World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eddig a Chi-to volt az utolsó japán épkézláb tank. STA-t is rühelltem.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Master91
hát ez nem valami biztató :/

most kezdek kibékülni a STA-1el , úgy hogy meg van a 2. ágyú
JeffDunham
Csak hogy ne mindig a panaszkodás. Nem is emlékszem volt-e valaha ilyen jó napom mint ma.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

A tankok osztályjelzéseit nem lehet visszacsalni, hogy a garázsba is mutassa megint? Engem zavar, hogy nincs ott.
És ez mi a túrót is jelent? :

artykkal vigyázz :D sima egylövés az a tank
Hiába lett meg Type 61-re a top ágyú, fenntartom, hogy ez egy utolsó játszhatatlan szemét. Teljesen ranom, mit talál el még közelről is, 400 méter felett pedig teljesen felesleges próbálkozni. Top motorral is lomha papír vacak.

N3suten
Így kell kikapni ?

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

Az nem a motor, hanem az üzemanyagtartály. A frontlemez alatt van, úgyhogy igen, szeret égni. No meg az ammo rackja is igen sérülékeny, de ezeket leszámítva nagyon jó kis tank.
Sunsetjoy
A T34-1 csak nálam ilyen fáklya, hogy közelharcban 2x egymás után 2 különböző ellenféltől felgyullad a topmotor, amire 12% esély van? :D

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Értem. Azt hittem valami izgalmasabb.

Ha fent van a mostani teszt szeró akkor majd a következő ráfrissül?
patchaou
Kipróbálni nem igazán van rajta mit. Játékmechanikailag annyi az egész mint egy sima tank század. Hosszú távon érdemes tolni klánban a plusz bevételek miatt.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Isten hozott a WoT-ban. Engem speciel jobban zavar az, mikor nyertes oldalon 200 sebzéses lajcsika annyit kap, mint én, vesztes oldalon, 1600 sebzéssel, 2 killel.
Nagyszerű, szóval elég lófaszt se csinálnia vele a noobjának és többet kap mint én.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ott a pont, a Church III eszméletlen mennyiségű xp-t termel.
ez honnan van?
"A well-known advantage of the Churchill III is that it generates large amounts of EXP, which makes the Churchill III a very popular crew trainer."

nekem valami olyasmi remlik nagyonregrol, h akkor meg a kozelharcot a jatek jobban dijjazta. ebbol ez igazabol nem derul ki, csak az h neki nem volt 300 m feletti lovese, neked meg igen. illetve neki volt kep spotja is.

de igazabol ezt meg a jatek keszitoi sem tudnak megmondani.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.08.11. 18:12:02
321372 hsz. Valaki?
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.08.11. 18:04:13

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Szerintem is érdemes lenne kipróbálni, nem tudom hányan nézik, olvassák ezt a fórumot, meg gondolom van másik is, de talán össze lehetne szedni egy csapatot.

Pedig valaki kérdezte pár napja, hogy nem áll -e össze valami brigád letesztelni a cuccot...Azzal tervvel nem tudom mi lett, pedig érdekelt volna.

Szerintem te leszel az első.

Count Adyn
Aslain's mod pack van fent nekem, installkor ki lehet választgatni hogy mit tegyen fel, egyébként gőzöm nincs:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Sziasztok. Pár hete már nem játszottam és látom azóta van olyan, hogy erődítmény. Ezt próbálta már valaki? Mert látom kell hozzá klánba csatlakozni. Van magyar klán, ahova tudnék csatlakozni?

Halihó! Légy szíves áruld el, honnan szedted le ezeket a tank ikonokat? ezeket vadászom egy ideje, de nem találom... Köszi

Nekem is. 2 napja tök jól ment, tegnap előtt szörnyű volt, tegnap megint jól ment, ma megint kibaszott kínszenvedés az egész.

xotyi
Ennyi siemkát én még nem láttam a játékban mint a mai napon... Ez eddig vmi katasztrófa, és mind a két szerveren az arty meg imád ma úgy vágja belém az 1000es sebzéseket,hogy én csak pislogok.

Trance&Friends nothing more..

Valaki megmagyarázná nekem, hogy ő (Churchill III) miért kapott 6-al több xp-t, mint én (T-25)?

Én az egérgörgőmet tettem taccsra, de tanultam belőle, mára biztos hogy jegelve van a WoT.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.08.11. 17:24:05
Sunsetjoy
Óh, nekem hónapokkal ezelőtt kattogóssá vált a szóköz billentyűm :D Pedig a Logitech wave sirály egy billentyűzet.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Sóhaj. Megint botrányosan játszhatatlan a játék. A legértelmesebb mod egy szopóág-jelző lámpácska lenne a garázsba, úgyhogy mikor a "random" az ember ellen kezd játszani, kapásból léphetnék ki mielőtt még elindítanék egy csatát, és 5 csatával később szétütném az egerem.
Ne aggódj! Vannak emberek, akik az IS-4-ben is azt a nagyágyút(D-25T) használják.
Ha úgyis HE-vel lő, akkor tökmindegy, nem?:)

Akkor csak simán hülyék.
Boconadi
300, 400 csatajuk van vele...
patchaou
Talán még nem húzták ki...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Boconadi
Sokaknal latom, hogy az is-3 -on nem a BL-9 -es löveget hasznaljak, hanem az IS nagylöveget. Az jobb lenne, es csak en vagyok ilyen noob hogy a BL-9 -el lövöldözök? Az addig oké hogy az gyorsabban tölt, de a 9-es 10-es tankok ellen egy nulla.

??!
Dolgozott az RNG rendesen. A 28% winchance gyakorlatilag a nullaval egyenlo ebben a jatekban. Mar betolteskor sir az ellenfel, hogy mekkora bukta lesz. Aztan, hogy-hogy nem az ellenfel lila harmas platoonja hirtelen nem talalja el a tankot sem nemhogy a weakspot-okat. Ha talal akkor is critical, meg "didnt even scratch them" oket viszont beuti szinte minden.
Gondolom sokan jartak mar hasonlo helyzetben.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Count Adyn
WR-el küzdőknek bátorításképp:D Imposibble is nothing!:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Idáig elégedett vagyok vele, vereséghez képest is +os kör lett.
Defeat
Battle: Fisherman's Bay
Vehicle: 113
Experience received: 788
Credits received: 53 590
Battle achievements: Master Gunner

Az meg, hogy 3500+ sebzős köröket bukok el sorra és nem hagy nyerni a játék meg már nem is érdekel, megszoktam.

szerk: tessék elég volt csak emlegetni épp most rak be egy 30% win esélyes körbe.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.08.11. 16:01:26

WoT: Nishizumi77

E100 15cm-el is lőtt már át ufp-en keresztül AP lőszerrel, ekkor tettem parkolópályára.
Conkit nem szeretem. testeén páncél nincs, csak kartonpapír, de hiába dugdosom, mindenki kilómeéterekről belövi a tornyát (tetején olyan lövésnyomok vannak mint 1 leszállópálya elején, csak mind át is üt persze). Torony oldala szemből megint csak vicc, aki eltalálja át is viszi, de lövegpajzsa se valami huha. Amikor IS3 lőtte át szemből, csináltam belőlle sniper tankot. Majd megy előrre aki akar, én meg majd osztom az észt háturról. :)

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Akkor legyen lecsillagozás.
Maala
Szerinted szóljunk neki, hogy azok nem duplázások voltak? :D

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Fantasztikus.....

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Én stock ágyúval vittem végig.

A Conqueror nekem egyenlőre egy nagy csalódás. Szenvedek a nagy ágyú hiánya miatt. A B barrelnek semmi visszatartó ereje nincs.
A csapat meg többnyire nem támogat, hogy 9-es tank, majd megoldja. De ezzel az ágyúval hiába pontos, csak csipegeti a nagy vasakat, és nem old meg semmit.
Ráadásul az örök téma: Folyamatosan vesztes csapatba sorsol. Mintha direkt lenne. Annyit azért hozzáteszek a csatához, hogy ha nem is rajtam múlik a győzelem, azért egy jó csapattal simán győzhetnénk. De sorra bukó.

Na sírás vége. Remélem a nagy ágyúval javul kicsit a helyzet, ha egyszer végre elérem.

tenyleg feltunoen szor az utobbi idobe az is2 top agyuja egy ideje.
Első 3 duplázásom. Hogy ne csak panaszkodás legyen. <#finom> Ikszpé