World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kurva annyát az ilyennek és hátul áll a bokorban a szarjával, ami még többet is hoz most.
Count Adyn
kétszámjegyû wn8 at nem látok azért mindennap:) meg fél évig nem játszottam, a jótékony feledés:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

De, heavy master race <#banplz>

WoT: Nishizumi77

Ez az ami nem így van. Egy jó játékos meg tudja ítélni, hogy azzal, hogy segít valakin lehet több hp-t veszít mint kellene és nem tudja a végén lehozni a csatát. Igen, van olyan eset, amikor megéri segíteni, de ez a ritkább, mert randomban az öngyilkos rohanás a menõ.

Oddball29: Randomban mindig lesz olyan, aki támadó szellemû, õk csinálni fognak valamit, a jó játékos meg ezt kihasználva sebez sokat és hozza le a csatát.

popey8
Ez hülye<#wilting>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

pointer4
na, egy kis különvélemény, az arty-td genyóság témában XD

"
*** és *** T62Aval voltunk a srác T110E4

Medmexgl777 (21:20:51) mind kretén aki ezekkel afosokal tolja

Medmexgl777 (21:24:16) mi az élvezet a med ben kérdem én???
Medmexgl777 (21:24:35) az hogy aljas mód kel játszani vele??
Medmexgl777 (21:25:16) gyors nagyot üt és gyorsan lõ ráadásul pattog ez szerinted fer????
Medmexgl777 (21:25:38) emlékszel miért vették ki a t50/2-õt???
Medmexgl777 (21:25:57) mert át lõtte a heavy-ket!!!
Medmexgl777 (21:26:06) ehez képest most?
Medmexgl777 (21:27:24) falkában a medek mint a cigányok ez fer és korrekt játék? és érdekes mod mindig a csata felénél jelennek meg 100%-on addig hátul sunyiznak no komment
Medmexgl777 (21:27:33) hányinger
Medmexgl777 (21:28:23) elvböl nem medezek ahoz görény mód kell gondolkodni és játszani nekem ez undorító."

<#zavart1><#zavart1><#zavart1>

Lassan már nem marad tank, amivel becsületesnek számít játszani XD
Master91
ban
Hali!
Próbáljátok ki ezt a nagyon király böngészõs MMORPG játékot! Én csak ajánlani tudom, megéri megnézni! :)
http://spartaiakgladiatus.lapunk.hu/
Több mint 12 ezer csatád van. Egyedül indultál RANDOM csatába. És úgy meglepõdsz mint aki SOHA nem látott ehhez hasonló leosztást. <#integet2>
És ez a nap sem múlhat el egy trollplatoon T1-ének a trackelése nélkül, E-100 gunnal.

Próbáltam vele nem foglalkozni (Mines - épületek között), de már idegesített az a kopogás hátulról.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Count Adyn
Hjah:D Rákerestem, egy pedofil állat 35% wr es t10 es tankokkal:DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Na az a 36k-s pöcsmadár a KV-S-ben is megérheti a pénzét.

Count Adyn
Kb:D Ilyen toptankkal már látszik hogy élmény lesz a csata:D

Egy piroskat e75-bol is ki lehet szedni alacsonyabb szintu tankokkal mig egy jobb jatekos azonos szintu tankokkal is meg tud lepni. Mondjuk egy piros jatekosnal nem arra szamitok hogy fedezekrol fedezekre fog haladni es forgatni fogja a tankot ( ha megfelelo arra a celra) hanem hogy es nelkul at fog szaladni foglalni ha mar csak o es en vagyok a palyan. Ugy gondolja hogy o van kemenyebb geppel es nekem eselyem sincs.
Én meg elvárom. Tudod, elvárom, ha látja hogy épp ketten szorongatnak, arra gördüll pár métert és segít. Azért segít, mert neki is az a érdeke, mert különben vereség lesz. Amikor 15 ember 15 felé megy és szarik a másikra=vereség.

Aztán senki nem csinál semmit.

Sose értettem miért várja el valaki randomban, hogy támogassam, fõleg ha jó játékos. Neki pontosan tudnia kell, hogy randomban nem ez megfelelõ út. Ha támogatásra vágyik játsszon szakaszban, ha még többre, akkor csapatban, de randomban egyedül ne várjon ilyet.

A tudás bizony hatalom. Meg agyérgörcs és hajtépkedés már a töltõképernyõ alatt, mikor már ötödször is csupa paradicsom közé dobott a randomisten.
Még csak 4000 csatád van, én még ekkor piros voltam :D
Szóval egész jó,látszik hogy tudsz fejlõdni, hajrá.
Mondhatni lépéselõnyhöz juttat? Hogy tudjuk kivel állunk szemben?

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

En mar nem tudok vagy inkabb nem szeretek xvm nelkul jatszani. Szeretem tudni hogy kikkel allok szemben. Foleg vegjatekban mikor csak en maradok 1-2 ellefellel.
És ez kb milyennek számít?

Lichtmaschin

Count Adyn
Nem árt tudni hogy kitõl mire számíts:) csapattárs és ellenfél esetében egyaránt

mijki
Ez kész :D

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

http://wotlabs.net/eu

Ez frissít leggyorsabban.
Ezért nem teszek fel én sem XVM-et, nem szeretném, ha munkába, idegeskedésbe csapna át a szórakozás. Mit jelent a jó játékos? amikor egyedül lenyomsz 5 azonos szintû tankot miközben õk rád rontanak?
van valami oldal ahol meglehet nézni, hogy perpill mennyire vagyok 'kutyaütõ'?

Az az indok, na inkább ne fárassz :D
Hogy te mekkora szemét vagy :D

Elsõ csata T28 prototype, 8kill, Közepes ágyú. Nyomorult artystát nem szülte volna meg az anyja...

patchaou
Nekem heavyvel is bejön. Az elõbb 9-es csatában is-6-al top sebzés és top xp :)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Elején én is nagyon eltévedtem :D
De miután átláttam, eléggé bejött a pálya. A pályát fõleg kemény tornyos medekkel szeretem, ebbõl szempontból a 121-et preferálom legjobban, durva,alázós köröket lehet ott menni :D
mijki
http://www.youtube.com/v/y4py8zIB5ps&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

patchaou
Bárcsak többen állnának így hozzá. Sajnos a legtöbben meg vannak gyõzõdve arról, hogy ha van két érvényes lövésük egy csatában, esetleg minden 3. játszmában kilõnek egy tankot akkor Õk mekkora hatalmas ászok és eszük ágában sincs fejlõdni.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Próbáld már meg megsaccolni, mit néz épp az arty, és próbáld meg mit a TD... Istenem...
patchaou
Nem értem miért kellett ilyen bonyolult pályát berakni mint a Kharkov. Néha Én is nehezen látom át a csatát, a sok 8 bites akik lakeville-en a mocsárban is eltévednek pedig végképp nem tudják merre vannak arccal :)

Ja igen . Kimaradt miert gondolom igy. Egy baratom par honapja kezdett el jatszani es meselte hogy milyen jo koroket megy. Fuuuu nagyon megy stb.. Megmutattam neki az xvm-et. Meglatta hogy o egy noob. Azota tiszta ideg ha szar csapatba kerul. Most mar narancssarga es szeretne zold lenni. Gyakorlatilag elb.sztam a jatekat :) Mar nem csak jatek neki hanem idegesito kuzdelem hogy o is jo jatekos legyen.
(könnyes szemmel) Visszajött a régi fórum...

Aki nem jar forumokra annak errol szol. Aki viszont jar az ezzel talalkozik.
Mond meg a neved es megmondom ki vagy.
Jaaaa neked csak ennyi az ertekelesed.... Mit irogatsz te ide? Nehogy mar velemenyed legyen.. Szar a tank ? Hat igy persze.. Nincs rossz tank csak tudni kell vele jatszani ! Na majd en megmondom neked a tutit mert account resetes unicum vagyok aki az isten klanban vezerezredes. Igaz hogy egy nyulott nyaku poloban uldogelek csoffadt testemmel a gep elott de ennek nincs jelentosege mert lila vagyok. Vagyok valaki !

En valahogy igy kepzelem. Ilyen emberekkel nem talalkoznak csak ugy jatszanak. Nem tudjak mi az hogy xvm igy nem tudjak hogy bizony nem olyan jok mint ahogy azt ok gondoljak.
Nekem jobban hozza az SP, ezért is mondom. Így pedig ár/érték arányban még jobban megéri a tank. ;)
loooooooooooooooooooooooooooool na csak ezt ne mondtad volna :D 6 éve sírsz az artik miatt :D Az ellen miért nem tanulsz meg játszani? :D
Nem-nem, ez így nem mûködik, a heti koreográfia szerint ezt R3nton kell mondja kissé burkoltabban és Yossarian/Jeff duó ugrik rá.

Jah, megtanultuk, hogy semmi értelme lassú tankkal támadni, amíg egy olyan ücsörög a másik oldalon valami susnyásban.

OP TD-k

Prémtanknál nem az számít mennyi sebzést osztasz le? Me' az hozza a zsozsóóóóót, nem a WR.

Egyébként meg csak te sírsz fel álmodban a mai napig az FV-k meg WT-k miatt, mi megtanultunk játszani T10-ben.
És miért nem támogattad? <#gonosz1>

Nekem meg a T34-gyel. Na akkor melyik a jobb tank? Komolyan, 10 évesek nem írnak ekkora baromságokat.
Déjà vu! Kezdõdik a heti R3nton flame elsõ felvonása? Nem ugorhatnátok egybõl át az UP meds / OP TDs napirendi pontra? Vagy az csak holnap jön? :)

jó az átlagsebzésem nem, de a Winrate az sokkal. Szemét egy tank ez a T34, csak mazoistáknak ajánlott, akik szeretnek FV TD-k meg WTE-100ak ellen menni.
Mi ebbe a baromság? Számok alapján is alá lehet támasztani, átlagsebzésem és WinRatem is jóval magasabb az SP-vel.