World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cserébe az én E5-öm majdnem annyira modulérzékeny, mint a Leo. Meg kellene erõsíteni az E5-ön a weakspotot a tetején (aka E3:), nincs rá szükség, anélkül is sebezhetõ.

KV-4-nél unalmasabb grindre nem nagyon emlékszem, talán csak a T28 ami hozzá fogható. Lassssúúú, páncélja sokszor nem mûködik és cserébe kapott egy medium tankra való gun-t. Egy ROF növelés erõsen ráférne, ha már ezzel a szívószállal kell harcolni.

Ez nagyjabol minden olyan tankra igaz ami a panceljara hagyatkozna. Nekem most az E5 van elatkozva. Az utolso 10-15 csataban ha 5 lepattano volt rolam osszesen akkor lehet sokat mondok. Legtobb csata 4/4 hit/pen es mar meg is doglottem. Ennyit barmelyik meddel ossze tudok hozni ami legalabb sokkal mobilabb.

Olvasom a rendõrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam õket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

Ugyan ez a tapasztalat:
Volt olyan tier 8 csata, hogy találat nélkül, 20 mp alatt kinyiffantam egy városi csatában, következõ tier 9 meccs himmelsdorfon a hegyen, 4000 sebzés, 4 kill, acélfal stb.(A hegyrõl lefelé száguldva 90%-ról rammoltam egy Su-101-et).
Szóval nem igazán szeretem, mert nagyon random függõ
A KV-4 addig jó tier8-ban, amíg meg nem találja a vérpistike a gold ammo gombot. Addig viszont 1v1-ben le tudja verni hp-veszteség nélkül bármelyik nyolcas hevit. Csak úgy kell védeni a tornyot, mintha E-100-ban lennél.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

A KV-4 egy érdekes jószág,van hogy 32 találatot kaptam vele és egy sem sebzett van hogy bárki rámlõ átüt.Van hogy 10-es csatában elsõ voltam a csapatomban van hogy 8-asban utolsó.Nagyon random függõ.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Lunki88
Egyébként eddig ahogy ellenfélként találkoztam ST-I-el, iszonyat milyen erõs páncélzata van. Szerintem veri az E75-t simán, nem is értem miért 9-es tierben van.
Igen, ezért kell megszenvedni.

De mindjárt felvilágosít valaki, hogy a páncél már semmit nem ér, az OP medek meg TD-k meg csak gyötrik a heviket.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Lunki88
Ezt akár én is kérdezhettem volna. Nekem is stock még ez a dög. Hihetetlen milyen lassú.
okosszöszi26
alap KV-4 egy szenvedés
jobb lesz majd vajon a top ágyúval és toronnyal, vagy ezt direkt azért csinálták így, hogy egy jó nagy izmos, dagadt, retkes, véreres lófa#@t szopogasson jó sokáig az ember az ST-1 elõtt?

|Származási hely: Degec|

Idióta csapattársakbuzi az összes artista

WOT nick: tepi1

Lunki88
Éljen a nyári szünet! <#hehe>
patchaou
A maximzumnak biztosan, de azok is jól járnának akik most minimumon tolják.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

és ilyenkor ne kapjak agyfaszt...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Most látom kicsivel korábban már témába hozta valaki, bocs a dupla téma posztért.
Naja, de ennél a szarnál ami most van minden jobb :P
Lunki88
Hát az cseppet odabaszna a gépigénynek. :D
Idézek a mai GS-rõl:
"A német Gamestar elmondása szerint a Crytek hamarosan csõdbe mehet, aminek oka többek között az, hogy az új CryEngine-t a külsõs fejlesztõk nem fogadták kellõ lelkesedéssel, holott ez az egyik legjobban optimalizált motor a piacon." továbbá:
"Ha a cég valóban csõdbe megy, az IP-ket elárverezhetik, és az egyik sorban álló vevõ a Wargaming."

Csak nem Cryengine terveznek Serb-ék a WoT alá?, Tud errõl valaki valamit?
Vkinek van tapasztalata tûzoltás terén? Azon filózok, hogy Sp-vel 5. skillre tudnék rakni 3 legényre tûzoltást majd+bia. Nagy készletekkel megyek, felszabadulna 1 hely, ahova be tudnék rakni akciósan vett 110-es olajat. (csatánként -10k, de belefér bõven, vagy a kicsi 1500-ért). A nagy készlettel tudnám javítani a tüz okozta károkat, bár 100-ból 1-2 csata van ahol beüt a dolog. Vagy hagyjam a francba, és szórjam szét a 3 skillt vmire, bár túl értelmesek már nincsenek a lövésznek, töltõnek, rádiósnak 5.-re...
mijki
Chi-Nu tényleg rohadt jó kis jószág :)

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

GabeE3e
Elfogyott a lõszerem:S
Egyébként full hp-n voltam<#duma>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Nem én ezt csak mint általános jelenséget mondtam.:D
Maala
M4 sherman, t34, A43, Chi-Nu, Type T-34...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ilyen visszataszítóan szar tankot, mint ez az AMX 50-120, még nem sokat láttam életemben. És ha belegondolok, hogy egy hétig, nulláról indulva, prém nélkül, húszezer kreditenként kapargattam össze az árát, T10 paradicsomhordák között szopva folyamatosan, hogy aztán a megvásárlásával megint lenullázzam magam...

<#falbav>
100% védelem nincs az ilyenektõl, de az angol nick talán elég a 99%-ra.

az sg fórum annyira 2014

panzer 3/4 jó? egy jó tier 5 közepes tankot szeretnék.a panzer 4 a 9.0ban kiverte nálam a biztosítékot.
De ha a paraszt latja,hogy magyar vagy akkor jon a Miert nem valaszolsz? kerdes.
Amugy te tenyleg ant hitted, hogy en ugy ertettem ha nincs benne a hun meg hasonlok a nevedben akkor nem latod a Van magyar? kerdest a chaten? <#conf>

Olvasom a rendõrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam õket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Nem lehet sajnos.

3 napos a proto és 2. tankász. De eladom 50 k Xp múlva, mert tetû lassú.

Gondolom a T30 már megváltás ebben a tekintetben.
patchaou
Srácok, azt be lehet valahogy állítani az xvm-ben hogy csata közben mutassa a spot dmg-t úgy mint a simát?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Azoktól semmi sem ment meg, mert akkor is bekiabállják ezt ha ott virít neonfényekkel akkor is...
Ezert nem kell a hun meg hasonlo resz a nevedbe mert akkor nem tudjak milyen nemzetisegu vagy. Es a sok "van magyar" idiotatol is megovod magad.

Olvasom a rendõrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam õket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Mi más. <#idiota> Mondtam is nekeik hogy havasalföldi parasztok miután sikerült megfejteni mik (bár sejtettem.) Egy ISU volt a tipikus "kigyúrt agyatlan barom" kill hun közfelkiálltással a végén, a másik egy borsig volt, õ még el is titkollta volna ("doesn't matter") de az ISU elárullta magát. Csodállkoznak hogy rühelljük õket. (úgy a történelmi okokon kívül is)
Már lassan nem merek kilõni semmit, mert csak további problémákat generálok magamnak.:(
Ismét 2 remek bug. Pici dombra ráállok, és nem lehet célozni, remeg feszt, és nem hagyja abba, nem lehet célozni. Közvetlen utána lövöm tiger-t, semmi, azt mutatja egy roncsba csapódik, ami 15m-rel jobbra van, 3x olyan messze, mint a célkör. Megnéztem replayt, a roncs végig a tiger elõtt volt, 5 lövéssel kivégeztem a roncsot. Kár, hogy csata közben nem ott mutatta, hanem 3 tanknyival arrébb, azért ez kimeríti a probléma fogalmát.
Csak nem egy román értelmiségi?
Na Yossarian, találld ki milyen szõröstalpú náció lõtt ki a nemzetiségem miatt!<#nevetes1><#buck>
És most lesz buffolva. Én nem bánom, hogy a 120-as ágyún hosszabb lesz a töltés a lövések közt, ha kevesebb lenne, nem tudna beszûkülni teljesen lövés után. A kisebb ágyúval sem tudsz gyorsabban lõni, mert akkor össze-vissza szór. Mondjuk beszûkülve is, szóval igazából tökmindegy. Ilyen megbízhatatlan szar ágyúkat, mint a franciák, még nem láttam WoT berkekben. A DCA 45 is, meg ez a 100-as undormány is rémálmaimban jöjjön elõ.
Meg a lövések közötti töltési idõ is borzalmasan sok, 50B fényévekkel jobb,azért megéri kihúzni az ágat.
a nem stock amx 120 a adatok alapján csúcs gép, csak sajnos az ágyú kitérithetõsége az borzalmas, és itt nem lefelé, hanem felfelérõl van szó, nagyon durván megakaszt 1-2 helyzetben

az sg fórum annyira 2014

én :D

Wot: Totti93

Na ja. De az AMX-szel még normális csapatok mellett is igen nehéz lenne összeszokni, félkegyelmû idióták csapattársaként pedig a lehetetlen határát súrolja.
Nekem is csak 50% körül mozog ma. De ezekért a körökért érdemes ilyenkor is játszani (14.380 WN8):

Count Adyn
a WG:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Igaz, közben eszembe jutott, hogy van rá torziós rugóm. Akkor nekem is ágyú.
patchaou
Motor nálam már van, de a következõ nálam az ágyú lesz.

Nekem motor lesz az elsõ, aztán lánc. De ez az ágyú botrány, 300 méterre lévõ célpontokat 5-bõl 1 lövés talál el, pedig mindig megvártam a teljes szûkülést. Hú de rühellem a francia ágyúkat.
Én múlt héten vettem meg az 50-120-at, hát valahogy én is így vagyok vele.
Nagyjából azt a taktikát követem, hogy valami erõsebb heavy vagy TD mögé beállok második vonalba és onnan osztom az áldást, aztán a meccs vége fele megpróbálom a low HP-s tankokat kivégezni a revolverrel. Sajnos ebbe beleköp néha egy-egy arty aki one-shotol, de sebaj. Nem tom ti mit fejlesztetek, én elõször a felfüggesztést és a motort fejlesztem ki, majd utána megyek az ágyúra.
Megvan a hétvége csúcsa, Sp-vel csak egyedül vagyok tier 8, másik oldalon egy t32, nincs ágyú, csak 9-esek.:) Nem rémlik ilyen csata, pedig mentem vagy 700 kört már vele. Egyébként ezzel is, elejében még voltak t7-es csaták, pár tier 8-al, már semmi, csak tier 9, néha full tier 8.