World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én ilyenrõl nem tudok, de ha azt mondták akkor hazudtak:D
Nohab
Khm :)

Mondjuk a Luchs pont "botos".
Bueno nacho
Nem úgy volt, hogy a tier alapú kreditszorzót már vagy 2 éve kivették?

A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.

Szarok bele a statba, a winrate érdekel. A tipikus op tankokat meg pont hogy kerülöm.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Prém nélkül bizony elég gyéren.

Magad nevében beszélj, nekem hányingerem volt tõle:)
Fel nem fogom, miért szidják a T34-et az emberek az MM-je miatt. Én direkt szeretek vele T10-be kerülni, mert prém tank lévén pénzkeresésre tartom, és egy lövés egy T10 tankba annyit hoz, mint kettõ egy T8-ba, feleakkora lõszerár mellett. Testét meg már T7-ek is átlövik, tornyáról viszont T10-ek is pattognak, úgyhogy ez megint nem érv. Használatát tekintve meg úgysem elöl bulldózerezel vele, top tankként sem (vagy igen, és 2 perc alatt elpatkolsz). Ráadásul magasabb tierben ritkábban fordul elõ, hogy low HP-s kis vackokra kell lõnöd, amik a lõszer árát is alig hozzák vissza. Ott bizony van mindenen faragható HP bõven, csak gyõzz válogatni.
Master91
az egy óriási tévedés volt (nem mintha még lenne 3-4 ilyen a wotban a pályák közt)
Na akkor esik ám az fps. Akkor az ilyen tipikus szakasztank, akko bassza meg a wg. hmm legalább csoda hogy az egykill rátát tudom tartani.
Koreás pálya ilyenkor lenne jó. Sacred valley egy fasza pálya volt, csak szokás szerint kedvenc buszsofõrünk ( serb ) nem tudot rajta játszani.

angelus1991ster.blogspot.hu

JeffDunham
Erre írtam valamit, de kitöröltem. Óóóóó ember...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Master91
a gatyába megindul valami mikor 3 chi-rivel egy tankot lövünk, és közel is, nem kell várni hogy szûküljön :DD
Látod az ellen és társaid "játéktudását". Bár egy 20ezer csatás 42%-os stat mögött nembiztos hogy egy wotautista van hanem pl egy kékgamer. Az esetek 90%ban azonban a vérvöröseff bizonyítja hogy egy idióta van mögötte. nem mintha én az 1493-as effel olyan fasza lennék.

Vagyis az hogy látod a statisztikákat az áldás és átok. A damge panel egy hasznos dolog.

A minimapon a jármûikon mellett megjelenõ tanktípus neve valamelyest elõny. Nekem a szakértõ címeknél volt hasznos, onnantól kilõttem, 1-1-et az összes jármûböl, már nem olyan hasznos. Buzivadász medálnál jól jön.

Chi-ri az egyetlen tank amit elkezdtem használni, elkönyveltem szarnak és mégis talán a legtöbbet sebzõ t7 mediumom lett. Nem tudnám elmondani miért, armor nincs, mozgékonyság kevés, ágyú komolytalan. Aztán valahogy az autoloader rácáfol és szépen átüt, betalál.

Nagyon érdekelne ez hogyan csalás? Extra +10% pen-t kapsz az xvm-tõl vagy mifene?

"Miért nincs XWM-ed?" Mert csalás...
Pales27
nekem a régi is megy

Master91
imádom!
Klántársam imádja az FCM-et, nagyon jól keres vele.
A T34 szarul keresne?

Persze ízlés kérdése, én a Type 59-et favorizálnám, ha lenne.
JeffDunham
Miért nincs XWM-ed? Alap dolog. Szólóban toltam az összes meccset vele. Most szopi-szopi van a 75-ös legénység miatt, de mivel fullosan kell vele játszanom, és még így sem olyan vészes.

Leírom mi a te gondod vele. Te mint lila játékos az op tankokon szocializálódtál leginkább, és ilyenkor alapból úgy állsz hozzá az ilyen tankokhoz hogy sz@r. Próbálod a statod is szinten tartani. És ez a lelkiállapot rátelepszik a játékodra, nyomaszt. Persze hogy nem úgy megy ahogy szeretnéd. Annyi szopatós, sokkal játszhatatlanabb tank van (én már csak tudom), és hidd el ez üdítõ azokhoz képest. Úgy játssz vele mint egy tigrissel, meglátod a vége fele már csípni fogod.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

mijki
Sziasztok!

9.1-hez van már ZoomIN/ZoomOUT mod?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Én még csak 60+ meccset mentem vele, de olyan sokban nem tér el a statom a tiédtõl. Ennek ellenére nagyon utálok vele játszani, mert az ágyún és a csõkitérésen kívül egyetlen jó tulajdonságát nem tudom megemlíteni.

Az A-44-et viszont még foxin kívül senkitõl nem hallottam dicsérni. Nekem pedig az bejön rendesen. Csak a csõkitérés és a lassú szûkülés, amit fel tudnék sorolni rossz tulajdonságának. Ezt a 2 hibát jóval könnyebb kiküszöbölni, mint a Chi-Ri esetében szinte mindent együtt, így számomra sokkal élvezetesebb vele a játék.

De hát az örök igazság ugye, hogy kinek a pap, kinek a paplan.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Próbáld xvm nélkül szólóban.

Tudod mikor kilövik a drivert egy kis kormány ikon világít a HUD-on. Innen jöhetett zsenikémnek...
Aranyos. <#nyes>

A Chi-Ri jó tank szerintem is, én is szerettem.

popey8
Még jó, h a tankokban nincs is kormány. Legalábbis ha jól tudom régen nem volt, a modern MBT-kbe már lehet van, de kétlem. Vagy a Luchs, Orbánékra gondolt?<#banplz>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

JeffDunham
Egy jó átlagos statisztikát ki lehet belõle hozni.

Fene a gusztusodba.

Napi beszólás <#fejvakaras><#nemtudom>
JeffDunham
Tegnap vettem vissza, úgy megszerettem anno. Kihúzok benne egy garnitúra legénységet. <#eljen>

Japán Császárság tank arzenáljának megsértése. A Sógun gyõzze le ezeket. Rájuk küldenék egy egész szamuráj sereget.

Sorry... majdnem sikerült a Spoilerbe szúrni.. :(
Elsõ 1000 pont feletti XP egy (majdnem) stock KV4-gyel...

Ilyenkor kívánom azt hogy negyedévi profittól essenek el. Loreál mert megérdemlik.

De az sebességet feltételez, de ez mint egy rokkant bálna.

Így van :)
Count Adyn
Nekem perverz módon tetszik:D Csak dögkeselyû üzemmódban kell menni:D
T-43 nál nem szarabb szvsz:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Solten
Kedvencem mikor a MM berakja 9db tier9 koze.

Saor Alba

Azt a 186 prémium pent egy nyolcas hevi is kiröhögi.

KV2 az a tank amely t8-asok közt is helyt áll. a t6 halálcsillaga. Még ha korábban erõs is volt, most is egy brutális erejû heavy. Örök kedvenc.

Ha tierlimites lenne mint a superpershing akkor kiváló med lenne. t9 ellen szart sem ér. T-34-1 jobban elboldogul. De ez a langyigamingot nem érdekli.

Na meg is lett a tank ász a T110e4-el. Határozottan jobban tetszik mint a t30. Az viszont elég gáz h ilyen könnyen átlövik a gun mantlet-et, ráadásul ott a púp, meg az lfp is gyenge. Full weak spot a tank eleje:(
Egy olyan tanktól aminek kb csak az eleje páncélozott többre számítanék azért. Ettõl függetlenül bejön, megtartom :)
Az fcm hozza a legrosszabbul a kreditet raadasul mocskosul ammorack erzekeny es hullanak belole a legenyek. Gyorsnak gyors de feleslegesen mert elol menni ugysem lehet vele. A szuper pershing jobban keres. A t34-t meg mar kitargyaltukk itt parszor. Lomha dog ( a torony is lassu ) papir pancelzat a testen nehezen hasznalhato toronypancel hosszu toltesido es szar MM. Ertekelheto osszeget keresni prem nelkul nagyon keserves vele. Szerintem... Sok embert elvakit az agyu atutese. Vegyetek figyelembe a celzasidot is. Sokaig kell mutogatnod vele magad ha pontosan akarsz loni.
Most nem kell felhaborodottan reagalni. Ha valakinek ennek ellenere tetszik akkor azt is elfogadom. Van akinek a renault thalia is tetszik...
Tier 7 medek közül számomra a leggyengébb.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Én bírtam. 390-es burst demiddzsel lehetett harasszálni a népet.
T34 el szimpatizálok nagyon , de fun-ra meg nagyon agyalok az E-25 is . Persze megvárom szokás szerint , hogy leakciózzák . Igazából már csak játék élmény miatt játszom , és az a ciki , hogy a 40 tank közül már csak a KV-2-t szeretem . ( 1K+ csatás , és kezdem cikinek érezni ) Arról érzem azt , hogy realisztikus , hogy tank , és nem egy Star Wars .kitalált valami . Szóval ebbõl kifolyólag T34 hasonlít rá leginkább .
Köszi a H.SZ.-t Majd replayokat nézegetek .
De az a ágyú gyorsan lõ. Ellenfélként láttam csak, de meglepett vele. Valami táras ágyú lesz az, és pikk-pakk kitárazott.

Ezt a Chi-Ri-t hogy gondolták komolyan? Még fullosan is duplanulla, értéktelen foshalmaz.

Stílusfüggõ. A Löwe-t nem ajánlom, csak avatott kezekben jó. A T34 tornya erõs, magas a penje és a sebzése; cserébe a teste papír, lassú, lassan tölt és 1k+ a lövedék ára. T10-be szereti feldobálni az MM.
Az FCM jól hozza a kreditet, agilis, gyors, olcsó a lõszer. De ez is papír, medként kell használni. Tierlimites, gyakran dobja T8-ba.
Az E25-öt tartják fun prémtanknak, a tesztszerveren próbáld ki.
azt hiszem ma nincs szerencsem <#zavart2><#guluszem1> vagymiafranc <#nemtudom>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Buktam még 5-öt, itt hagytam rá. Ha ez a wargaming célja, nálam bejött.