418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A tierkorlát még talán sehol nem volt leírva, de szerintem t6+ lesz, mint a korábbi grindelős prémtankosoknál. A mostani T-34-85M küldetéshez is azok kellenek ugye. -
Toweliee #335768 Milyen vasakat ajánlasz / ajánlotok? -
R3nton #335767 nem olyan vészes, meg az egyik osztályt ki lehet hagyni. Egyedül a 260as küldik lesznek nehezek sztem. Az NDK-s T-55-t el lehet érni sztem.
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2014.11.26. 17:31:51 -
Toweliee #335766 Köszi, akkor ez nekem mégis nehéz lesz. -
Oddball29 #335765 Ne linkelj semmit, nem vagyok rá kíváncsi. -
Hazugság! Hogy merészeled?! Nem is burkoltan csinálom... 
Gif-re nincs időm. Neked megfelel ha a következőnél kettőt linkelek? -
Malarki #335763 Na én gyorsan lerajzoltam, így nagyjából megértettem :D Szóval ahogy én látom:
5 osztály lesz, az 5 tanktípus szerint(light, med, heavy, td, arty). Ezeken belül van 15 lépcső. Ezeket kell megcsinálni, erről van pár példa felsorolva. Na most egy tankhoz 4 osztályból mind a 15 lépcsőt meg kell csinálni. Tehát pl. meddel mind a 15-öt, heavyvel mind a 15-öt, tdvel mind a 15-öt és artyval mind a 15-öt. A lépcsőket szerintem bármilyen sorrendben lehet teljesíteni. Viszont a tankokkal csak sorban lehet haladni. Tehát ha te pl megcsinálod meddel a T55A egyik lépcsőjét akkor az nem számít, csak ha már megvan a STUG és a T28 is.
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2014.11.26. 17:09:43 -
Oddball29 #335762 A-43 az speciel nekem is bejött, kár nem megy le jobban a csöve. -
yossarianHUN #335761 Nem, beálltam bázisra kempelni. Egy-két nyolcas heavy még visszajött, és beástuk magunkat. Így aztán csak az volt a sötét foltja a dolognak, hogy a hatodik perc környékén oneshotolt a városból kijövő Csillagromboló, és pár másodperccel utána még fel is spottolódott... -
FosTalicskaa #335760 Most lehet noobozni a teamet, de a jobban megnézed erről a lemmingtrainről az mm tehet. A nagy számban jelen lévő 10-es medektől várod el hogy menjenek be a városba csikicsukizni ahol se a camojuk se a magas dps-ük nem érvényesül? Vagy annak a 2-3 heavy tanknak kellett volna bevállalni a városi anal rape-t amit az esetlegesen a 3x-os túlerőben is odatámadó enemytől szenvedhetnek el? A 8-asok meg nem tétel ilyen csatában, ők max csak support lehetnek szóval oda mennek ahol látnak lehetőséget a boldogulásra... egy 8-as helyében én sem erőlködnék tier 10-ben egy üres oldalért, még akkor is ha tudom hogy ebből defeat lesz. -
De ugye nem mentél be egyedül a városba?
Ilyenkor vagy a lemminggel mész, vagy beállsz valami fasza védelmi pozícióba. -
yossarianHUN #335758 Feljöttem egy körre. Lemaradtam valamiről, és már hétvége van?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
lexlutor #335757 It just means you got a battle hero award (top gun, confederate, steel wall, defender, invader, probably a couple more I'm missing) in a loss. As of 8.8, anybody who gets a battle hero award and loses gets the same credits/exp multiplier as the winning team (1.5).
hivatalos:
https://eu.wargaming.net/support/Knowledgebase/Article/View/475/18/
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.11.26. 16:08:12 -
Faboo #335756 Ja, én is kaptam már egy párszor. De nem jegyeztem meg, hogy bármilyen medálért, vagy csak a nagy kaliberért kaptam. -
Toweliee #335755 A következő információk egy orosz nyelvű WG-s videóból származnak, azaz valószínűleg igen korrektek (kivéve ha módosítanak még rajta valamit).
Az egyedi küldetésekkel 4 járművet is megszerezhettek majd, az alábbi sorrendben: StuG IV, T28 Concept, T55A, Object 260 (nem lehet egyből a 260-ra ugrani).
A küldetések osztályonként lesznek szétszedve 5 felé és 15 küldetés lesz mindegyik osztályban. Az 5 osztályból 4-et kell majd teljesítened minden tanknál (ergo 60-at minden tankért). Hogy melyik osztályt hagyod ki, azt Te döntöd majd el.
Példák a küldetésekre:
1. küldetés - közepes tank osztály:
StuG IV: nyerj, sebezz és végezz a top10-ben
T28C: nyerj, sebezz és végezz a top5-ben
T55A: nyerj, sebezz és végezz a top3-ben
Obj260: nyerj, sebezz és végezz az 1. helyen
10. küldetés - közepes tank osztály:
StuG IV: Sebezz 6 lövéssel
T28C: Sebezz 9 lövéssel
T55A: Sebezz 12 lövéssel
Obj260: Sebezz 15 lövéssel
Utolsó küldetés - közepes tank osztály
StuG IV: Lőj ki 2 ellenséges TD-t
T28C: Lőj ki 3 ellenséges TD-t
T55A: Lőj ki 2 ellenséges TD-t, melyek minimum 1 tierrel nagyobbak nálad
Obj260: Lőj ki 3 ellenséges TD-t, melyek minimum 1 tierrel nagyobbak nálad
Utolsó Object 260 küldetés minden osztályban:
Közepes tank osztály: Lőj ki 3 ellenséges TD-t, melyek minimum 1 tierrel nagyobbak nálad
Könnyű tank osztály: Szerezz 6.000 spot sebzést
Nehéz tank osztály: Ossz ki 14.000 sebzést (sebzés és sebzés felfogás is számít majd)
TD osztály: Ossz ki 8.000 sebzést
Arty osztály: Végezz XP és sebzés tekintetében is az első helyen egy csatában
(Valaki fordítsa ezt le pls, mert ez elég gagyinak tűnik, kivéve az utolsó küldetés. Szóval valószínű én értem félre)
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2014.11.26. 15:52:31 -
Nagy Kalibert. Gondolod, hogy azért? -
Az első meccs AT-2-vel: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
És a duplázó:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Faboo #335752 Valamilyen medált kaptál mellé? Szerintem akkor adja a vesztes csatáknál. -
Angelus1991ster #335751 Stug IV-ért mit is kell csinálni az IM-ben?
-
Sztem a 1390-et csak az autoloader menti meg attól, h ne használják az egyes játékmódokban. Camo és mozgékonyság kb. ugyanolyan jó a többi T8 lightnál is, viszont a T49-et leszámítva a franciának a legrosszabb a pontossága és a célzásideje. Én ezek miatt kifejezetten utálom (a Battel is ezért nem vagyok kibékülve teljesen). Gyakorlatilag muszáj 50-100m-en belül kitárazni vele, különben 6-ból átlagban 3 megy a levesbe. Távolabbról iszonyat sok track nullást és mellét lő. 3-4 sebző lövésért a 6-ból 40+ mp védtelenséggel fizetni, elég drága mulatság egy páncélozatlan tankkal. -
Ezt meg mire adja?: "A hősies védekezésért:" SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Faboo #335748 Mind kicsi.
Akkor az alap ágyú jó lesz.
-
6 tankunk megint csak hokizott.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
R3nton #335746 nagy átütésűvel -
Faboo #335745 Ja az a43-at bírtam, nagyon agilis kis tank. Érdekes, hogy az a44-et meg kifejezetten szeretem. Nagyon durva dolgokat lehet vele csinálni és mintha az ellenfél nem venné elég komolyan. Ritkán szállnak rám, vagy túl későn.
Kérdés: a kínai 59-1akárhanyas könnyű tankot melyik ágyúval érdemes használni? -
R3nton #335744 az a baj, mindegyik tank vonzza őket :D -
R3nton #335743 egyébként a 2 között átmenet pedig az A43, az is baromi jó tank! -
Gyuszopapa #335742 Ez az orosz ág vonzza a hülyéket?Napi szinten látok nyomorékokat 0 illetve elhanyagolható sebzéssel elhalni IS-7-4-ben.
Volt olyan is hogy 2 top IS-7 0 sebzéssel hullt el.Persze buktuk a csatát. -
R3nton #335741 Elfogult vagy szerintem. Értem én, hogy szereted az ilyen snapshootos hulldownos tankokat. Meg amúgy tényleg nem rossz az E8, de a cromwell minden csak nem lomha, gyorsan kipörgeti a maxot. Bár az lehet, hogy hegyre fel kb azonos a nyomatékuk. Viszont e8al nem fogsz körberohangálni mindent, úgy mint crommal. Meg hát az igencsak nagy taktikai előny, hogy baromi gyors vagy. -
Oddball29 #335740 Foxy napközben nyomatja, amikor halomra lehet lőni a hülyéket. -
Pandora lebego sziklait meg mindig nem javitottak: link :D -
Oddball29 #335738 Nincs, azt látom kérdés nélkül is, hogy burkoltan konstans hülyézel és nyomatod a fikázó gifjeidet, amikor csak tudod. Ez még stílusnak is kevés. Egyébként sem azt írtam, hogy globál szarok ezek a tankok, hanem hogy NÁLAM azok. -
Oddball29 #335737 Annyira nem, legutóbb hegynek felfelé is majdnem egyszerre értem fel egy Cromwellel, pedig majdnem egymás mellől indultunk. 40 után a Cromwell is lustán gyorsul, mgí az E8 pikk-pakk eléri a végsebességét. -
Covenanter csapattársnak egyetlen átütő találatot sikerült elérnie a meccs folyamán. De azt belém! SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Kettőt, mert a T-54light is ilyen, de ez evidens azért. :D
Amúgy a WZ is csak részben kivétel, mert a Brit HESH talán peneli szemből is, a fene se tudja. Maradjunk egynél.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.26. 11:56:35 -
R3nton #335734 Igen a mines az pont egy speciális eset. Többnyire viszont az igaz, amit én mondtam. Autoloader rulz. Vertünk mi már meg ilyen taktikával csőlilákat ESL-en himmelen: 4 50-100 1 T-69, szét táraztuk őket :D
Minesra viszont tényleg érdemes mást (is) vinni, ha fel akarsz menni a dombra. -
Igaz, találtál egyet :) -
És ez melyik táras vs nem táras fókusznál nem így van ?
Egy mines felrohanásnál mire a 1390 betölt, már csak kettő lesz amúgy...
Utoljára szerkesztette: pointer4, 2014.11.26. 11:51:57 -
R3nton #335731 Ha a 1390eket mellzőni fogjátok bármiben annak nagy szívás lesz a vége. Keverni lehet őket, pl 2 1390 1 ru, vagy 2 1390 1 T54, de lemondani a 1390-ről nagy rizikó, mert könnyen spotter nélkül maradhat a csapat, ha 1390 hordával találkozik. -
A WZ-t pl nem nagyon fogod szemből, oldalról full dmg-re átlőni HE-vel 60-70 pen közt...
Engem valahogy nagyon bosszant a RU-nál a lőszer sebessége. Sima AP, de mintha artyval lőnél. :D