World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
WoT: Nishizumi77
Oddball29: Randomban mindig lesz olyan, aki támadó szellemû, õk csinálni fognak valamit, a jó játékos meg ezt kihasználva sebez sokat és hozza le a csatát.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
"
*** és *** T62Aval voltunk a srác T110E4
Medmexgl777 (21:20:51) mind kretén aki ezekkel afosokal tolja
Medmexgl777 (21:24:16) mi az élvezet a med ben kérdem én???
Medmexgl777 (21:24:35) az hogy aljas mód kel játszani vele??
Medmexgl777 (21:25:16) gyors nagyot üt és gyorsan lõ ráadásul pattog ez szerinted fer????
Medmexgl777 (21:25:38) emlékszel miért vették ki a t50/2-õt???
Medmexgl777 (21:25:57) mert át lõtte a heavy-ket!!!
Medmexgl777 (21:26:06) ehez képest most?
Medmexgl777 (21:27:24) falkában a medek mint a cigányok ez fer és korrekt játék? és érdekes mod mindig a csata felénél jelennek meg 100%-on addig hátul sunyiznak no komment
Medmexgl777 (21:27:33) hányinger
Medmexgl777 (21:28:23) elvböl nem medezek ahoz görény mód kell gondolkodni és játszani nekem ez undorító."
<#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1>
Lassan már nem marad tank, amivel becsületesnek számít játszani XD
Próbáljátok ki ezt a nagyon király böngészõs MMORPG játékot! Én csak ajánlani tudom, megéri megnézni! :)
http://spartaiakgladiatus.lapunk.hu/
Próbáltam vele nem foglalkozni (Mines - épületek között), de már idegesített az a kopogás hátulról.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Szóval egész jó,látszik hogy tudsz fejlõdni, hajrá.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ez frissít leggyorsabban.
van valami oldal ahol meglehet nézni, hogy perpill mennyire vagyok 'kutyaütõ'?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
De miután átláttam, eléggé bejött a pálya. A pályát fõleg kemény tornyos medekkel szeretem, ebbõl szempontból a 121-et preferálom legjobban, durva,alázós köröket lehet ott menni :D
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Mond meg a neved es megmondom ki vagy.
Jaaaa neked csak ennyi az ertekelesed.... Mit irogatsz te ide? Nehogy mar velemenyed legyen.. Szar a tank ? Hat igy persze.. Nincs rossz tank csak tudni kell vele jatszani ! Na majd en megmondom neked a tutit mert account resetes unicum vagyok aki az isten klanban vezerezredes. Igaz hogy egy nyulott nyaku poloban uldogelek csoffadt testemmel a gep elott de ennek nincs jelentosege mert lila vagyok. Vagyok valaki !
En valahogy igy kepzelem. Ilyen emberekkel nem talalkoznak csak ugy jatszanak. Nem tudjak mi az hogy xvm igy nem tudjak hogy bizony nem olyan jok mint ahogy azt ok gondoljak.