418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DasIsFuck
    Ma hajnalban nekem is vissza adott a játék egy kicsit amit úgy egy hete folyamatosan vett el:D

T-25-el sikerült 11 csatából egy 72%-os wr-t és kék/lila statott mellé összeszedni.
    a héten kb 3 külön nap vérvörös stattal és 30-40%-os wr-el zártam a t-25,kv-2 kalandokat,t-25-el ey csatát nem tudtam nyerni ez idő alatt...:D
  • Plata
    T3-ban biztos nagyon jó lehet,de T4 vagy T5 csatában már nem annyira.T50 megeszi már,M4-el szemben meg szinte semmi esélye.
    Legalábbis személyes tapasztalat alapján.M4-el max 1 lövés kell bele.
  • mijki
    S35-öt megvettem egyik barátommal, mivel most féláron van(500 gold), ritka OP a kicsike. Low tier IS7-e. Mozgékonysága (nagyon) jó, az ágyú rajta álom. 1.1mp szűkülés, 2.1mp töltés. Amit meglát azt ledarálja semmi perc alatt(kivéve T5-ben).
  • Maala
    Játszottál mostanában? Alapból a kékség 2 órát van fenn, de aktív játékidő kell hozzá (tehát nem real time 2 óra simán). Aztán ha többedszeri eset ez már, a 2 óra kitolódik hosszabb időre.

De nem kell parázni, más nem lát téged kéken már az eset után 2. csatától, ez inkább neked figyelmeztetés, hogy még ne nagyon TKzgass.
  • Maala
    Szerintem azért T-55 magasságáig 1 küldetés / csata lesz a teljesíthetőség (részemről), inkább a másodlagosok miatt kell majd odafigyelni.

Másrészt pedig, kb fél évig lehet húzni az első küldetéssorozatot, szóval lesz rá időd, nem fontos az ünnepeket ezzel tölteni. :)
  • Plata
    Próbálta már valaki átugrani siegfried line-on scout tankkal a beton akadályokat?M41-es max gázon ráfutottam,mert nem előre néztem hanem oldalra meg hátra lövöldöztem.Csak azt vettem észre hogy repülök,és egy betonbunker mögé esek le,de olyan mákom volt hogy lánc se jött le.Fogadok ha direkt mentem volna neki összetörik a tankom.
  • Plata
    Hát szerintem én nem fogok miatta izgulni,úgysem lesz sok időm rá,jönnek az ünnepek,alig lesz időm játszani.
  • Maala
    Elmondták, hogy szeretnék, ha az emberek 5-10%-ának meglenne... Azaz kb 10-20e embernek, a napi adatok alapján.

No meg így is sírnak az emberek, hogy milyen mák kell a küldetéshez, hát még úgy mi lenne...
  • Plata
    Hát én egész jókat megyek,néha még jókat is mosolygok.
    T110e5-öt seggbe lőttem t34-el kigyulladt és meghalt,erre kiderült hogy magyar,mert k anyázott,meg autoloaderes gcinek nevezett.
    Mondtam neki hogy ebben csak egy lőszer van,erre meg le lettem cigányozva meg gold noobozva.
    Sima lőszer volt.
  • SASA86
    Ezt a gusztustalan fos játékot....2 napja (tegnap 45% ma pedig 25% win) semmit nem tudok átlőni még arannyal sem a csapatom egy rakás sz*r állandóan teleb*ssza 200-300 WN8 as debilekkel... a mikropatch óta sz*r az egész... nem tudom mire jó ez a retek WG nek de elmehetne a PI be az összes fejlesztésével és javításával... mert csak a sz*rt tologatják ide oda és ami lecsúszott azt teszik vissza a tetejére...
    Utoljára szerkesztette: SASA86, 2014.11.29. 09:31:32
  • Plata
    Kv2-ben a legénység nekem összevissza fejlődik,Parancsnok 93%,de van 95,99 és 100%-os személyzet is.
  • Plata
    Meg is néztem,11 Harcostárs kitüntetésem van,pedig jó ha hetente játszom vagy 20 csatát.
  • Plata
    Kékülésre nem tudok válaszolni,ritka hogy én bekéküljek,inkább a csapattársat nem sebeztél 50 csatán keresztül kitüntetésekre hajtok.
    Mondjuk ez nem mindig igaz,mert általában tojok rá ha valaki nekem beszól vagy piszkál,inkább hagyom magam megöletni csapattárssal,de nem lövök vissza.Viszont ha találkozom egy RESO feliratos tankkal,akkor gold ammo be és agyonlövöm.Nem használok goldot soha,de nekik tartogatok párat.
    A másik meg strongholdos bónusz,ha belogolsz játékba vagy mész egy csatát kiírja hogy még mennyi ideig kapsz több xp-t vagy pénzt.
  • Lucifer001
    Jó reggelt
    2 kérdésem is lenne . Az első kérdésem az első lesz kb 2 hete kénytelen voltam valakit kilőni , mert csak nélküle sikerült nyeri . Meddig leszek még bekékülve ??? 2. Kérdés a képen csak hogy ne bonyolítsuk túl " 2 " számmal jelöltem . Gondolom a strongholddal kapcsolatos valami lesz ( nem volt még türelmem javítani ezt a cset hibát ) . Reload ..... Mit használtam én fel ?

• DasIsFuck
    Az kellene az IM missziókhoz, hogy nyerj egymás után 5,8,10 csatát(stug 4,t28,t55,objekt) az adott tank osztállyal(csak egymást követő sorozatok számítanának, tehát ha nyernél 5 td csatát és aztán mennél egy medkört megszakadna a sorozat és kezdhetnéd elölről)(, only random és szakaszban nem érvényes.
    Ezt csináld meg 3X(stug 4,t28),5X(t55,objekt) egy hónapba minimum 2 tank osztállya(stug 4),3 tank osztállyal(t28),4 tank osztállyal(t55),5 osztállyal(objekt)
    Minden tankra lenne 1 hónap teljesítendő idő(értelemszerűen 1-1 hónap lenne minden tankra), aztán ha az 1 hónap alatt nem sikerül teljesíteni onnantól kiestél.
  • Gyuszopapa
    Most erre írnék valami szellemeset de inkább csak fogom a fejem.Arty-val játszani
  • JeffDunham
    A Bulldog Istenkirály, a T49 egy nagy határ híg fos. Semmire nem jó. Kb 5 körig bírtam idegekkel. Ott fog megrohadni a garázs legmélyén. :)
  • Plata
    Én azzal nagyon szeretem.Tíz lőszer van benne.Nagyon csúnya dolgokat tud vele művelni.
  • zozoalma
    Szia szerintem érdemes megtartani , de a nem revolvertáras ágyú szerintem jobb !
  • Plata
    Srácok M41 után a T49 jó?
    Nagyon szeretem az M41 táras ágyúját.Gyors fürge kis genyó.Vajon a T49 is lesz ilyen jó?
  • TiborTamas
    Nem hittem volna, hogy a végén ekkora mákom lesz... :)

Replay.
  • Malarki
    Nekem is tetszik.
  • Angelus1991ster
    Régi Severogorsk nem rossz pálya volt. Aztán megjelent az alkalmatlan homokozó wg-s hülye, és szétcseszte. De még ott van sok más pálya, ahol ez a szerencsétlen laggamingos sok pályarészt elcsesz. Pl.: El Halluf.
  • Solten
    Na jo de neked Severogorszk (vagymiaturo) is tetszik. Nincs izlesed ;D
    Utoljára szerkesztette: Solten, 2014.11.28. 20:55:40
  • popey8
    Nekem tetszik:D
  • Solten
    Hm jah, Sztalinvaros irto fosch.
  • yossarianHUN
    Azon mondjuk nem nagyon van mit rontani:D
  • Malarki
    Mondjuk én perverz vagyok, de az utóbbi időben felraktam rá a 122-est próbából. Azzal se lett sokkal szarabb.
  • yossarianHUN
    100-as.
  • BooMiller
    thx
  • BooMiller
    Ahamm, na így már értem:)
  • Malarki
    Akkor lesz elérhető, ha megcsinálod a napi küldetést(nyerj 10 csatát) hússzor.
  • BooMiller
    Ez a szép munka volt parancsok nekem mért nem érhető el vagy mi a szarért nem mükszik?
  • Kubukli
    T34-2-höz melyik löveget ajánljátok?
    100 mm vs 122 mm?
  • Etelkozi Vata
    Hozsanna néked, azaz köszönöm!
  • Lucifer001
    Ha használsz modokat .
    Zárd be a játékot
    World of Tanks / res / scripts másold : Worls of Tanks / res_mods / 0.9.4 / scripts
  • Etelkozi Vata
    A kliensem azt írja, a legfrissebb verziót futtatom, de a belépéskor kidob, hogy frissítenem kell az alkalmazást.
    Ez vajon miért van és mit tehetek?
  • Desmodromic
    A Szárnyalj Fennen légitársaságnak nagy szerepe volt abban, hogy elkezdtem vitorlázórepülni. :)
  • mijki
    Sok noskilles clicker ****cibáló ****jon ****t...
  • xotyi
    Csinálhat az ember bármit, megkezdődött a hétvége