418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    "Was", mint 9.5 után. Inkább a döntésről beszél, (és a szuperteszt állapotáról), mint a konkrét jelenről.
  • R3nton
    Nekem most kezdett tetszeni. Viszont a fishermans baytől agyfaszt kapok
  • técsé2
    Nem értem, tegnap este még játszottam a Severogorsk térképen.
  • Plata
    Két évvel ezelőtt,kb,azt mondták hogy a Lee másik tornya és ágyúja is használható lesz.Sőt az összes több tornyos tankot megcsinálják.
    Jut eszembe,a Churchill-ről láttam a tv-ben egy érdekes dolgot,volt a Churchill-en 290 milis ágyú is.
    Azt mikor teszik be?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.28. 08:49:50
  • Desmodromic
    Lee-vel 64%-os a winratem, szóval ide vele! :D
  • Nazarov77
    Ki várja amúgy, hogy újra játsszon a Leevel, azaz Granttal az angol új ágban? :)

• Maala
    Az volt vele a baj, hogy a bal oldali rész nem volt mindkét fél részéről átjárható középen, így az nagyon elzárt volt. Percekig kellett menni, ha oda elvackolta magát. :-|
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.28. 01:46:14
  • popey8
    Kár érte, én szerettem. Gondolom egyedül vagyok vele:)
  • Gyuszopapa
    Hát az biztos hogy rengeteg az idióta bot szintű játékos.Az az egészben a legszomorúbb hogy közepesen jó játékos aki se nem klánozik se nem gyagya hanem csak a játék élményéért játszik és próbál normálisan odafigyelve játszani,az kevés van.A másik véglet pedig az a játékos réteg akik szakaszozva statfenntartás érdekében pay to win-t csinál a játékból.Értsd:OP tankban ülve is csak az aranyat szarják ezzel végleg felborítva az egyensúlyt ami amúgy sem erőssége a MM-nek.
  • FosTalicskaa
    és miből gondolod, hogy a csapatok nincsenek feltöltve botokkal?
  • yossarianHUN
    Hihetetlen ez a játék... Egyszerűen élvezhetetlen. Fizikai fájdalmakat okozott a rohadt 10 csatás küldetés megcsinálása. Egyszerűen botrány. Sürgősen életbe kéne léptetni valamilyen bolygószintű génkészletminőség-javító programot, és kilőni ezt a sok büdös rohadt degenerált állatot a Holdra, vagy kolonizálják a Marsot, szarok rá, csak tűnjenek el a bús francba. Ha erre a generációra kell támaszkodnia az emberiségnek az elkövetkező 20-30 évben, akkor halálra vagyunk ítélve.

Sticks and stones may break my bones, de szerintem pillanatokon belül véglegesen átszokok a WT-re. Jobban tetszik a WoT játékmechanikája és alapötlete, de a WT-ben legalább nem jár minden második csata szükségszerűen heveny agyvérzéssel, és ez nekem épp eléggé döntő érv.
  • JeffDunham
    Jeff húga írja: az összes idióta siemka összegyűjtése volt a cél, nemzettől függetlenül. Aztán elfajzott a klán mert jó magyar játékosok jöttek. Tiszta szégyen. :)
  • Maala
    - viewrange indicator will be added to the minimap, but not complete viewrange circle, it would only confuse newbies and noobs by sheer minimap overload

WG logika. Akkor tedd kikapcsolhatóvá. Such genius, wow.
  • Maala
    Google fordító a barátod, ha nem értesz angolul.
  • zozoalma
    Szia
    Ez nem a micro patch óta van igy , eu2 ön nekem rendszeresen csinálta , amikor az automata oda rakott be azota csak eu1 :D
  • Mardel
    Ez kész.

Megyek löwevel egyszercsak bezáródika wot kidob asztalra nincs semmilyne hibaüzenet.

Ilyet még nem csinált.

Persze mire visszaléptem csatába már kilőttek 0 senzéssel.

Tetszik ez az új micro patch, egy újabb bug.
  • DasIsFuck
    Nálam ez van már 1 hete.
    Elvétve próbálom a kv-2-n az utolsó pár ezer xp-t megszerezni az S-51-hez, de mivel vodkát is használok hozzá kénytelen vagyok mellé még prém tankokkal farmolni.
    A T-25-el egy nyavalyás győzelem nem jött össze 3 nap alatt.
  • zozoalma
    Games\World_of_Tanks\WorldOfTanks.exe vel próbáld meg indítani.
  • Stuko
    Üdv!
    Tegnap újratelepítettem a játékot, és azóta nem enged belépni.
    Frissíteni akarja magát, de ha a launcher-ről indítom, akkor azt írja, h. a legfrissebb verziót futtatom, és mégse indul.
    Vkinek vmilyen ötlet?

Kösz előre is.
  • Mardel
    De most kell félretenni a játékot...

4 csata 4 vereség.

SU-100-al nullázok, egyszer top tierbe rak és a csapat elhullik engem meg 5-en kapnak szét egy sebző lövésem volt, többia köszönhető a ritka pontos" ruszki fegyvereknek elment a holdra szűkült állapotában. Második csatába egy tiger 1 oldalról motort lő, mire ráfordítanám ezt a vashuladékot kapok egy másikat lőszerrekesz, szűkül a fos fegyver majd bumm arty belő a ház mellé.

FV304...
  • Master91
    :D
  • Mardel
    Hm most meg is lett vele a tank ász és egy szárnysegéd tier 7-esek között. Sajnos killem nem volt de 1845 sebzés és 687 spot dmg kellett hozzá.

Kár hogy a csata vereség lett, vége nagyon kiélezett volt. :D
  • Toweliee
    Ezt olvasd át.
  • Phara
    Ha a javítás skill-t egy embernél húzom 100%-ra akkor a hozzá beosztott modulokat javítja gyorsabban,vagy minden gyorsabban javul?
  • joe662
    Szia Lulu!
    Üdv a csapatban!
  • Toweliee
    (-:
  • Toweliee
    Nem. Tényleg normális a társaság, meglepően normális.
  • Malarki
    Közben Ph3lan csatornáján élőben streameli az ESL SEEC csoportkört. Ha esetleg érdekel valakit.
  • Solten
    Engedelmeddel pontositanek, ugyan nincs kovetelmeny, de pl Fostalicska meg Bendzsi Breeg olyan also szinten nyomja hogy a nincs kovetelmenynek se felelnek meg...
    Utoljára szerkesztette: Solten, 2014.11.27. 19:55:11
  • yossarianHUN
    Még szerencse, hogy a fórum idiótájának pozíciójából elég jó rálátásod van ahhoz, hogy felismerd ezt:)
  • FosTalicskaa
    "A játékosállomány nagy rész meg innen lett toborozva az SG-ről"
    Magyarul sok hisztis kisgyerek van ott akik ott fúrják egymást ahol tudják. Mint amire láttunk már itt is példát, tekintve hogy az sg-s tagjaik ide borítják a szennyest... :D
  • Toweliee
    Nem tudom, Jeff hugát kéne megkérdezni :)

(De mivel világuralomra törünk, praktikus az angol ameddig meg nem tanul mindenki magyarul)
    Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2014.11.27. 19:23:51
  • Lunki88
    Vannak külföldi tagok is hogy angolul van megírva a bemutatkozó szövege a klánotoknak? :)
  • Toweliee
    'sten hozott!
  • Lucifer001
    Köszönöm !!!!!!!!!!! You have accepted the invite.
    Egyoldalúságot nem értem mire érted . Részt vettem pár CW-n , de ha nem érek rá , akkor nem érek rá . Nem azt a klánt kerestem . Ez a része OFF .
    Ismét köszönöm . Megtisztelő hogy egy tökjófejcsapatklán tagja vagyok .

Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2014.11.27. 18:58:57
  • Toweliee
    Küldtem, a logó meg jó :))
  • Toweliee
    Gyere a HOAX-ba, itt semmi követelmény. Az írásodra meg annyit, hogy egy kapcsolathoz két fél kell. Egyoldalúan szemléled ezt a dolgot. Ha kell küldök meghívót.
  • Lucifer001
    Nem tetszik a klán logótok
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Örömmel fogadnám a meghívót . Játékba kb vasárnapig nem fogok ráérni , hogy belépjek , és menjek pár kört , De az " invit " elfogadnám .
    Ha meg nem kapok addig , akkor játékon belül majd beszélek valamelyik sráccal a felsoroltak közül . Köszi ismét
  • Nohab
    HOAX akkor a te klánod. Strongholdozni szoktunk, de az se kötelező, ugyanakkor sok creditet ad. Az aktiválható dolgok pedig mindenkinek jó. CW nincs, ESL nem kötelező (egyáltalán nyomja valaki a klánból?). Ts van, ha akarsz felmész. Jeffnél tudsz jelentkezni. Kérdés van?
  • Malarki
    A HOAX tárt karokkal vár :D Itt semmit se kell csinálni, de mindig lehet szakasztársat találni és nagyjából minden este van stronghold. A játékosállomány nagy rész meg innen lett toborozva az SG-ről szóval sok az ismerős arc.