418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• zozoalma
    Meg különben is T II es tankot kapsz majd most is garázshellyel, az is prémium :)
  • lexlutor
    mondjuk azt meg ertenem ha azon rugoznal h 14k sebzest+blokkolast kell heavyben osszeszedni ebben az aranyesoben.
    vagy egy meccsen 6k spotsebzes.
    nah ezzekhez tenyleg meg ennyit sem fogsz tudni magadtol hozzaadni.

hozzateszem, ha nem lesz meg az object, akkor is addigra 4 (negy!) masik tankot megkaptal gyakorlatilag puszira!
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.11.26. 22:07:14
  • yossarianHUN
    Látom még mindig nem érted, hogy akkor is ugyanilyen nehéz lenne a küldetés, mivel a WG-nek nem a küldetést adó követelmények, hanem a küldetés nehézsége a lényeg. Ha a neked tetsző rendszer szerint az lenne az elvárás, hogy lőj össze 1700 base XP-t, meg 11 killt egy körben, akkor meg azért hisztiznél. Mi több az első körben pont ilyen és ehhez hasonló követelmények voltak, pont azért lettek most megváltoztatva, mert akkora sírás volt miatta a fórumokon.
  • lexlutor
    azt h nem indulhattal az is6ert kar reklamalni, mert csak magadnak koszonheted.
    kihuzni ket agban tier6ig sem eszveszelyto. azt is lehetett tudni minimum 3 hettel az indulas elott.
  • ToCsEk
  • lexlutor
    lesz ra fel eved.
    eleve mashogy jatszik az ember, ha keresi az ilyen szituaciokat, mintha csak lovoldozol h ki jon eppen szembe.
    tele van a jatek td-kel. tele.
  • zozoalma
    Ezeknek az eventeknek küldiknek pont ez a lényege , ha nem megy farmolásból , vedd meg a premium shopba !
    Ugyanez a arany löszer is , te nem veszed tele a tárat , max 1-2 van nálad ha nagyobb tierbe rak be és egyedül maradsz .
    Más meg arany nélkül nem is tud élni , mert akkora statláma hogy ha 50% alá esne felvágná az ereit .
    Szerintem már az is nagy dolog hogy egyáltalán adnak premium tankot :)
  • mittomén1
    akkor is lehetett volna valami tehetségre alapuló valóban egyéni dolog.például x kill vagy sebzés vagy tp egy csatában.a jóknak. a gyengébb játékosnak meg valami ami neki nehéz lenne de egy unikumnak nem. egyébként olvastam valahol hogy ezt a tankot a játékos állomány 10%-ának akarják kiadni ezekkel a követelményekkel... jó lesz az 0,1%nak is
  • mittomén1
    ha én jól teljesítek akkor a random 2 után bedobná hogy a harmadikat 1hp-n életben hagyom.leshetem hogy nem lövik agyon mire újratöltök.szerintem az egyéni küldetésnek az lenne a lényege hogy egyéni legyen.ez nem egyéni és nem is a játékoson múlik.ez a bajom.ha nem érted azzal nem tudok mit kezdeni.legutobb az is-6 küldetésnél is azért nem indulhattam mert nem húztam ki a japán és kínai medeket tier 6ig.bezzeg egy szorgalmas paradicsom azt is könnyedén megcsinálhatta
  • yossarianHUN
    Igen? Akkor játssz egy kicsit T10-ben, és látsz majd elég meccset oldalanként 6-7 TD-vel.
  • yossarianHUN
    Egyébként meg ha ez ekkora hisztifaktor nálad, akkor legfeljebb nem mész rá az Obi 260-ra. Párszáz embernél úgysem szerzik majd meg többen, azok is feltehetőleg a szuperunikum paladincsászárok lesznek. Bennem például fel sem merül, hogy meglesz. Na bumm, túl fogjuk élni.
  • mittomén1
    de biztos bennem van a hiba.az én matchmakingem tartalmaz nehéz,közepes,könnyü tankokat és artykat is a td-ken kívül kisebb azonos és nagyobb tierben is.majd befizetek egy hétre a +1 tier td only matchmakerre:)
  • yossarianHUN
    Tényleg nem fogod fel, hogy ez benne a lényeg? Ha 1 millió XP-t kéne gyűjteni, az összes paradicsom hülyegyereknek meglenne, mert heteken keresztül fel sem állna a gép elől. Ez meg párszáz csatából 1-ben meglesz, ahol kivételesen jól teljesítesz, a random is veled van, és szerencséd van a csapatokkal is. Ha meg párszáz csatából se jön össze, akkor magadra vess. Ezért hisztériázni...
  • mittomén1
    nem nehéz?te nem vagy százas. eleve mi arra a garancia hogy kilövök egy csatában 3 td-t ami ráadásul nagyobb nálam?nekem még nem jött össze közepessel emlékeim szerint.nincs sok medem de ami van azzal általában 10 csata alatt meglett a tank ász még stock állapotban.ehhez nagy szerencse kell semmi más.maradjunk a realitás talaján.amilyen az rng simán történhet hogy lepattan,mellélő vagy 5hp-ról más szedi ki.a medek kisebb átütésével és viszonylag kis alfa sebzésével pedig még nehezebb. ha 1millió tp-t kéne gyüjteni az is jobb lenne.az legalább biztosan meglenne ellentétben ezzel.mennyi az esély rá hogy az utolsó lövést vigye be valaki egy haldokló td-be egy csatában háromszor is ami egy tierrel nagyobb?ha ez rendben van akkor lökj már nekem kapásból 10 ilyen screenshotot a csatáidból légyszives.jóhogynem 3 t92-es artyt lőjek ki egy csatában... a többi küldetés legalább a játékoson múlik.ez meg a vakszerencsén.
  • zozoalma
    Majd lössz Golddal azt csokolom :)
  • yossarianHUN
    Bizony sunyulni kell, ilyen ez a popszakma.
  • Count Adyn
    Fullretardfest közben amikor hárman várnak a lövéssel hogy lesebződjön egy ellenfél csakhogy övék legyen a kill, jó móka lesz:D
  • yossarianHUN
    Ja, félreolvastam. T9 meddel például nem vészes, ott úgyis nyüzsögnek a top tier TD-k.
  • lexlutor
    harom egy tierrel nagyobb, az azert annyira nem nagy tortenet.
    ne hiztizz mar, novesz mar golyokat.
  • yossarianHUN
    És milyen közepes tank kerül 3 tierrel nagyobb csatákba?:)
  • mittomén1
    közepes tank küldetés az obj260-hoz:lőj ki 3 egy tierrel nagyobb td-t.ezt hogy a fenébe gondolják? mekkora tehetség kell ehhez?semekkora.csak hatalmas szerencse.viccnek is rossz.15ezer csatából talán tízszer jött össze nekem akkor se közepes tankkal. ezért "egyéni" küldetés.lesz pár szerencsés egyén aki megcsinálja.kilőhetek én 15 tankot is egy csatában ha top tier vagyok eleve esélytelen.
  • Met
    Felraktam az Aslain modpackban található bővített statisztika kijelzést de resetelődik kilépéskor. Hogy lehet kikapcsolni az automata resetet?
  • yossarianHUN
    Lásd az utolsó mondatot.
  • Gyuszopapa
    Attól is függ kik ülnek azokban a tankokban mert ha olyanok akik nálam top tankként IS-7-ben akkor már el is felejtheted az egész eszmefuttatásodat.
  • lexlutor
    legutoljara arrol volt szo h tier6+
  • mittomén1
    individual missionhöz lenne kérdésem. ezt a könnyű tank 6ezer spot damage-t hányas tierrel lehet megcsinálni?
  • yossarianHUN
    Még mindig nem értem, milyen 8v1-2-ről beszélsz. Hatan lettünk volna a városban, a Maus-T57-E75-T34 kombó ellen. A TD-k úgyis kint rejszoltak volna, de még ha egy-kettő bejött volna a városba, akkor is simán gyalultuk volna őket. A medek meg nem tudták volna elbalfaszoskodni a másik oldalt, mivel 3 T10+1 T8 medünk volt, szemben az egy szem T54E1-ük ellen. Az egyetlen kritikus pont a végjáték lett volna, amikor mi a városból kiérve, a medek meg a másik oldalról bekerítjük a TD-ket. Az még egy durva ereszdelahajamat lett volna, de az átkarolás miatt teljesen hozható, ha legalább egy med spottol. Csak sajnos ugye az első perctől kezdve borult az egész forgatókönyv.
  • Artman
    Köszi :) Majd én is megnézem mégegyszer, mert játék közben nem figyel ilyen dolgokra az ember amiket észrevettél, csak nyomja az adrenalin előre :D
  • Artman
    Nagyon-nagyon megéri :))) Iszonyat könnyű vele, gyakorlatilag egy sztereoidos Stug III., hatványozva Tier7-re :) Még prém nélkül is nagyon jól keres, piszok gyors, jó az átütése, rohadt gyorsan tüzel (nálam szellőzés és elit alakulattal (ha a 4 skilles stug legénység van benne) valami 2.4 sec/shoot), spottolni, támogatni kiváló. Tier limites, 8-as tankkal nem nagyon találkozom, általában T7 max-ba rak. Na meg kiváló fun tank, jó vele lazítani ha már unod a kőkemény csatákat :)

Ez tegnap készült el papírból :)
  • Lucifer001
    Jó csata volt . Gratulálok
    A játékos állományt elég szépen tükrözte . Első tankod T29 szinte fogalma sem volt arról , hogy lövöd . Második Tog II Hát neki is a fél életét lecsipkedted , mire reagált valamit . Harmadik Churchill VII nem foglalkozott vele , hogy szinte nem lát tőled , és lövöd
    Még egyszer gratulálok .
  • FosTalicskaa
    Hányszor, de hányszor szívtam meg heavyként, hogy így gondolkodtam. Aztán mindig enyém lett a dicső hősi halál (gyakorlatban mintha falhoz állítanák az embert, mert a 8 vs 1-2 nem nevezhető fair küzdelemnek), meg a horribilis javítási költség, addig a medek meg elbalfaszoskodták a másik oldalt. Vagy nem, de az már az én köröm szempontjából úgyis mindegy volt...
    Az ellenség elhelyezkedése meg úgyis utólag derül ki. Én pl . mindig a legrosszabb variációt veszem alapul, így legalább kevesebbet csalódik az ember, ha nem jönnek ki úgy a dolgok.
  • lexlutor
    op gep. boven megeri.
  • Sherman0070
    Ha karácsonykor még bent lesz a prém shopban ez a tank megéri megvenni? Egyszerű megtanulni vele játszani?
  • lexlutor
    azert az derek, h a nov 18ai ilyen kis aprosagot mar nov 27re ki is javitottak..

http://ftr.wot-news.com/2014/11/18/premium-tank-xp-modifier-not-used-in-crew-training/

mert vegulis mi masra is hasznalja az ember a premtankot, ha nem legenyseghuzasra....
  • lexlutor
    ftr-en egyszer volt egy hir a t28C-rol, hogy nem lesz az.
    azota sajnos semmi hir nincs ebben a teamban.
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.11.26. 19:20:47
  • yossarianHUN
    Ez engem is érdekel.
  • lexlutor
    azt lenne igazabol jo latni, h ezek az uj gepek preiumtankok lesznek vagy sem.
  • Artman
    Imádom ezt a kis E-25-öt :7 kill, 7 kitüntetés, majdnem 5.000 sebzés és jóóó píííz :)

Replay itt!!!

• yossarianHUN
    Teljesen korrekt MM volt. Az E-100, az IS-7 és az E 75 simán mehettek volna a városba keménykedni, ők bírták volna a gyűrődést, mi nyolcas heavyk meg gyönyörűen támogathattuk volna őket. A TD-ik egyébként se jöttek volna be a városba, hanem megálltak volna kempelni a domboknál, ergo kihúzták volna magukat a városi harcból. Eközben a medek átnyomhatták volna a másik oldalt, és oldalba kaphatták volna a TD-ket, akiket aztán mi harapófogóba foghattunk volna. Sima liba lett volna. De a heavyk úgy döntöttek, hogy elmennek medeset játszani (az E-100 meg AFK volt).
  • R3nton
    Hát ha nem lesznek tierkorlátok, akkor én medekre M26, T69, Obj416-ot fogom erőltetni.

Light 1390 és T-54 light.

Heavy valami 10es, Maus, T110e5, vagy E-100, IS-7.

TD-ből nincs sok választásom, WTE-100-am van meg T110e4, de WTzni fogok sztem.

Artym meg csak egy van BC155