418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
"Viszont ez a light meccs, ezt nagyon élveztem."
Gondolom,az a 2 szerencsétlen Td,ott melletted,már kevésbé

Mondjuk lámpa nélkül,nem is könnyű spotolni
-
suba53 #410815 Na meglettek. Újra kellett indítani a klienst, és a helyére került.
-
AJensen #410814 Az szép, nekem sajnos tegnap nem adta ilyen jól. Lt432 belém jött, artyval voltam, 0 sebzést vittem be neki (angol vii arty).
Plusz volt egy progetto meccs, ahol arty frontról pattantam. Orosz 8-as arty.
Viszont ez a light meccs, ezt nagyon élveztem.
Itt egy videó: http://wotreplays.eu/site/5048281#erlenberg-ajensenm-lt-432 -
suba53 #410813 Sziasztok! Elvileg meglett az amerikai tűzgolyó stílus, azt írja hogy alkalmazva, de nem találom sehol.
Hol kell ezt keresni? -
besti #410812 Fog vajon a kínálat változni? Egy obj 907-t vennék, a többi nem sokat ér - vagy rosszul tudom? -
Plata #410811 Srácok T7 francia artyval le rammoltam egy bretagne panthert és megöltem.Túléltem vagy 10 hp-val. 
Jah és kaptam egy nap prémet meg egy Csapajevet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
tutyimutyi2 #410810 Lehet hogy én tudom rosszul de szerintem ehhez nem kell majd klán hanem ugyan úgy mintha kreditért vagy aranyért vennél tankot fogsz tudni venni kötvényért akár 10-es tankot is(nyílván ez alapból cw reward de ez a kettő amit a legkevésbé vesznek ki kampányból és gondolom emiatt bátorkodnak beletenni őket a shopba). -
AJensen #410809 Köszönöm válaszod. Jelenleg klán nélkül vagyok, de még abban sem vagyok biztos, hogy milyen feltételek kellenek klánon belül a kiváltható tankokhoz. Sheff videóit néztem, amikor megvette magának kötvényért az m60-ast. -
tutyimutyi2 #410808 Ha bejön az 1.6.1 akkor elvileg az in-game shopban megjelenik majd plusz 1 fül ahol lesznek a kötvényért vehető tankok. -
AJensen #410807 Kérdésem lenne a következő. Van jelenleg 6000 kötvényem. Ebből, hogy tudok, vagy, hogy lehet majd tankot venni? -
tutyimutyi2 #410806 Már az ingyenes időszak alatt is betudod gyűjteni a csomagot, általában ad egy 3 skilles parancsnokot(fixált nemzettel és nulladik skillel) 2 prém tankot bérbe(1 8-as és 1 6-os vagy 7-es)14 napra amit a prém shopban 15 és 30%-al olcsobban meg is vehetsz, mellé achi esetleg matrica vagy épp twitch-es álca, fogyócikkek illetve x5-ösküldetés szorzóból 10-20 darabot. Az ingyenes időszak lejárta után fél éven keresztül 3 euró/hó azt követően 6 euró/hó. Ha aktiválod begyüjtöd a jutalmat és törlöd is akkor amit kaptál az már megmarad. Illetve amíg aktív az előfizetés(ingyenes időszak alatt is) megkapod a 7-es király tigrist hozzá tartozó küldikkel amikből tervrajz töredékeket illetve ebben a hónapban a Pz.3 K-t is megszerezheted. -
AJensen #410805 Na ilyen a debil leosztás. Amikor szinte egyedül játszok 15 ellen, és 14 életképtelen másik játékossal.
http://wotreplays.eu/site/5045377#pilsen-ajensenm-centurion_mk_5_1_raac
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.10.03. 19:59:40 -
suba53 #410804 Sziasztok! Most az arcomba tolta a játék ezt a Twitch Prime ajándék csomagot. Mit érdemes tudni erről?
Van az egy hónapos kipróbálom periódus. Ha arra benevezek, akkor már megadja az éppen aktuális ajándékokat? Vagy csak akkor ha el is kezdem perkálni az előfizetést?
Úgy látom havonta dob valami ajándék csomagot. Megéri ezek miatt előfizetni? Egyáltalán mibe fáj ez havonta?
Ha a kipróbálom után nem folytatom előfizetéssel, akkor is jól jártam, vagy feleslegesen regisztráltam? -
Mester61 #410803 Sziasztok.
Játékon belül a boltban vennék prém járművet aranyért Type64-et az arany is bőven megvan rá(6300), de az alábbi hibaüzenetet kapom folyamatosan.
Hiba:
Hiba a fizetési művelet során. Kérlek, próbálkozz újra később.
Mi a franc lehet? -
tutyimutyi2 #410802 Igen, én pedig pont azt kérdezem hogy a százalékos kupont mikre engedi felhasználni a prémium shopban. -
kopaszeger #410801 Bocsánat hogy próbáltam segíteni de ott van az oldalon ha elérsz bizonyos pont számot akkor mit nyersz. Viszont ha többet játszol és több pontot érsz el akkor nagyobb a nyeremény.
A százalékos rész pedig az hogy mennyivel vehetsz majd olcsóbban vmit.
Utoljára szerkesztette: kopaszeger, 2019.10.03. 11:35:50 -
tutyimutyi2 #410800 Látom nem értetted a kérdést, nem a tokeneket kérdem hanem az egyes szinteken látható olyan hogy 10-15-20% off coupon. -
kopaszeger #410799 hali itt a link
https://tankrewards.eu/ -
tutyimutyi2 #410798 Mellesleg kaphatok bant ha végig afkolom az össze hulladék versenyes menetet? -
tutyimutyi2 #410797 Azt tudja valaki hogy a mostani német tankos tank rewardsból szerezhető kupon(ok) mikre válthatók be a prém shopban? -
Plata #410796 Nekem az előbb sikerült átugratni az ellenséghez. 
Nem szándékos volt,hátra figyeltem és azon vettem észre magam hogy a bukkanónál át esem a másik útra.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.02. 20:35:02 -
Plata #410795 Háát,semmilyen.
Most láttam.
Elővettem T62-t egy csatára.
Med küldi hogy sebezzek 2500-at td-be nem megy,gondoltam előveszem.
Először is nem ütött át,másodszor megettem őket sebződés nélkül hogy ketten voltak.
Szereztem négy killt,De 366 sebzés Td-be.
Grille gold lőszere úgy pattant le T62-ről hogy csak annyit írt ki a játék hogy nem átütő. -
tutyimutyi2 #410794 Mért mégis mi esélye volna egy tier8 mednek egy tier10-es ellen?
-
Gyuszopapa #410793 Jó hogy ezt a versenyzős játékot se tudják csalás nélkül játszani a nyomorékok.Olyan helyeken átlőnek ahol az én tankom nem tud a másikra.Azt hittem béna vagyok de ma megfigyeltem hogy az én játékbeli auto aim-om a tank közepére céloz de volt hogy simán belőtt a mellettem lévő.A pálya 3/4-re ki is nyírt.Jobban megnézve az ő célzója toronyra ment.Persze száguldozás közben folyamatosan még kézzel célozni is tud hihető. -
Plata #410792 Ma láttam hogy az RNG néha kicseszettül röhejes dolgokat képes csinálni.
Obj 279(e) vagy mi a rosseb a neve,gold lőszerrel közvetlen közelről Mauer oldaláról és seggéről lepattant.
Veszteni vesztettünk mert a csapat ritka szar volt,T10 csata volt.
De ez eszement volt,Obj megpróbált ki lőni és nekem jött először oldalba lőtt kb nulla méterről lepattant,mivel másik oldalról jött még négy T9-10 tank nem tudtam mást csinálni mint magam mögé engedni,ez az állat meg gold lőszerrel a Mauer seggéről lepattant.
Egyetlen sebző találatot nem tudott bevinni,vicc hogy közben T-10 sima lőszerrel sebzett.Ráadásul meg is szívta,mert amíg engem próbált lelőni kilőtték.
-
Plata #410791 Ezt T10 tank megeszi reggelire.
Fos t7 angol light is belövi. -
AJensen #410790 Mondjuk igaz, de ettől még sajnos a prémtankok nagy része egy kalap kaka. Nagyobb szinten pont az mentené meg őket, ha legalább a tornyuk olyan értéket kapna, hogy túléljék az első 3 percet.
Többször elhangzott, hogy többet ad +2-ben, ez igaz? Mert én csak kardba dőlést érzem, amikor megalkotja ezeket a csatákat. Az a 208 pen eléggé fájdalmas lehet +2-ben. -
tutyimutyi2 #410789 Tipikus kupola de még mindig jobb mint az el tumort megközelítő T95E2 kupola :D -
AJensen #410788 Átlagos/jó mednek mondanám. Mondjuk az a parancsnoki kupola tipikus amcsi gyengeség a játékban. Összességében jó, de nem kiemelkedő.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.10.01. 20:24:56 -
Plata #410787 Nem nagy szám.
Gold lőszerrel nem tudja belőni Vk100P-t,csak a láncomat tudta leszedni,Vk 100 sima ap lőszere keresztbe hugyozza. -
Megamax #410786 jesszusom -
tutyimutyi2 #410785 Megérkezett a T95E2 "2.0" ami ugyan az mint az eredeti csak éppen azt nem voltak hajlandóak normálisra buffolni hanem inkább megalkották újra normálisabb statokkal... -
Sir Charles #410784 Mármint a távcső helyett a periszkóp...
Valóban nekem is csalódás, szerencsére nem teljes áron vettem, hanem karácsonyi dobozból nyitottam, így annyira nem bánt.
Konkrétan én sem értem, miért ez a legtöbbet játszott prém tank, messze nem olyan jó, mint ahogy "hirdetik".
Most azon gondolkozok, hogy periszkóp helyett lehet jobb lenne a célzásgyorsító, mert szinte sosem spottolok magamnak. -
AJensen #410783 Álcaháló, töltésgyorsító és távcső. Álcaháló helyett periszkóp talán jobb lenne. Sokat gondolkodtam a su130 és ez között, de kezdem megbánni. Újabb kidobott pénz. Orosz társával ellentétben mindenben rosszabbak az értékei, egyedül a töltése jobb. Igen sajnos a lövedékek sokasága mindig a földbe megy, de a lánctalp is állandóan benyeli a "pár kilós" lövedékeit. A legjobb 8-as td-k között emlegetik, de kezdem úgy érezni, hogy nagy ferdítés. Pótellátmány nélkül szerintem ez is kaka, mint a tankok 90%-a, pedig kreditfarmernek vettem meg. -
Sir Charles #410782 Én most tolom a Skorpion G-t. Lassan 200 meccs után szerintem ez sztenderd Skorp pontosság.
Ha lelassítod a visszajátszást, akkor látod, hogy a Lynx-nél és a STA-2-nél is a földbe száll a lövésed.
Gyakorlatilag ezzel a TD-vel csak akkor találsz el valamit, ha teljesen beszűkülve lősz.
A kérdésem még az lenne, hogy milyen felszerelést használsz, mert szerintem a csigaszem eléggé elfér ezen a járgányon. -
Én semmi különöset nem találtam ebben a Skorpios csatában.
Ha csak nem annyit,hogy kb 5 percig kóricáltál 1db lövés leadása nélkül,már itt borul az elcsalt csata elmélet,sztem.
2:A Lyny-re leadott lövésnél még jóformán forgott a tornyod,az Sta-nál sem vártál 1 sec-nél többet a célzással,a ts5-nél szintén féltél,hogy visszamegy elengedted félúton,de legalább trackelted.
Van 106 csatád skorpionna,de nincsen rajt majrélámpa

Lehet majd megnézi valaki nálam jobb játékos is,és ö majd jobban megszakérti,de szerintem itt nem a wg csalta el a dolgokat.
-
AJensen #410780 Ez a kettő viszont felemás, de élvezetes volt, csak kár, hogy ez csak 25 vagy 50 meccsenként fordul elő, a többi szóra se érdemes.
http://wotreplays.eu/site/5041671#cliff-ajensenm-progetto_m35_mod_46
http://wotreplays.eu/site/5041682#el_halluf-ajensenm-centurion_mk_5_1_raac -
AJensen #410779 http://wotreplays.eu/site/5041590#kharkov-ajensenm-rheinmetall_skorpion_g
A végén a ház mögül jön elő az sta2 ebben tévedtem, de a többi sajnos igaz.
Ami viszont feltűnt, hogy a ping-em folyamatosan ugrál. Amikor felmegy 200-ra, akkor magától megy a tankom, viszont az eltűnő lövedéknél nincs gond a kapcsolattal.
Az a röhej, hogy eddig 2 játék csinált nálam kapcsolati problémát. Ez és a BFV, viszont nem tudom hol lehet a probléma. UPC, ha valakit érdekel.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.09.29. 18:54:21 -
Akkor jöhet a replay, had csemegézzünk mi is. -
AJensen #410777 Szerintem ez a scorpio replay sokkal érdekesebb lenne. Wg bot tank nem spotolódott fel ott volt előttem, és nem látszott. Meg persze a szokásos forma, vereség fos rng-vel. Lynx-re meg luftot lőtt a tank, elcsalta ahogy kellett.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.09.29. 18:27:04