418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Új accountra?! lol hat számjegy XD
HT-15-nél meglett az elsődleges, de a másodlagos nem, viszont nem akarom elfogadni a leányzót... így a másodlagosnak addig neki sem ugorhatok?
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.01.20. 22:59:11 -
oké :) -
TiborTamas #342749 "Ezt másik accra kellene megcsinálni,mivel tudom,hogy ez inkább munka lenne,mint szórakozás,már ha elvállalná,ezért gondolom az ára is olyan lesz"
Ezt a másik accra dolgot úgy gondoltad, hogy új accountra? Mert akkor én még azt is kiröhögném, amit Otep írt, hogy fontolóra venne. :D -
Ezzel vigyázz, mert a Pí is több mint 5 számjegy, és görbül is az első! :D -
Nincs ár. Ajánlat jöhet 3 féle -amin csak röhögök, -amit megfontolok -és amire azonnal igent mondok. könnyítésképpen : a második öt számjegyű amiben az első "görbül" :) -
Ok,de azért 1 árat dobhatnál privátba hátha
-
Persze egy úgymond fullos accon nyilván egyszerűbb megcsinálni. Az obj.260-ra Én sem mernék árat mondani, egy átlag fizetésből élő nem engedhetné meg magának az biztos XD -
Ismét gratula akkor a wg-nek vagy a fordítónak (aki gondolom szintén nem puszta szerelemből fordít).
De közben megvan az a küldi, már mindenhol a szakaszosnál vagyok - kivéve arty, meg a HT. -
TiborTamas #342742 Meg ez nagyobb mértékben függ a járműparktól is, mint egy sima xp/kredit grind. Egyébként februártól nekem is sokkal több időm lesz játszani, ezért én is gondolkodtam rajta, hogy kipróbálnám ezt a "megélhetési tankozást", de le sem merem írni, első gondolatra mennyibe fájna egy Obj.260. :D Szerintem nem lehet olyan árat találni, amelyikkel mindkét fél jól járna (kivéve, hogy a megbízónak nem számít a pénz, de az itthon gondolom ritkaság). -
Storm válasza arra a HT misszióra amikor el kell foglalni a bázist és túl nehéz: "Vannak komplikációk, de gondolkozunk azon mit csináljunk vele. De nem ígérek semmit." -
Popey jól írta, ez nem olyan egyszerű mint egy sima tank grind, ahol kiszámolom hogy az adott xp/kredit mennyibe kerül :) Teljesen bizonytalan az egész... csak irigyelni tudom azt aki olyan vastag hogy elfogadható ajánlatot tegyen és csak két hét múlva tudnám kezdeni :) -
lexlutor #342739 akkor olcsoert vehetsz egy tankot amivel csak szenvedni fogsz a nagyok kozott. -
lexlutor #342738 3an menjetek IS paltoonba. ha berak topnak, le is van tudva.
nem ertem minek kell encounterben szenvedni vele, plane hogy ott a leglasabb a foglalas.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.01.20. 22:02:33 -
Nálam is ez volt, láncolni kell , hiába spotolod az nem elég, rossz a fordítás, vagy alapból rosszul van írva.
-
Phara #342736 Azt meg tudom nézni valamilyen módon,hogy melyik tankjaimmal milyen átlag bevétel van?És nem a vbaddictra gondolok hanem az Én meglévő tankjaimra.Van erre valamilyen mod esetleg? -
Gondolom amikor majd ilyen eredményre lesz szükségem akkor majd szopok 1 hétig 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!E75
-
Nem attól függ, hogy esetleg hol milyen szinten jársz? lowtierekkel úgyse tudsz dmg-t összekaparni úgy, briteknél lowtier, vagy a t6-os, ruszkinál szintén 4-6 közötti már jó emlékeim szerint, -
Pares #342733 Melyik a legOP-bb arty ág jelenleg? Melyik nemzetet ajánlanátok olyannak, aki több mint két éve nem nyúlt artyhoz? Azon gondolkodom, hogy én is bebuzulok, mert míg meglesz a 4k spot sebzés könnyű tankkal, addig 10x megcsinálom az arty küldetéseket.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.01.20. 21:14:31 -
Simulacrum #342732 Volt ebben minden szerintem, nem ma volt már. :) -
Aha, csak egyáltalán nem ment senki rajtam kívül a capkör közelébe se.
Amikor meg igen, akkor is kinyírták az összes ellent, mire mi becappeltünk volna. -
"Küldetés:
Deríts fel legalább 2 ellenséges járművet vagy lődd le a lánctalpukat."
4-et derítettem fel, nem adta meg.
-
R3nton #342729 aktív vagy passzív? -
Simulacrum #342728 Ugyan már...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.01.20. 20:08:41 -
Toweliee #342727 Köszi a tippet! -
Gege00 #342726 Nekem például 50 csata kellett a foglalóshoz, addig senki nem ment a bázisok közelébe se. -
R3nton #342725 szerencse kérdése, hogy alakul a csata -
jó de te félisten vagy -
foxbat88fx #342723 pedig sokkal könnyebb hvy-vel 1000dmg-t és 1 cap pontot összeszedni mint light-tal 4k spot damaget összeszedni szerintem :P -
foxbat88fx #342722 ahh megvan...
sikerült találnom valakit platoonba aki jött X-es artyval, és így legalább nem low tierben kellett spotolnom :)
4150 XD épphogy meglett perfectre... még 4 medes küldi választ el a Stug IV-től....
de mára elég volt, vár a kocsma :DDDD -
Userx2 #342721 Igen az a titok, hogy nem havyvel kell menni, hanem FCM.-el. :-D 2-3 csata alatt megvan vele.
Ja és ELC AMX frontból gyújtható, akit érint. -
Pares #342720 Dettó, ráadásul nekem egyelőre a Chaffee a legnagyobb könnyű tankom, gondolom ne is reménykedjek 4k spotban... :D Medes küldi megvan, heavy küldi megvan, td küldi megvan, light megvan a 14. küldiig... Szóval vagy kigrindelem egész a T49-ig, vagy felrúgom a fogadalmam, és elkezdek artyzni, mert azok jóval könnyebbnek tűnnek.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.01.20. 18:49:22 -
R3nton #342719 Jó most mit kell itt tenni menőt, lesz olyan amivel meg te fogsz szenvedni, valaki a spotolást csinálta meg elsőre, amivel meg te szenvedsz (Ezek szerint nem tudsz megcsinláni egy tök könnyűt pfff). Amúgy meg 1000 sebzés is kell, nem elég beállni capre, főleg az encounterbe még sokáig is tart és ha nem full retard az enemy kiszednek.
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.01.20. 18:39:06 -
Phara #342718 Hali!
Én ezen az oldalon szoktam keresgélni. -
foxbat88fx #342717 mi??? az tök könnyű pffff
encounter, beállsz a capba, jönnek a társak, becapoltok és kész
elsőre meglett -
R3nton #342716 Azzal 1 napot szívtam, nagyon kemény. Probátam lassúval gyorssal, főleg fcm50-tvel, nem akart összejönni, aztán WZ-111-el lett meg. Szar küldi, szerencse kell hozzá -
R3nton #342715 A tankcomapren meg a WZ-nek, ki tudja melyik az igaz :D Mind1 végül is, mind a kettővel jól lehet spotolni. -
Egyik TD-s küldetés: semmisíts meg egy ellent, úgy, hogy észrevétlen maradsz. Másodlagos: használj álcahálót. JTigerrel megyek, arra minek háló? Szereljek le egy modult aranyért? -
Azért megbaszhatná a jó q édes anyját az, aki ezt a heavyvel capelni missziót kitalálta -
ilovearty #342712 Hetvegere mar elvallaltam 2 baratnak hogy megcsinalom nekik a LT kuldeteseket. Rííínak miatta :) -
TiborTamas #342711 Wotinfo-s camo calculator szerint tényleg a 13 90-nek van jobb camo-ja. :)