418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Oddball29
    Egyébként nem a levegőbe beszélek. Én az E8-on nőttem fel, és a Cromwellben azt tartom többek között borzalmasnak, hogy nincs lövegpajzsa, se stabilizátora. Papíron hiába ugyanannyi, mégis legalább 1 mp-vel tovább céloz, mint a többi 2.3 mp-s med, és a célkör is jobban szétugrik, ha mozog a torony. A gun depression semmi extra, top ágyúval csak nyolc fok, a hosszú célzási idővel kombinálva ez hillfightkor garantált bekapott sebzés, ha az ellenfél figyel is rád. Mocsok pontatlan menetből, ami pont egy ilyen tanknál nagyon ciki. Dogfightban is sokkal jobb az E8. Hiába lassabb papíron, azt tartja fordulóban is, és kisebb célpont. Ha elérné legalább az 55 km/h-t, bottal nem piszkálnám meg a Cromwellt.

View range semmi extra. Egyenesben gyors, meg álló cél ellen pontos, ezzel kb. ki is merül minden előnye. Gyorsan mozgó sniper, de csak addig jó tank, amíg nem lőnek rá vissza. Aki szeret stand off stílusban játszani, annak talán bejön, de szerintem az E8 jobb fighter tank.
    Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2014.11.26. 02:13:35
  • yossarianHUN
  • Oddball29
    Nincs jogom saját véleményhez inzultálás nélkül, goldfosó?
    Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2014.11.26. 01:53:14
  • Mardel

• JeffDunham
    Jéééééééééééééééézusom!!!! *überfacepalm

• Mardel
    Most mentem Cromwellel egy tank ászt és még a legénység is csak 90%-os 0 skillel. Eza 21. csatám vele. :D
  • Maala
    Most hétvégén lesz. Remélem, jó sok havat vettél barátnődnek ahhoz a piros hóhoz.
  • Oddball29
    Ezek a hype-olt tankok nálam valamiért nem akarnak működni. IS-3-at ugyanolyan borzalomnak találtam, mint két éve, Cromwell nálam egyenesen életképtelen.
  • mijki
    Nekem is voltak ma jobb és rosszabb pillanatok...
    Csak 14 kör LeoPT-vel, 2 JT-vel volt :)

Arty...
  • Angelus1991ster
    Egy kiváló közepes harckocsi. Szerintem a legjobb japán harckocsi, a mostani ágon.
    Igaz papír és nem egy száguldozó gép, de a lövege páratlan, mondjuk a töltésidő picit kevesebb lehetne. KV-1 brutálabb ágyúja gyorsabban betölt.
    Remélem lesz majd Chi-Nu Kai event, de valszeg ahhoz piros hó kell.
  • messerharcos
    adna valaki tippet object 704-hez?
  • yossarianHUN
    Lehet hogy a WG titokban megnövelte a fiókod kredithozamát, hátha akkor kevesebb titkos összeesküvésüket leplezed le.
  • FosTalicskaa
    Tier 10-ben játszok prémium nélkül már évek óta, de ez a pénzkopás ez ijesztő...
  • Userx2
    Ezek miatt nem mentem csatát egy hete. Sok .
  • Mardel
    Ez a Chi-Nu így kifullozva egyre jobban tetszik.

Most északnyugaton volt egy olyan döntetlenünk.

Sötétkék elelnfél T67-el köpi az aranyat, lesebzem 37 hp-ra cska kilő mert gyorsabb az újratöltése meg ellőtte alövészem, de utána se az arty se a kv1s nemtudja kiszedni.

A 160 HP-s kv1sünk a tankját forgatja szögbe ahelyett, hogy lőne mikor tudja, utána meg panaszkodik hogy nem pattintotta az aranyat...
  • yossarianHUN
    A BigWorld a grafikai motor, a Havok csak a fizikáért felel(ne). "Kész lesz ha kész lesz", ennyit tudnak mondani a parasztok, így egy év késés után.
  • Sherman0070
    "Azért késik a render távolság körre váltása, mert ütközött az új BigWorld motorral. Storm reméli 2015 első felében bekerül. "

Nem arról volt szó hogy ezek az okosok a Havok enginet szeretnék betenni? Majdnem 1 éve semmi hír arról hogy azzal egyáltalán csinálnak-e valamit.
  • vasasgabri
    Köszönöm mind kettőtöknek, mindre értettem.
  • yossarianHUN
    Az AT-8-nak a jobb oldala (a kis ágyú körüli rész), és a parancsnoki kupola a tetején, az AT-7-nek csak a parancsnoki kupola. Az AT-15-nek a lövegpajzs, közvetlenül az ágyú tövénél, és szintén a kis kupola a tetején a géppuskákkal.
  • pointer4
    Há melyiknek ?
    AT15 nek pl az ágyu körül lévő hatalmas lyukat lődd.

http://i.ytimg.com/vi/M43js5TBW74/maxresdefault.jpg
    Utoljára szerkesztette: pointer4, 2014.11.25. 20:10:12
  • vasasgabri
    Sziasztok!
    Az AT páncélvadászok elején hol van sebezhető pont?
  • yossarianHUN
    Az Ojjektnél meg 1200-at fizetsz 320 sebzésért (ami átlagban sokkal inkább 290-300). Adott a 7 másodperces töltés, lőj mellé egy-kettőt, és integess az anyagi csődnek.
  • yossarianHUN
    Úgy, hogy 25k körül van a javítás, és ezer egy lőszer. Van egy 70%-os pontosság, emellé még elnyomsz egy javítót, és máris megvan a biztos recept a húszezres deficithez, még 2k sebzés mellett is.
  • FosTalicskaa
    Hogy a retekbe buksz ennyit prémium nélkül?? Goldal lövöd a bokrokat amikor nincs célpont vagy mi az isten??
  • Toweliee
    :))
  • yossarianHUN
    Engem igazából az 50-120 érdekelt. Az 50-100-at nem szerettem, az utódját eleinte gyűlöltem, a végére megszerettem. Ezek után azt hittem az 50B gyerekjáték lesz, de ami T10-ben megy, az valami botrány. És nincs sok kedvem prém nélkül tovább kísérletezgetni vele, így is egy-két nap alatt a nyakára hágtam sokszázezer kreditnek ennek, meg a szintén kredittemető fosrakás Obj. 416-nak hála.
  • kisbesi
    Azért még mindig lehet jókat játszani a sok nerf ellenére a Hellcattel
  • madmanic
    Gondolod..? De a szemgolyójára rakd az artista buzinak...
  • voivod32
    Ezért szenvedtétek végig az AMX50100-at, meg az 50120-at?
  • yossarianHUN
    Jó, az 50B részemről is eladásra került. Van kanala az öreg ördögnek prém nélkül szenvedni ezzel. Majd ha csináltak valamit az artykkal, meg a játékosbázis értelmi szintjével (szóval soha), akkor visszatérek rá.
  • voivod32
    És nem, és nem és nem lehet nyerni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • xotyi
    Én egy replay-t láttam ahol 4000 körüli dmg-et csinált a srác, jó mm, jó helyezkedés és rengeteg luck kellett hozzá:D
  • Malarki
    Nyugi, én is rühellem.
    Amit én csinálok vele az kb. annyi hogy keresek valami bokrot és campelek. Nincs még majrélámpa rajta, így elég nehéz azért spotolni. Plusz ha szembejön valami más scout akkor biztos halál, mert nem tudja megvédeni magát. Egy Leopard pl lazán szétszed. Ha lehet akkor persze megyek spotolni, főleg T8-ban, de az első percben mindig várok egy kicsit hogy kialakuljon a frontvonal. De még az artikat se egyszerű kiszedni vele az alig forduló toronnyal.
    Szóval valami jó helyen kel TD-t játszani, a brutál cammoval azért lehet érvényesülni.
  • Toweliee
    Nem segít itt más, csak a piócás ember.
  • Pares
    Rohadjon le a mutató ujja az összesnek!
  • xotyi
    Pár tippet adhatnál,mert nem egy klasszikus jármű,meg nálam napalmal van megtöltve belülről:D
  • Lucifer001
    Clicker egér túlbonyolított 9.4 es verzió
    Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2014.11.25. 17:59:52
  • Lucifer001
    Gyönyörű ! Utolsó csatámban enemy szakaszban 2 M40/43 konkrétan rám vadászott .

• madmanic
    Szívből gratulálok nemzetünk újabb debil klánjának...

• Sunsetjoy
    Én arra emlékszem, amikor kivették a battletier 12-est, hogy a tier8-asoknak jobban tudjanak kedvezni, ne kelljen annyit várni (vagy mi volt az oka, már nem tudom, soha nem várakoztam velük). Akkortájt ment a sírás, hogy mi a ráknak rakja fel a nyolcasokat, amikor a tier szerinti várakozókból (amit kiírt a tanktípusok száma mellett) kijönne nem egy, hanem több full 8as csata is.

Nosza, kivették ezzel együtt azt a kiírást is, hogy melyik tierben mennyien várakoznak :D:D
    (és azzal magyarázták, hogy ezt a kiírást egyfajta exploit/csalás is kihasználta...)