418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• tothgyorgy
    Ma t34/85m-el befoglaltam. A többiek mind elhullottak már régen. Rámjött egy közepes, de elkésett. Az arty is máshol keresett. Azt hitte a távoli részen vagyok, de a közelin voltam. Ha a light nem ment volna artyra vadászni, nyerhettek volna.
  • McFrost
    A support tud a problémámról, és természetesen semmi nem történt.....
  • Plata
    Győzelem!
    Csata: Prokhorovka
    Járművek: UDES 03
    Szerzett tapasztalat: 2 802 (x2 minden nap az első csatáért)
    Megszerzett kötvények: 28
    Szerzett kredit: 40 226
    Csatában elért kitüntetések: Megszálló, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
    Befoglaltam a bázist úgy hogy három hülye td ott kempelt az erdőben.
    RHM SkorpioG Su-130.
    Untam hogy a csapat afkol a kicseszett erdőben én körbe mentem és befoglaltam a bázist.
    Kilőttem az artyt egy süketperzsát meg egy skorpiót.És befoglaltam a bázist,közben négy balfék meg vagy 300 méterre tőlem kempelt az erdőben.Ha van egy csöpp eszük kilőnek a picsába.jah és a durva az volt hogy a csapat mikor látta hogy foglalom a bázist megindult előre de egymás után lőtték ki őket.
  • tothgyorgy
    Nem ideiglenest vettél?
  • magyi76
    Mi tortenik ebben a jatekban, van premtankom Lowe, mar 6 eve meg van anno vettem ra alcafestest es most nezzem hogy nincs rajta semmi festes!
  • tothgyorgy
    Ne csodálkozz! A pontos német ágyú mellé lő, a pontatlan orosz betalál. Mit nem lehet ezen érteni? Nekem is volt. 3x elhibázom a kv2-t állva beszűkülve, ő pedig menet kötben belémlő. Nem kicsit, nagyot.
  • okosszöszi26
    Én csak kopipészteltem a hsz-ből amire válaszoltam.

Mellesleg azóta is várok valami képeket tőle, amivel bizonyítja, hogy az artisták 20%-a használ xvm-et.
  • tothgyorgy
    Újabb szerverszarakodás. De jó! Már úgy hiányzott. Nem kéne már valakit felvenni, aki ért is valamihez kadves WG!
  • Zsolt7411
    Köszi.
  • Plata
    Tankrewards.eu.
  • Zsolt7411
    Sziasztok.Ma szereztem valamivel több mint 100 tokent.Azt hol tudom megnézni vagy mire lehet egyáltalán felhasználni?
  • Plata
    Ez a játék néha egy vicc.
    E100 tankkal full beszűkülve lőttem egymás után négyszer mellé közelről.
    Obj277-el auto aim-al padló gázzal heccből rálövök td-re vagy 400 méterről és kilövi.
    Én sem hittem hogy bármit elérek a lövéssel,csak rá lőttem mert egy bucka mögött volt T10-es svéd td.
  • suba53
    Arty player. Ez egy elég buta megfogalmazás, hiszen néhány fanatikus kivételével mindenki játszik arty-val is.
    Én is kapom sokszor a hülye clicker jelzőket, amikor éppen artyval megyek. De ez csak a szegénységi bizonyítványa a szerencsétlennek.
  • McFrost
    3x beléptem, semmi, így azonnal írtam.
  • tothgyorgy
    Remélem visszakapod. Ha nem, írj a szupportnak.
  • McFrost
    Lehalt a gém. Kifejlesztettem a Panterát, megvettem, átképeztem a legénységet, felszereltem fullosra, erre kidobott. Vissza léptem, se tank se lóvé.....
  • tothgyorgy
    Valami szerverhiba van. Nem lehet belépni.
  • Plata
    Csak holnap kezdődik.
    Az előbb valami gyökér csapattárs belém kötött,hogy én 60 ezer csatás bot vagyok.
    Csata után meg néztem,de nincs is 60 k csatám csak kb a fele.
    Bedöglött az xvm vagy mi?
  • joe662
    Pénztárca kímélő kalendárium,remélem így marad,

Utoljára szerkesztette: joe662, 2019.12.01. 14:17:10
  • haflac
    Bőven átlag felett teljesítettem ma az első 8 csatámban, abból 7 vereség.Semmi közöm a winrate-hez, semmi. A 46%-os autista meg nyeri a csatát.
  • okosszöszi26
    OK.
    Jöhetnek a képek, kíváncsi vagyok.
  • Gyuszopapa
    Ezt honnan tudod?Te használsz.Én használtam és látom hogy mennyien használnak xvm-et.Jóval kevesebben használnak mint gondolnád.
    Ha artyban ülök soha nem nézem a színt azt lövöm akit megtudok lőni teljesen mindegy milyen színű.Csak a sebzés számít meg az hogy épp hol van szükség támogatni a csapatot.Ha csak a jó játékosokat venném célba akkor jól kibasznék magammal meg a csapattal.
    De szívesen rakok fel neked képeket ott láthatod ki használ ki nem.
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2019.11.30. 15:03:31
  • Plata
    De nem nagyon ismerek olyat aki használ xvm-et.
    Általában a statbuzik használják.
  • okosszöszi26
    Te hány %-a vagy az összes játékosnak?
    Naugye.
  • Plata
    Hülyeség.
    Sosem használtam xvm-et.
    Egyébként valami tényleg van a bokrokkal.
    Mauer-el 225 méterről úgy lövöldöztem hogy nem spotolódtam fel.
    Másik meg hogy az előbb heccből le rammoltam fél hp-ról TVP-t.
    Még mindig állati nagy hecc ez a rammolás.
    Győzelem!
    Csata: Paris
    Járművek: WZ-132A
    Szerzett tapasztalat: 7 686 (x4 minden nap az első csatáért)
    Megszerzett kötvények: 3
    Szerzett kredit: 30 747
    Csatában elért kitüntetések: Kamikaze, Orlik medál, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
    Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Kis elsősegély készlet (x1)
    "Bomba 1" embléma hozzáadva: (x3)
    Személyes tartalékok: További legénységi XP csatánként (x2), További XP csatánként (x2), További szabad XP csatánként (x2)
  • okosszöszi26
    Biztosíthatlak az arty playerek min 80 %-a használ xvm-et.
  • Gyuszopapa
    Biztosíthatlak az arty playerek max 20 %-a használ xvm-et,abból sem mind fog csak a szín miatt várakozni hogy rád lőhessen.Sajnos túl sok a 3 arty csatánként.Ezért ahogy fogy a csapat úgy egyre kevesebb player jut ugyanannyi artyra.Mellesleg a gyerekem narancssárga de egyfolytában arty fókuszt kap.
  • okosszöszi26
    Be voltam zöldülve, de épphogycsak határ felett voltam.
    Köszönhetően a remek Skoda T25-nek visszasárgultam pár napja és láss csodát!
    Azt hiszem nem is fogom erőltetni a bezöldülést.
    Igazából a tudásom is inkább sárga plusz, és ez nagy PLUSZ, nem keresnek az artyhuszárok minden csatában.
    Sokkal békésebben lehet így játszani.
    Én kételkedtem abban, mikor azt olvastam, hogy a zöldség miatt kipécézik az artik az embert, de a különbség olyan nagy, hogy ez nem lehet a véletlen műve.
  • Angelus1991ster
    Decemberben az M56 Scorpion lesz megszerezhető.
  • Gyuszopapa
    Nyugi írtam nekik ticketet.A válasz hogy dolgoznak rajta mert elrontottak valamit.Dolgoznak az ügyön.
  • joe662
    "A játékosok tájékoztatása nélkül változtatják a pályákat is időnként."

Igen ezt rengetegszer látni top klánok cw és sh csatáiban, hogy nem működik a jol kidolgozott tax, mert eltűnt egy bokor,hulldown pozíció, vagy egy ablak, stb.
    Várjál, ja nem.

• McFrost
    Azt olvastam, hogy 30-ig lehet beváltani, erre eltűnt. Direkt bent hagytam, gondoltam váltok 20%-os kupont meg a prém napos kupont.....
  • Mester61
    Ja. .) nekem is
  • McFrost
    Nekem ott már a kövi feladat látszódik....
  • Mester61
    OK! köszi
  • Angelus1991ster
    Az oldalra bejelentkezel.
    https://tankrewards.eu/
    Utánna szintenként (tier I-V) megvan a token mennyiség akkor 3 fajta jutalom közül választhatsz.
    Reedem-re kell rámenni.

Példának: Összegyűjtöttem 2200 tokent. Kiválasztottam a Ram II-t. Azt hittem, hogy a többi kisebb szintű jutalmat már nem vehetem ki. A top jutalom után a többi kisebb szintű jutalmakat (tier 1-4) kivettem. Utánna 1 perccel rá már meg is jelentek a garázsban a kiválasztott jutalmak.
  • okosszöszi26
    "Állítólag a bokroknak sem mindenhol egyforma az álcaértéke."
    "a játékosok tájékoztatása nélkül változtatják a pályákat is időnként."

Valószínűleg itt van a kutya elesve.
  • Mester61
    Hy!

Nekem is gondolom van egy vagon Token-em, de azt sem tudom hol lehet megnézni és mit lehet velük kezdeni. Tud valaki valamit erről?
  • Gyuszopapa
    Hali. A tankreward-okat hol lehet beváltani?
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2019.11.29. 21:39:13
  • AJensen
    Sokszor már nem is kell lámpa, mivel balfa... módon van a pálya megcsinálva, így csak bizonyos helyekre tudsz a tankkal odaállni, mert másképp nem látsz rá az ellenségre, de ha már ott vagy az instant célhely, még csak jeleznie sem kell a lámpának, hogy látnak.
    Állítólag a bokroknak sem mindenhol egyforma az álcaértéke. Ennél már csak az rosszabb, hogy totál elcse... a domborzat, mert amit te jónak itélsz meg ott még simán rád lát az ellenség. Nagyon sokszor döglött meg a tankom hulldown-ba, mert kilógott a test felső része, amit persze +2 tier-ben nem nehéz belőni. Sheff jegyezte meg egy stream-ben, hogy a játékosok tájékoztatása nélkül változtatják a pályákat is időnként. Egyébként sok pálya totál 1 oldalú meccseket kreál, én már alapból lépek ki, vagy fojtom magam vízbe, ha a sza... oldalra rak be.