World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KV-4-nél unalmasabb grindre nem nagyon emlékszem, talán csak a T28 ami hozzá fogható. Lassssúúú, páncélja sokszor nem mûködik és cserébe kapott egy medium tankra való gun-t. Egy ROF növelés erõsen ráférne, ha már ezzel a szívószállal kell harcolni.
Olvasom a rendõrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam õket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Volt olyan tier 8 csata, hogy találat nélkül, 20 mp alatt kinyiffantam egy városi csatában, következõ tier 9 meccs himmelsdorfon a hegyen, 4000 sebzés, 4 kill, acélfal stb.(A hegyrõl lefelé száguldva 90%-ról rammoltam egy Su-101-et).
Szóval nem igazán szeretem, mert nagyon random függõ
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
De mindjárt felvilágosít valaki, hogy a páncél már semmit nem ér, az OP medek meg TD-k meg csak gyötrik a heviket.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
jobb lesz majd vajon a top ágyúval és toronnyal, vagy ezt direkt azért csinálták így, hogy egy jó nagy izmos, dagadt, retkes, véreres lófa#@t szopogasson jó sokáig az ember az ST-1 elõtt?
|Származási hely: Degec|
WOT nick: tepi1
e3-world-of-warships-first-impressions
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
"A német Gamestar elmondása szerint a Crytek hamarosan csõdbe mehet, aminek oka többek között az, hogy az új CryEngine-t a külsõs fejlesztõk nem fogadták kellõ lelkesedéssel, holott ez az egyik legjobban optimalizált motor a piacon." továbbá:
"Ha a cég valóban csõdbe megy, az IP-ket elárverezhetik, és az egyik sorban álló vevõ a Wargaming."
Csak nem Cryengine terveznek Serb-ék a WoT alá?, Tud errõl valaki valamit?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Egyébként full hp-n voltam<#duma>#duma>

There is but one rule: Hunt or be hunted.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
<#falbav>#falbav>
az sg fórum annyira 2014
Amugy te tenyleg ant hitted, hogy en ugy ertettem ha nincs benne a hun meg hasonlok a nevedben akkor nem latod a Van magyar? kerdest a chaten? <#conf>#conf>
Olvasom a rendõrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam õket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
az sg fórum annyira 2014
Wot: Totti93

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nagyjából azt a taktikát követem, hogy valami erõsebb heavy vagy TD mögé beállok második vonalba és onnan osztom az áldást, aztán a meccs vége fele megpróbálom a low HP-s tankokat kivégezni a revolverrel. Sajnos ebbe beleköp néha egy-egy arty aki one-shotol, de sebaj. Nem tom ti mit fejlesztetek, én elõször a felfüggesztést és a motort fejlesztem ki, majd utána megyek az ágyúra.