A játék kereteibe beleillő tankok, a balansz érdekében némileg megváltoztatott statokkal. Ez belefér. Amit te javasolsz, hogy egy totál más kor képviselőjét erőszakolják meg, hogy bekerülhessen a játékba. Tegyünk a Need for Speedbe is Trabant motoros Ferrarit, mert különben nem férne be a D kategóriába. Az egyetlen abszolút fiktív német top tank a WT. Még a JP E-100 is határeset, mert annyi volt eltervezve, hogy meg lesz csinálva. Más kérdés, hogy rajz se készült róla, így a WG-sek elképzelték a lehető leginkább reális formát, és megcsinálták.
  • yossarianHUN
    És a KT játékstílusnak mennyi köze van az E-50 játékstílushoz? Az, hogy így meg úgy néz ki, meg ilyen meg olyan nehéz, szerintem tök érdektelen játékmechanika szempontjából (a rammolást leszámítva, de azért megnézem, hányszor rammolsz te KT-val). Ráadásul ez az "egy az egyben KT" a gyakorlatban még csak nincs is így. A KT-nak van egy nagy, viszonylag erős UFP-je, meg egy kicsi, gyenge LFP-je. Az E-50-nek ezzel szemben van egy baromi erős, de UFP-viszonylatban kicsi UFP-je, és egy ugyanakkora (tehát nagy) LFP-je. Annak, hogy mindkét UFP 150 mm vastag, gyakorlatilag semmi jelentősége, mivel az egyik rohadt nagy, 220 mm körüli effektív védelemmel, a másik elég kicsi, 300 mm körüli védelemmel. A többire meg már lejjebb válaszoltam.
  • DasIsFuck
    Miért most nincsennek tele totál fiktív tankokkal?
  • DasIsFuck
    60+tonna, ez még németeknél is nehéz tank, arról nem is beszélve, hogy egy KT egy az egyben csak jobb a front döntöttsége.

Az az ágyú szintén csak azért olyan "medes" mert 9es stzintre már más a balansz értéke a 105-ös lövegeknek, de amúgy kb az a KT lövege lenne rajta.
    Valszeg a valóságba nem így nézett volna ki, hanem egy kevésbé mozgásképtelen Tigris 2.
    Akkor a WT,JPZ 100-ról nem is beszélve amik meg ilyen teljesen légből kapott dolgok szinte.

De tőlem hozuább értők szerint az E-75 is túl van páncélt tekintve buffolva vagy az E-100 torony is.
  • ToCsEk
    Idióta csapattársak

ezt a a felállást tessék nézni
    csodálatos campfest
  • yossarianHUN
    Szarcsiznak rá.
  • yossarianHUN
    A német top tankok azért ilyenek, mert nem volt más lehetőség, mivel a világháború után jó pár évig gyakorlatilag nem volt tankgyártásuk. Viszont betenni egy totál felesleges, fiktív harmadikat a meglévő kettő mellé aztán nagyon jó húzás lenne. Nem értem, ha neked ennyire kell egy ilyen tank, miért nem húzod ki a T110E5-öt? Ha meg kihúztad, akkor mi a probléma?
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.11.22. 17:15:53
  • SASA86
    A WG-hez lehet replay-t beküldeni ha bejön az idióta E75-tel és leírja szépen hogy nem szokott lőszert vinni magával ő csak trollkodik és elmegy előre és meghal 1 lövés nélkül?

Érdemes megnézni mekkora nyomoroncok vannak....

REPLAY
    Utoljára szerkesztette: SASA86, 2014.11.22. 17:15:09
  • yossarianHUN
    Azért T95 baromira nem egy E-100, hadd ne kezdjem sorolni miért. Ezt az "E-50 egy nehéz tank" teóriát meg még mindig nem értem, mire alapozod, de számomra nettó hülyeségnek tűnik. Attól még, hogy egy tankon van páncél, nem lesz nehéz tank. Egyébként még páncél sincs rajta az UFP-n kívül, ergo csak hülyék nem lövik át. A mozgékonysága bőven medes szint, az ágyúja egy remek med-ágyú. Akkor meg?

Kifejleszthető content meg kell, de ez nem jelenti azt, hogy kezdjünk el ész nélkül minden szart bepakolni a játékba. Ennyi erővel a Leo 2 miatt is protestálhatnál, mivel a német azt közvetlenül az MBT-70 projekt elhagyása után fejlesztették ki. Hát csak kicsit le kéne nerfelni az ágyúját, a páncélzatát, a mozgékonyságát, és teljesen jó, nem igaz?
  • DasIsFuck
    A németek topjai zömében még ennyire sem köszönnek vissza a valóságnak, ha jól tudom.
    pl a 2 top td is ilyen.

Azt meg felesleges már erőltetni, mert mint írtad már ebbe rég beleszartak.
    pl a maus meg e-100 buldózer jellegét ölték meg a 10-es td-k,a gold átütétések.
  • Sunsetjoy
    Pontosan ez az, a briteknek is megvolt a maguk doktrinája, gépesített lovak, gyalogsági támogatók, a hírhedt páncélvadász-stílus az amcsiknál, a németek megalomán-macskamániája, a ruszki tömegtermelés kontra lóbaszó rohamlövegek. Meg a kínaiak licencelt, másolt, kapott cuccai, a japánok megoldásai... :D
  • DasIsFuck
    Felőlem lehet egy teljesen fiktív szar is, ha mást stílust nyújt mint a másik kettő.

Ott az amcsiknak a T95 az is egy szupernehéz,páncélozott lassú tank.

Egyébként nem hülyeség, mivel ebbe a játékba folyamatosan kell új kifejleszthető/megvehető/megnyerhető content(tank)
    Ilyenek lévén nem árt, ha nagyobb variáció található meg egy-egy fejlesztési fában
    Egyébként ha már ezt említed ott az E-50, az wot-ban egy agilis nehéz tank, még ha közepesnek van címezve az lényegébe egy sokkal agilisabb Tigris 2.
    Vagy a WT-100 is elég fürge ahhoz képest, hogy mekkora.

Nem tudom, hogy az ehhez hasonló példák sokasága mellé miért lenne akkora szentségtörés eaz MBT-70 ből egy eltérő stílusú t10-es nehéztankot fabrikálni a németeknek, ha már a közepes meg a td vonalon is 2 eltérő stílusú és javában a valóságtól igen eltérő dolgokkal ezt megcsinálták.
  • Lucifer001
    Gratulálok MVD csapat. Izgalmas csata volt . És természetesen a VT3PS srácoknak is gratulálok
  • yossarianHUN
    - Q: “Is arty balance okay? They seem to be crawling out of woodwork again.” A (SerB): “It’s fine. It’s good that there’s more of them.”

Anyád.
  • yossarianHUN
    És akkor ennek az egésznek mi értelme tulajdonképpen? Mennyivel jobb, mint egy E 50M, vagy egy T28 Protkó? Mert akkor ez gyakorlatilag egy abszolút kitalált tank, MBT-70 skinnel. Arról nem is beszélve, hogy a régi szép időkben minden nemzetnek megvolt a maga jellegzetessége. A németeké a drabális, lassú, bulldozer top heavyk. A franciknak az autoloader, az amcsiknak a hulldown, satöbbi. Más kérdés, hogy azóta pénzhajhászás céljából több ponton beleszartak ebbe a rendszerbe, de ez így volt jó. Aki gyors, jó gun handlingos top heavyt akar, menjen rá a T110E5-re, vagy a 113-ra.
  • davidbog
    Ha nem kéne lemodellezni belőle semmit akkor meg minek berakni az MBT-70-et? Akkor ennyi erővel találjanak ki valami teljesen fiktív szart...

Ez a minden nemzetnek minden féle stílust egy akkora baromság. Így semmi értelme a nemzeteknek. Ha az amerikaiak nem gondolkoztak szuper nehéz harckocsikban akkor nem kell nekik (még a T110E5 is gyanúsan túlpáncélozott a WoT-ban). Ha a németek képtelenek voltak egy olyan nehéz harckocsit tervezni/gyártani ami nem egy megalomán hulladék akkor ne legyen nekik más, ennyi. Felesleges, hogy minden nemzet tök ugyanaz legyen.
  • DasIsFuck
    De pont itt lényegtelen, mert csak elég annyi, ha a többi hason kategóriás 10-es tankhoz állítják be az értékeket.
    Most hasamra ütöttem.

Legyen mobilis,szemből elégséges hull védelem,jó torony páncél,gundep és jobb rof mint a maus/e-100 duón,kevesebb alfa és a többi nemzet alap átütésével egy kategóriában legyen.
    Nagyjából ennyi kellene, ehhez speciel jobb kandikáns tudomásom szerint nincs ennél.
  • yossarianHUN
    Na ez hiányzik. És még te szoktál a power creeppel jönni. Azt kéne megérteni, hogy ez egy hatvanas évekbeli tank, ami még az akkori kor igényeihez viszonyítva is baromi modern volt. Ennek nincs helye a WoT-ban, menjen szépen az AW-be T1 vagy T2 tanknak.